Ryan Giggs Zverejnené 28. August, 2009 Zverejnené 28. August, 2009 Zapas s Čechmi sa imho preceňuje. Dôležity je z hľadiska prestiže a pre Čechov, ale nie z pohľadu vysledku pre nas. Ano, body by sa "šikli", ale ani pripadna prehra nam veľmi neubliži. Životne dôležity bude až nasledny zapas v S. Irsku.
slimak Zverejnené 28. August, 2009 Zverejnené 28. August, 2009 Nepoznam ich formu, ale pokusim sa. brankári: Ján Mucha (Legia Varšava)obrancovia: Radoslav Zabavník (TerekGroznyj), Martin Škrtel (FC Liverpool), Ján Ďurica ,Peter Pekarík (VfLWolfsburg), Nie som si isty duricom, ci tam je nejaky iny stoper(resp. lepsi) a ci pekarik hra tu stranu. stredopoliari: Miroslav Stoch (Twente Enschede), Stanislav Šesták(VfL Bochum), Zdeno Štrba (Škoda Xanthi),Marek Hamšík(SSC Neapol), útočníci: Ján Novák (MFK Košice),Filip Hološko (Besiktas Istanbul) Kazdy zapas je dolezity, podla moze byt jednoduchsie zobrat body cechom ako v poslednom zapase v Polsku.
Ryan Giggs Zverejnené 28. August, 2009 Zverejnené 28. August, 2009 Skusim aj ja zostavu (4-2-3-1). Mucha Zabavnik-Horvath-Škrteľ-Čech Karhan-Štrba Šestak-Hamšik-Stoch Novak
Sniper Zverejnené 31. August, 2009 Zverejnené 31. August, 2009 Čo sa týka kvalifikácie, sme síce na tom celkom dobre a je pomerne vysoká pravdepodobnosť, že zrejme postúpime dovolil by som si upozorniť na jednu vec. Bič väčšinou plieska na konci, tak ako sa nám doteraz darilo sa nám nemusí dariť, oba góly čo sme dali Čechom padli prakticky z ničoho nič a ani zázračný 2-minútový obrat s Poliakmi nemusíme tak skoro zopakovať. Prikladám tabuľku z kvalifikácie na MS do Nemecka z r. 2006: Slovensko 4 3 1 0 15:3 10 Portugalsko 4 3 1 0 15:3 10 Estónsko 4 2 1 1 8:7 7 Rusko 3 1 1 1 6:8 4 Lichtenštajnsko 4 1 1 2 7:11 4 Lotyšsko 4 1 1 2 7:11 4 Luxembursko 5 0 0 5 4:19 0 Síce teraz sme v lepšej situácii ako vtedy, ale stál by som na zemi.
slimak Zverejnené 31. August, 2009 Zverejnené 31. August, 2009 Axel, ta kvalifikacia bola dobre rozohrata, len sme nehrali s portugalcami myslim a v rusku remizovali. Inak bola ak si pamatam aj uspesna, vtedy nam ani nenapadlo predbehnut portugalsko a zrejme sme boli druhy a hrali baraz, a to je ina vec. Moze sa kludne stat, ze aj po tejto kvalifikacii bude baraz pre mnohych uspech.
Ryan Giggs Zverejnené 31. August, 2009 Zverejnené 31. August, 2009 Niečo podobne už bolo aj v roku 2001 (kval. MS 2002) 1 Slovensko 5 3 2 0 7:2 112 Švédsko 5 3 2 0 5:1 113 Turecko 5 3 2 0 7:3 114 Macedónia 5 1 1 3 4:5 45 Moldavsko 5 0 2 3 0:5 26 Azerbajdžán 5 0 1 4 1:8 1 Potom prišla prehra 0:2 vo Švedsku a nasledne (čo je horšie) aj rovnaka v Azerbajdžane. A bolo po nadejach.
slimak Zverejnené 31. August, 2009 Zverejnené 31. August, 2009 Rayen, tvoja zostav je dobra, skor by som hral snou(viac sa mi paci). Som rad, ze si myslis ze mame lepsieho stopera ako duricu aj ked ja proti nemu nic nemam osobne, ze si zaradil aj Karhana, ale hlavne ze si dal doveru utocnikovi Novakovi. Podla nominacie si myslim, ze budeme hrat na jedneho utocnika.Aj ked alternativy ma trener rozne, a zostavi si to trener tak ako to bude citit a potrebovat. ja im verim. Normalne ked ide o nieco stavim peniaze proti nasim, ale teraz to neurobim. Lebo verim, ze to mozu aj v pohode vyhrat. V pohode to mozno nebude, ale po boji ma to potesi.
Ryan Giggs Zverejnené 1. September, 2009 Zverejnené 1. September, 2009 Češi maju pomalu obranu, preto by to chcelo rychleho utočnika. Novak takym je a navyše ma momentalne formu, do čoho kopne, to skonči v brane. Bohužiaľ hrať nebude (aspoň nie v zaklade), pretože Vittek je Weissov milačik a neviem si predstaviť, že by ho vynechal zo zostavy. Pokiaľ ide o stopera, Ďurica momentalne v klube nehrava, zato Horvath pravidelne v kvalitnej suťaži a dokonca dava aj goly. Aj tu si však myslim, že hrať nebude a nastupi Ďurica.
tomassi Zverejnené 1. September, 2009 Autor Zverejnené 1. September, 2009 Ryanova zostava je na jednicupotrebujeme rýchle krídlas tým Vittekom a Ďuricom taktiež súhlasím, dúfam len, že nebudem musieť napísať bohužiaľ teraz je to podbné, ale predsa len trochu inéhlavne atmosféra v tíme a silných súperov sme dokázal zdolaťvýhry nad Poľskom a ČR sa môžu zdať náhodné,ale len silné tímy vedia dávať góly v závere, či dokonca otáčať výsledkykaždopádne po sobote, resp. strede budeme múdrejší optimizmus mi nevytýkajte - som fanúšikom Arsenalu :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 1. September, 2009 Zverejnené 1. September, 2009 Prave preto mi to pride čudne. :lol: :)
Sniper Zverejnené 5. September, 2009 Zverejnené 5. September, 2009 Slovensko - Česko 2:2 Remíza môže byť, ale mohlo byť víťazstvo. Škoda toho záveru a Hamšíkových 2 žltých kariet. Aspoňže dal penaltu. Poliaci remizovali so Severnými Írmi 1:1 čo nám tiež hrá do kariet. Naopak, Česi sú zrejme už z hry von.
lopata555 Zverejnené 5. September, 2009 Zverejnené 5. September, 2009 No na pána rozhodcu nemám slov ... vážne nemám
slimak Zverejnené 5. September, 2009 Zverejnené 5. September, 2009 Priznam sa ze som dal 15 eur, na cechov, pocas zapasu, mi to bolo absolutne jedno(aj teraz), ja neviem rozpravat. A po zapase som smutny, skoda ze to nedotiahli. Vstredu musia vyhrat. remiza je malo a vitazstvo u nich uz postupuju, p dalsiej vyhre nad slovincami sa mozu sniat. Ak to nedokazu mozu nariekat.
tomassi Zverejnené 6. September, 2009 Autor Zverejnené 6. September, 2009 Česi sú zrejme už z hry vono prvé miesto hej, ale to druhé môžu dať v pohode majú doma 3 zápasy so SMR, NIR, POL na rozhodcu ťažké srdce nemám, veď viacmenej nieje ani za čo v NIR treba neprehrať C L i C K
wysky Zverejnené 6. September, 2009 Zverejnené 6. September, 2009 V Čechách nejaký borec dal 100 000,- českých korún na to, že bude červená karta. Zajtra si môže ísť pre 400 000,- Ak v stredu vyhráme v Belfaste, a Poliaci remizujú v Slovinsku, tak máme letenky do JAR. Postrehy tohto chlapíka k futbalu sa mi začínajú páčiť čím ďalej tým viac. :lol: Začína byť celkom dobrý prognostik. :)http://cikovsky.blog.sme.sk/c/203881/Weiss-ml-proti-Cechom-od-zaciatku-Jany-Novak-s-hattrickom.html
lopata555 Zverejnené 6. September, 2009 Zverejnené 6. September, 2009 na rozhodcu ťažké srdce nemám, napríklad Grigeru mal vyšmariť z ihriska hneď na začiatku, za ten kopanec do brucha čo uštedril Vittekovy
tomassi Zverejnené 6. September, 2009 Autor Zverejnené 6. September, 2009 mmčervenú vytiahnuť moholktovie ako to videl on v tom momente, ale zápasu by to vôbec nepomohlomyslím, že by tak akurát rozbehol kvalitný mariáš
Ryan Giggs Zverejnené 6. September, 2009 Zverejnené 6. September, 2009 Ak v stredu vyhráme v Belfaste, a Poliaci remizujú v Slovinsku, tak máme letenky do JAR.Srandista! :lol: Inak, Vittek sa zase predviedol v plnej "parade". Okrem toho centra na gol nič dobre za cely zapas nespravil. Ja toho Weissa nechapem...
