Skočiť na obsah

Keby ste neboli človekom, akým zvieraťom by ste chceli byť?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ešte kým žil môj psík,tak tým psíkom :lol: .

No ale teraz keď už nežije tak neviem :) ?!? Určite nie mývalom,lebo ten sa furt umýva,bobor furt maká,potkan ten zasa furt trtká,...tak hroch :)

Zverejnené

Toto ma napadlo skrze autora tejto témy Aljak-a, ktorý uvadza miesto Prievidza. Neďaleko PD pri výstupe na Kľak z Fačkovského sedla som v posledných serpentínach pod Reváňom postretol medveďa(asi 30m), keď som sa odšokoval robil som, že ho nevidím až po krik a pískanie - on nič, len krútil hlavou a vychutnával si ma dobrých nekonečných 3-5 minút. Potom sa vybral smer Rajec a ja smer salaš-kde som vypil čohosi ostrého z čohosi.

Chlapci hovorili, že to bol určite meďa Fero. Ja by som chcel byť na chvíľu méďa Pete aby som mohol hodiť reč s Ferim

• Pred 2 týždňami...
  • Pred 4 rokmi...
Zverejnené

- chrámovou opicou v Indii

- chrámovou mačkou v Egypte

- kravou v Indii

Zverejnené

králik, čo myslíte prečo :zubiska:

kralik na pekáčiku :zubiska: podava sa večera alarm sa obetoval pre forumákov :zubiska:

Zverejnené

keďže ste vedľa, tak:

Králik, keď nemá čo robiť tak "šoustá". Ja ,keď nemám čo robiť, tak sa ozve "Nechceš umyť riad ?"

• Pridať bod 1
Zverejnené

ja keď nemám čo robiť tak jem :D napríklad králika :D

Zverejnené

nechce byť niekto tu tak narýchlo loveckým psom ?! :D

no nie je lepšie umývať riady ?! :)

Zverejnené

lovecký pes sa nabehá jak sprostý, králik je na tom lepšie :zubiska:

Zverejnené

lovecký pes s vášňou v srdci, králik s hrôzou v srdiečku ! :zubiska:

a stále chcem byť mačka domáca v super rodine :) no pozrite ... číra radosť zo života !

post-3-0-84303500-1351791899.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

korytnackou..chcem byt...zije dlho a je zakonom chranena...co chciet viac??? :P

• Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

možno to nie celkom patrí sem, ale lopatova sebakritika v statuse mi pripomenula jednu prastarú školskú príhodu ... :)

v šiestej triede základnej školy, pán učiteľ a jeden spolužiak a hodina zoológie...

mala som kedysi spolužiaka, takého lajdáka, neučil sa, kašľal na všetko,  ktorému to raz nezabudnuteľne vyšlo - na zoológii sme sa učili o nepárnokopytníkoch, a vyvolali ho odpovedať ... bol to taký chlapec, pomalší, aj tak sme mu zvyčajne našepkávali, a ako to počul, neisto, tak to zvyčajne neisto podával ďalej ...

pomaly pomaly to z neho liezlo, za pomoci a všelijak, až sa dostal k vymenovaniu nejakých kopytníkov ... a medziiným tak neiste povedal : som ... som ... somár

bolo to svojím spôsobom kúzelné, trieda aj s učiteľom sa pobavila, ale nikdy sme si z neho neuťahovali, on bol proste taký ... len na také sa nezabúda :)

Zverejnené

nuž gejm tvoja spomienka vyvolala aj moju spomienku na ZDŠ, spolužiačka keď sa z nej učiteľka snažila vypáčiť rozdiel medzi párno a nepárnokopytníkmi odpovedala že nepárnokopytníky sú tie čo majú nepárny počet nôh. učiteľka v tej chvíli išla do vývrtky a trieda ľahla od smiechu.

a k téme, nikdy som nerozmýšľal či a akým zvieraťom by som chcel byť, ale byť ježkom by mi pripadalo celkom fajn, cez deň spí a v noci labzuje, aj celú zimu prespí, celkom fajn život sa mi to zdá byť. akurát na cestu by som sa asi radšej nechodil vyhrievať.

• Pridať bod 1
Zverejnené

manzelka vzdy hovorieva, ze nam by bolo fajn, keby sme boli macky v dome nasej svagrinej...

aj ked na tomto fore by sa naslo aj viac dobrych mackolubnych dusi ;)

4 clovek2 - ako jezko by si to nemusel mat bezpecne ani v trave - synovi sa minuly tyzden podarilo prejst jezka kosackou, bohuzial :(

a este pridam bonus k skolskym prihodam - na strednej skole na hodine biologie mal spoluziak referat o kolibrikoch a ked povedal, ze najmensi je len velkosti cmeliaka, tak profesorka (v dochodkovom veku) zahlasila, ze takeho maleho vtaka este nevidela.

Na co sa v lavici postavil jeden z vyhlasenych triednych "expertov" a som slovami "Ze nie ?" si rozopinal razporok... A na konci hodiny, ked bolo treba odniest preparaty "Kazdy si chyti nejakeho vtaka a odnesie ho do kabinetu", sa zasa chytil za rozkrok a so slovami "Ja uz jedneho mam" odkracal z triedy.

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov