Skočiť na obsah

Majstrovstvá sveta vo futbale 2010 (Južná Afrika)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Finland - Germany - 3:3 (2:2)

Goals: 33. Johansson, 43. Vayrynen, 53. Sjölund - 38., 45. a 83. Klose

Zaujimavy vstup do kvalifikacie! Suomi 3krat viedli zapas ale vzdy to Klose dotiahol a nakoniec je z toho "len" remiza! Pred zapasom by som bral aj tu, ale ked som videl ako sa Nemci trapia a Suomi si vzdy dokazali pomaly zvysovat som dufale zeby mohli mat 3bodovy vstup do kvalifikacie! Ale aj tak super, uhrat bodik protim vicemajstrom europy, to neni az tak zle! Takze v podstate som spokojny. Snad tie dalsie zapasy budu 3-bodove :lol:

_______________________________________________________________________________________

Potesila aj Squadra Azzura, ktori opat zvitazili (2:0)! Tento krat sa hrdinom zapasu stal De Rossi, ktory dal oba goly do brany Gruzinska, a tak Italia je stale bez straty bodu a samozrejme na 1.mieste v skupine.

V Zahrebe Anglicania dali futbalovu lekciu Chorvatom a 4:1 vravi zavsetko! Hattrick si pripisal skvely len 19-rocny hrac Arsenalu Theo Walcott, ktory hral este len 2.zapas v reprezentacii!

A na zaver 2 prekvapenia (aspon pre mna urcite): Svajciari prehrali na domacej pode s Luxemburskom 1:2!!! No a Estonci dostali riadnu 7-golovu nadielku od Bosny a Herzegoviny a Estonci su na tom teraz dost biedne na spodku skupiny!

btw. Slovinsko - Slovensko - 2:1

Zverejnené

to, že sa rozdiely medzi reprezentáciami zmenšujú vieme,

no takýto guláš v kvalde po 2 zápasoch si nepamätám

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

tréner Weiss dávnejšie vyhlásil,

že z dvojzápasu SanMaríno/Poľsko je 6bodov nie cieľ, ale povinnosť

vzhľadom na aféru a postoj Poľska k nej, to bude asi ľahšie ako to vyzerá

CLiCK

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Výsledky sobotňajších stretnutí európskej kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2010 v JAR:

1. SKUPINA

Maďarsko - Albánsko 2:0 (0:0)

Góly: 49. Torghelle, 82. Juhász, rozhodoval: Circhetta (Švajč.)

Dánsko - Malta 3:0 (2:0)

Góly: 10. a 47. S. Larsen, 29. Agger (11 m), rozhodoval: Paniašvili (Gruz.)

Švédsko - Portugalsko 0:0

2. SKUPINA

Švajčiarsko - Lotyšsko 2:1 (0:0)

Góly: 63. Frei, 73. N'Kufo - 71. Ivanovs, ČK: 69. Laizans (Lotyšsko), rozhodoval: Cortez Batista (Portug.)

Grécko - Moldavsko 3:0 (2:0)

Góly: 32. a 51. Charisteas, 39. Katsouranis, rozhodoval: Berntsen (Nór.)

Luxembursko - Izrael 1:3 (1:1)

Góly: 14. Peters - 2. Benayoun (z pok. kopu), 52. Golan, 82. Toema

3. SKUPINA

San Maríno - Slovensko 1:3 (1:2)

Góly: Góly: 45. Selva - 32. Šesták, 39. J. Kozák, 50. Karhan, ČK: 72. Kratochvíl (Slovensko), rozhodoval: Kever (Švajč.)

Poľsko - Česko 2:1 (1:0)

Góly: 27. Brožek, 53. Blaszczykowski - 87. Fenin, ŽK: 59. Dudka - 80. Kováč, rozhodovali: Stark - Salver, Wezel (všetci Nem.)

Slovinsko - Severné Írsko 2:0 (0:0)

Góly: 84. Novakovič, 85. Ljubijankič, rozhodoval: Gonzáles (Šp.)

no som zvedavý na náš stredajší zápas doma proti Polsku

Kibici hosťom vytvoria domácu atmosféru a naša obrana je bez Martina Škrteľa biedna

s bodíkom by som bol spokojný a možnože aj keď nedostaneme nášup

4. SKUPINA

Fínsko - Azerbajdžan 1:0 (0:0)

Gól: 62. Forssell (11 m), rozhodoval: Collum (Škót.)

Wales - Lichtenštajnsko 2:0 (1:0)

Gól: 42. Edwards, 80. Frick (vlastný), rozhodoval: Vejlgaard (Dán.)

Nemecko - Rusko 2:1 (2:0)

Góly: 9. Podolski, 28. Ballack - 51. Aršavin, rozhodoval: Fröjdfeldt (Švéd.)

5. SKUPINA

Turecko - Bosna a Hercegovina 2:1 (0:1)

Góly: 51. Turan, 66. Erdinc - 26. Džeko, rozhodoval: Baškakov (Rus.)

Belgicko - Arménsko 2:0 (2:0)

Góly: 21. W. Sonck, 38. Fellaini, rozhodoval: Rasmussen (Dán.)

Estónsko - Španielsko 0:3 (0:2)

Góly: 34. Juanito, 38. Villa, 69. Puyol, rozhodoval: Eriksson (Švéd.)

6. SKUPINA

Anglicko - Kazachstan 5:1 (0:0)

Góly: 76. a 86. Rooney, 52. R. Ferdinand, 64. Kučma (vlastný), 90. Defoe - 68. Kukejev, rozhodoval: Allaerts (Belg.)

Ukrajina - Chorvátsko 0:0

7. SKUPINA

Faerské ostrovy - Rakúsko 1:1 (0:0)

Góly: 47. Lokin - 49. Stranzl, rozhodoval: Ceferin (Slovin.)

Srbsko - Litva 3:0 (2:0)

Góly: 6. Ivanovič, 34. Krasič, 82. Žigič, ČK: 74. Klimavičius (Litva), rozhodoval: Gonzáles (Šp.)

Rumunsko - Francúzsko 2:2 (2:1)

Góly: 5. Petre, 17. Goian - 37. Ribéry, 69. Gourcuff, rozhodoval: De Bleeckere (Belg.)

toto je asi najlepšia skupina :lol:

tipovať ju chce skutočne odvahu

8. SKUPINA

Gruzínsko - Cyprus 1:1 (0:0)

Góly: 73. Kobiašvili - 66. Konstantinou, rozhodoval: Matějek (ČR.)

Bulharsko - Taliansko 0:0

9. SKUPINA

Škótsko - Nórsko 0:0

Holandsko - Island 2:0 (1:0)

Góly: 15. Mathijsen, 65. Huntelaar, rozhodoval: Trefoloni (Tal.)

Zverejnené

Keď tak pozerám tak Česko je momentalne na tom dosť biedne 1bod z 2zapasov, i keď musím povedať že hrali 2zápasy vonku ale na tím ktorý ma ambíciu postúpiť z prvého miesta je to dosť slabé, ešte som zvedavý ako budeme hrať my, ja dúfam že vyhráme ale Poľsko je dobrý tým a navyše povzbudený tím že porazili Čechov.

Zverejnené

tím ako družstvo-skupina sa píše s iotou

no zamotané to veru je

a Čecháčkovia majú navyše teraz doma rozbehnutých Slovincov

osobne počítam, že sa to skončí deľbou bodov

Zverejnené

som rad ze Türkiye sa nakoniec podarilo obrat proti bosne..dlho dlho to bolo 0:1..az v druhom polcase Arda zavelil upravil na 1:1 a dalsim golom sa Turci radovali z vitazstva..a ja tiez :lol:

Zverejnené

Ku tej cervenej karte.. Nie je to nic na chvalenie sa, nechat sa proti San Marinu vylucit... :lol:

Zverejnené

No dúfam že Poliakov dneska porazíme. Inak môj tip je 2:1 pre nás.

Zverejnené

Som milo prekvapeny z vykonu nasich v prvom polcase... Tak dobre a s takym entuziazmom som ich uz davno nevidel hrat... :lol:

Tha ne fajňe???!!! :)

Akurat, ked isiel hadzat obzera aut, tak som si vravel, "Ze ked uz nevyhrate taky zapas tak, co chcete???" .... a....padli dva nase goly... :)

Zverejnené

No dúfam že Poliakov dneska porazíme. Inak môj tip je 2:1 pre nás.

To si pekne tipol. Keby som mal dnes náladu tak by som si možno ten futbal dnes aj pozrel.
Zverejnené

to lopata - tip ti vysiel, tiez som pozerala zapas a bez Merciakovho komentovania by sa mi ten futbalek moc neratal...super!

Zverejnené

A vo vcerajsom zapase Finsko vs Rusko padli 3 goly. Fini dali 2 a Rusi 1 ... a napriek tomu Suomi prehrali 0:3 :lol:

Snad nabuduce uz Fini budu davat goly aj do superovej brany a nielen do svojej!!!

Zverejnené

Ten futbal bol 100 bodový naši hrali pekne, a som aj rád že my ten tip vyšiel.

Zverejnené

ach jaj...Türkiye dokazalo s estonskom len bezgolovo remizovat :lol: estonci tak ziskali prvy bod a Turci okupuju tretiu priecku s rovnakym poctom bodov ako Belgicko..

musim sa priznat ze slovaci ma prekvapili..tak gratulujem

Zverejnené

lopata

dúfam, že budeš tipovať aj naďalej :lol:

zimovať na prvej priečke?

tak toto som nečakal

Zverejnené

Budem robiť všetko preto aby som vás nesklamal v tipovaný .........DDD. Ja som zvedavý ako budeme hrať z Čechmi.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Diego Maradona sa stal novym trenerom Argentiny!!!

Legendárny Diego Maradona sa stal novým trénerom futbalistov Argentíny. Maradona na poste kormidelníka národného tímu dvojnásobných majstrov sveta nahradil Alfia Basileho. Ten rezignoval ešte pred dvoma týždňami z osobných dôvodov po viacerých neúspešných súbojoch v juhoamerickej kvalifikácii o postup na MS 2010 a najmä po prehre z Čile.

Zdroj: profutbal.sk

Tak na toto som poriadne zvedavy!!! Diegovi fandim a snad mu to pojde aj na trenerskom poste velmi dobre! Vela stastia!

Zverejnené

Diegovi ako trenerovi neverim

myslim,ze sa bude porucat po MS, ak nie skor

Zverejnené

No od Maradonu sa da ocakavat vselico a myslim ze nie moc dobreho, ale ved uvidime. Kokainove party s ku....mi sa mozno budu argentincom pacit

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Aby toho nebolo málo tak Maradona spravil kapitána Mascherana :lol: Neviem či taký nervózny chlapík akým je Mascherano je vhodná voľba na post kapitána

Zverejnené

Verim, ze Diegova persona prehlusi vsetky tie negativne vlastnosti, ktore so sebou zaroven donesie na lavicku Argentiny. Viete si predstavit ako budu hrat Messi a spol. ak ich bude viest samotny kral??? Ja sa necham prekvapit, ale logickejsim vyberom by bol Batista...

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

no pripravny zapas medzi Rakuskom a Tureckom dopadol viac nez dobre..Turci porazili Rakusanov 2:4, pricom o vitazstve rozhodol hrac Middlesbroughu Tuncay Şanlı svojim hattrickom :lol: v tomto roku to uz bol Tuncayov 5.gol v pripravnych medzistatnych zapasoch

zvysny jeden gol pridal Mehmet Aurelio

:)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov