Skočiť na obsah
  • 0

Sekanie DivXov

cizy

Otázka

Zverejnené

co sa da robit ked na pocitaci s procesorom ktory ma 800MHz sekaju divxy?

• Odpovede 5
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top Posters For This Question

• Nokia

2

• Hedgehog

1

• cizy

1

• Cactales

1

Najaktívnejšie dni

Top Posters For This Question

5 odpovedí na túto otázku

Odporúčané príspevky

• 0
Zverejnené

nastavit mu vacsiu prioritu, vypnut vsetko na pozadi, pouzit player co zere najmenej CPU ale pri niecom si proste nepomozes

kvoli tomu som upgradoval z athlona 600MHz na P4 1.8GHz... proste novsie a novsie filmy ci diely serialu mi sekali a mohol som sa aj rozkrajat proste procesor nevladal

pozri si v gspote aky to ma datovy tok a podla toho vidis, ak nad 1000kb/s tak to CPU bude mat problem

a o HDTV rozliseni snivaj, to aj na mojom pc seka :lol: akurat na novom nb mi ide ok :)

• 0
Zverejnené

Pokiaľ má integrovanú grafiku môžeš ešte v nastaveniach monitora skúsiť znížiť kvalitu farieb a rozlíšenie obrazovky.

• 0
Zverejnené

no teoreticky by to mohlo pomoct ale aj integrovana grafika ma vlastny cip a pri divxoch zalezi hlavne od procesora a ten proste nestiha taky datovy tok spracovat

• 0
Zverejnené

Dôležitá je najmä korešpondencia bitrate a rozlisenia. Ak je bitrate príliš vysoký pre dané rozlíšenie, seká to aj na najlepších mašinách (aj keď na tých až tak nie). Ak je primalý, kvalita je nanič. Pri prekódovaní používať XviD Bitrate Calculator - nemal som potom ešte žiaden problém.

• 0
Zverejnené

Otázka trochu bokom. Nie je v dnešnej dobe procesor s 800 MHz už trochu pozadu? Ja som pred 4 rokmi kupoval nový PC, ktorý mal (a doteraz má) procák s 1800 MHz a v tej dobe to bol mierne lepší štandard. Skrátka 800 MHz procesor v dnešnej dobe už výrazne zaostáva (v rokoch 1999-2000 to mohla byť špička) vo výkone a bolo by lepšie zbytočne nešpekulovať a v prvom rade upgradnúť PC.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov