wysky Zverejnené 10. September, 2009 Zverejnené 10. September, 2009 Pani, nam staci akykolvek bod. My si mozeme dokonca dovolit prehrat obidva zapasy, ale ak Slovinci nedokazu vyhrat v Cesku tak sme na MS z prveho miesta. Taka je matematika.... My mame teraz 19 bodov Slovinci mozu ziskat najviac 20 bodov. Ak vyhraju u nas, tak budu mat 17, ak remizuju v Cesku tak budu mat iba 18. A to Cesi hraju este stale o 2.miesto, o baraz
tomassi Zverejnené 10. September, 2009 Autor Zverejnené 10. September, 2009 až na to, že10.10. CZE - POLSVK - SLO 14.10.CZE - NIRPOL - SVKSMR - SLO 15.10. 2008CZE 1:0 SLO
bobsapp Zverejnené 10. September, 2009 Zverejnené 10. September, 2009 Takže Česi nám nakoniec ešte budú držať palce aby sme postúpili z prvého.veľmi pekné a nečakané :lol:
weirdo Zverejnené 10. September, 2009 Zverejnené 10. September, 2009 keby mame my aj Slovinci po 20, rozhoduje sa o prvom podla rozdielu skore, podla poctu danych golov alebo podla vzajomnych zapasov?
Ryan Giggs Zverejnené 10. September, 2009 Zverejnené 10. September, 2009 Pani, nam staci akykolvek bod. My si mozeme dokonca dovolit prehrat obidva zapasy, ale ak Slovinci nedokazu vyhrat v Cesku tak sme na MS z prveho miesta. Taka je matematika.... My mame teraz 19 bodov Slovinci mozu ziskat najviac 20 bodov. Ak vyhraju u nas, tak budu mat 17, ak remizuju v Cesku tak budu mat iba 18. A to Cesi hraju este stale o 2.miesto, o baraz Jj, tomassi ma pravdu. Slovinci v Česku nehraju. Odkiaľ si to nabral? Hraju u nas a v San Marine. S Čechmi už hrali 2x. Takže tvoja matematika je zla. :lol: Weirdo Rozhoduje najprv rozdiel skore zo všetkych zapasov, potom počet strelenych golov zo všetkych zapasov, body zo vzajomnych zapasov, rozdiel skore a počet golov vo vz. zapasoch. Keby nerozhodlo ani to, potom by sa hral rozhodujuci zapas na neutralnej pôde. Každopadne, ak by sme mali so SLO po 20 bodov, je vysoko pravdepodobne, že Slovinci by mali lepšie skore. Sice ho maju teraz horšie, ale aj keby s nami vyhrali len o gol, stači im vyhrať nad San Marinom o 2 goly. Preto sa čudujem, že všade čitam a počujem, že stači bod z Poľska.
wysky Zverejnené 10. September, 2009 Zverejnené 10. September, 2009 Tak som si to asi zle pamatal. Alebo vo vcerajsom SPORTe mali chybu. Uf, teraz neviem... :lol: Nech je uz tak, ci onak, myslim, ze ku rovnosti bodov nedojde a nasi uhraju potrebne vysledky. :)
Sniper Zverejnené 10. September, 2009 Zverejnené 10. September, 2009 Jj, tomassi ma pravdu. Slovinci v Česku nehraju. Odkiaľ si to nabral? Hraju u nas a v San Marine. S Čechmi už hrali 2x. Takže tvoja matematika je zla. :lol: Zrejme sa riadil tým, čo splietali naši popletení moderátori na STV po zápase. Matematika je jasná. Neprehrať so Slovinskom, potom to už bude jedno. Ak prehráme s nimi, tak v Poľsku by nám nemuselo na 1. miesto stačiť ani remíza. Včera sme hrali dobre, Vittek hral namiesto Karhana a Hamšíka, preto ho vpredu nebolo príliš vidieť. Kopúnek niekoľkokrát nahral súperovi, na to by si mal dávať pozor. V závere stretnutia som mal pocit, že Stoch odchádzal kondične. Vpredu to kvalitne vetral mladý Weiss, čo si Íri čoraz viac začínali uvedomovať, preto ich záverečný tlak bol viac-menej platonický. Škoda len, že tá finálna časť Weissových výletov niekedy nebola dôraznejšia. Hološko v závere stretnutia nemal sebčiť, Jendrišek bol v oveľa lepšiej pozícii, možno by bolo nakoniec 0:3. To je všetko čo chýbalo k dokonalému zápasu. Ale aj tak to bolo fajn.
Ryan Giggs Zverejnené 10. September, 2009 Zverejnené 10. September, 2009 No, tak Vitteka musim tentokrat pochvaliť. Sice smerom dopredu pokazil čo sa dalo ako obyčajne, čo prihravka to lopta superovi. Avšak prikladne branil a bojoval za dvoch ako spravny kapitan. Keby hral takto aj v predošlych zapasoch, nepoviem na ňho ani krive slovo.
tomassi Zverejnené 10. September, 2009 Autor Zverejnené 10. September, 2009 ja musím pochváliť Kamila Kopúnka,že sa nenechal vylúčiť :lol:
slimak Zverejnené 11. September, 2009 Zverejnené 11. September, 2009 Z faxu, ktorý prišiel na Slovenský futbalový zväz (SFZ) od Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA), však vyplýva, že Marek Hamšík dostal len jednozápasový globálny trest za všetky tri žlté karty. Ten si odsedel v spomenutom stredajšom víťaznom súboji v Belfaste proti Severnému Írsku a na duel so Slovinskom by tak už mal byť k dispozícii. "V správe od FIFA sa však uvádza aj to, že disciplinárna komisia FIFA na svojom najbližšom zasadnutí rozhodne o prípadnom predĺžení trestu pre slovenského stredopoliara. Nie je tam však napísané, kedy sa toto zasadnutie uskutoční," informovala agentúru SITA tlačová hovorkyňa SFZ Janka Peráčková. zdroj pravda
wysky Zverejnené 11. September, 2009 Zverejnené 11. September, 2009 Odkiaľ si to nabral? Hraju u nas a v San Marine. S Čechmi už hrali 2x. Takže tvoja matematika je zla. :lol: Weirdo Matematika by aj celkom ušla, akurát osoby a obsadenie je trochu iné. hej o Hanšíkovi som teraz čítal v Športe, ale ak je to už aj oficiálnym faxom potvrdené, tak je fajn. Šesták ale bude myslím proti Slovincom pauzovať. Dostal druhú žltú. Takže Hološko.. .:)
tomassi Zverejnené 22. September, 2009 Autor Zverejnené 22. September, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=bmA5gV_Jxw4:lol: :) :)
Sniper Zverejnené 22. September, 2009 Zverejnené 22. September, 2009 Náhodou je to celkom dobre spravené tak neviem čo sa rehníš ako mačiak. Stačí remízka, ale dúfam že ich rozbijeme aby sa naučili chovať.
Sniper Zverejnené 1. Október, 2009 Zverejnené 1. Október, 2009 Hološko má zlomenú labu, takže zápas so Slovincami bude ešte veľmi zaujímavý. Tipujem, že Jendrišek nastúpi hneď od začiatku.
tomassi Zverejnené 1. Október, 2009 Autor Zverejnené 1. Október, 2009 myslím, že Jendrišek pri súčasnej forme,by mal byť adekvátnou náhradou káder je dostatočne širokýoproti NIR budeme mať Hamšíka a Karhana
lopata555 Zverejnené 6. Október, 2009 Zverejnené 6. Október, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=pa6pqgPL7ZA&feature=related
Sniper Zverejnené 6. Október, 2009 Zverejnené 6. Október, 2009 To video som už niekoľkokrát videl, celkom dobre spravené (dalo sa aj lepšie aby to bolo na 100%), ale chcem vidieť tie videá po kvalifikácii keď nás vyplieskajú Slovinci a zakopneme v Poľsku :lol:
Sniper Zverejnené 10. Október, 2009 Zverejnené 10. Október, 2009 SVK - SLO 0:2 V strede sme tradične hrali dobre, lacný gól a jalový útok nás presunuli do Poľska. Takže teraz už musíme vyhrať a vonku. :) :lol: :)
aljak63 Zverejnené 10. Október, 2009 Zverejnené 10. Október, 2009 SVK - SLO 0:1 Asi si to vypol ešte pred koncom, lebo Slovinci ešte zavŕšili zápas 2.gólom :lol: v 90+2'
Sniper Zverejnené 10. Október, 2009 Zverejnené 10. Október, 2009 No vidíš, ako ťažko sa mi na ten zápas pozeralo. Hrali sme ako Severní Íri keď sme u nich vyhrali 2:0. Gól by sme nedali aj keby sme hrali do rána.
slimak Zverejnené 10. Október, 2009 Zverejnené 10. Október, 2009 Mna nasi sklamali, sklamala zaloha a utok. Hlavne trener, zaloha este v poriadku ako ju zostavil, aj ked nic nehrali ale na koho mali hrat, resp. skym? Utok, tak ako ho postavil trener nemame a nemame co hrat na MS sveta. Po polcase ako vymenil jakubka za karhana som sa seba pytal, ake bude dalsie striedanie? No aby som sa dostal k podstate, ak v stredu bude hrat vittek s jakubkom, uz tam nemusia ani ist. Ale stale mame lepsiu vychodiskovu poziciu ako slovinci pred zapasom. Stale je jednoduchsie vyhrat u soka vonku ako proti niekomu co mu o niec ide, aj funkcionari by nieco mohli dohodnut. :lol: Ale kto normalny da do utoku k vittekovi jakubka? Jakubko mohol hrat ale namiesto vitteka. Kto normlny dostane te gol a 15 minut bude vahat? nad cim? Uz Karhanova volba sice som si povedal OK, zaloha je zla, ale co utok? Nechat Vitteka na hrote sameho? Uz som pre tyzdnom o tom pisal. Ze to moze len ... . Dmesmy vysledok ma aj potesil kvoli fanusikom ako fico gaspar a 10 000 im podobnym. Skutocny fanusik nakoniec pride do polska,ma kde (40 000 volnych miest) a snad sa tam bude tesit. ja im verim. Vlado to ma tazke ale zasluzi si to. nech premysla. 1
weirdo Zverejnené 11. Október, 2009 Zverejnené 11. Október, 2009 Axel, to rozhodne nebol lacny gol. Na druhej strane, znova som videl hrat slovensky futbal .. v uvodzovkach. A nakoniec .. i ked nehral Ales Ko.kot, tak jeden koko.t sa na travniku predsalen zjavil, a to bol bankovy uradnik z Bavorska, konkretne rozhodca.
tomassi Zverejnené 11. Október, 2009 Autor Zverejnené 11. Október, 2009 v prvom rade, by som sa chcel ospravedlniť všetkým,pred kt. som sa zastával Vittekaten chlapec je mimo - žiaden pohyb s loptou, ba dokonca ani bez lopty matchball pri vlastnom podaní sme nevyužili,tak teraz musíme súpera breaknúť,lebo ak sa nám to nepodarí, čaká nás veľmi ťažký tie-break atmosféra bola veľmi dobrá ľudia sa bavili až do úvodného gólusnažili sa baviť sa aj potom, no už to nešloštadión bol natrieskaný do posledného miesta - žiadne voľné rady,ktovie či to niekto vysvetlí, keďže malo byť iba 23800 miestosom zvedavý, kto sa opäť raz pekne nabalil neviem, či je toVladom Weissomtou atmosférou, čo na štadióne panovalaalebo vierou v podobnosť poľskej a ruskej mentality - keď sa nehrá o prvenstvo, tak sa nehrá o nič no mám ciťáka, že v Polsce uspejú a v Južne Afrike si zatancujeme
aljak63 Zverejnené 11. Október, 2009 Zverejnené 11. Október, 2009 No a keďže MS vo futbale niesú len o Slovensku, tak iba dodám, že včera si zabezpečilo postup ďalších 8 národných teamov: Côte d'Ivoire Germany Denmark Serbia Italy Chile Mexico United States ______________________________________________________________________________ Listina teamov, ktoré už určite uvidíme hrať na FIFA World Cup 2010 je už 19-členná: South Africa Japan Australia Korea Republic Netherlands Korea DPR Brazil Ghana England Spain Paraquay Côte d'Ivoire Germany Denmark Serbia Italy Chile Mexico United States
Ryan Giggs Zverejnené 11. Október, 2009 Zverejnené 11. Október, 2009 Ja si však myslim, že to psychicky neustoja.Nechcem vravieť, že som to vravel, ale vravel som to. v prvom rade, by som sa chcel ospravedlniť všetkým, pred kt. som sa zastával VittekaOspravedlnenie prijmam. :lol: To, čo včera stvaral Weiss starši je nepochopiteľne. Zda sa, že on to psychicky nezvladol najviac zo všetkych. Nasadil Jakubka, čo je sice ok lebo hral obstojne, bojoval, vyhraval vysoke lopty, ale načo, keď ich nemal komu sklepavať? Z druhej vlny nebolo nikoho. Vittek mal isť dole omnoho skôr, zase sa prišiel poprechadzať. Na čo trener čakal so striedanim do 80. min. keď sme potrebovali dať gol? A čo nechapem absolutne vôbec, je urputne branenie a stiahnutie sa na vlastnu polovicu už od začiatku. Ešte nikdy nam to dobrotu nenarobilo, vždy sme na to doplatili. Naši nie su Greci či Taliani, ktori keď to zavru, neprejde nikto. Keď nevedia zvladnuť takyto zapas, nemaju čo na MS hľadať. A ani tam nebudu. V Poľsku nevyhraju a v baraži su silne mužstva (Francuzsko, Portugalsko, Ukrajina, Grecko, Rusko...).
Odporúčané príspevky