Skočiť na obsah

Majstrovstvá sveta vo futbale 2010 (Južná Afrika)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ale teamy sa trápia práve keď zápasy hostia tieto 2 andské teamy:

Vezmime si túto kvalifikáciu:

Peru v domácom prostredí: remíza s Parquayom 0:0, remíza s Brazíliou 1:1, remíza s Kolumbiou 1:1, výhra nad Venezuelou 1:0, remíza s Argentinou 1:1, no a jediný kto tam zatiaľ v tejto kvalifikácii dokázal aj vyhrať boli v nedeľu Chile - 3:1!

Bolívia v domácom prostredí: remíza s Kolumbiou 0:0, výhra nad Paraguayom 4:2, výhra nad Peru 3:0, remíza s Uruguayom 2:2, výhra nad Argentinou 6:1, a jediný kto dokázal v Bolívii v kvalifikácii vyhrať bolo znovu Chile - 2:0!

nezdá sa mi, žeby tie teamy to tam úplne s ľahkosťou zvládali, teda okrem Chile.

Zverejnené

phersu

Ajlak ma istu pravdu.

Inak, Argenticania dosli do dejiska zapasu iba niekolko hodin pred vykopom. A hralo sa vo vyske 3640 metrov nad morom.

Zverejnené

Vezmime si celu tabulku

Peru je zo vsetkych timov v CONMEBOLe najslabie co sa tyka zapasov odohranych doma a Bolivia bola predposledna ale teraz si vdaka tej vyhre polepsili

Zverejnené

Stojím si za svojim, teamy tam majú problémy siahnuť na plný bodový zisk, podarilo sa to len a len Chile, nikto iný v Peru ani v Bolívii v tejto kvalifikácii nevyhral. Takže myslím, že až tak suverénne sa tam ich súperi nesprávajú - práve naopak: trápia sa.

Zverejnené

V takej vyške ma človek problem vôbec sa nadychnuť a to aj keď cely deň sedi na riti, nieto ešte keď ma behať a potrebuje tak niekoľkonasobne viacej kyslika. Človek, ktory nežije v takej vyške potrebuje niekoľko tyždňov na uplnu aklimatizaciu. Vôbec sa nečudujem, že sa tam vyhravať nechodi.

Zverejnené

Kapitán Česka Ujfaluši sa vzdal reprezentácie. Kvôli atmosfére v zväze.

No a po prehre s nami si česi znovu užívali s kur vami. To sem tiež patrí :lol:

Zverejnené

Aj Jankulovski sa vyhraža, že sa na to vybodne. Nech odidu všetci, dobre pre nas.

Zverejnené

Už odišiel realizačný tím aj s Radom.

Sa mi zdá že dlho na lavičke nepobudol nie?

Zverejnené

Od začiatku kvaldy + 2-3 pripravne zapasy.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Novým trénerom Českej reprezentácie je Straka. Straka povedal že chce osloviť Nedvěda aj Řepku. A tiež nevylúčil že by chcel aby sa vrátili Martin Fenin, Milan Baroš, Václav Svěrkoš, Radoslav Kováč, Marek Matějovský a Tomáš Ujfaluši. A včera som dačo v správch počul aj o tom že by chcel aby sa Koller vrátil.

No ak by mu to vyšlo tak by Česko bolo zase v tej sile ako som ho poznal z minulých rokov. / ale nech kľudne sú v takej sile, a postúpia z 2 miesta :lol: , ale len ak Slovensko bude na 1 vom mieste.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Slovensko včera porazilo San Marino vysoko 7:0. Takže sme na prvom mieste v skupine. Už len 4 zápasy nás delia od historického postupu na MS. Slovensko len pekne do toho!

Zverejnené

Až taky nadšeny by som nebol. Tie najdôležitejšie zapasy (s Poľskom a S. Irskom) totiž hrame vonku. A tam to veľmi ružovo nevidim.

Holanďania su prvym postupujucim timom.

Zverejnené

Aj doma môžeme s Čechmi puknúť. Každá ne-prehra nás posúva míľovými krokmi do Južnej Afriky. Bodovať musia teraz predovšetkým súperi. Česi majú o 7 bodov menej ako my. Ak by sme ich doma porazili tak nás už nepredbehnú.

1. SLOVENSKO 6 5 0 1 17:6 15 
2. Severné Írsko 7 4 1 2 12:6 13 
3. Poľsko 6 3 1 2 18:7 10 
4. Česko 6 2 2 2 6:4 8 
5. Slovinsko 6 2 2 2 5:4 8 
6. San Maríno 7 0 0 7 1:32 0
Zverejnené

Aj doma môžeme s Čechmi puknúť.

To je jasne. Ale vysledok s Čechmi nebude rozhodujuci, kedže ti maju už len teoreticku šancu na postup. Pre nas je dôležite ako na tom budu Poliaci s Irmi.
Zverejnené

Prečo by nebol dôležitý. My Čechov porazime a Češi porazia aj Írov aj Poliakov :lol:

Zverejnené

Kruzkujem si v diari termin 5.september... na zapase s Cechmi chcem byt pritomny... :lol: :) :)

Zverejnené

To je jasne. Ale vysledok s Čechmi nebude rozhodujuci, kedže ti maju už len teoreticku šancu na postup. Pre nas je dôležite ako na tom budu Poliaci s Irmi.

My to budeme mat velmi narocne. Aj ked mame dobru vychodiskovu poziciu. Ak chceme postupit musime proti cesku, sev.irsku a slovinsku ziskat 7 bodov a podla mna aj tak sa este bude rozhodovat v Polsku v poslednom zapase(snad nam bude stacit remiza ak ziskame sedem bodov).

POĽSKO: Severné Írsko (d), Slovinsko (v), Česko (v), Slovensko (d)

poliaci mozu kludne vybojovat 12 bodov, narocnejsi zapas budu mat len v slovinsku( ak cesi stratia body s nami(nevyhraju), uz nebudu mat motivaciu, ak by prehrali uz ani teoreticky nas nepreskocia).

Trosku sialeny clanok(chronologia zapasov je velmi dolezita).

http://denniksport.sk/article/94358/budeme-tam-verme-ze-ano

Irom neverim, prekvapit mozu Slovinci (20 bodov mozu dosiahnut) a tak isto aj cesi 20 bodov.

Preto je pre nas velmi dolezity kazdy zapas. Snad budu mat sportovu formu a stastie.

Zverejnené

Ja naopak verim Irom. Poliaci maju medzi sebou bordel, hraju strašne slabo. Posledne vysledky su dôkazom.

Zverejnené

Hm, ale zda sa mi ze maju tazsie zapasy:

SEVERNÉ ÍRSKO: Poľsko (v), Slovensko (d), Česko (v)

,ale ak by prekvapili v polsku moze byt. S poliakmi vyhrali zo stastim, asi ako my. Ale skor si myslim ze zo zapasov budu mat 0 ako 9 bodov.

Zverejnené

Pikláňam sa ku Giggsovi. Myslím, že s nami pôjdu ďalej aj Nord Íri... My ale z prvého miesta... :lol:

Zverejnené

Ja si myslim, že naši ďalej nepôjdu. Samozrejme rad by som sa mylil. Aj keď si myslim, že ak by postupili, boli by na MS fackovacim panakom. Dostali by nasadeny a teda silny tim z Europy a všetci ostatni su taktiež veľke susto vratane Afriky i keď tam sa v kvalde deju veľke prekvapenia. Šancu na ake-take body by mali iba v pripade, ak by dostali niekoho z Azie.

Zverejnené

Tak že budeme konkurovať top tímom sa nedá čakať zrejme nikdy.

V skupinách to zaujímavo vyzerá s Portugalskom.

Holandsko suverénne už na MS ....a aj nejaké tímy z Ázie Japonsko, Austrália...

Zverejnené

Korejská ľudovodemokratická republika postúpila na šampionát...

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Rosa je opäť zranený, takže naše šance opäť o niečo vzrástli

aj keď pravdu povedať, radšej by som ho s lvíčkem na prsou rád videl,

ale to má dôvody pre inú tému

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Nominácia SR na dvojzápas kvalifikácie MS 2010 s Českom (5. septembra) a Severným Írskom (9. septembra):

brankári: Ján Mucha (Legia Varšava), Ľuboš Kamenár (FC Nantes)

obrancovia: Marián Čišovský (FC Temešvár), Peter Pekarík (VfLWolfsburg), Martin Škrtel (FC Liverpool), Ján Ďurica (LokomotivMoskva), Marek Čech (West Bromwich Albion), Radoslav Zabavník (TerekGroznyj), Csaba Horváth (ADO Den Haag), Ľuboš Hanzel (Schalke 04Gelsenkirchen)

stredopoliari: Kamil Kopúnek (Spartak), Marek Hamšík(SSC Neapol), Miroslav Karhan (FSV Mainz), Erik Jendrišek (1. FCKaiserslautern), Miroslav Stoch (Twente Enschede), Stanislav Šesták(VfL Bochum), Zdeno Štrba (Škoda Xanthi), Marek Sapara (RosenborgTrondheim), Vladimír Weiss ml. (Manchester City)

útočníci: Róbert Vittek (OSC Lille), Filip Hološko (Besiktas Istanbul), Ján Novák (MFK Košice)

náhradníci: Štefan Senecký (Ankaraspor), Tomáš Hubočan (Zenit), Martin Petráš (AC Cesena), Mário Pečalka (MŠK Žilina), Ján Kozák (Slovan Bratislava), Igor Žofčák (Sparta), Martin Jakubko (FK Moskva), Adam Nemec (1. FC Kaiserslautern)

myslím, že lepšie sa vybrať nedalo

akú zostavu, by ste navrhli?

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov