Skočiť na obsah

Majstrovstvá sveta vo futbale 2010 (Južná Afrika)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Tak to som asi pozeral iny zapas. Pretoze pri hre s Paraguajom to bolo presne to co nam chybalo, odhodlanie a nasadenia. Ziaden pohyb, ziadna myslienka, jedina strela v 93, ponukanie sa, nekrytie si hracov... Toto nieje o futbalovych kvalitach, toto bolo o bojovnosti. Aj Severokorejci co od Portugalcov dostali 7kusov sa k hre postavili inak a dovolili si viac ako nasi v suboji s Paraguajom. Nikto od nich nikdy nechcel majstra sveta, ale fanusikovia chceli, aby na nich bolo vidiet ten duch, co mali pocas kvalifikacie, bojovnost. Tie tam prve dva zapasy absolutne neboli. Nastastie to v suboji s Talianskom opat objavili.

Skus sa zamysliet nad tym, preco Taliani a Francuzi idu domov. Nie, vo futbalovych kvalitach to nebude, bude to presne v tom nasadeni a odhodlani. A preco kazdy vravi 'pozrite sa na Talianov a Francuzov', preco sa radsej nepozreme na Juznu Koreu a Japonsko? To sa vazne chceme alibisticky vyhovarat, ze ked majstri sveta hrali prd, tak je ok, ked rovnaky prd hrame my?

Tak, tak. :) :lol: :)
Zverejnené

inak, všimli ste si,

že sa nedávajú karty,

za preskočenie reklamných panelov - opustenie hracej plochy (SRB-GER, URG-KOR, GHA-USA)

ako tomu bolo v Hamšíkovom prípade (SVK-CZE)

pri faule sa veľmi ťažko posudzuje, či bol na kartu alebo nie,

ale aspoň v tomto by mohli mať jasno

Zverejnené

Všimli. Už po prvej takejto oslave som čakal, že pride trest. A... nič.

Zverejnené

Pozerám Nemecko - Anglicko zatiaľ 2:1 a Angličanom neuznali regulárni gól :lol: ... škoda veľká škoda

Zverejnené

Hm, no to je svinstvo! :lol:

Stále nechápem, prečo neni vo futbale videorozhodca! :)

Zverejnené

Asi tak, prvy gol Nemecka z offsidu, a neuznany regularny gol Anglicka.

Zverejnené

Wenger bude teraz na koni

som zvedavý, či si budú britské denníky z neho ešte strieľať?

Zverejnené

ktovie ako by sa to vyvíjalo, keby bol jasný gól uznaný.

videozariadenie rozhodcom nad ucho, stiahne, pozrie, záležitosť pár sekúnd.

božie ruky a neuznané góly pribúdajú.

Zverejnené

A ja som sa už zľakol, že sa šampionat odohra bez fatalnej chyby rozhodcov. Až doteraz to bolo ok.

Zverejnené

dnes som na nemcoch vyhral 17 eur. Dobry kurz aj ked som to neplanoval ani nevedel ake su kurzy. Bol som nakupovat plienky a pivo v tescu. Plienky neboli v akcii, nekupil som tak som vsadil na nemcov. Len 10 eur. Na spanielov som nedal kvoli malemu kurzu. Pomozte mi.

Ozaj chcem navychod odniest nejake peniaze. ked som videl tie zabery bol som odhodlany ze do nejakeho domu donesiem 500euro(coje asi polovica rodinneho prijmu za mesiac). Videl som Dvorskeho ako hadze 50 eur, zdalo sa mi to smiesne. Minul rok som prehral na jednom zapase 300 eur a poplatok. Som ochotny to vsadit ,chcem vyhrat a odniest tie peniaze.

Nasiel som si aj cloveka

http://janmydlo.blog.sme.sk/c/233173/Zaplavy-na-Slovensku-mi-zobrali-domov.html

som si ho aj preveroval, podla clankov ci katasralneho uradu(nenasiel som) a zivnestonskeho ma zivnost na horskej 44. Polovicu by som dal tej vdove(na tej istej ulici) co ju medializovali.

Chcel by som aby ste ma upozornili na zaujimavy kurz(vyse dva - nech to ma zmysel) a nech je vitazny zapas.

Zverejnené

Ten anglicky neuznany gol to je nieco neuveritelne. Je to mozne? O com je ten futbal? Inak co som videl zapasy rozhodcovia neboli zli. Vcera boli slabsi v zapase Uruguaj Korea. Podla mna uruguajcov poskodil. My sme sme zatial nemali na co stazovat, treba povadat ze anglican bol uzasny.

Zverejnené

ako povedal pán Borbély

bola to karma za '66

+edit

Asi tak, prvy gol Nemecka z offsidu, a neuznany regularny gol Anglicka.

pri brankárovom výkope offside podobne ako pri outovom vhadzovaní neplatí
Zverejnené

Slepci z Uruguaja zbabrali zápas.

Všimli ste si keď sa Argentíčania tešili po góle na 2:0 ako jeden z hráčov vylepil kamere krátko po tom ako narazil hlavou do nej? :lol:

Zverejnené

jj

Heinze pekne "zahlavičkoval"

ďalší gól z offsidu :lol:

Zverejnené

platný gól neplatí, neplatný platí, rozhodcovia sa nedajú zahanbiť, no ne ?

bude vidoerozhodovanie ? či nebude ... :lol:

Zverejnené

Blatter vraj povedal,

že on je proti videorozhodcovi preto,

aby sa mali fanúšikovia po zápase o čom rozprávať

Zverejnené

A tak dobre to s rozhodcami vyzeralo, až do včera. Zabili futbal...

• Pridať bod 1
Zverejnené

Ja stále nechápem o čo im ide týmto prístupom, že odmietajú zavedenie video-rozhodcu do futbalu. Je to snáď najsledovanejší šport na svete, a takýmto spôsobom je ľahko zmanipulovateľný. Neuznané góly ktoré mali platiť, uznanené goly ktoré nemali platiť, simulanti v 16ke, off-sidy, atď atď atď. Nehovorím, že rozhodovanie za pomoci videozáznamu by mal byť v každej lige - ale aspoň v popredných ligových súťažiach a vrcholných majstrovstvách by to malo byť. Neviem čomu sa bránia! To ako keby na Wimbledone odmietli jastrabie oko, lebo sa to vymyká tradícií ... Technologizácia aj v športe napreduje - v podstate všade, ale prečo práve v ostro-sledovanom športe akým je futbal to nemôže byť?

Zverejnené

Keď vidím tú zostavu Holandska, tak v našej obrane to bude riadny teror.

Zverejnené

tak zatiaľ vyrovnaný zápas aj keď prehrávame ... pár kiksov rozhodcu ale tak čo už spravíme

edit

Tak nakoniec prehrali sme 2:1 ale ukázal sme že sme tam boli zaslúžene ... Robko mal 2 čisté šance a škoda že nevyužil ... a ten rozhodca no nemám slov ...

Zverejnené

Slovensko - Holandsko 1:2

Dobre, nebolo to zlé, mohli sme sa viac tlačiť v útoku, trochu tam chýbala dravosť. Holandsko nebol súper, ktorý by sa nedal poraziť, škoda toho, ich brankár nebol istý. Ale aj tak, som relatívne spokojný, nebolo to na 100% čo by sa dalo vyťažit, ale bolo to OK.

Zverejnené

Holandania boli dnes lepsi a zasluzene vyhrali. Nasi boli ale vyrovnanym superom, bojovali, snazili sa, skoda.

Zverejnené

sudí pískal úzkoprso, ale nejak výrazne nás nepoškodil

výsledok odzkradľuje priebeh na ihrisku

ak budú v týchto výkonoch pokračovať,

v kvalifikácii sa máme na čo tešiť

Zverejnené

sudí pískal úzkoprso, ale nejak výrazne nás nepoškodil

Fifa si z ekonomickych dôvodov nemôže dovoliť aby postupil outsider na ukor favorita. Vidime to každy rok pri vrcholnych podujatiach (LM, EL, MS, ME...).

Kucka zas odohral super zapas. Konečne nam rastie kvalitny defenzivny založnik. Ešte by to chcelo Guedeho a ak takto (ako posledne 2 zapasy) budu hrať v kvalde nemam obavu.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov