Skočiť na obsah

Reklama na Fóre

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

axel nejde o to ako rychlo sa stranka nacita, ale o to ze daka blba reklama co je hore na stranke (ako na csfd, alebo aj tu na fore ako som nedavno zistil) tam zavadza a posuva cely obsah stranky dole

Akým spôsobom reklama zavadzia? Že ti bliká cez pol monitora, prekrýva hlavný text alebo "pláva" okolo tlačítiek Add Reply tak, že najprv musíš kliknúť na reklamu a až potom na môžeš kliknúť na to tlačítko čo chceš? Takéto agresívne reklamý má iba T-Com a ešte zopár spoločností a tento typ reklám rezolútne odmietam :lol: Pokým je reklama zakomponovaná do obsahu stránky tak, že nepôsobí rušívým dojmom (to že obsah stránky je posunutý o nejakých 50 pixelov nižšie za rušivý dojem nepovažujem), ale naopak vhodne ho dopĺňa, tak nevidím problém. Veľa stránok by bez reklamy nemohlo fungovať, takže tak :)
  • Odpovedí 37
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

18

• valcik

4

• Mgr. L.E.G. von Trips

2

• weirdo

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

no vidis, ale ja to, ze je stranka posunuta o tych 50 pixelov dole za rusive povazujem

a o tom som aj pisal

Zverejnené

Poznám fórum kde na celom monitore sú reklamy, musíš prerolovať celú stranu aby si videl témy, asi to tak spravím aby si mi potom aj za tých 50 pixelov ďakoval :lol:

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

ako sa da odpalit bezbolestne ta nova/zmenena google reklama hore? adblock sice zablokuje frame, no nie je mi to nic platne. takisto toho zbytocneho google searchu by som sa rad zbavil.

Zverejnené

No povedzme, že reklama na Fóre pomáha kryť náklady na prevádzku dvoch domén, hostingu a licencie na Fórum, Blogy, Fotogalériu a CCS. Starostlivosť o portál, čo zahŕňajú aktualizácie, nastavenia, preklady a ďalších niekoľko desiatok drobných prkotín o ktorých bežná verejnosť ani nevie, a za ktoré by som u profesionálnej firmy zhrabol možno stovky, tisíce €úr a vďaka ktorým tu môže niekoľko tisíc ľudí denne čítať diskusie nepočítam do nákladov, ešte stále to robím z dobrej vôle a ochoty obetovať voľný čas, ktorý by som mohol využiť úplne inak. Myslím, že ako vysvetlenie v ohľade reklám to úplne stačí.

Zverejnené

Ináč našiel som hook, ktorý umožňuje pridať na Fórum Google reklamy. Tento hook má veľa užitočných nastavení, napr. aj také, že môžem určiť, ktoré skupiny na Fóre reklamy nebudú vidieť, takže dá sa nastaviť, aby reklamy videli iba návštevníci, novozaregistrovaní členovia a pod. Hook je ale platený, stojí normálne 20$, teraz je "akciová" cena 10$, takže bola by to zase ďalšia investícia.

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

V chystanej verzii IP.Board 3.1 budú k dispozícii nastavenia, ktoré umožnia spravovať aj reklamy. Takže bude možnosť nastaviť, aká-ktorá skupina nebude reklamy vidieť. Samozrejme kto bude poslúchať :lol:

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

pri prehlade tohto fora vidím reklamy a oznámenia v poľštine,

či je to viditeľný len podľa mňa (preto że mam e-mail > *.pl)

že tiež všetci užívatelia uvidia to isté v poľštine?

Zverejnené

Reklamy sa objavujú na základe preferencií užívateľa. Takže ty ako Poliak vidíš reklamy v poľštine, pretože systém rozoznal, že surfuješ z Poľska. Slovákom sa objavuje v slovenčine.

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

Mam otazku, na kazdej strane s temou su reklamne linky v zahlavi, rovnako aj pod prvym prispevkom, ako aj v pate stranku.

Je to tak schvalne, alebo je to len duplicita omylom ? Osobne ma to dost rusi.

Zverejnené

Ten textový rámec je hoci integrovaný do reklamného systému, ale AdBlock ho nezablokuje pretože ho nevie dešifrovať ako reklamu a vlastne nemá ani ako, pretože ide o natívne odkazy.

Tie reklamy sa dajú vypnuť aj podľa skupín. Tak napríklad môžem nastaviť, že Administrátori a Moderátori nebudú vidieť reklamy, ale ostatní áno. Najideálnejšie riešenie by bolo, keby sa reklamy nezobrazovali pre všetkých zaregistrovaných členov, čo sa pochopiteľne dá nastaviť. Lenže kód, ktorý umožňuje zverejňovanie reklám používam aj na iné veci a keby som to celé vypol, tak by som k nim nemal prístup. Ale pouvažujem nad tým ako to vyriešiť.

Pravdepodobne to spravím tak, nie hneď ale v priebehu určitého času, že reklamy sa budú zobrazovať len neprihláseným návštevníkom a zmiznú po prihlásení. Len ešte neviem aký to bude mať efekt na výnosy z reklám, ktoré významnou mierou pokrývajú celkový chod Fóra vrátane prác na pozadí. Predpokladám však, že minimálny, štatistiky nepoznám, lebo neviem kto kliká na reklamy, ale myslím, že návštevníci budú vo veľkej prevahe.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov