Skočiť na obsah

Majstrovstvá sveta vo futbale 2010 (Južná Afrika)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Netreba nad ničím špekulovať, je teória, že aj keby sme prehrali všetky tri zápasy, za mimoriadne priaznivých okolností by sme postúpili do baráže. Na to však netreba spoliehať, lebo by sa musela zohrať veľká zhoda náhod.

Ak by sme mali špekuovať tak sú tieto možnosti:

• Najlepšie by bolo, keby sme v Severnom Írsku vyhrali a Poliaci v Slovinsku remizovali, v tom prípade už doma so Slovinskom môžeme hrať oslavnú exhibíciu a do Poľska pôjdeme na fakultatívny zájazd.
  • Skôr verím tomu, že budeme radi, že v Severnom Írsku uhráme remízu. Potom musíme doma so Slovincami vyhrať. Tu však už sa musí špekulovať a síce tak, že Poliaci nevyhrajú nad Slovincami a ani Čechmi, potom už bude jedno ako budeme hrať v Poľsku.
  • Ďalšia verzia je taká, že v Severnom Írsku remizujeme, Česi porazia Severné Írsko a aj Poľsko, v tom prípade postupujeme.
  • Ak by sme so Severným Írskom remizovali a povinne vyhrali nad Slovinskom, ale Poliaci porazia Slovinsko a Česko, tak musíme v Poľsku aspoň remizovať. Ak prehráme, bude rozhodovať skóre, teda ak v Poľsku utŕžime debakel tak zrejme budeme mať smolu.
  • Ak vyhráme v Severnom Írsku a doma porazíme Slovinsko, môžeme oslavovať, ostatné zápasy v skupine náš triumf už neohrozia.
  • AK by sme zo zostávajúcich zápasov získali len 3 body, tak potom bude záležať na výsledkoch súperov, či postúpime.
  • Nemusíme získať ani bod, ale potom náš osud bude v rukách iných.

Ja to vidím tak, že v Severnom Írsku remizujeme a doma so Slovincami musíme vyhrať. A v Poľsku aspoň remizovať. Neovplyvníme ako budú hrať súperi ostatné iné zápasy, tak nemôže počítať len so štyrmi bodmi. Jasnejšie bude po nasledujúcom kole.

• SLOVENSKO 7 5 1 1 19:8 16
  • Severné Írsko 8 4 2 2 13:7 14
  • Poľsko 7 3 2 2 19:8 11
  • Slovinsko 7 3 2 2 10:4 11
  • Česko 7 2 3 2 8:6 9
  • San Maríno 8 0 0 8 1:37 0

Nasledujúce zápasy:

• Česko - San Maríno, 9. septembra 2009
  • Severné Írsko - Slovensko, 9. septembra 2009
  • Slovinsko - Poľsko, 9. septembra 2009
  • Česko - Poľsko, 10. októbra 2009
Zverejnené

Podľa mňa je to jedno. Ak aj postupime, na MS to bude bieda. Už som to pisal vyššie. Iste je, že by sme neboli nasadeni, tym padom dostaneme určite nasadeny a teda ťažky tym z Europy, z Južnej Ameriky je každe mužstvo nad naše sily, to iste plati o Afrike (Ghana, Nigeria, Egypt...). Jedine ak by sme dostali niekoho zo zapadu Azie.

Zverejnené

Nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa :lol:

Postup na MS bude obrovským úspechom slovenského futbalu. Bude o ňom vedieť viac potencionálnych zahraničných investorov.

Zverejnené

Tak, Jany už bavic nebudze.. Išol domu. :lol:

Problém so slabinami.

Zverejnené

Podľa mňa je to jedno. Ak aj postupime, na MS to bude bieda.

A keby aj tak NO A ČO?

práveže nič :lol: sme tam, máme radosť, nie sme majstri sveta, pravdepodobne nikdy nebudeme...ja som s tým zmierený

Škoda Nováka...donominovaný bol Kornelito :)

Zverejnené

Tak tak, veru tak. Bude to sláva, keď postúpime. Na MS by sme nešli ako favorit. Išli by sme tam si zahrať a možno nejaké prekvapko urobiť. :

Zverejnené

A keby aj tak NO A ČO?

No a nič. Len konštatujem. Aj keď utržiť nejaku hanbu... Každopadne, ja v postup neverim, takže je to jedno.
Zverejnené

Jesis, to na PF bol taky skeptik, vecne dudral na slovensky futbal. Si teraz nespomeniem, aky mal nick. :lol:

Zverejnené

Ak v Severnom Írsku vyhráme tak o postupe nebudem pochybovať. Ale tam nevyhráme, počítam s remízou ak budeme mať šťastie.

Zverejnené

Jesis, to na PF bol taky skeptik, vecne dudral na slovensky futbal. Si teraz nespomeniem, aky mal nick. :lol:

jj, kde je sakra Ojam? :)

Každopadne, ja v postup neverim, takže je to jedno.

Tak isto ako si neveril vo výhru nad Čechmi ani Poliakmi a už teraz vieš, že keby sa postúpi, tak to bude bieda.
Zverejnené

Maš vzacnu schopnosť vidieť veci, ktore neexistuju. :lol: Nikde som nepisal, že niečo viem. Myslim si to, to je diametralny rozdiel!!!

Ja im doprajem. Nech postupia, budem rad. Ja si však myslim, že to psychicky neustoja. Nie som taky fanušik, aby som bol silou-mocou presvedčeny o uspechu. Nie som však ani za každu cenu pesimisticky v suvislosti so slovenskym futbalom. Veril som napr. Žiline. Očividne vas irituje, ak niekto nesuhlasi a ide "proti stadu". Ukameňujte ma!

Zverejnené

S tou psychikou máš pravdu. Preto to musíme zajtra psychicky ustáť. Íri majú nôž na krku, nie my. A podľa toho sa môže odvíjať zápas.

Zverejnené

Ja ziram debata o juznej afrike a ako budeme hrat a to neviem ani kedy sa tam bude hrat(rocne obdobie), samozrejme ma zaujima kvalita travnika, ale vy nas uz tam vidite? Ja este nie, aj ked im verim. Zajtra verim ze vyhrame a tam budeme. A co bude neskor je vecou aj trenera a hracov. Inak kedy sa hra sampionat?

Rayen pisal, ze kto je nad nase sily, verim ze porazit niekedy mozme hocikoho, a prehrat z este vacsou mnozinou muzstiev hocikedy. Snad vyhrame najblizsi zapas.

Zverejnené

jj, kde je sakra Ojam? :lol:

Áno, ojam to bol. Raz som mu napísal, že on bude dudrať, aj keby Slovensko prehralo vo finále MS s Brazíliou nešťastným vlastným gólom v nastavenom čase. :)

Zverejnené

NIR-SVK

Nemá náhodou ten holandský blb írske korene? Však to už nie je možné čo našim píska.

Zverejnené

Severné Írsko - Slovensko 0:2 :lol:

Slovinsko - Poľsko 3:0 :)

Česko - San Marino 7:0

No a teraz neprehrať so Slovinskom a je to doma. Teda v Afrike.

• SLOVENSKO 8 6 1 1 21:8 19
  • Slovinsko 8 4 2 2 13:4 14
  • Severné Írsko 9 4 2 3 13:9 14
  • Česko 8 3 3 2 15:6 12
  • Poľsko 8 3 2 3 19:11 11
  • San Maríno 9 0 0 9 1:44 0
Zverejnené

Dnes sme si vyhrali aspon baraz. cesko snad moze dufat ze zlomime v najblizsom zapase slovinsko aby prezili, neviem ako hrali skoti. Zapas roka bude zo slovincami, bola by smola aby nasi sa nedostali na MS z prveho miesta, je to stale mozne. Inak kde su ti co favorizovali poliakov a irov? Iri dnes nemohli bodovat, mali sancu okolo 60 minuty, uz som sa nemohol na nasu hru pozerat(fajcil som a zacul krik), mal trener striedat ovela skor. Mal som nervy. verim ze nasukame aj slovincom. Ale ak by sme nepostupili bola by to smola, vyhrame v irsku, v cesku, snad spravime body so slovincami ci s poliakmi.

Zverejnené

Ďalšie zaujímavé výsledky kvalifikácie

• Malta - Švédsko 0:1 (0:0) - Malta prehrala vlastným gólom z 81. minúty
  • Lichtenštajnsko - Fínsko 1:1 (0:0)
  • Arménsko - Belgicko 2:1 (1:0)
  • Bosna a Hercegovina - Turecko 1:1 (1:1)
  • Anglicko - Chorvátsko 5:1 (2:0)
  • Faerské ostrovy - Litva 2:1 (2:1)
  • Taliansko - Bulharsko 2:0 (2:0), prvá bulharská prehra prišla až v 8. kole, napriek tomu šance na postup na MS sú veľmi malé
Zverejnené

Hmmm... zaujímavé! Tak to by som nečakal. Takže teraz bude zase celé Slovensko najväčším odborníkom na futbal? No keď sa darí, tak sa darí. Toľko odpisovaný slovenský futbal, toľko výsmechu a irónie v minulosti a zrazu sú to hrdinovia... :lol:

Listina teamov, ktoré uvidíme na MS sa nám včera rozrástla o ďalšie 3 teamy, poznáme už 11 účastníkov:

• Obrázok South Africa
  • Obrázok Japan
  • Obrázok Australia
  • Obrázok Korea Republic
  • Obrázok Netherlands
  • Obrázok Korea DPR
  • Obrázok Brazil
  • Obrázok Ghana
  • Obrázok England
  • Obrázok Spain
  • Obrázok Paraquay
Zverejnené

aljak taká malá info

tento jav sa nevyskytuje iba na Slovensku, ale v každom jednom štáte sveta

a kaziť si radosť, kvôli alibistom, kt. fandia len keď sa darí

smiešne

inak nemáte nejaké info,

či sa proti Slovincom bude hrať na slušnom štadióne v Žiline,

kde bude na úrovni jak trávnik, tak miesta na sedenie

alebo SFZ veľkodušne dá možnosť vidieť postup, čo najviac ľuďom

a opäť sa bude snažiť nabaliť, na tej šope na Bajkalskej

Zverejnené

kto tu vypisoval nieco o sile Nord Irov? :lol:

Vyborny disciplinovany vykon, radost sa bolo vcera pozerat... Tak ako vcera povedal Marian Zeman. Postupime, vsetko hra s nami. A vcerajsi vykon bude pohodlne stacit na Slovincov. Otazkou je, ci vcera hrali Slovinci tak dobre, alebo Poliaci tak zle. Nord Iri budu MS sledovat iba v televizoroch. Myslim, ze s nami pojdu dalej Cesi.

Som myslel, ze zapas so Slovinskom bude v Ziline. No neviem, ci komentator vcera nezavadzal, ked hovoril o Bratislave. Viem o tom, zeby sa malo hrat v Ziline.

Zverejnené

Som idiot ja alebo novinari? Prečo všade čitam a počuvam, že nam na definitivu stači (pri pripadnej prehre so Slovinskom) bod z Poľska? Ako počitam, tak počitam, ale mne vychadza, že stači len teoreticky.

Zverejnené

Bod z polska nam v tom pripade nestaci, iba ak teoreticky by san marino vyhralo nad slovinskom.

vcera nasi hrali dobre(na hranici svojich moznosti), dal by som im vsetkym jednotky. Nikto mi nepadol do oka ze hral zle. na stocha su nejake kriticke pripomienky ale na zaciatku zapasu hrala iba jeho strana zasluhou aj jeho na jeden dotyk a pekne.

prekvapil ma vitek(utocnik branil-zasahoval na kraji obrany) a weiss -trener , vcera by som s nim pred zapasom nemenil.

Zverejnené

Do S. Irska nechodia po 3 body ani Anglicko, Španielsko, Švedsko či Dansko.

Angličania ani Španieli nie, ale my áno :lol:

Niečo iné bude keď hrajú proti favoritovi a niečo iné keď musia zabrať oni.

a opäť sa bude snažiť nabaliť, na tej šope na Bajkalskej

doma je doma :)

(hádzanári tak isto radšej hrajú aj väčšie zápasy v menšej hale v HC ako v Prešove)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov