Ryan Giggs Zverejnené 31. Marec, 2009 Zverejnené 31. Marec, 2009 Miroslav Stoch je už nominovaný na zápas z Českom. Weiss mu nakoniec asi len dá šancu.No jo, Vlado ho na poslednu chviľu povolal z 21-ky.
tomassi Zverejnené 31. Marec, 2009 Autor Zverejnené 31. Marec, 2009 myslím, že toto je tá správna cestapokiaľ sa v Áčku nebudú objavovať hráči, ktorí by mohli hrať v "21", tak to s úrovňou Áčka nebude moc dobré inak zranení sú Abou Diaby, RvPersie a asi aj Bendtnerkrásne, skutočne krásne :lol:
wysky Zverejnené 31. Marec, 2009 Zverejnené 31. Marec, 2009 Zajtra mam v umysle dat X-ko. Koketujem s 2jkou...
tomassi Zverejnené 31. Marec, 2009 Autor Zverejnené 31. Marec, 2009 tak daj 2 tiketyna jeden X a na druhý 2a možnože aj na tretí X2 :lol:
wysky Zverejnené 31. Marec, 2009 Zverejnené 31. Marec, 2009 U mna je najpravdepodobnejsi vyvoj, ktory tu nacrtol Giggs... :lol: :) Ale na nasich je (bol) kurz 5, co nie je take marne...
lopata555 Zverejnené 31. Marec, 2009 Zverejnené 31. Marec, 2009 Ale chlapi verme našim Česko nie je to čo bývalo, zajtra máme šancu ako nikdy predtým ..... :) :) :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 31. Marec, 2009 Zverejnené 31. Marec, 2009 Češi sice v poslednom čase nehraju najlepšie, ale naši nehraju najlepšie vždy. :lol: Edit: a zase čitam tie debilne reči, že "do Prahy ideme vyhrať", ale vykon ma vždy od toho ďaleko. A už vidim tie vyhlasenia po prehratom zapase, že Češi su kvalitou niekde inde. Presne to iste sa stalo, keď u nas vyhrali Češi 3:0. Naši si sami seru do huby a potom sa čuduju, že fanušikovia na nich nadavaju.
iamwhite Zverejnené 31. Marec, 2009 Zverejnené 31. Marec, 2009 Mne sa dostalo do ušú ze na betwine bol na nas kurz okolo osmicky :lol:
Sniper Zverejnené 1. Apríl, 2009 Zverejnené 1. Apríl, 2009 a zase čitam tie debilne reči, že "do Prahy ideme vyhrať"Česko - Slovensko 1:2 Jankulovski (Škrteľ) 30' - Hološko 21'; Jendrišek 83'
wysky Zverejnené 1. Apríl, 2009 Zverejnené 1. Apríl, 2009 Po velkom boji ale predsa... :) Dal som na tiket tu dvojku... Takze som aj pekne vysmial Merciaka, ked vravel nieco o tom, ze "Nikto v to neveril..." Zial, Rakusaci porazili Rumunov a to je jediny zapas, co mi nevysiel... :) Pravda, este by mala hrat Argentina v Bolivii. Škrteľ sa dušoval, že ide odčiniť výkon z Londýna, tak si pre istotu šupol "vlastenca". :lol: Maťo nebude dobre spomínať na týchto pár dní... Tak vlastne bude, aj nebude... ;) ;) ;)Tak toto je iny debakel... Bolívia - Argentína 6:1 (3:1) Góly: 11. M. Martins, 33., 54. a 65. Botero (prvý z 11 m.), 45. Rosa, 86. Torrico - 24. L. Gonzalez, ČK: 67. Maria (Arg.) Maradona mozno opat zacne ficat na kokaine...
phersu Zverejnené 2. Apríl, 2009 Zverejnené 2. Apríl, 2009 nie si sam komu odpalili tiket :lol: rakusanov som nedaval tam som to tusil ze to dopadne vseliako debilni argentinci
bobsapp Zverejnené 2. Apríl, 2009 Zverejnené 2. Apríl, 2009 Maťo nebude dobre spomínať na týchto pár dní...No ja neviem, mne sa včera páčil jeho výkon. Vlastenec je smola. Weiss zaujimavé streidania. A ešte asi najslabší asistent rozhodcu na svete. :lol: toľko k zápasu
Ryan Giggs Zverejnené 2. Apríl, 2009 Zverejnené 2. Apríl, 2009 Česko - Slovensko 1:2 Jankulovski (Škrteľ) 30' - Hološko 21'; Jendrišek 83'Vytrhol si vetu z kontextu. Ja som reagoval na tie alibisticke kecy, ktore zvyknu mať po prehratych zapasoch. Pred zapasmi idu vždy vyhrať, ale keď prehraju, hneď sa vyhovaraju na to, že ich super je "niekde inde". Pred zapasmi o tom nevedia? Taky zly vykon od Čechov som veru ešte nevidel. Mali za cely zapas jedinu šancu (strela do žrde). Pačil sa mi vykon Zabavnika a Karhana. Inak, nejaku euforiu by som krotil. Obavam sa, že v S. Irsku a Poľsku veľa vody nenamutia. Nehovoriac o domacich zapasoch s ČR a Slovinskom. Nevidim to ružovo, i keď rad by som sa mylil.
aljak63 Zverejnené 2. Apríl, 2009 Zverejnené 2. Apríl, 2009 Ja mám radosť zo Španielska, že znovu vyhrali a zatiaľ vyhrali všetkých 6 zápasov kvalifikácie. Síce mi je ľúto Turkov, ale aj tak je skvelé, že Espana vyhrala 2:1 a obe góly dali "liverpoolčania" - Xabi Alonso a Albert Riera. Navyše Španieli už ťahajú svoju šnúru bez prehry na skvelých 31 zápasov! No a škoda, že nevyhrali aj Taliani, ale hrať od 4.minúty len s 10 hráčmi - to nieje bohviečo. Aj tak si Taliani počínali hrdinsky a dlho-dlho to vyzeralo na výhru, ale napokon Robbie Keane stihol vyrovnať. Aj tak sú Taliani stále prví a verím, že pôjdu z 1.miesta priamo na MS! V tej skupine kde hrá Slovensko, to je strašná skupina. Žiadny z tých teamov nemusím nejako obzvlášť. Najradšej by som bol keby postúpili Severní Íri! No a San Marinu by som tiež doprial úspechy, ale všetci vieme, že je to bohužiaľ nereálne ... SVK, CZE, POL - tých fakt nemusím nikoho. Slovinci sa ešte dajú! Vo fínskej skupine Rusi "rozbili" Lichtenstein "až" 1:0 :lol: No a Nemci navýšili svoj náskok na čele :) No a tá Argentina bohužiaľ poriadne zazmätkovala, za 12 zápasov dostali 13 gólov - z toho takmer polovicu včera!!! To je dôkaz, že sa môže stať čokoľvek... Ale aj tak Argentine verím a snáď pekne postúpia a nebudú už žiadne takéto problémy. Tabuľku kvalifikácie CONMEBOL vedie Paraquay!
wysky Zverejnené 2. Apríl, 2009 Zverejnené 2. Apríl, 2009 Španieli vraj dali v Turecku prvé góly. Tak neviem s tou Argentínou, svoju úlohu asi zohrala nadmorská výška. Bolívia rada hráva zápasy "hore"...Ale predsa len ... 6:1 je dosť.
Sniper Zverejnené 2. Apríl, 2009 Zverejnené 2. Apríl, 2009 Tak toto je iny debakel... Bolívia - Argentína 6:1 (3:1) Góly: 11. M. Martins, 33., 54. a 65. Botero (prvý z 11 m.), 45. Rosa, 86. Torrico - 24. L. Gonzalez, ČK: 67. Maria (Arg.)Tak neviem s tou Argentínou, svoju úlohu asi zohrala nadmorská výška. Bolívia rada hráva zápasy "hore"...Práve som chcel konštatovať, že hrali asi na nejakm andskom končiari :lol: Ale FIFA im už dávnejšie zakázala hrať vyššie ako 4500 m.n.m., myslím... Vytrhol si vetu z kontextu. Ja som reagoval na tie alibisticke kecy, ktore zvyknu mať po prehratych zapasoch. Pred zapasmi idu vždy vyhrať, ale keď prehraju, hneď sa vyhovaraju na to, že ich super je "niekde inde". Pred zapasmi o tom nevedia?Či som vytrhol alebo nie, tvoja obhajoba vyzerá byť dosť alibistická :) Najradšej by som bol keby postúpili Severní Íri!Tvoja genéza má korene niekde v severnom Írsku?
aljak63 Zverejnené 2. Apríl, 2009 Zverejnené 2. Apríl, 2009 Tvoja genéza má korene niekde v severnom Írsku? Ani náhodou, ale z teamov tejto skupiny sú mi najsympatickejší. Nefandím tam ale nikomu, takže toto je najprijateľnejšia voľba.
Ryan Giggs Zverejnené 2. Apríl, 2009 Zverejnené 2. Apríl, 2009 Či som vytrhol alebo nie, tvoja obhajoba vyzerá byť dosť alibistická :lol:Ani nie, kedže je podložena tym, že som o tom pisal už davnejšie. Ale FIFA im už dávnejšie zakázala hrať vyššie ako 4500 m.n.m., myslím... Mysliš zle. Zakazali, ale o par mesiacov zakaz zrušili. Sam Maradona sa zasadzoval o to, aby zakaz zrušili. Teraz sa mu to vypomstilo.
phersu Zverejnené 2. Apríl, 2009 Zverejnené 2. Apríl, 2009 Či som vytrhol alebo nie, tvoja obhajoba vyzerá byť dosť alibistická :lol: Prečo ved hovori dobre, teraz budu velke chute porazili sme cechov mozeme porazit aj inych ale na to este mame cas. Taktiez cesi uz nie su to co boli kedysi. Zaloha je slaba. Taktiez neverim v uspech nasich proti slovincom ktori hraju velmi fajny futbal A najlepsie na tom bude ze teraz sa objavi 30-50 percent novych fanusikov, ktory budu odbornici a nadsenci futbalu a nasi nakoiec nepostupia a fanusikovia zmiznu
Ryan Giggs Zverejnené 2. Apríl, 2009 Zverejnené 2. Apríl, 2009 Nehovori dobre. Ja alibi nemusim hľadať, ja ich mam. :lol:
Tom182 Zverejnené 2. Apríl, 2009 Zverejnené 2. Apríl, 2009 A najlepsie na tom bude ze teraz sa objavi 30-50 percent novych fanusikov, ktory budu odbornici a nadsenci futbalu a nasi nakoiec nepostupia a fanusikovia zmiznu :lol: veru, dobre vravis, toto je tu veeelmi rozsireny sport som zvedavy kolko casu uplynie od euforie k zatrateniu :)
lopata555 Zverejnené 2. Apríl, 2009 Zverejnené 2. Apríl, 2009 Ja musím Martina Škrtela pochváliť. Hral super a ten vlastenec nuž aj to sa stáva
aljak63 Zverejnené 2. Apríl, 2009 Zverejnené 2. Apríl, 2009 Pravda, este by mala hrat Argentina v Bolivii.nie si sam komu odpalili tiket :lol: rakusanov som nedaval tam som to tusil ze to dopadne vseliako debilni argentinci Ja by som si nikdy nestavil na domáce zápasy Peru a Bolívie, to je total risk, a zisk nie je automatický :)
phersu Zverejnené 2. Apríl, 2009 Zverejnené 2. Apríl, 2009 Peru doma naposledy vyhralo 7.9. 2008 proti Venezuele a predtym 2.3. 2008 U Bolívie to je o trošičku lepšie ale dostáva totálne debakle. Takže až taky totalny risk to nie je, len teraz pekne zakopli
Odporúčané príspevky