chrust Zverejnené 16. September, 2008 Zverejnené 16. September, 2008 Ešte kým žil môj psík,tak tým psíkom :lol: .No ale teraz keď už nežije tak neviem :) ?!? Určite nie mývalom,lebo ten sa furt umýva,bobor furt maká,potkan ten zasa furt trtká,...tak hroch :)
Pete Zverejnené 21. September, 2008 Zverejnené 21. September, 2008 Toto ma napadlo skrze autora tejto témy Aljak-a, ktorý uvadza miesto Prievidza. Neďaleko PD pri výstupe na Kľak z Fačkovského sedla som v posledných serpentínach pod Reváňom postretol medveďa(asi 30m), keď som sa odšokoval robil som, že ho nevidím až po krik a pískanie - on nič, len krútil hlavou a vychutnával si ma dobrých nekonečných 3-5 minút. Potom sa vybral smer Rajec a ja smer salaš-kde som vypil čohosi ostrého z čohosi.Chlapci hovorili, že to bol určite meďa Fero. Ja by som chcel byť na chvíľu méďa Pete aby som mohol hodiť reč s Ferim
Flash Zverejnené 29. September, 2008 Zverejnené 29. September, 2008 Keby som nebol clovek tak najskorej by som chcel byt delfin :lol:
lopata555 Zverejnené 11. Október, 2008 Zverejnené 11. Október, 2008 No prikláňam sa buď k tomu delfínovi alebo orol.
funebrak Zverejnené 26. Október, 2012 Zverejnené 26. Október, 2012 Urcite by som chcel byt pes :) http://nd01.jxs.cz/632/873/61fec61617_35819036_o2.jpg
Vilma Flinstonova Zverejnené 1. November, 2012 Zverejnené 1. November, 2012 - chrámovou opicou v Indii- chrámovou mačkou v Egypte- kravou v Indii
funebrak Zverejnené 1. November, 2012 Zverejnené 1. November, 2012 králik, čo myslíte prečo :zubiska: kralik na pekáčiku :zubiska: podava sa večera alarm sa obetoval pre forumákov :zubiska:
alarm Zverejnené 1. November, 2012 Zverejnené 1. November, 2012 keďže ste vedľa, tak:Králik, keď nemá čo robiť tak "šoustá". Ja ,keď nemám čo robiť, tak sa ozve "Nechceš umyť riad ?" 1
lopata555 Zverejnené 1. November, 2012 Zverejnené 1. November, 2012 ja keď nemám čo robiť tak jem :D napríklad králika :D
game Zverejnené 1. November, 2012 Zverejnené 1. November, 2012 nechce byť niekto tu tak narýchlo loveckým psom ?! :D no nie je lepšie umývať riady ?! :)
alarm Zverejnené 1. November, 2012 Zverejnené 1. November, 2012 lovecký pes sa nabehá jak sprostý, králik je na tom lepšie :zubiska:
game Zverejnené 1. November, 2012 Zverejnené 1. November, 2012 lovecký pes s vášňou v srdci, králik s hrôzou v srdiečku ! :zubiska: a stále chcem byť mačka domáca v super rodine :) no pozrite ... číra radosť zo života ! 1
Hellé Zverejnené 1. November, 2012 Zverejnené 1. November, 2012 korytnackou..chcem byt...zije dlho a je zakonom chranena...co chciet viac??? :P
game Zverejnené 12. Máj, 2013 Zverejnené 12. Máj, 2013 možno to nie celkom patrí sem, ale lopatova sebakritika v statuse mi pripomenula jednu prastarú školskú príhodu ... :)v šiestej triede základnej školy, pán učiteľ a jeden spolužiak a hodina zoológie... mala som kedysi spolužiaka, takého lajdáka, neučil sa, kašľal na všetko, ktorému to raz nezabudnuteľne vyšlo - na zoológii sme sa učili o nepárnokopytníkoch, a vyvolali ho odpovedať ... bol to taký chlapec, pomalší, aj tak sme mu zvyčajne našepkávali, a ako to počul, neisto, tak to zvyčajne neisto podával ďalej ...pomaly pomaly to z neho liezlo, za pomoci a všelijak, až sa dostal k vymenovaniu nejakých kopytníkov ... a medziiným tak neiste povedal : som ... som ... somár bolo to svojím spôsobom kúzelné, trieda aj s učiteľom sa pobavila, ale nikdy sme si z neho neuťahovali, on bol proste taký ... len na také sa nezabúda :)
member2793 Zverejnené 13. Máj, 2013 Zverejnené 13. Máj, 2013 nuž gejm tvoja spomienka vyvolala aj moju spomienku na ZDŠ, spolužiačka keď sa z nej učiteľka snažila vypáčiť rozdiel medzi párno a nepárnokopytníkmi odpovedala že nepárnokopytníky sú tie čo majú nepárny počet nôh. učiteľka v tej chvíli išla do vývrtky a trieda ľahla od smiechu. a k téme, nikdy som nerozmýšľal či a akým zvieraťom by som chcel byť, ale byť ježkom by mi pripadalo celkom fajn, cez deň spí a v noci labzuje, aj celú zimu prespí, celkom fajn život sa mi to zdá byť. akurát na cestu by som sa asi radšej nechodil vyhrievať. 1
D'Ady Zverejnené 14. Máj, 2013 Zverejnené 14. Máj, 2013 manzelka vzdy hovorieva, ze nam by bolo fajn, keby sme boli macky v dome nasej svagrinej...aj ked na tomto fore by sa naslo aj viac dobrych mackolubnych dusi ;) 4 clovek2 - ako jezko by si to nemusel mat bezpecne ani v trave - synovi sa minuly tyzden podarilo prejst jezka kosackou, bohuzial :( a este pridam bonus k skolskym prihodam - na strednej skole na hodine biologie mal spoluziak referat o kolibrikoch a ked povedal, ze najmensi je len velkosti cmeliaka, tak profesorka (v dochodkovom veku) zahlasila, ze takeho maleho vtaka este nevidela.Na co sa v lavici postavil jeden z vyhlasenych triednych "expertov" a som slovami "Ze nie ?" si rozopinal razporok... A na konci hodiny, ked bolo treba odniest preparaty "Kazdy si chyti nejakeho vtaka a odnesie ho do kabinetu", sa zasa chytil za rozkrok a so slovami "Ja uz jedneho mam" odkracal z triedy. 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz