Hedgehog Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Ale veď to sú dôležité veci. Aspoň my máme starosti o fungovanie nášho sveta :lol:Akurát že pivné reči to nevyriešia...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 cizy, ja nie som nikdy chorý, a ked mam nadchu, co je asi tak 2 krat do roka .. coze!? toto nazyvas nebyt nikdy chorym? dovol aby som sa zasmial :lol: ..
indiana Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Cizy Muži chodia k lekárovi až keď im je už tak zle... Jednoducho muži sa lekárov boja. Boja sa injekcií, boja sa vyšetrení viac ako ženy. Keby mali rodiť , tak ako ľudstvo sa tu dlho neudržíme a vyhynieme... Čo sa týka tých kabeliek plných taštičiek, by si sa čudoval, čo mám ja v kabelke...akú prázdnotu...hlavne mobil, pero, peňaženku. :lol: A tie šaláty ( ako hlavný chod ) , no ja nepohrdnem ani oravskou slaninkou, s cibuľkou a chlebom...
nutrinka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 z mojich skúseností môžem povedať, že muži nevedia prehrávať, najmä nie so ženami a už vôbec nie v mužskej oblasti :lol:
bad_guy Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 vsetkym odporucam knizku : Muži sú z Marsu, ženy z Venušeje tam pekne rozpisany rozdiel medzi spravanim muza a zeny .. :lol:
Onder23 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 ty jo .. ja som uz uplne zabudol, ze som takuto temu zalozil na starom fore ... btw so zenami je to zabava, bez nich by bol zivot nudny :lol:
Polaris Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 No z tychto komentarov pomali zistujem, ze som viac zena ako chalan :lol: :)
secretka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Pár porovnaní - aké sú rozdiely medzi mužmi a ženami - som dostala mailom. :lol: a/ Sme krásne pohlavie...b/ Nepotrebujeme nosiť kravaty...c/ Sedieť so skríženými nohami nás nebolí...d/ Ak sa rozhodneme robiť výhradne mužskú prácu, sme priekopníčky. Ak sa muž rozhodne robiť ženskú prácu, je gay...e/ Naša inteligencia je porovnateľná s inteligenciou ktoréhokoľvek muža, ale náš vzhľad je krajší...f/ Ak niekoho prizabijeme a povieme, že to bolo v dobe tzv. menštruačného syndrómu, možno sa dočkáme zmiernenia trestu...g/ Náš mozog má rovnakú kapacitu ako ten mužský i napriek tomu, že máme o 6 biliónov neutrónov menej...h/ Sme schopné venovať pozornosť viacerým veciam zároveň...i/ Vždy vieme, kde máme ponožky...j/ Manželka prezidenta sa nazýva „prvá dáma“. Manžel prezidentky je nula v pozadí...k/ keď sa vydáme za následníka trónu, budeme kráľovné. Keď si muž vezme následníčku trónu, stane sa len manželom kráľovnej...l/ Keď podvádzajú nás, sme obeťami. Pokiaľ podvádzame my, oni sú paroháči...m/ Cítime vždy, keď sa dieťa pohybuje...n/ Vždy s určitosťou vieme, že je to naše dieťa...o/ Máme materskú dovolenku...p/ Gynekologická prehliadka je príjemnejšia ako vyšetrenie prostaty...r/ Vždy sme pri rodení našich detí...s/ Kojíme...t/ Sme ozdobami svadieb...u/ Každá niekedy počul o inšpirujúcej múze...v/ Žijeme dlhšie...w/ Sme odolnejšie voči bolesti a infekciám...x/ Máme menej srdcových problémov...y/ Menej sa potíme...ž/ Sme citlivejšie...č/ Ženy, ktoré žijú samé, sú zdravšie...š/ Máme medzinárodný deň... A ja dopĺňam: ako napísala istá nemenovaná "sprisovateľka"... byť ženou je úžasné" :)
RoSo Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 ;) To je teda "hnusná" propaganda. Spýtaj sa akéhokoľvek muža vo svojom okolí a každý ti potvrdí, že byť mužom je LEPŠIE ;) :lol: a len k tomuto:t/ Sme ozdobami svadieb... my hádam nie? :) uff, vyjadril som sa, teraz sa spýtam manželky, kde mám tie ponožky :)
weirdo Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 g/ Náš mozog má rovnakú kapacitu ako ten mužský i napriek tomu, že máme o 6 biliónov neutrónov menej... :lol: tych 6 milionov neutronov naviac by vam asi moc nepomohlo
doll Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 :lol: tych 6 milionov neutronov naviac by vam asi moc nepomohlo nie nahodou neuronov? namiesto neutronov? :) weirdo weirdo,...a nehadz to na preklep :)
weirdo Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 doll, ja som to myslel tak, ze ste rovnako mudre ako my a aj keby ste tych 6 milionov neutronov naviac mali, asi by to extremny rozdiel nespravilo :lol: ... a takyto krasny preklep sa malokedy podari :)
secretka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Ďakujem za upozornenie na "preklep" - ale aspoň vidím, že pozorne čítate :) RoSo Jasné, aj vy ste ozdobami svadieb - ale.... ... ešte som nepočula, aby sa niekto spytoval: čo mal oblečené ženích? :lol: Každého /alebo väčšinu/ zaujíma, aká bola nevesta. ;) To je teda "hnusná" propaganda. Spýtaj sa akéhokoľvek muža vo svojom okolí a každý ti potvrdí, že byť mužom je LEPŠIE Ja si myslím, že najlepšie je, keď sú muž a žena spolu a navzájom sa dopĺňajú :)
Sniper Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 :lol: tych 6 milionov neutronov naviac by vam asi moc nepomohloty koxo ty musíš mať dobre rádioaktívnu hlavu :) Ty ani nechoď do Temelína lebo sa im tam dozimetre zbláznia :)
weirdo Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 viem, uz aj otackomer vzdy vyleti na 7000, ked sadnem do auta
VERTi60 Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 ano vyzerá, hlavne ten 843 dolárový rozdiel v peňaženke :lol: Na tom stojí celá trhová ekonomika. Bez nežnejšej populácie by sa zrútila. :) Som ženatý už dva roky a s ostatnými názormi sa stotožňujem.
game Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Som ženatý už dva roky a s ostatnými názormi sa stotožňujem. ehm... s názormi žien, alebo mužov ? :lol: :)
starsi Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Začnem ženami. Dopredu sa ospravedlňujem. Žena je ako košeľa, až keď ju máš na krku poznáš aké je to číslo
VERTi60 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 ehm... s názormi žien, alebo mužov ? :lol: :) Obe strany majú čo do seba. (tým nemyslím len výmenu telesných tekutín :) )
prostor Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 PRAVDA O MUŽOCH> > > > >> > > > >> > > > >> Viete, aký je rozdiel medzi mužom a jogurtom?> > > > >> Jogurt má aspoň nejakú kultúru.> > > > >>> > > > >> V živote muža sú štyri obdobia:> > > > >> - obdobie, keď veria na Mikuláša> > > > >> - obdobie, keď neveria na Mikuláša> > > > >> - obdobie, keď robia Mikuláša> > > > >> - obdobie, keď vyzerajú ako Mikuláš> > > > >>> > > > >> Muži vedia o ženách týchto desať zásadných vecí:> > > > >> 1/> > > > >> 2/> > > > >> 3/> > > > >> 4/> > > > >> 5/> > > > >> 6/> > > > >> 7/> > > > >> 8/> > > > >> 9/> > > > >> 10/ ženy majú prsia.> > > > >>> > > > >> Ako definujú muži rovnoprávnosť medzi mužom a ženou?> > > > >> Vy varíte - my jeme.> > > > >> Vy upratujete - my robíme bordel.> > > > >> Vy žehlíte - my krčíme> > > > >>> > > > >> Viete, ako si muži predstavujú pomoc v domácnosti?> > > > >> Zodvihnú nohy, keď manželka vysáva.> > > > >>> > > > >> Viete, prečo sa ženy starajú o svoje oblečenie viac, než o> manžela?> > > > >> Pretože bez manžela sa môžu ukázať všade. Bez šiat nie.> > > > >>> > > > >> Ideálny manžel: nefajči, nepije, neflirtuje, NEEXISTUJE!!!> > > > >>> > > > >> Viete, prečo Boh stvoril najprv Adama?> > > > >> Pretože vždy sa začína od nuly.> > > > >>> > > > >> Viete, prečo Boh stvoril ženu?> > > > >> Pretože zistil, že v prvnom prípade stvoril blbca.> > > > >>> > > > >> Prečo sú muži hlúpejší ako ženy?> > > > >> Už ste videli ženu, ktorá by si vzala muža len pre jeho> Pekné> nohy?> > > > >>> > > > >> Viete, aký je rozdiel medzi inteligentným a hlúpym mužom?> > > > >> Žiaden, obaja si myslia, že vedia všetko. BÁSEŇ ŽENYChci muže, který je krásný, chytrý a silný, milující dlouhé naslouchání,muže který myslí dřív než mluví, muže který zavolá a nečeká týdny.Jeho zaměstnání je prostě skvělé, jeho konto pro mě vždy vroucně otevřené.Galantní u stolu, etikety znalý, záda mi mne a to bez váhání.Ó, muže který mysl mou miluje a ví co odpovědět na ?můj zadek, jak velký je?'Muže takového nekonečně chci milovat a jako svého nejlepšího přítele znát. BÁSEŇ MUŽEChci hlucho-němou nymfomanku s velkejma kozama, co vlastní pivnici a rybářskou loď.Vím, že se to nerýmuje a je mi to u prdele.
Mgr. L.E.G. von Trips Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 BÁSEŇ MUŽE Chci hlucho-němou nymfomanku s velkejma kozama, co vlastní pivnici a rybářskou loď. Vím, že se to nerýmuje a je mi to u prdele. :lol: :)
chorche Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 V zasade plati jedna vec: Muz od zeny postupuje vzdy LOGICKY! Kdezto zena casto komplikuje situaciu kadejakymi nezmyselnymi tahmi.
starsi Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 No ona taká genetická výmena informácií má tiež niečo do seba :lol:
chorche Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 :lol: Jasne! Len nie kazdy sa moze pochvalit produktami....
game Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 tak ženy robia veci okľukami ... asi preto, že keď robia veci priamo, patriarchálna spoločnosť má na to svoj pohľad :lol: :) : napríklad takýto / vymieňať genetické informácie... pche ... na to by pánov tvorstva bolo :) ;) / : Ak nakupuje rada žena, je postihnutá oniomániou (stavom chorobného nakupovania). Ak rád nakupuje muž, je to schopný podnikateľ a "dokáže obracať peniaze". * Ak sa žena rada oblieka, ide o márnivú, povrchnú koketu, túžiacu upútať pozornosť a utrácať manželove ťažko zarobené peniaze. Ak sa oblieka muž, je to buď vážený človek pred dôležitým stretnutím, alebo neodolateľný zvodca s vkusom, ktorý vie, čo sa patrí a ako zapôsobiť. * Ak chodí žena neupravená, je to nevkusná intelektuálka, alkoholička, alebo je lakomá. Ak chodí neupravený muž, je to vedec, profesor alebo okúzľujúci bohém a búrlivák, poprípade sa o neho žena poriadne nestará. * Ak má žena veľa mužov, je to bezcharakterná nymfomanka, žena ľahkých mravov a biednej povesti, ktorá si nezaslúži úctu spoločnosti. Ak má veľa mileniek muž, je to Don Juan, sveták, objekt obdivu ostatných mužov a žiadostivosti žien. * Ak spadne žena zo schodov, pretože sa opila, je to zavrhnutiahodná osoba, spoločenská nula, hanba svojho manžela, chúďatká deti! Ak spadne zo schodov opitý muž, bol spoločensky unavený, prebral, mal svoje dôvody (neúspech v práci, prehru v bowlingu alebo ho vytočila žena). * Ak žena často mlčí, je náladová, melancholická, naivná, hlúpa krava, zamilovaná hus. Ak často mlčí muž, je to záhadný introvert, intelektuál, charizmatická osobnosť alebo muž činu. * Ak žena príliš veľa hovorí, trpí logoreou (chorobnou uvravenosťou, skrátka, je to sliepka). Ak veľa hovorí muž, je obdivuhodne výrečný, nesmierne skúsený, schopný baviť spoločnosť. * Ak žena rada je, trpí polyfágiou (chorobnou žravosťou) a je to nechutné, mala by sa vedieť kontrolovať, aby nebola ako prasa. Ak je rád muž, je vo vývine, naberá svaly, "chutí mu", nie je rozmaznaný, vie oceniť dobré jedlo, stáva sa z neho "tatuško" a to je roztomilé. * Ak sedí v bare žena sama, je to predstaviteľka najstaršieho povolania, nebezpečná lovkyňa zadaných mužov, špata, ktorú nikto nechce. Ak sedí muž v bare sám, tak tam jednoducho sedí! * Ak ovláda žena muža, tak on je pod papučou. Ak ovláda muž ženu, tak je to v poriadku, lebo to tak má byť! keď už, tak presne, páni... hm ? ;) ;)
Recommended Posts