Skočiť na obsah

Starý 3,2 GB Harddisk

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Tento problém už neriešim. Aj tak si myslím že ten 3,2 GB disk by nikto ani nechcel kúpiť tak ho akurát dám zošrotovať.

Ak su to WD disky pozor na nastavenie singel, pretože to je nadradené od Master. To je celý fígeľ.

No a potom prečo mi 80 GB disk bez problémov ide aj keď jumper je nastavený tak isto ako na tom 3,2 GB ktorý nejde?
  • Odpovedí 32
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

12

• Nokia

8

• Daekin

3

• valcik

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Axel odpoviem ti protiotazkou...

preco na skodovke 120 nejdu veci co idu na novej octavii?

dufam ze sa chapeme, ze tvoja otazka nema zmysel...to ze to je rovnaky vyrobca, este nic nehra...to co popisal imbecil boli veci z WD diskov urcitych rocnikov, nemaju to vsetky

Zverejnené

Z toho mi vychádza len to, že 3,2 GB harddisk je nepoužiteľný a naložím ním tak ako som pred chvíľou písal. Však aj ten prťavý USB kľúč čo sa mi zmestí do zápalkovej škatuľky má 3x viac GB ako ten disk :lol:

Zverejnené

no samozrejme ze je zbytocne taky disk vobec davat do noveho pc, vsak ti ho bude brzdit

Zverejnené

Ja som ho chcel dať do bazáru za pár centov by sa možno predal, lenže pokým neviem čo na ňom je (možno nejaké chúlostivé dáta) tak ho nemôžem dať preč! :lol:

Zverejnené

Ja som ho chcel dať do bazáru za pár centov by sa možno predal

3gigovy ma v sucasnosti hodnotu mozno toho materialu z ktoreho je vyrobeny. odporucam znicit (hodit z balkona, rozbit kladivom, cokolvek). rozbijanie stareho hardware uzasne cloveku zlepsi naladu :lol:
Zverejnené

keď už je to v tomto štádiu, prispejem aj ja:

mám perfektný svietnik na sviečku, ktorý som si urobil z 8,4 GB Western Digital. :lol:

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

:lol: chlapci viete co som nasiel ? ked som sa prehraboval v skrini :)

stary Western Digital Caviar 1170

170.6 MB

foto1

foto2

potom som este nasiel dve Western Digital Caviar 64AA

maju 6448.6MB

foto1

foto2

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov