JohnnyXPN Zverejnené 24. December, 2007 Zverejnené 24. December, 2007 Téma o Aktoch X tu nejako chýba. Na tento seriál sa nedá zabudnúť. Videli ste seriál a film Akty X (The X-Files) ? Páčil sa vám? Ja môžem povedať, že áno, stále patrí medzi moje obľúbené, aj keď ako obyčajne Markíza odvysielala len 6. sérii,takže do dnešného dňa som seriál nevidel celý. Ale sledoval som ho najprv česky a neskôr Slovensky.Sk aj Cz sú veľmi kvalitné.
Tom182 Zverejnené 24. December, 2007 Zverejnené 24. December, 2007 jaaj jasne ze som pozeraval...bol to perfektny serial..no pri niektorich som sa aj bal...mal som ho rad a nenechal som si ho ujst :lol:
Sniper Zverejnené 24. December, 2007 Zverejnené 24. December, 2007 Akty X som pozerával, ale myslím že kvalita časom klesala. Najprv to boli zaujímavé vyšetrovania okolo všelijakých záhadných úkazov, ale neskôr sa všetko začalo točiť len okolo mimozemšťanov a to ma už akosi nebavilo.
JohnnyXPN Zverejnené 24. December, 2007 Autor Zverejnené 24. December, 2007 Videl som na Prime teraz pár dielov zo 6tej série a páčilo sa mi to stále.Asi máš na mysli 7, 8 a 9. sériu, vraj sa tam Mulder stratí, a hrá tam Robert Patrick, namiesto D. Duchovneho,David, tam už vtedy "tuším" nechcel hrať. Ale tieto tri série som nevidel. Takže neviem, či šla kvalita dole.Snáď to aspoň Prima dá. Keď Markíza nevie, žiadny seriál odvysielať celý.
Sniper Zverejnené 6. Marec, 2008 Zverejnené 6. Marec, 2008 Teraz na Prime ide tuším VIII. séria. Mulder zmizol preto, lebo už tam nechcel hrať? A aké boli okolnosti jeho zmiznutia? Keď Markíza nevie, žiadny seriál odvysielať celý.To mi hovor. Nech idú do riti.
Polaris Zverejnené 7. Marec, 2008 Zverejnené 7. Marec, 2008 Akta X mam rad, ale nemam rad natahovacky, ktore v tomto serialy su velmi kvalitne natiahnute. Neviem totiz ani to, ze vlastne aky by mal byt vobec zaver.
nerra Zverejnené 24. Júl, 2008 Zverejnené 24. Júl, 2008 NO a dnes tu mame premieru Akty X 2! Kamaratka sa na to zajtra chysta , tak som zvedava ake budu jej dojmy, ja osobne som tento skvely serial milovala aj ked sklzol ku koncu uz ku gycu, stale pre mna znamena jeden kultovy filmovy zazitok. :lol: Dvojku si urcite pozriem, uz iba pre samotne pocutie osloveni- Mulder...Scully! :)))))
Klingonka Zverejnené 28. August, 2008 Zverejnené 28. August, 2008 Včera som bola na Aktoch X. Mohlo to byť aj lepšie. Chýbala mi tam taká tajomnosť, záhadnosť na akú som bola zvyknutá zo starých častí seriálu. Skôr mi to pripomínalo tie kriminálne seriály typu CSI. Mulder a Scullyová (zmenila účes ale vtedy mala krajší taký serióznejší) majú v originále veľmi pekné hlasy.
doll Zverejnené 28. August, 2008 Zverejnené 28. August, 2008 Akty X som sledovala hlavne kvoli Davidovi :lol: mnami mnamipri ufoncoch som si vzdy oci zakryvala :) vedela som sa pri niektorych castiach poriadne bat :)milovala som ten serial
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz