tomassi Zverejnené 11. Október, 2009 Autor Zverejnené 11. Október, 2009 ciťák na výhru v Polsku oslabolhráme tam bez Škrteľa, Zábavníka, Ďuricu
Sniper Zverejnené 11. Október, 2009 Zverejnené 11. Október, 2009 Len aby tam nakoniec nehral len ligový výber. S takouto hrou a zostavou tam nevyhráme. Včera sme hrali jalovo, útok 0 bodov. Jakubko ako keby tam ani nebol, Vittek mu mohol ruku podať. Zbabraný zápas, v Poľsku to bude aj o šťastí, ale ak zopakujeme výkon zo včera tak baráž je istá. Po včerajšom zápase im verím menej ako pred zápasom so Sev. Írskom. Takže šanca na výhru asi 20%.
Ryan Giggs Zverejnené 11. Október, 2009 Zverejnené 11. Október, 2009 No, ale k dispozici už by mal byť Šestak, takže aspoň niečo.
lopata555 Zverejnené 11. Október, 2009 Zverejnené 11. Október, 2009 tak ja už moc neverím že by sme mohli v Poľsku vyhrať ... :lol: ... ak by sme zopakovali výkon proti Severným Írom či Čechom tak by nemal byť problém ... jedine že by San Marino vyhralo :)
slimak Zverejnené 12. Október, 2009 Zverejnené 12. Október, 2009 Moj pocit. Trenera(aj hracov) uz nemusi matat remiza, musi hrat na vyhru. Skoda, ze sme nemali rovnaku vychodiskovu poziciu aj v sobotu. :lol: V polsku mozeme mat domace prostredie, verim ze aj budeme. Budeme hrat to co vieme a ti co to vedia.A myslim, ze vyhrame. Rozmyslam, ze by som na nich aj vsadil(skoda ze som nepocuvol aj zahovica).To by som vstredu inak oslavil.
wysky Zverejnené 12. Október, 2009 Zverejnené 12. Október, 2009 Mam zvlastny pocit, ze moj fanusikovsky zivot bude bohatsi o dalsie futbalove sklamanie. :lol:
slimak Zverejnené 12. Október, 2009 Zverejnené 12. Október, 2009 Slovinci mali zaber TV kamier z opacnej strany ako my. Krajsie vyzera ten gol, ale ta nasa zaloha. jediny co sa tam valal na zemi je Karhan a sa mi zda uz aj predtym(kratko pred golom) tam jediny behal(napadal) medzi zaloznikmi. Dnes opakovali v case obeda na STV3 zapas, prvy polcas co som sledoval, to este nebolo take tragicke. Aj ked sme dostali gol som bol normalne v tom(myslim, ked som to pozeral na zivo),ze to musia otocit.Ale ten utok.http://cikovsky.blog.sme.sk/c/207020/Krcma-by-sa-statistike-cudovala-Utocnici-vacsinu-subojov-vyhrali.html tu nieco k statistike nasich skvelych utocnikov, co som dnes sledoval, tak tie vyhrate suboje bol nakop dopredu kde Vittek to aj zasiahol ale neslo to nikomu, resp. posunul stochovi skakajucu loptu(to bolo este OK).
BlackMoon56 Zverejnené 12. Október, 2009 Zverejnené 12. Október, 2009 Myslím, že v Poľsku nemáme šancu, síce sa im momentálne nedarí ale keďže kriví ne sú a my posledne zjavne áno, neverím. A aj vďaka tej prederavenej zostave. Tak dobre rozohraté ako teraz to už len tak nebude. Tak im treba. A tak či tak - čo by sme tam robili keby sme postúpili? Dobre nám tu bude.
tomassi Zverejnené 12. Október, 2009 Autor Zverejnené 12. Október, 2009 v Polsce ma vraj snežiť domrvili sme veľký zápastreba však povedať, že bude hrať Stano Šestákisto ho neglorifikujem na žiadneho spasiteľa,ale bol to práve on, kto ťahal mužstvo v ťažkých zápasochStocha nahradí Švento, kt. je v celkom slušnej forme ja by som palicu ešte nelámalaž na tú obranu to je slušné inak, čo je s Csabom Horváthom?
wysky Zverejnené 13. Október, 2009 Zverejnené 13. Október, 2009 Keď nevedia zvladnuť takyto zapas, nemaju čo na MS hľadať. No, dovolim si trochu oponovat. Na MS ci ME nehravaju len muzstva, co vedia zvladat tazke zapasy ale predovsetkym muzstva co nazbieraju dostatok bodov a nastrielaju dostatok golov. Nasmu -stale mlademu muzstvu tento zapas nevysiel, a aj mne pripravili velke sklamanie. nastasti to fanusikovstvo a podobne vysledky ma uz tak neberu ako pre niekolkymi rokmi. Treba ist dalej, a pripravit sa na Poliakov. Tak ako vyhrali v Cechach, v Severnom Irsku, mozu vyhrat v Polsku. Ale suhlasim, ak pojdu do baraze, tak nakoniec ostanu doma.
tomassi Zverejnené 13. Október, 2009 Autor Zverejnené 13. Október, 2009 jj v baráži to bude mimoriadne nabité sobotný zápas trošku pripomenul účinkovanie Petržalky v LM proti Portu tiež stačilo dať jeden gól a postúpila by do 8finále vtedy Weiss šancu na reparát nemal, uvidíme ako sa stým popasuje teraz moja zostava: Novák(resp. Jendrišek je zohratejší so Šestákom) Šesták Švento-Hamšík-Weiss Štrba Čech-Karhan©-Petráš-Pekarík Mucha Weissova zostava: Vittek© Šesták Švento-Hamšík-Weiss Štrba Čech-Michalík-Petráš-Pekarík Mucha 1
Ryan Giggs Zverejnené 13. Október, 2009 Zverejnené 13. Október, 2009 ...ale predovsetkym muzstva co nazbieraju dostatok bodov a nastrielaju dostatok golov. Tym padom vedia vyhravať taketo ťažke zapasy. Trochu si oponuješ, nie? Alebo... ukaž mi jedno mužstvo, ktore je take ako hovoriš. Samozrejme nemôžeš ratať azijsku, juhoamericku či severoamericku kvalifikaciu, kde postupuju mužstva aj z nižšich miest.
wysky Zverejnené 13. Október, 2009 Zverejnené 13. Október, 2009 GigsSobotnajší zápas nebol až tak dôležitý ako sa mu prisudzuje. Myslím sim , že dôležitejšie zápasy sme hrali napríklad v Čechách, či doma s Čechmi, keď sa "lámal chlieb". V sobotu sa hral tzv. "posledny krok". Dôležité je uhrať potrebné body a ak ich neuhrali už v sobotu, môžu v stredu. Čo sa týka tvojej ďalšej časti, je to absolútne jedno, akú kvaldu zoberieš. Aj Bahrajn môže hrať svoj dôležitý zápas v skupine... je to o tom istom. Ak by som sa začal prehrabovať v minulosti, určite by sa našli prípady, keď aj oveľa väčší favoriti nejakí dôležitý zápas zbabrali, ale to ich zomklo. Ide o to, či ich to položí definitívne, alebo sa vyburcujú... To sa ukáže zajtra. Inak, kto pozná históriu, veľké problémy mali západní Nemci na domácich MS 1974. Tuším dokonca aj prehrali vzájomný prestížny zápas s NDR. A nakoniec sa stali majstrami sveta.Mali dokonca aj vzťahové problémy. Vyrozprávali si to a išlo sa za titulom. Stačí si napríklad prečítať spomienkovú knihu Seppa Maiera.
slimak Zverejnené 13. Október, 2009 Zverejnené 13. Október, 2009 Tazky zapas bude v stredu, ten sobotny mal byt oslavny. Nevysiel, hlavne kvoli trenerovi a potom hracom. Ked vyhrame v polsku, mame najvac bodov a sme na MS zasluzene. Kolko dobrych muzstiev zakoplo a bojuju o barazove miesto(vid potenc. superov, snad nie).
tomassi Zverejnené 13. Október, 2009 Autor Zverejnené 13. Október, 2009 ja by som sa len nasmial, keby San Maríno zopakovalo jeden z týchto výsledkov * 16 September 1987 – Lebanon vs. San Marino 0–0 (Mediterranean Games) * 10 March 1993 – San Marino vs. Turkey 0–0 (World Cup qualifier) * 25 April 2001 – Latvia vs. San Marino 1–1 (World Cup qualifier) * 20 August 2003 – Liechtenstein vs. San Marino 2–2 (friendly) * 28 April 2004 – San Marino vs. Liechtenstein 1–0 (friendly)wiki
Ryan Giggs Zverejnené 13. Október, 2009 Zverejnené 13. Október, 2009 Akurat, že to bol domaci zapas. Prave preto to mali mať relativne jednoduchšie. Obzvlašť ak hrali s takym priemernym mužstvom ako su Slovinci. Ak s nimi nevedia vyhrať, keď ide o všetko, tak už neviem. Dôležitejšie zapasy možno s Čechmi boli, ale naši vtedy neboli pod takym tlakom tak ako v ostatnom zapase. Ale ja to beriem. Ešte na to nemaju, aby hrali na vrcholnom podujati. Naši nemaju s takymito zapasmi skusenosti (rola favorita), ani na klubovej urovni (možno s vynimkou Škrteľa /LM/). Čo sa týka tvojej ďalšej časti, je to absolútne jedno, akú kvaldu zoberieš. Aj Bahrajn môže hrať svoj dôležitý zápas v skupine... je to o tom istom.Toto neberiem ako odpoveď na moju otazku ani ako dobry priklad. Obzvlašť ak Bahrajn postupil ďalej, navyše so 4 prehrami. V Poľsku neuspeju. Poliaci hrali s Čechmi veľmi dobre. Naši to zase psychicky nezvladnu.
wysky Zverejnené 13. Október, 2009 Zverejnené 13. Október, 2009 Prave preto to mali mať relativne jednoduchšie. Obzvlašť ak hrali s takym priemernym mužstvom ako su Slovinci. Ak s nimi nevedia vyhrať, keď ide o všetko, tak už neviem. Dôležitejšie zapasy možno s Čechmi boli, ale naši vtedy neboli pod takym tlakom tak ako v ostatnom zapase. Všetko je relatívne, ja si myslím, že to výhoda skôr nebola. Aj s ohľadom na mentalitu Slovákov. Čo sa týka tvojho zhadzovania Slovincov, na to sa dá len odpovedať, že tí priemerní Slovinci hrali už na MS aj ME. Podobne Lotyši hrali na ME. Netuším, prečo by sme mali byť výnimkov. Keby sme prehrali v Čechách a doma s Čechmi, dnes by sme už mali "vystaráno" a bol by kľud. Bolo by jasné, že sedíme doma a žiadna Južná Afrika sa nekoná... Toto neberiem ako odpoveď na moju otazku ani ako dobry priklad. Obzvlašť ak Bahrajn postupil ďalej, navyše so 4 prehrami. Ak herný systém umožňuje, aby ďalej postúpilo mužstvo so štyrmi prehrami tak bohužiaľ. Spomenul som si na vyplakávanie sa Galisa, aký bol v Španielsku v baráži na nás zlý rozhodca a ako na hoteli vyklopkávali na izbách novinári. V tej istej baráži v inom zápase sa Švajčiarom vyhrážali Turci, dokonca došlo ku bitke. Austrálčania išli hrať baráž do Uruguaja a tam im ukazovali, že ich podrežú.... Takže tak. Ak sa dostaneme do baráže, bude proti nám nielen ťažký súper, ale aj zákulisná diplomacia, či možno kadečo iné. Treba si uvedomiť, že pre MS sú napríklad zaujímavejší Francúzi, ako Slováci. Takže pri zrejmých nulových schopnostiach vedenia nášho zväzu v tomto smere, o baráži nemôžeme mať žiadnu ilúziu. Inak, nepáčil sa mi včera ten príspevok na tuším JoJke, keď evidentne špekulovali nad nejakými zákulisnými čachrami. Vraj proti nám pískal aj rozhodca. Tak ma napadá, neskúsime niečim namotivovať zajtra Sanmarínčanov? :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 13. Október, 2009 Zverejnené 13. Október, 2009 Čo sa týka tvojho zhadzovania Slovincov, na to sa dá len odpovedať, že tí priemerní Slovinci hrali už na MS aj ME. Podobne Lotyši hrali na ME. Netuším, prečo by sme mali byť výnimkov. Nikoho som nezhadzoval, zas vidiš niečo, čo tam nie je. :lol: Slovo priemerny nie je žiadne zhadzovanie. Je to realita. To, že kedysi kdesi hrali neznamena, že patria k špičke. Od tej maju ďaleko. Alebo sa mylim? Ak herný systém umožňuje, aby ďalej postúpilo mužstvo so štyrmi prehrami tak bohužiaľ.Opäť si sa vykrutil z odpovede, takže neakceptujem, ale necham to už plavať.
wysky Zverejnené 13. Október, 2009 Zverejnené 13. Október, 2009 GiggsZ ničoho som sa nevykrúti... :lol:ten Bahrajn ma napadol mimovolne bez skumania stavu ako stoja. Ak je herny system nastaveny tak, ze potrebuju uhrat nejake body na postup tak taktiez hraju svoje dolezite zapasy... :) A je jedno, ci je to azia, amerika, afrika... Vsetko je to o hernom systeme. Ak je skupina o troch a dvaja postupuju, tak pri jasnom favoritovi sa ti dvaja ostavajuci sustredia na vzajomne zapasy... Som myslel, ze to nebudem musiet rozvadzat... :)
Sniper Zverejnené 14. Október, 2009 Zverejnené 14. Október, 2009 Ja večer budem mimo TV a výsledok sa dozviem možno až zajtra ráno. Tak sa nechám prekvapiť :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 14. Október, 2009 Zverejnené 14. Október, 2009 Stoch sice nepomôže (kvôli kartam) A-čku, ale pomohol aspoň golom 21-tke k vyhre 1:0 na Cypre.
lopata555 Zverejnené 14. Október, 2009 Zverejnené 14. Október, 2009 Dneska som vo veľkom pomykove, neviem ako dopadne ale veľmi by som to našim prial :lol: Slovenskoooo bojujte ;) Česi motivujú San Marino, ponúkajú milión korún Český denník ponúka prémiu len za víťazstvo San Marína. Motivačných ponúk z Česka do maličkého štátu na východnom pobreží Talianska prišlo viac. "Vieme o tej na obrovské množstvo piva pre každého z nás. To by stačilo pre celé San Maríno. Ale vaša ponuka je naozaj zaujímavá. Veď moji hráči sú až na štyri výnimky všetko amatéri a za futbal nedostávajú žiadne peniaze," uzavrel rozhovor Giampaolo Mazza. :) zdroj tak ak by sa to San Marínu podarilo bol by to gól :)
Darkman Zverejnené 14. Október, 2009 Zverejnené 14. Október, 2009 Paradicka zapas :lol: Som cakal ze tam po odpiskani polcasu vybehna ratrak :)
Nokia Zverejnené 14. Október, 2009 Zverejnené 14. Október, 2009 tak a sme v afrike...sice som to nesledoval ale len cital na sme.sk boli to nervy
Odporúčané príspevky