Skočiť na obsah

Majstrovstvá sveta vo futbale 2010 (Južná Afrika)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

no po prvom polčase je to slabota ... dúfam že v druhom už Kozák a Ďurica nenastúpia

... a pevne verím že ešte vyhráme :lol:

Zverejnené

aj po druhom ... vrátila sa nuda plus góly dáva ten druhý ...

Zverejnené

je to kaťas pretože skoro celý druhý polčas súper nehral nič a mohli sme to využiť a nakoniec to takto dopadne

Zverejnené

Toto by mali premietať ako učebnicovy priklad toho, ako sa na MS hrať nema. Žiadne nasadenie, odhodlanie, žiadna bojovnosť, len predposratosť. Ešte ani nenastupili na zapas a už prehravali 0:1.

• Pridať bod 2
Zverejnené

jj

to že prehrali ani tak neštve (veď Praguaj dal dole aj Brazíliu)

ale to nasadenie tam absolútne chýba

veľmi mdlý futbal od našich

netreba však vešať hlavu

ak sa NZL podarí s ITA uhrať remíza,

sme stále v hre

proti Talianom nám bude stačiť hocjaká výhra :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

nezdá sa vám, že je akosi viac počuť fanúšikov ?

občas zašumia kolektívne výkriky a achkania pri takmer góloch a tak :lol:

Ano, zakaždým keď padne gól tak si dajú od papúl preč tie vuvuzely a zakričia Góól! A potom trúbia ďalej.

Z dnešného výkonu našich som veľmi sklamaný, nulový útok, nestabilný stred a deravá obrana, celá hra bola kŕčovitá. Od mužstva čo hrávalo v kvalifikácii to má ďaleko, ale treba to brať tak, že sa len učíme. Ako ospravedlnenie sa to však nesmie brať. Treba nadviazať na doterajšie úspechy a posunúť sa ďalej aby to v budúcnosti dopadlo lepšie. Obávam sa však, že to skončí podobne ako s hokejom, aj po MS2002 sa toooooľko toho nasľubovalo, že to nebolo už pekné.

Zverejnené

vo štvrtok majú šancu ukázať,

že vedia aj behať

dúfam, že Weiss konečne postaví normálnu zostavu

Zverejnené

No už nemajú čo stratiť, len získať. Ak sa chcú ukázať tak Talianov treba poraziť. Ale ak budú hrať tak ako doteraz tak to bude len sci-fi a želanie aby sme neskončili 0:3 alebo 0:4.

Zverejnené

to je teraz jedno

keby bolo na mne

moja zostava by bola

Šesták-Vittek

Stoch-Hamšík-Weiss

Kucka-Zábavník

Ďurica-Škrteľ-Pekarík

Mucha

buď nech vyhrajú alebo dostanú 0:5

Zverejnené

Talianov musia poraziť. Prakticky by to zaručilo postup zo skupiny a vyradilo majstrov sveta. Kredit by sa im značne zvýšil. A keď aj Nový Zéland je na tom momentálne lepšie ako my, tak to je už čo povedať. Posledné miesto v skupine by bolo veľkým sklamaním.

Zverejnené

to všetko je pravda, a kúsali by sme ich, a dnes by si to aj zaslúžili.

ináč práve teraz som počula v tv, že už na začiatku sme si mysleli, že paraguaj je v našej skupine najslabší. prečo ? ani uruguaj ani paraguaj by som nikdy nepovažovala za slabý ... ale mňa sa nikto nepýtal : )

a s NZ si nevedeli poradiť ani Taliani, hrajú svoj futbal, a hotovo. je to podobný jav, ako čudácke víťazstvá a vypadávania Francúzska každé druhé MS

onakvejšie mužstvá sú v svrabe, ked náš výkon mám porovnať, tak v pohode s angličanmi a francúzmi, niečo ako nevýkon.

a Francúzi to majú ešte aj spestrené ... aj trénovať odmietli : )

Zverejnené

Ehm..., považovať mužstvo, ktore zdola Braziliu, Argentinu... a skonči v Juhoamerickej kvalde druhe môže byť asi ťažko slabe. To môže povedať len idiot. Už som to pisal po žrebe, dôkaz je niekde na prvych stranach vlakna, že Paraguaj s prehľadom vyhra našu skupinu.

• Pridať bod 2
Zverejnené

Jufoameriske muzstva su silne, postupia zrejme vsetky(tazsiu situaciu ma zatial chile, resp. po 1. kole nie jasnu) aj mexico. Ale tie muzstva hraju aj dobre, videl som chvilu uruguaj , paraguaj ci spominane mexico.Neprekvapilo by ma keby to zreb dovolil aby v semifinale boli tri muzstva .

Pobavilo ma keby nasi vyhrali nad talianmi, stat sa moze hocico, ale neviem si to predstavit. O cakavam Chorzow II.