wysky Zverejnené 6. September, 2009 Zverejnené 6. September, 2009 Aké srandovanie? :lol: To je reč čísel... :) Včera to bola spravodlivá remíza.
Sniper Zverejnené 6. September, 2009 Zverejnené 6. September, 2009 Bolo by dobré vyhrať v Severnom Írsku, sú hneď za nami, aj keď majú zápas navyše, ale na prvom mieste by sme sa upevnili. A keď porazíme Slovinsko, bude už jedno ako odohráme v Poľsku. Hamšík ma nasral, kvôli červenej má stop na dva zápasy.
tomassi Zverejnené 6. September, 2009 Autor Zverejnené 6. September, 2009 sme lídrom skupiny a ide k nejakým Severným Írom, no pozrime sa na ich domáce výsledky NIR 0-0 CZENIR 4-0 SMRNIR 3-2 POLNIR 1-0 SLO takže ja by som bol rád, keby si donesieme bodík jasné, že Hamšík bude chýbať, ale v zápasoch s NIR alebo SLOho vieme nahradiť, keďže káder je dosť široký - Janko Kozák rulez :lol:a vylúčenie mu vôbec nevyčítam
Ryan Giggs Zverejnené 6. September, 2009 Zverejnené 6. September, 2009 Aké srandovanie? :lol: To je reč čísel... :)Veď prave, je to IBA reč čisel. Do S. Irska nechodia po 3 body ani Anglicko, Španielsko, Švedsko či Dansko. Našim veľmi neverim ani v ostatnych 2 zapasoch so SLO a POL. Vidim to však tak, že nam pomôžu Češi, ktory hraju posledne 2 zapasy doma s POL a NIR.
wysky Zverejnené 6. September, 2009 Zverejnené 6. September, 2009 sme lídrom skupiny a ide k nejakým Severným Írom, no pozrime sa na ich domáce výsledky NIR 3-2 POL takže ja by som bol rád, keby si donesieme bodík Veď prave, je to IBA reč čisel. Do S. Irska nechodia po 3 body ani Anglicko, Španielsko, Švedsko či Dansko. Našim veľmi neverim ani v ostatnych 2 zapasoch so SLO a POL. Trošku si dovolím byť optimistickejší. Treba si kliknúť na predchádzajúcu stranu témy. Pravda, to video tam už nie je, ale Poliakom v ˇIrsku prehral zápas Boruc, ktorý tam obdržal dva tak lacné góly, niečo ako brankár Košíc v Ríme. Takže z tohto pohľadu to vyzerá inak. Dúfam, že naši budú hrať z dobre zabezpečenej obrany a šancu dostane Jany Novák. :lol:
tomassi Zverejnené 6. September, 2009 Autor Zverejnené 6. September, 2009 jasnémôžeme tam vyhrať a myslím, že na to tento výber aj má, ale NIR ukázali aj v minulých kvaldách domácu šak aká to bola senzácia, keď im Healy zabezpečil 3 body proti Anglánoma výsledky tejto kvalifikácie, to len a len potvrdzujú preto moja spokojnosť aj s bodom
Ryan Giggs Zverejnené 6. September, 2009 Zverejnené 6. September, 2009 ...ale Poliakom v ˇIrsku prehral zápas Boruc, ktorý tam obdržal dva tak lacné góly...To je len jeden zapas, v ktorom Iri nedominovali. Vyhry nad Španielmi, Švedmi... nie su nahodne. Navyše Poliaci v Irsku boli na tom herne uplne inde ako su teraz. 1
Odporúčané príspevky