Sniper Zverejnené 23. Jún, 2010 Zverejnené 23. Jún, 2010 Žeby bitka o Britániu v Južnej Afrike? :lol: História sa opakuje.
slimak Zverejnené 24. Jún, 2010 Zverejnené 24. Jún, 2010 V utorok som si podal na vyhru mexica - vyhrali uruguajci, na vyhru srbov - vyhrali australcania, na vyhru talianov - ... a ze celkovy vitaz bude z juznej ameriky. Ked mi nic nevyjde, vyzera to, ze ten titul mozme ziskat, alebo juzna korea. Trener dnes ide riskovat a robit rosady,takze Durica bude na hrote utoku. Zatial sme spravne neukazovali nase tromfy, taliani sa budu cudovat. Dnes sa dohrava vo Wimbledone utornajsi zapas 1.kola, zatial sa hra v 5. sete medzi Isnerom a Mahutom vzacne vyrovnane 59:59. 1
game Zverejnené 24. Jún, 2010 Zverejnené 24. Jún, 2010 toto sa mi páči ... svojím spôsobom, na týchto MS zrejme môže vypadnúť aj byť majstrom bárskto :lol:lopatu optimizmus neopúšťa, a to je podstatné, vuvuzely hučia dokonca občas do rytmu, a lopta aj keď skáče ako kozľa, je stále guľatá ... čo viac by sme chceli ... :)
Sniper Zverejnené 24. Jún, 2010 Zverejnené 24. Jún, 2010 Ďurica na hrote útoku? Len aby vedel do ktorej brány má potom triafať.
slimak Zverejnené 24. Jún, 2010 Zverejnené 24. Jún, 2010 Kolega je mimo mesta a telefonoval mi aby som za neho v sadil 5 euro na Slovakov,ze zajtra vrati.Nastranke Nike som mu urobil jeho akoze jeho vklad a vytlacil "tiket". Zajtra budem mat na pivko.
tomassi Zverejnené 24. Jún, 2010 Autor Zverejnené 24. Jún, 2010 keďže naši vyhrajú, tak ich bude viac ako 1
lopata555 Zverejnené 24. Jún, 2010 Zverejnené 24. Jún, 2010 Krásne sme hrali ... konečne som videl našu bojovnosť .... krása krása krása .... gratulujem k postupu ...
game Zverejnené 24. Jún, 2010 Zverejnené 24. Jún, 2010 pekne. párkrát tuhla krv, ale pekne. skoro sedem nastavených minút nebolo trochu priveľa ?
Darkman Zverejnené 24. Jún, 2010 Zverejnené 24. Jún, 2010 Inak je sranda teraz sledovat ceske weby... SVK-CZE komplex nieje jednostranny :lol:
aljak63 Zverejnené 24. Jún, 2010 Zverejnené 24. Jún, 2010 DISLIKE :lol: Pred 4 rokmi sa Taliani a Francúzi stretli vo finále,teraz majú šancu sa stretnúť akurát tak na letisku...
tomassi Zverejnené 24. Jún, 2010 Autor Zverejnené 24. Jún, 2010 vooo-oooja som to vedel dobre, nevedelale viac než dúfal a verilsom rád, že chalani zvíťazili po vynikajúcom výkonea reči o šťastí, sú tak úplne neopodstatnené klobúk dole pred ich srdiečkom
Ryan Giggs Zverejnené 24. Jún, 2010 Zverejnené 24. Jún, 2010 Možno sa dnes konečne naučili, že futbal sa nehra 80 minut. Jo a konečne postavil Kucku.
tomassi Zverejnené 24. Jún, 2010 Autor Zverejnené 24. Jún, 2010 jj Kucka bol jedným so stavebných kameňovhrať na 2 DMF nám vyhovuje škoda Štrbujediná šanca ako nástúpiť proti Nízkozmecom je,že bude hrať na Kopúnkovu registračkulen sa musí naučiť jeho dátum narodenia,aby vedel čo povedať, keď sa ho na to van Bommel spýta:) :) :lol:
slimak Zverejnené 24. Jún, 2010 Zverejnené 24. Jún, 2010 Naco vsadim ci aj nevsadim vsetko v pecku(to uz vyse roka,uz ani neviem kedy som nieco vyhral). Po zapase mi hned volal kolega ci som vsadil. Zajtra mu budem musiet vyplatit 25 eur. K futbalu. Prvy polcas som talianov nespoznaval. Kucka ma nieco do seba, dnes ale bolo vidno, ze Vittek bojoval, a nielen kvoli golom. Pre mna zazrak a nebolo to Chorzowom II, dnes boli nasi lepsi. Aj ked tie dva talianske neuznane goly, ten skrtelov tazko by rozhodca vidil, mohol rozhodnut - uznat mohol, a ten druhy - tak isto. Ja len nechapem trenera. Hraci v krci, nabehane dost a nestrieda. Keby tam nehodil 88 minute trnavcana, chcel by som vidiet kto by dal gol. Dalsich dvoch striedal 93 minute? Isto nieje normalny. Inak nechapem, ked som cital ceske diskusie, ze najlepsi zapas co dosial videli. Pre mna prvy polcas strasne pomaly. v porovnani z inymi zapasmi. Rozmyslal som cim to je. V inych zapasoch lieta lopta, teda je poslana hracom a hrac ju spracuje a posle dalej, ale nasim ani talianom to neslo. Teda oni -hraci ju musia vyvazat a preto je to pomale. Teda sa nemozme cudovat ze nasi su mrtvi v 80.minute. Lebo oni sa naozaj nabehali dovtedy. Ci uz s loptou ci za loptou(kedy ju od protihraca museli ziskat). A nieje system, je rozdiel ked paraguajci vybehnu a to staci im prebehnut 10,20 metrov, ale 3,4 ked vedia kam - zahnali nase ovce. Vecer hrraju holandania? Pozriem si ich a mozno na nich stavim. Chcel by som poradit, podla mna zajtra spaniely(proti chile) musia vyhrat a vyhraju chcem dat vyssiu sumu 100,200 euro. Neviem aky je kurz, ale mate najaku poznamku k tomu tipu? Je tam niekto zraneny, nezhody, mensia forma), ja som ich este nevidel celu tu skupinu.
tomassi Zverejnené 24. Jún, 2010 Autor Zverejnené 24. Jún, 2010 pozdrav od pána Merčiakahttp://www.youtube.com/watch?v=m_iKg7nutNY
Sniper Zverejnené 24. Jún, 2010 Zverejnené 24. Jún, 2010 Som rád, že naši sa predsa len pozbierali. Konečne hrali tak ako niektoré zápasy v kvalde. Výrazne im k tomu dopomohla nemohúcnosť Talianov, prvý polčas mi pripomínal zápas SVK-PAR ale teraz to bolo v opačnom garde. Vittek si týmito MS dokonale nahrádza nemastnú-neslanú kvalifikáciu. Taliani hrali slabo a absencia Buffona v bráne sa ukázala byť kľúčová. Ak by Taliani vyhrali alebo remizovali, tak by to nebolo zaslúžené, lebo Slovensko prvých 80 minút bolo lepším mužstvom. Kopúnkov gól by sa dal označiť ako zlatý, lebo v opačnom prípade by to celé vyzeralo úplne inak a aj ten gól v nastavenom čase mohol všetko výrazne pomiešať. Taliani hrali kŕčovito, tak ako my proti Paraguaju, ale mali sme aj kus šťastia, dva talianske neuznané góly vďaka tesným ofsajdom a Škrtelovo vykopnutie lopty, o ktorej sa už asi nikdy nedozvieme či bola alebo nebola za čiarou však už históriu zaujímať nebude. Teší ma fakt, že sme poslali domov úradujúcich majstrov sveta, a tuším prvýkrát v histórii (minimálne MS) sa stalo, že zo základych skupín nepostúpili obaja finalisti a Slovensko má v tom prsty :lol: 1
Ryan Giggs Zverejnené 25. Jún, 2010 Zverejnené 25. Jún, 2010 Hm, komu chcu po včerajšku nahovoriť, že s NZL a PAR hrali na 100%?Inak, keď tak nad tym rozmyšľam, remiza s NZL bolo to najlepšie čo sa našim mohlo stať. Ak by vyhrali, proti Talianom by nam stačila remiza a tym padom by aj taktika na zapas bola ina. Zas by len betonovali a hrali na 0:0. Teraz však museli utočiť a to bolo zrejme kľučove.
majuska Zverejnené 25. Jún, 2010 Zverejnené 25. Jún, 2010 Naco vsadim ci aj nevsadim vsetko v pecku(to uz vyse roka,uz ani neviem kedy som nieco vyhral). Po zapase mi hned volal kolega ci som vsadil. Zajtra mu budem musiet vyplatit 25 eur. K futbalu. Prvy polcas som talianov nespoznaval. Kucka ma nieco do seba, dnes ale bolo vidno, ze Vittek bojoval, a nielen kvoli golom. Pre mna zazrak a nebolo to Chorzowom II, dnes boli nasi lepsi. Aj ked tie dva talianske neuznane goly, ten skrtelov tazko by rozhodca vidil, mohol rozhodnut - uznat mohol, a ten druhy - tak isto. Ja len nechapem trenera. Hraci v krci, nabehane dost a nestrieda. Keby tam nehodil 88 minute trnavcana, chcel by som vidiet kto by dal gol. Dalsich dvoch striedal 93 minute? Isto nieje normalny. Inak nechapem, ked som cital ceske diskusie, ze najlepsi zapas co dosial videli. Pre mna prvy polcas strasne pomaly. v porovnani z inymi zapasmi. Rozmyslal som cim to je. V inych zapasoch lieta lopta, teda je poslana hracom a hrac ju spracuje a posle dalej, ale nasim ani talianom to neslo. Teda oni -hraci ju musia vyvazat a preto je to pomale. Teda sa nemozme cudovat ze nasi su mrtvi v 80.minute. Lebo oni sa naozaj nabehali dovtedy. Ci uz s loptou ci za loptou(kedy ju od protihraca museli ziskat). A nieje system, je rozdiel ked paraguajci vybehnu a to staci im prebehnut 10,20 metrov, ale 3,4 ked vedia kam - zahnali nase ovce. Vecer hrraju holandania? Pozriem si ich a mozno na nich stavim. Chcel by som poradit, podla mna zajtra spaniely(proti chile) musia vyhrat a vyhraju chcem dat vyssiu sumu 100,200 euro. Neviem aky je kurz, ale mate najaku poznamku k tomu tipu? Je tam niekto zraneny, nezhody, mensia forma), ja som ich este nevidel celu tu skupinu. trener podla mna vie co robi, vie to najlepsie zo Slovakov co sa okolo futbalu motaju. podarilo sa mu po prvykrat umoznit Slovaci hrat na MS. Ked tam sli, kazdy vravel ze je dolezite ze sme tam po prvykrat a nie su ziadne ocakavania, mozu len prekvapit. Po prvych dvoch zapasoch ako keby na to slovensky bulvar zabudol, nie len bulvar, aj ludia. Nasli sa aj taki co neodsudzovali. Drzali palce a verili. Weiss je jedinecny v tom co robi. Futbal je hlavne sport a na to si asi zabudol. Neviem ci sportujes alebo si sportoval. Podla toho co pises asi nie.
Sniper Zverejnené 25. Jún, 2010 Zverejnené 25. Jún, 2010 Pred chvíľou brazílsky obranca fantasticky prihral Portugalčanovi do 100% gólovej príležitosti :lol: ale ten nezakončil.
Ryan Giggs Zverejnené 25. Jún, 2010 Zverejnené 25. Jún, 2010 Ked tam sli, kazdy vravel ze je dolezite ze sme tam po prvykrat a nie su ziadne ocakavania, mozu len prekvapit. Po prvych dvoch zapasoch ako keby na to slovensky bulvar zabudol, nie len bulvar, aj ludia.Je praveže dobre, že bulvar aj ľudia na to zabudli. Tak to ma byť! Veď toto su alibisticke kecy, ktore nikdy nepochopim. "Hlavne že sme tam, je to uspech aj keby sme nič neuhrali", "Nemame čo stratiť"... To čo je za pristup? Ako si môže jeden vrcholovy športovec (trener, funkcionar...) dovoliť niečo take vypustiť z ust? Veď keď som postupil, tak sa snažim aj ďalej aby som niečo dokazal, posuval hranice. A nie hrať len preto, že som tam a to mi stači. A obhajovať svoj slaby vykon tym, že už aj samotny postup bol uspech. To tam s takym zmyšľanim ani nemuseli isť. To je dokonala ukažka mentality slovenskeho naroda, ktory len nad všetkym kyvne rukou. Ešte že v poslednom zapase dokazali opak. 1
majuska Zverejnené 25. Jún, 2010 Zverejnené 25. Jún, 2010 Ja si myslim ze dovolenkovat tam nesiel ani jeden. Odhodlanie a nasadenie je a bolo. Nevdzali to a preto tam su oni a nie Cesi. Stale je to sport a cosi ako sportove stastie je, stane sa ze nevyhra lepsi. Niekedy robis vsetko aby to bolo najlepsie a nevypali to tak. idu domov Taliani a Francuzi... Waiss nic nechel hobvorit. ini treneri funkcionari a neviemaki odbornici. Weiss vedel ze ich po pri zavahani ho ukamenuju. Futbalisti nekyvli rukou, vyhrali nad Talianmi a postupuju. Vittek to povedal podobne
Darkman Zverejnené 25. Jún, 2010 Zverejnené 25. Jún, 2010 Odhodlanie a nasadenie je a bolo.Tak to som asi pozeral iny zapas. Pretoze pri hre s Paraguajom to bolo presne to co nam chybalo, odhodlanie a nasadenia. Ziaden pohyb, ziadna myslienka, jedina strela v 93, ponukanie sa, nekrytie si hracov... Toto nieje o futbalovych kvalitach, toto bolo o bojovnosti. Aj Severokorejci co od Portugalcov dostali 7kusov sa k hre postavili inak a dovolili si viac ako nasi v suboji s Paraguajom. Nikto od nich nikdy nechcel majstra sveta, ale fanusikovia chceli, aby na nich bolo vidiet ten duch, co mali pocas kvalifikacie, bojovnost. Tie tam prve dva zapasy absolutne neboli. Nastastie to v suboji s Talianskom opat objavili. Skus sa zamysliet nad tym, preco Taliani a Francuzi idu domov. Nie, vo futbalovych kvalitach to nebude, bude to presne v tom nasadeni a odhodlani. A preco kazdy vravi 'pozrite sa na Talianov a Francuzov', preco sa radsej nepozreme na Juznu Koreu a Japonsko? To sa vazne chceme alibisticky vyhovarat, ze ked majstri sveta hrali prd, tak je ok, ked rovnaky prd hrame my?
aljak63 Zverejnené 26. Jún, 2010 Zverejnené 26. Jún, 2010 Waw, tak máme po základných skupinách ... do TOP16 postúpilo všetkých 5 juho-amerických teamov (Argentína, Brazília, Chile, Paraguaj a Uruguaj). Zo 6 afrických zástupcov ostala už len Ghana... Z 13 európskych teamov nám ostalo už len 6 teamov (Anglicko, Nemecko, Holandsko, Slovensko, Portugalsko a Španielsko) - a práve týchto 6 teamov sa stretne v 3 osemfinálových zápasoch - čiže do TOP8 prenikne len európska trojica. Bez straty bodu prešli svoje skupiny len Argentína a Holandsko. Naopak bez bodu odchádzajú z MS Kamerun a Severná Kórea. V doterajších 48 zápasoch padlo dokopy 101 gólov (priemer 2,1 gólov/zápas), gólové štatistiky vedie po základných skupinách trojica hráčov: Gonzalo Higuaín, Róbert Vittek a David Villa - všetci skórovali 3x ... Najviac gólov (7) sa podarilo dať Argentínčanom a Portugalcom, no a bez vsieteného gólu odchádzajú z MS Alžírsko a Honduras. Už len 2 teamy držia čistý štít a zatiaľ na MS neinkasovali ani raz - Portugalsko a Uruguaj.
Odporúčané príspevky