• Pridať bod 1
Zverejnené

No Portugalsko to bol teda zápas ... 7:0 som teda nečakal :lol: šak vidno to aj na mojom tipe :)

Zverejnené

chudáci kórejci

celý čas počas podajúcich gólov mi chodilo po rozume, či o nich ešte budeme po ms počuť ... :lol:

dokonca ten zápas mala výnimočne vysielať kľdr tv ... prvý zápas nevysielala

myslím, že po druhom góle bola určite chyba v prenose : (

Zverejnené

podľa mňa ten zápas v KĽDR dávali ako v bývalom ZSSR

teda s 15-20 minútovým meškaním,

aby vedeli zabrániť nechceným udalostiam

možný je aj scenár so zostrihaním zápasu

a KĽDR dala dole Brazíliu 1:0 a s Portugalcami uhrali 0:0

toto ste asi zachytili

http://www.youtube.com/watch?v=7Qn8qwFXqII

síce to nebol nonšalantný štýl alá José Mourinho,

no fakt, že tréner Weiss týmto spôsobom odvrátil pozornosť (tlak)

z mužstva na seba, sa poprieť nedá

Zverejnené

Prvy polčas MEX-URU bola reklama na futbal. :lol: Konečne niečo z oboch stran.

Zverejnené

síce to nebol nonšalantný štýl alá José Mourinho,

no fakt, že tréner Weiss týmto spôsobom odvrátil pozornosť (tlak)

z mužstva na seba, sa poprieť nedá

Nechápem čo sa v mužstve deje. Treba začať hrať svoju hru a nevyplakávať nad tým čo sa stalo. Toto je ináč typické pre slovenských futbalistov (ale aj hokejistov): ak ide o kľúčové zápasy tak nedokážu to psychicky uniesť. Výsledkom je kŕčovitá hra bez nápadu. Treba hrať s tým že nič nemôžu pokaziť, len polepšiť. Alebo čakali že po zápasoch so Zéleandom a Paraguajom budú mať 6 bodov a skóre 7:1?

Včera URU-MEX bol konečne dobrý futbal, ale poslednú plhodinu si mohli odpustiť. GRE-ARG bola nuda a nebyť dvoch gólov Argentíny tak by som ľutoval, že som to pozeral. Ale keď je 8 Grékov natlačených vo vlastnej šestnástke tak sa sotva dá niečo vymyslieť.

Zverejnené

Axel - Axel

ja si myslím, že naši futbalisti aj hokejisti vedia zvládať kritické momenty

na ZOH sme dali dole Rusov, Švédov, napínak s Nórmi

+ xy duelov z MS, keď sme nosili placky

kvalifikačné zápasy vo futbale

doma sme prehávali s Poliakmi a otočili sme

po výprasku v Anglicku, vyhrali na Letnej

dôležitá výhra v NIR, kde pred nami zaváhali všetci naši kvalifkačný súperi

+ Angličania a Španieli

po domácej prehre so Slovincami sa nezložili

a aj keď s dávkou šťastia vyhrali v Poľsku

s NZL dostali gól v hodine dvanástej

a Paraguaj bol jasne lepší,

veď oni dali dole BRA a ARG

nebyť vypustenia posledného zápasu v Kolumbii,

tak by vyhrali juhoamerickú kvalifikáciu

teraz hráme proti Európanom a myslím,

že to bude na našej hre aj vidieť

jednoznačne si ten zápas treba užiť (či už na ihrisku, tribúne alebo pred TV)

veď na MS si zahráme až o 4 roky :lol:

Zverejnené

GRE-ARG bola nuda a nebyť dvoch gólov Argentíny tak by som ľutoval, že som to pozeral. Ale keď je 8 Grékov natlačených vo vlastnej šestnástke tak sa sotva dá niečo vymyslieť.

Mal si zvoliť ten druhy zapas, ten bol o čomsi inom.

veď na MS si zahráme až o 4 roky :lol:

Toto je tema o futbale, nie o hokeji. :)
Zverejnené

kvalifikačné zápasy vo futbale

doma sme prehávali s Poliakmi a otočili sme

po výprasku v Anglicku, vyhrali na Letnej

Niekedy sa pošťastí, ale väčšinou nie. Zápasy s Poliakmi a Čechmi nám vyšli, ale boli kľúčové z iného pohľadu. Dôležitý bol zápas doma so Slovincami, lebo sme hrali o postup (niečo podobné ako teraz s Paraguajom a oba sme prehrali 0:2). A keby si Poliaci nedali vlastný gól tak nepostúpime. Takže mi to vychádza tak, že postúpime len vtedy ak si Taliani dajú vlastenca, lebo my sa nedokážeme psychicky zložiť tak aby sme boli schopní rozvinúť akciu, ktorá neskončí u Muchu, ale gólom v talianskej bráne. Rád by som sa mýlil.
Zverejnené

Kokos USA tesne pred koncom strelili Alžírsku gól, Slovinci tesne po skončení ich zápasu to ešte nevedeli, pár sekúnd ich delilo od postupu.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov