Skočiť na obsah

Čo by ste chceli v IP.Boarde 3.0.0.?

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Pomaly ale isto sa pracuje na verzii Fóra IPB 3.0.0.

Bude obsahovať viac možností a iných vecí ako verzie 2.x.x

Čo vám v súčasnej verzii Fóra chýba, resp. čo by ste chceli aby bolo zakompované v novej verzii? Niektoré návrhy možno developeri IPB budú brať na vedomie a stanú sa súčasťou nového Fóra.

• Odpovedí 17
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

10

• Mgr. L.E.G. von Trips

3

• game

2

• weirdo

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

napr update stavu hlasovania v ankete po istom casovom obdobi. nazory aj fakty sa mozu menit.

Zverejnené

neviem, ako sa to bude týkať Blogu

ale keď nejako bude, aspoň do budúcnosti, už by bolo vážne dobre, hlasovať za každý zápis zvlášť

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

O tom Blogu som to už navrhol, uvidíme.

Ja by som uvítal, čo sa týka Blogu, ešte možnosť uploadnúť vlastné logo v headeri, boli na to kladné ohlasy.

Čo sa týka samotného Fóra, tak mi tu chýbajú veci ako spojiť duplicitné kontá (dá sa to, ale iba manuálne) a zastaviť anketu, ale možnosť pokračovať v téme.

IPB Version 3.0

It is currently in alpha stages and is planned to have a lot of new features.

No som zvedavý :lol:

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

k zachovaniu mojho dusevneho zdravia by prispela nasledovna vec :

ked na stranu v teme pribudaju prispevky a scrollbar sa predlzuje, v urcitom momente, ked uz by pocet prispevkov presiahol pocet stanoveny v settings ako limit na stranu, by sa na nasledujucej, novej strane v teme objavilo zopar prispevkov z predchadzajucej strany.

fungovalo by to tak, ze limit na stranu by bol v skutku o cosi vyssi nez nastaveny, no po zalozeni novej strany by sa prispevky navyse presunuli na novu stranu a pocet na kazdej strane okrem aktualnej by sa zarovnaval na limit podla nastavenia.

dufam, ze som to vystihol zrozumitelne. dufam, ze sa to bude dat v nejakom dalsom upgrade nastavit.

Zverejnené

Myslím že to by pôsobilo dosť zmätujúco a mnohými by to bolo reportované ako bug.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

To ja neviem. Navrhnuté to je, či to tam bude sa dozvieme až keď IPB 3.0.0. bude vydaná.

Práce na IPB 3.0.0. už začali.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

30. apríla boli oznámemné prvé informácie o IPB 3.0.0.

Nechce sa mi to prekladať, napriek tomu to vyzerá zaujímavo.

Takže len stručne. Okrem nového skinu, bude priamo implentované SEO, to znamená že linky na Fóre budú "vyladené" tak, že budú oveľa lepšie indexovateľné pre vyhľadávače ako teraz, čo v konečnom dôsledku môže výrazne zvýšiť návštevnosť. Pribudne taktiež viac možností, ktoré dovolia členom lepšie upravovať a prispôsobovať svoje osobné profily. Taktiež moderátori budú mať viac nástrojov na efektívnejšie moderovanie.

Nové Fórum bude mať od základov prepísaný kód, ktorý bude vyladený tak, aby čo najmenej zaťažoval systémové prostriedky serveru, takže Fórum by malo šlapať rýchlejšie ako terajšie.

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

V IPB3 budú Súkromné správy fungovať trochu inak ako doteraz klasickým spôsobom. Súkromné správy budú niečo ako súkromné témy, pribudne možnosť dokonca do tejto súkromnej témy prizvať viac ľudí (to bude záležať od nastavenia v administrácii). Hoci je to zaujímavá myšlienka, samozrejme už teraz viem že nič také nepovolím. Diskusné fórum je diskusné fórum a nie miesto na žvanenie v zákulisí. Myslím však, že povolím aby sa traja možno štyria mohli v SS porozprávať.

Viac informácii v angličtine sa nachádza tu.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Nový Invision bude mať možnosť kotrolovať obsah signatúr, teda koľko a aké veľké obrázky sa môžu dávať do signatúr alebo koľko riadku textu si každý môže napísať. Ako tak pozerám na signatúry vuacerých členov, tak to bude užitočná funkcia :lol:

Viac informácií o nových možnostiach je tu (angl.).

Zverejnené

a este by bola uzitocna samokontrola toho, ci sa v ramceku pre personal photo vsetkych clenov nachadza osobna fotografia, a nie avatar alebo nieco ine.

Zverejnené

tu by bola užitočná cactalesova odpoveď, pokiaľ viem, občas prechádza fotky, aj to kdesi napísal, že upozornil pár ľudí, niekto si to zmenil, niekomu nevhodný obrázok vymazal

takže asi to budeme kontrolovať ručne stručne, vlastne stačí kontrolovať novoprišelcov, starí by mali byť vyriešení ... myslím

Zverejnené

ako? co ja viem, neviem, ci take daco uz vedci vynasli :lol: tak, ze by si to nevsimali moderatori, ale samocinny dozor. asi tak, ako sa automaticky blokuju vulgarizmy.

Zverejnené

asi tak, ako sa automaticky blokuju vulgarizmy.

To sa nedá, pretože žiadny systém nerozozná či je na jpg obrázku fotka tvojej hlavy alebo hlavy tvojho pudla.
Zverejnené

Čo sa týka fotiek, tam sa manuálnej kontrole tak skoro nevyhneš. Ale tá automatická kontrola signatúr príde celkom vhod.

Zverejnené

V polovici budúceho týždňa by sa mala objaviť prvá verejná alfa verzia fóra IPB 3.0.0.

V mnohých prípadoch pôjde o radikálne zmeny, ktoré so súčasným fórom budú mať málo spoločné. Keďže som novú verziu ani ja nevidel, dokonca ani skin, tak som celkom na to zvedavý.

Keďže návrhy nových možností sú pre nové fórum už uzatvorené, táto téma sa zatvára. O aktuálnych novinkách budete včas informovaní (pravdepodobne v inej téme).

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov