Skočiť na obsah

Padne koalícia Smer, SNS, HZDS?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

pravdovravnosť, ano

chvíľu som premýšľala, ktorý link sem dať, práve preto, že ten pán je zo SaS, čo mne osobne je zatiaľ jedno, lebo ich akosi nevidieť a práve sú pod hranicou zvoliteľnosti ... ale je to jedno, podstatné časti prevzal odtiaľto, a má tam aj link :

http://www.sme.sk/c/4990277/gabaniova-co-ma-praca-spolocne-s-poslaneckou-funkciou.html

neodvážim sa odhadnúť, koľko poslancov začne poslancovať po zvolení namiesto práce, ale ano, súkromne myslím, že dosť, a o niečom pani doktorka rozhodne vypovedá, o viacerých veciach

že je hlúpa, velikášska, vyšla asi z iného z... ako iní smrteľníci, a veľmi pekne odpovedá každému, kto sa odvážil dúfať v rozpad nejakej koalície

politika sa robí ináč, hlavne keď je z nej osoh. súkromný.

Zverejnené

ale dnes sa vyjadril najpovolanejší z povolaných či vyvolených, nemohla som sa prestať smiať, ale za chvíľu mi došlo akosi nevoľno od žalúdka, teraz neviem, či od raňajok alebo od toho pána ...

v rozhovore pre sme dnes vladimír mečiar vyhlásil : Mečiar: Slota z vlády nikdy neodíde

toto už nie je ani len na smiech, to je ten problém ... je rád že je rád, niekto ho potreboval na ceste nahor, ale asi vie čo hovorí, to tvrdím aj ja, a nie som mečiar : )

koalíciu pochovávajú podaktorí už tri roky, nebude to tak rýchlo, kdeže :lol:

Zverejnené

Mečiar nepovedal nič neznáme. Táto koalícia je najnestabilnejšia, ale aj napriek tomu sa nerozpadne.

http://hnonline.sk/slovensko/c1-38182590-fico-vystriedal-najviac-ministrov-zmenam-nemusi-byt-koniec

Držia ich pokope peniaze. A aj Mečiar vie, že jeho HZDS končí. Jeho jedinou šancou dostať sa vôbec do parlamentu, nieto ešte do vlády je, že príde k voľbám málo ľudí. Takže budú držať pokope dokonca. Tu niesú žiadne princípy ani hodnoty dôležité.

• Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

táto otázka je zatiaľ úplne pasé. nemohla a nemôže sa rozpadnúť, nemohla, lebo by pochodila nedobre, a do volieb už to vydržia, aj keď si budú vzájomne oči škriabať.

a po voľbách ... bude iná svätá trojica, a nerozpadne sa, lebo by prišla o moc ... jednoduché, nie ?

takže táto sa nerozpadne, ne ne :lol:

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

koalícia nepadla, jeden druhého napriek všetkému podržali až do konca

aj keď sa menili ministri a fico bol občas patrične rozhorčený

až kúsok pred voľbami povolil mečiar

trochu mi to pripomína posledný kopanec v štýle keď ja nie, tak ani ty, ale taký jemný kopanec, hm ?

nie že by jeho odhalenia príslušní voliči priveľmi brali do úvahy, skalní sú skalní, či niekto vôbec študuje zákony či neštuduje ...

Predseda Slovenskej národnej strany (SNS) Ján Slota nebýval podľa predsedu ĽS-HZDS Vladimíra Mečiara na koaličných rokovaniach vždy triezvy.

Podľa Mečiara keď v koalícii rokovali o niektorých odborných veciach, dochádzalo k polemikám.

"Ján Slota namietal, že načo to študujem, že ešte žiadny návrh zákona nečítal a je tu. Pokiaľ ide o jednostranné zameranie, to u Jána Slotu je.

To je antimaďarizmus ako jediná téma. Teraz sa pridáva taký istý tlak proti Rómom. Väčšinou verbálne silové, fakticky žiadne riešenie," dodal Mečiar.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5377452/meciar-slota-nebyval-na-rokovaniach-vzdy-triezvy.html#ixzz0o5qWJJz8

Zverejnené

Mozno menej vzrusujuca tema, ale pravdepodobne realistickejsia je "Dostane opozicia znovu na frak?"

Zverejnené

no to je otázne lebo to bude tesne tesno ... takže som veľmi aj ja zvedavý ako to dopadne :lol:

Zverejnené

postarik, myslim ze farby ktore hajis ty ani neprejdu, ak prejdu tak len o chlp.

Zverejnené

Teraz je uz otazka zo zaciatku temy bezpredmetna. Vidime, ze si zlodeji rozumeli :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov