Skočiť na obsah

Dunajská Streda


tiborco

Odporúčané príspevky

  • Odpovedí 16
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Tomáš

    5

  • tiborco

    3

  • Sniper

    2

  • yevgeniy

    2

Top prispievatelia v tejto téme

  • Pred 1 mesiacom...

Nato že nás je tu z týchto regiónov dosť málo mali by sa Dunajskostredčania zlúčiť s Galantčanmi. Myslím nejaký spoločný projekt veď je medzi nami hore-dole 30km a nehovorím ešte o tom že sú obce čo susedia a jedna je Galantský okres a druhá Dunajskostredský. Ak ide o stretko neni problém zbehnúť do DS alebo vy do GA. A na fóre je logické že z miest do 20.000 obyv. nebude 100 ľudí. Preto ja som v mojej téme hneď zlúčil všetky susediace malomestá.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Ahoj,

 

Is there any kind of local forum for people living in Dunajska Streda?

 

I will travel to your region in the end of June. I need sprievodcovské služby :lol: and I wanted to place an advertisement in a local forum, but the only thing I found is this tread and the forum of fans of DAC Dunajska Streda.

 

Thanks a lot for any info (please feel free to reply in Slovak!)

 

Jevgenij

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ahoj,

 

rozumieš aj slovensky? Na ľudí z toho okolia sa môžeš nakontaktovať aj tu, alebo skús centralnet fórum, tam píšu ľudia z Galanty a okolia čo je neďaleko Dunajskej Stredy.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ďakujem za odpoveď,

 

I did not understand at first, that this forum is for players :lol:

What are the most popular general or travel forums in Slovakia?

Maybe there are some regionálne sekcie there.

 

Sorry for such off-topic.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Don't be mistaken, this is general discussion board, there is only one section for FreeSpace players, but it's not very important. If you travel to Dunajská Streda this is fine topic for you. And/or you can try to visit centralnet forum as I wrote above, there you can meet more people from that district :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

He he he Translator mi preložil toto:

 

ale len vec ja som lial je táto chôdza a súd ventilátorov DAC Dunajska Stredy.

Celkom zábava tie anglické PC translatory skôr to má zábavný účel ako praktický. :lol:
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 rokmi...

Tak a ešte tu máš človeka z Trstíc. Tá obec je na hranici Dunajskostredského a Galantského okresu, len týpek nechodí na freespace ale na stretko by šiel aj on so mnou + nejaký chalani z Trstíc, Topolčianok, Jahodnej atď.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 11 mesiacmi...
  • Pred 3 rokmi...

Tak ale ja som už založil tému Galanta a okolie, nebolo by to lepšie sponiť a rozšíriť to na.nejaký žitný ostrov? Podunajská nížina je už nadregionálna vecička ale dať že južná časť trnavského kraja zase nini výstižné lebo toť Senec je len na skok a už je to iný kraj, susediaca Šaľa je už zase iný kraj... Tak ako by sme to pomenovali tento sektor??? Poraďte admini.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomáš,

keď ty si taký kozmopolita ... doma v každom okolitom kraji a meste ... :)

založ pod daným krajom, kto chce, ten sa nájde ... potom to prípadne môžeme hodiť do nejakej tej kategórie , ale Šaľa ani Galanta Podunajská nížina nie sú ... uvidíme ... popremýšľame.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale nemyslel som to tak že sa teraz máte do mňa navážať čo kam patrí ale zapichnite si kružidlo na mape do Galanty a spravte krúžok odpovedajúci 50-im km... Uvidíte že to bude zahŕňať tri kraje, časť žitného ostrova a takisto len časť trnavského kraja, lebo uznajte koľko majú spoločné napr. taký Šamorín a Senica??? Ani kultúrne, ani regionálne, ani prepojenie priame... Takže ako Trnavský kraj by som svoj región určite necharakterizoval...

 

Ale ináč zdravím DS aj Šamorín mám tam kamošov a odporúčam obec Lehnice je tam rybársky tematický podnik a môžete si tam dať rôzne špeciality. V DS je skvelé kúpalisko aj s veľkým parkoviskom. Jazdí tam aj pravideľne vlak regiojetu z Bratislavy a Komárna plus prilahlé obce pri trati kde môžete nastúpiť.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ale Tomáš, kto sa do teba naváža, nevyšiluj.

 

pochopila som, ako to s tou témou myslíš, mám nejaký mozog, to preukázala dokonca minulý týždeň magnetická rezonancia, vážne : )

 

 

kľudne píš trebárs tu, aj o Galante aj o Šali a Senci, alebo - pod svojím krajom založ tému o Západoslovenskej nížine ... a tam píš všetko o okruhu, ktorý ťa zaujíma ... a bude vybavené.

 

 

 

že je to politické delenie hlúposť, vieme.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Keby tu bolo dosť ľudí tak by bolo v pohode aj jedno 15 tisícové mesto... Ale v celoslovenskom meradle sme tak roztrúsení že keby sme dali hocijaké mesto do 20.000 obyv. tak byvsa prihlásili max. traja. Preto je buď lepšie dať celý región že southwest slovakia alebo mestá nad 50 tisíc ako Trenčín, Prešov tam by sa už 10-ti mohli nazbierať aj v rámci tohto fóra ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov