game Zverejnené 7. Júl, 2010 Zverejnené 7. Júl, 2010 chobotnica bude podaná na krúžky na večeru, obávam sa o jej osud :lol: ináč štýl španielov mi trochu pripomínal nás ... boli lepší ako nemci, ale niektoré šance, ktoré spackali na poslednú chvíľu, juj
bobsapp Zverejnené 8. Júl, 2010 Zverejnené 8. Júl, 2010 veď chobotnica dávala na výhru španielov.. nemci bieda včerarozhodcovia v semifinále zaujímavé pískanie offsideov, ktoré nemali byť..fakt iba ako sa im zachce na náhodu
Ryan Giggs Zverejnené 8. Júl, 2010 Zverejnené 8. Júl, 2010 Nemci hrali len toľko, koľko im dovolil super. Neviem čo ste čakali. Presne ako hovoril Zeman. Španieli nestracaju loptu tak ako Argentina či Angličania, preto si Nemci nepipli.
Darkman Zverejnené 8. Júl, 2010 Zverejnené 8. Júl, 2010 To je pravda len ciastocne, ano spanieli ich poriadne k nicomu nepustili. Ale, aj ked sa dostali k lopte, tak ju velmi casto stracali vlastnou vinou, nepresne prihravky, lacne lopty. Nemci miestami hrali ako my proti paraguaju, staticky, ziadny boj o loptu, ponukanie sa.
game Zverejnené 10. Júl, 2010 Zverejnené 10. Júl, 2010 ja som vyprávala, že sa obávam, že chobotnica skončí pokrájaná na krúžky, ale nie je ešte všetko pre ňu stratené ... aha : Pomaly svetoznáma chobotnica Paul rozhodla: takzvané malé finále šampionátu vyhrá Nemecko nad Uruguajom a získa bronz. Titul majstra sveta poputuje podľa jej predpovede do Španielska, ktoré zdolá v boji o zlato Holandsko. Chobotnica z akvária v nemeckom Oberhausene sa pri pokuse totiž zaujímala viac o španielske farby, než holandské. Paul zaznamenal počas juhoafrických majstrovstiev sveta doteraz stopercentnú úspešnosť. zdroj takže ... bude mať pravdu zasa Paul, alebo tí, čo dúfajú v uruguay ??? :lol:
lopata555 Zverejnené 10. Júl, 2010 Zverejnené 10. Júl, 2010 celkom pekný futbal na to že tam tak prší ... no Nemcko dajte ešte tri góly
game Zverejnené 11. Júl, 2010 Zverejnené 11. Júl, 2010 a finále. mesiac za nami. aljak by sem určite dal nejaký super obrázok, mňa chytil google ... :lol:
game Zverejnené 11. Júl, 2010 Zverejnené 11. Júl, 2010 a je to ... chobotnica Paul mala stopercentnú úspešnosť, titul majstra sveta 2010 si odnáša Španielsko
tomassi Zverejnené 11. Júl, 2010 Autor Zverejnené 11. Júl, 2010 chobotnica dostane kopačku do hlavy :lol:
Evangelos Zverejnené 11. Júl, 2010 Zverejnené 11. Júl, 2010 hurá, ja som im to prial....tak oslavujme, nech trúbia vuvuzely bzzzzz bzzzz
game Zverejnené 11. Júl, 2010 Zverejnené 11. Júl, 2010 Španielsko super ! z chobotnice nebudú krúžky !!! :) :lol: :)
bobsapp Zverejnené 12. Júl, 2010 Zverejnené 12. Júl, 2010 radosť sa pozerať na hru Iniestu a Xavihotitul v správnych rukách :lol:kruté pre oranžových ako sa museli na konci pozerať na oslavujúcih, to boli pohľady
Evangelos Zverejnené 12. Júl, 2010 Zverejnené 12. Júl, 2010 smutné, ako aj Nemci na EURO 08, vtedy sa zhŕkli do skupinky a spoločne tiež hľadeli na Španielov, nebol na nich príjemný pohľad
Darkman Zverejnené 12. Júl, 2010 Zverejnené 12. Júl, 2010 Aj posledny zapas ma usvedcil o tom, ze najslabsim clankom celych ms boli rozhodcovia. Aby rozhodca pri priamom kope, situacii, ktoru ma plne pod kontrolou, kde si sam moze vybrat kde sa postavi, aby mal prehlad o situacii, nepostrehol, ze sa lopta odrazila od muru, tak to respekt. A to ze Holandan isiel von po filmovani Iniestu, ktory tam uz davno nemal byt, kedze za oplacanie sa automaticky dava cervena, tak to uz je len taka ceresnicka.
bobsapp Zverejnené 12. Júl, 2010 Zverejnené 12. Júl, 2010 Akom filmovaní? Veď ho zatiahol za rameno a keď začal Iniesta padať tak sa tváril že nič. Prečo spomínaš zrovna situáciu s Iniestom, keď dvaja Holanďania mali byť vonku už v prvom polčase? Roh mal byť, ale keďže Holanďania mali aj pred tým šance a toto nebola situácia ktorá by automaticky zapríčinila ten gól, nemožu sa na to sťažovať. Ako Kuyt, že rozhodca ich k ničomu nepustil :lol: Rozhodcovia nie sú slabinou len týchto MS, ale celkovo futbalu. Akože dajme tomu že zákroky možu byť na videu posúdené vždy inak, ale aby sa offsideové situácie nechali na ľudský faktor, ktorý nemá absolútne žiadnu šancu posúdiť správne situáciu a pritom video by to dokázalo behom sekundy, to je divné.
Darkman Zverejnené 12. Júl, 2010 Zverejnené 12. Júl, 2010 Akom filmovaní? Veď ho zatiahol za rameno a keď začal Iniesta padať tak sa tváril že nič.To nebol zdaleka faul na zltu, Iniesta to prifilmoval, ze to vyzeralo ako keby ho podtal. Ak mal ist za toto Holandan von, tak za rovnaky faul na Robena mal ist von aj Puyol. Prečo spomínaš zrovna situáciu s Iniestom, keď dvaja Holanďania mali byť vonku už v prvom polčase?Netvrdim ze nie. Ale ked chceme rovnaky meter, tak minimalne Puyol s Iniestom mali byt vonku tiez. Roh mal byť, ale keďže Holanďania mali aj pred tým šance a toto nebola situácia ktorá by automaticky zapríčinila ten gól, nemožu sa na to sťažovať.A ja som niekde nieco z toho tvrdil? Ja som len povedal, ze ta chyba bola tak do oci bijuca, ze to az nieje mozne. A ked z nasledujuceho vykopu padol gol...co ti ja viem.. Akože dajme tomu že zákroky možu byť na videu posúdené vždy inak, ale aby sa offsideové situácie nechali na ľudský faktor, ktorý nemá absolútne žiadnu šancu posúdiť správne situáciu a pritom video by to dokázalo behom sekundy, to je divné.Video je na offside nepouzitelne, predsa nemozes cakat, ze niekto pri videu bude kazdu prihravku prehravat a kontrolovat ci bol/nebol offside, vsak to by nemal sancu ten chlapik za videom drzat tempo s hrou.
bobsapp Zverejnené 12. Júl, 2010 Zverejnené 12. Júl, 2010 Robben to ustál, Iniesta nie.Faul to bol, ak to prifilmoval, mal mu dať žltú, ale faul to bol. Podla mňa jediná správna vec čo Webb spravil bola, že pískal na obe strany rovnako. Nehovoril som že niečo tvrdíš, to už bola taká moja úvaha :lol: Akože video by zdržovalo, veď v TV je po piatich sekundách. Máme štvrtého rozhodcu tak nech sa činí. Nejaký šikovný soft, ktorý by mu pomohol by sa hádam tiež vymyslel. A nehodnotiť každú situáciu, iba takú, pri ktorej by si čiarový nebol istý, prípadne dodatočne meniť verdikt po chybe.
Ryan Giggs Zverejnené 12. Júl, 2010 Zverejnené 12. Júl, 2010 Video je na offside nepouzitelne, predsa nemozes cakat, ze niekto pri videu bude kazdu prihravku prehravat a kontrolovat ci bol/nebol offside, vsak to by nemal sancu ten chlapik za videom drzat tempo s hrou.Stihať by v pohode stihal, kedže v takom pripade by žiadne tempo hry neexistovalo. Navyše ani zo zaberov nie je vždy zrejme či bol ofsajd alebo nebol a zas by rozhodoval ľudsky faktor. A neviem si dosť dobre predstaviť, ako by sa riešili niektore situacie, keby sa dodatočne odvolavali či uznavali goly. Ofsajdy na videu su hluposť. Ak techniku, tak len do brany.
lopata555 Zverejnené 12. Júl, 2010 Zverejnené 12. Júl, 2010 Tak a dopadlo to pre mňa najhoršie ako mohlo :lol: ... predĺženie som už nevidel ale o som počul rozhodca sa nevyznamenal ... a možno by ten gól :)
game Zverejnené 26. Október, 2010 Zverejnené 26. Október, 2010 dokonané. bodka za MS 2010 smutná :D Chobotnica Paul už zápasy tipovať nebude. Uhynula v akváriu Jeden zo symbolov futbalových MS v JAR hlavonožec Paul uhynul v akváriu v Oberhausene. Víťazov futbalových duelov tak už tipovať nebude. V akváriu Morský život v nemeckom Oberhausene uhynula chobotnica Paul, ktorá počas tohtoročných majstrovstiev sveta vo futbale uchvátila svet svojimi presnými tipmi na víťazov stretnutí. V utorok o tom informovalo vedenie akvária. "Manažment a zriadenci oberhausenského Morského sveta sú zdrvení zistením, že chobotnica Paul, ktorá sa preslávila počas nedávneho futbalového šampionátu, nás v noci opustila," uvádza sa vo vyhlásení. Čítajte viac: http://futbal.sme.sk/c/5611247/chobotnica-paul-uz-zapasy-tipovat-nebude-uhynula-v-akvariu.html#ixzz13UXFqDsx
tomassi Zverejnené 26. Október, 2010 Autor Zverejnené 26. Október, 2010 o mŕtvych len dobreale na tohto fešáka mám ešte stále ťažké srdce(je mi dlžný 50e)guláš z neho mohol byť fajný :D
Sniper Zverejnené 30. Október, 2010 Zverejnené 30. Október, 2010 Ja si skôr myslím že nejaký nemecký fanúšik mu tam čosi prilial do toho jeho akvária :D
game Zverejnené 30. Október, 2010 Zverejnené 30. Október, 2010 len si dal načas ... alebo sa teraz prebral zo smútočnej opice :) ináč akosi mi fakt nenapadlo, keď som ho chcela svojho času krájať na krúžky, že to nastane tak skoro ... chudák paul :)
Odporúčané príspevky