tomassi Zverejnené 3. Júl, 2010 Autor Zverejnené 3. Júl, 2010 jj je to niečo podobné ako pri baskete technický kôš "Ak by vyhrali, hráči aj tréner by boli odmenení obrovskými domami a dostali by množstvo peňaží. No keďže prehrali ich čakajú práce v uhoľných baniach."tak aj v KĽDR platí, padni komu padni? :lol: +edit nie som si istý, ale zdá sa mi, že v hokeji raz sudí uznal gól aj bez toho, aby puk prešiel bránkovou čiarou, pretože brániaci hráč hodil hokejku - bola prázdna brána
lopata555 Zverejnené 3. Júl, 2010 Zverejnené 3. Júl, 2010 kokos tá argentína dostala ... k ničomu ich pomaly nepúšťali ... toto som vážne nečakal
Sniper Zverejnené 3. Júl, 2010 Zverejnené 3. Júl, 2010 K tomu zápasu Uruguaj - Ghana: myslím, že podľa správnosti mal byť uznaný technický gól. Neviem či je to v pravidlách alebo ako to je s pravidlami, ale ak lopta jasne mieri do siete a je zastavená rukou tak gól by mal byť uznaný.Prehra Brazílie s Holandskom trochu zvyšuje aj náš kredit. Prehrali sme s mužstvom, ktoré vyradilo aj Brazíliu.Čo sa týka severokórejských hráčov, tak ich osud ma neprekvapuje. Podobné maniere v diktátorskom komunistickom štáte sú bežné.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 3. Júl, 2010 Zverejnené 3. Júl, 2010 Posledne stvrtfinale - infarktovy priebeh. Vysledok 1:0 o tom velmi nenapoveda, ale bola to poriadna drama. Tri penalty v priebehu 3 minut su urcite na MS historickou raritou. Z toho dve vychytane. A mala by este stvrta hned potom pre Villarov faul. A ten gol - najprv tycka a potom dorazka dvojita tycka - nevidane.
bobsapp Zverejnené 4. Júl, 2010 Zverejnené 4. Júl, 2010 rozhodca sa zas raz ukázal čakal som že Nemci postúpia, ale s takým skóreuž tretí krát 4 gólya to v takmer rovnakej zostave budú hrať ešte 10rokov :lol: Spanielsko - Nemecko, pre mňa 2 naj mužstvá, dobrý zápasík :)
Ryan Giggs Zverejnené 4. Júl, 2010 Zverejnené 4. Júl, 2010 Rozhodca sa neukazal, piskal dobre. Ten faul brankara odpiskať mal, ale zase nemusel ten na Villu, pretože to ani faul nebol. Keby mali sudi take zakroky piskať zakaždym, tak v každom zapase je niekoľko jedenastok.
tomassi Zverejnené 4. Júl, 2010 Autor Zverejnené 4. Júl, 2010 výkonu rozhodcu som sa bál, ale pískal dobreneurobil väčšiu chybu, za kt. by bol skutočne zodpovedný
bobsapp Zverejnené 4. Júl, 2010 Zverejnené 4. Júl, 2010 Ten faul brankara odpiskať mal, ale zase nemusel ten na Villu, pretože to ani faul nebol. Keby mali sudi take zakroky piskať zakaždym, tak v každom zapase je niekoľko jedenastok. to ako čo sa tu budeme hrať na kompenzácie? pred tým som zle zamával offside tak teraz zamávam druhému tímu. zle som asi zapískal penaltu, tak ďaľšiu jasnú neodpískam. odkiaľ si zobral to, že to nebol faul na Villu?? to že často nepískajú neznamená že nie sú faulami ak neurobil vážnejšiu chybu, tak aké vysvetlenie je na to neopakovanie penalty PAR, resp. opak. penalty Alonsa?
Darkman Zverejnené 4. Júl, 2010 Zverejnené 4. Júl, 2010 Vaznejsou chybou by bolo napr. uznanie paraguajskeho golu z offsidu.
bobsapp Zverejnené 5. Júl, 2010 Zverejnené 5. Júl, 2010 Takže neudelenie červenej karty za faul na hráča v čistej gólovej šanciNeuznanie gólu za niečo, čo minútu pred tým priestupkom nebolo...resp. opačne.Neodpískanie jasného pokutového kopu.- či je niečo zle napísané? ak sú toto bežné chyby, ktoré sa budú tolerovať a po zápase si povieme že rozhodca pískal dobre, tak potom je to super šport. (preto dávam radšej prednosť rugby alebo golfu :lol:)
Ryan Giggs Zverejnené 5. Júl, 2010 Zverejnené 5. Júl, 2010 ak sú toto bežné chyby, ktoré sa budú tolerovať a po zápase si povieme že rozhodca pískal dobre, tak potom je to super šport. (preto dávam radšej prednosť rugby alebo golfu :lol:) Nerozumiem. Keby sme mali takto hodnotiť vykony rozhodcov v každom zapase ani jeden jediny by nebol dobry. Koľko je v každom jednom zapase strkanic v šestnastke, ťahani za dres, použivania lakti, filmovania...? A ten "faul" na Villu si laskavo pozri ešte raz. Bol to normalny suboj. Ak je toto faul, tak podľa tejto tvojej teorie by každy jeden suboj mal byť piskany ako faul. A ten ofsajd Paraguaja bol v poriadku, kedže Cardozo stal v ofsajde a skakal na loptu, čim jednoznačne prejavil zaujem zapojiť sa do hry. Bolo to piskane presne podľa toho, čo stoji v pravidlach. To, že sa to dalo aj pustiť, je už vec ina. Je to na posudeni rozhodcu. Ale chyba to určite nebola. 1
bobsapp Zverejnené 5. Júl, 2010 Zverejnené 5. Júl, 2010 máme asi rozdielne ponímanie súbojov alebo som slepýja keď vidím ako chce niekto zasiahnuť loptu a zasiahne miesto toho hráča (akokoľvek slabo či nechcene) ale znemožní mu tým zakončovať vo vyloženej pozícii, vidím faul a vylúčenie. Villa bol pred hráčom, ten buď nemotornosťou alebo nepozornosťou zablokoval útočníkovi nohu, ten nemohol spraviť krok a padol. Či je tam niečo iné?o offsiede som hovoril iba v súvislosti s kompenzáciami, nie s tým že zle posúdilo rozhodcovské trio tú situáciu v akom každom zápase robia takéto chyby rozhodcovia?neodpískanie milión percentnej penaltyneudelenie jasnej červenej karty, ak už odpískal faul na Villu (akokoľvek to bol alebo nebol faul) mal ho vylúčiťrozdielne rozhodnutie rovnakej situácie v priebehu minúty-dvoch, ktoré ovplyvnilo priebeh zápasuv drvivej vačšine zápasov ktoré pozerám sa takéto chyby nestávajúináč stále sa bavíme o výkone rozhodcu a nie o úrovni zápasu ale hej, ja som za prísnejšie posudzovanie súbojov, najma v šetstnástke a prísnejšie trestanie pri strate lopty ak faul zapríčiní koniec protiútoku
Ryan Giggs Zverejnené 6. Júl, 2010 Zverejnené 6. Júl, 2010 Bol to normalny suboj telo na telo. Neviem, kde si tam videl zablokovanie nohy. Obranca sa oňho oprel, Villa stratil (alebo chcel stratiť) stabilitu. Zrejme mame ako vraviš rozdielny nazor na suboje pretože ja som naopak proti prisnejšiemu metru, kedže 90% takychto zakrokov je nafilmovanych. A to by simulanti ako Ronaldo, Drogba a spol. dostali do ruk veľky tromf. Z futbalu by sa tak stala len fraška, o ktorej by rozhodovali 11-ky. v drvivej vačšine zápasov ktoré pozerám sa takéto chyby nestávajú ináč stále sa bavíme o výkone rozhodcu a nie o úrovni zápasuTo si ich teda zrejme veľa nevidel. Zopakujem ešte raz, v 16-ke kopa ťahani za dres, lakťov... To je predsa tiež milionpercentny pokutovy kop. Či? Su to jednoznačne zakroky na žltu a teda aj na pokutovy kop. Mimo 16-ky sa to všetko bez milosti piska, prečo vo vapne nie? Opakujem a zdôrazňujem, je to v každom jednom zapase. To nie je chyba rozhodcu, že to nepiskne?
tomassi Zverejnené 6. Júl, 2010 Autor Zverejnené 6. Júl, 2010 rozhodcov treba mať pod drobnohľadoma upozorňovať na ich nedostatkytreba však dať pozor, aby sa z toho nestal hon na čarodejnice,kedy sa im začínajú vytýkať situácie, kt. sú bežné a v ktorých sa rozhodli správne,resp. vidieť tú situáciu z ich pohľadu bolo nemožnékritizovanie rozhodcov, duplom počas MS, sa stáva akousi módnou záležitosťouinými slovami - vytýkanie každej maličkosti, upísknutia sa , . . . je v trende
bobsapp Zverejnené 6. Júl, 2010 Zverejnené 6. Júl, 2010 ja len nechápem ako možete povedať že rozhodca bol dobrýbudem sa opakovať ale:1. rozdielne rozhodnutie v priebehu minúty na jednej a druhej strane v zásadnej situácii2. ak to nebol faul, zle odpískal penaltu, ak to bol faul, mal udeliť červenú3. neodpískanie penalty3 veľké chyby rozhodcu, ak sa to hodnotí ako dobrý výkon, tak dúfam že si zapíska finále no veď ja som za zjednotenie posudzovania faulov mimo 16ky ako aj v nej, ale ak je nastavený nejaký meter (nepískanie ťahania za dres v 16ke, použ.lakťov) a potom sa začne oháňať pravidlami a pritom ďaľšie podobné zákroky neodpíska je to chyba. rozhodcov sa mi nepozdávajú, pre mňa veľká slabina celkovo, nie len MS ak som nevidel veľa zápasov tak mi vymenuj tri zápasy v ktorých boli aspoň tri jasné situácie po ktorých mala/nemala byť udelená červená karta alebo situáciu po ktorej mohol/nemohol byť vsietený gól
Ryan Giggs Zverejnené 6. Júl, 2010 Zverejnené 6. Júl, 2010 Veď som ti to už popisal. Pozri si ktorykoľvek zapas a hlavne si všimaj hračov v 16-ke pri štandardkach. Alebo ti mam vymenovať všetky zapasy za posledne roky? :lol: Prave preto nemôže byť ani vykon rozhodcu v tomto zapase označeny za zly, resp. ak ho za taky označime, su zle všetky. A ak by to bol fakt taky pruser, boli by toho plne media. Novinari by si zgustli.
slimak Zverejnené 6. Júl, 2010 Zverejnené 6. Júl, 2010 Holandanov nemam rad. roben a Sneider su ale velmi dobri(exceletni). Ich mam rad. Je neskutocne aby dvaja hraci spravili sampionat. Podla mna su toho schopni aj ti ostatni zas vedia kopat. Ja si len neviem vybrat, kto z dvojice spa -nem je ich schopni zastavit. Mozno obaja a mozno nik. Zajtra mozno vsadim na remizu. Dufam ze bude aspon kurz 5.Rayen, tu tvoju poznamku o zabetonovani. neviem co betonovali proti brazilii a kedy. Brazilia po streleni golu prestala hrat. Samozrejme sa uz nemala sancu vratit do zapasu. Holandania su dobri. Skoda nevyuzitych Vittekovych sanci a chruna(chnupa) nasho trenera, mozno najvacsiu prilezitost na vyradenie sme mali my. Chujkovia si budu este hladat aliby.
tomassi Zverejnené 6. Júl, 2010 Autor Zverejnené 6. Júl, 2010 Met bloed zweet en tranen zei ik rot hier nu maar op,Met bloed zweet en tranen zei ik vrienden dag vrienden de koek is op nepovedal by som, že je to len o tých 2 hráčovdnes veľmi veľa roboty odviedol RvP a Kuyt toho každý zápas nabehá skutočne dosť takže už len 1 zápas a 52,38E sa kotúľa do vrecka
tomassi Zverejnené 6. Júl, 2010 Autor Zverejnené 6. Júl, 2010 5, no oni si z neho zobrali manipulačný,čiže 4,76 x 11,00
Ryan Giggs Zverejnené 7. Júl, 2010 Zverejnené 7. Júl, 2010 Holanďania to nevyhraju. Chobotnica neklame. :lol:
tomassi Zverejnené 7. Júl, 2010 Autor Zverejnené 7. Júl, 2010 hhnebodaj si už vyberala žrádlo aj na nedeľu?
Ryan Giggs Zverejnené 7. Júl, 2010 Zverejnené 7. Júl, 2010 Ale nie. Zatiaľ len na semifinale, kde vyhra ESP. Ja len dufam, že ma dosť rozumu na to, vybrať si ich aj vo finale. :lol:
game Zverejnené 7. Júl, 2010 Zverejnené 7. Júl, 2010 Holanďania to nevyhraju. Chobotnica neklame. :) :lol: tak to som zvedavá ... pred dnešným zápasom som sa dala ovplyvniť chobotnicou, ale treba jej pacnúť po pracke, keď si tu z dobrých ľudí robí dobrý deň !!! :)
Odporúčané príspevky