tomassi Zverejnené 14. Jún, 2010 Autor Zverejnené 14. Jún, 2010 tak už sa to blíži aká je Vaša zostava Šesták Stoch-Hamšík-Weiss Zábavník-Štrba Čech-Ďurica-Škrteľ-Pekarík Mucha
tomassi Zverejnené 14. Jún, 2010 Autor Zverejnené 14. Jún, 2010 kto si ešte myslí, že máme najľahšiu skupinu?
bobsapp Zverejnené 14. Jún, 2010 Zverejnené 14. Jún, 2010 kua, ale to drtia, jak pokropení živou vodou
game Zverejnené 14. Jún, 2010 Zverejnené 14. Jún, 2010 vôbec nemáme najľahšiu skupinu. to si niekto fakt myslel ? keď zostanú všetky nohy a hlavy celé a nevyprášia nás ako koberce, bude dobre. a to doceňujem našich futbalistov.po poobedňajšej futbalovej uspávanke je to aspoň iný futbal. a tvrdý jak šľak. a vuvuzely zrušené nebudú, hurá ... dokonca si pomaly na ne zvykám, aj keď ma stále rušia :lol:
Sniper Zverejnené 14. Jún, 2010 Zverejnené 14. Jún, 2010 Myslím, že oba tímy sú zdolateľné (či aj nami to sa uvidí). Ale Taliáni s Paragujčanmi rozhodne hrali lepší futbal ako Holanďania s Dánmi, to bol des.
tomassi Zverejnené 15. Jún, 2010 Autor Zverejnené 15. Jún, 2010 by som rád videl ako by ľudia regovali pred 10-20 rokmi, keby ste im povedali, že najpozeratelnejší futbal hrajú Nemci a Taliani :lol: inak k úrovni včerajšieho zápasu prispel aj sudí dosť to púšťal, niekedy až moc niečo pre tých, kt. nemajú futbal s kým pozerať C L i C K
Ryan Giggs Zverejnené 15. Jún, 2010 Zverejnené 15. Jún, 2010 by som rád videl ako by ľudia regovali pred 10-20 rokmi, keby ste im povedali, že najpozeratelnejší futbal hrajú Nemci a Taliani :lol:No, tak s tymi Nemcami by som narabal opatrne. Australia totiž bola slabučka. Uvidime, čo porobia s Ghanou a Srbmi. A navyše, ešte nas čakaju Španieli, Brazilia, Portugalci a Chile.
tomassi Zverejnené 15. Jún, 2010 Autor Zverejnené 15. Jún, 2010 jjale ja vravím o doterajšom priebehua duplom od Klinsmanovaje (Löwovej) éry to už nie sú Nemcipredvádzajúci futbalový machiavellizmus, ale hru na ktorú sa veľmi dobre pozerá ak aj so Srbmi prehrajú - európsky tím,predpokladám, že z ich strany to nepozerateľný futbal isto nebude
Ryan Giggs Zverejnené 15. Jún, 2010 Zverejnené 15. Jún, 2010 No, pokiaľ budu Srbi betonovať, tak aj hej. //Oficialna zostava SR: J. Mucha ml. - Zabavník, Škrtel, J. Ďurica, M. Čech - Weiss ml., Štrba, Hamšík, Jendrišek - Šesták, Vittek
game Zverejnené 15. Jún, 2010 Zverejnené 15. Jún, 2010 škoda vyprávať. keď rozhodca nastaví tri minúty, zápas trvá 93 minút. bez pardonu. nie 87.
Sniper Zverejnené 15. Jún, 2010 Zverejnené 15. Jún, 2010 Dostať gól v 93. minúte môžeme len my (okrem iných). Škoda slov. Víťazstvo malo (muselo) byť isté, takto šanca na postup je už nulová.
Ryan Giggs Zverejnené 15. Jún, 2010 Zverejnené 15. Jún, 2010 Aj keby vyhrali 1:0 na postup by im to nestačilo, kedže sa da predpokladať, že PAR či ITA nasukaju Zelanďanom viac ako 1 gol a naši s nimi nevyhraju.
lopata555 Zverejnené 15. Jún, 2010 Zverejnené 15. Jún, 2010 Škoda toho zápasu fakt škoda ... mohli sme vyhrať ... ale nevadí a nič nie je stratené
tomassi Zverejnené 15. Jún, 2010 Autor Zverejnené 15. Jún, 2010 takéto góly bývajú vždy horkou pilulkouduplom po toľkých nevyužitých šanciach aj remíza s Paraguajom nám zaisťuje reálny boj o postupdo posledného dychutakže hlavy hore a neverím,že v nedeľu nechytíme aspoň bod
Ryan Giggs Zverejnené 15. Jún, 2010 Zverejnené 15. Jún, 2010 Keď sme dali gol (mimochodom z ofsajdu) vedel som, že pride betonovanie. Nerozumiem tomu, prečo sa k tomu vždy uchyľuju. Nepoviem, keby bolo 2 či 3:0. To, že im to v Poľsku vyšlo, neznamena, že vyjde vždy. Miesto toho aby loptu držali a hrali to čo dovtedy, tak ju odkopavali. :lol: Ten Weiss st. sa mi pozdava čoraz menej. Mimochodom, čakal som to: 15.jún 2010: 13:30 - Nový Zéland - Slovensko 0:4 sice čakam remizu, ale nech je sranda. :) Jedrišek a Štrba hrali žalostne.
tomassi Zverejnené 15. Jún, 2010 Autor Zverejnené 15. Jún, 2010 ale mám predsa len svetlý moment SKYPEoval som s brachom a chválil anglánovvraj mali naštudovaného každého jedného nášho hráčaod výslovnosti až po klub v ktorom hrajúspomínali aj neúčasť nášho najskúsenejšieho hráča Mira Karhanaa naše rozdelenie na s Českou Republikou
game Zverejnené 15. Jún, 2010 Zverejnené 15. Jún, 2010 toto bol tuším prvý zápas, ktorý som si skutočne užila. hm hm. a ten kórejský gól, super vec.
Darkman Zverejnené 15. Jún, 2010 Zverejnené 15. Jún, 2010 Severokorejcania hrali ako o zivot...ehm.. :lol:
game Zverejnené 15. Jún, 2010 Zverejnené 15. Jún, 2010 ach. čierny humor je v inej kategórii :lol: hrali dobre, vydali zo seba čo sa dalo, a ten jeden skrášľujúci gól som im dopriala, v každom prípade, už len za zápas davida s goliátom. a pre mňa ho zohrali so cťou.
Sniper Zverejnené 16. Jún, 2010 Zverejnené 16. Jún, 2010 Vuvuzela rulez! :) Zvykajte si detičky, kedže ešte mesiac vam to piliť nervy bude. Mne to akosi nevadi, sustrdim sa na futbal. Aký futbal prosím ťa? Však už pomaly každý na to nadáva, že to ničí celú hru. Na ihrisku je hluk, hráči sa nepočujú keď na seba kričia, nepočujú pokyny trénerov, potom ako keby na ihrisku hrali hluchí. Ty sa môžeš sústrediť akurát tak na okopávanú, ale nie na futbal :lol: Bez tých trápnych vuvuzel by sa hra inak kombinovala, ešte nikomu nedošlo prečo všetky mužstvá podávajú také slabé a divné výkony? Kvalifikačné zápasy boli na vyššej úrovni ako celé MS, môžu sa strčiť niekam s takýmto futbalom! :) ;) Ešte zo žiadnych MS som nebol taký znechutený ako z týchto. K futbalu patrí povzbudzovanie, skandovanie, chorále a nie 90-minútové vytrubovanie nejakých idiotov čo si z gheta vybehli na futbal!
tomassi Zverejnené 16. Jún, 2010 Autor Zverejnené 16. Jún, 2010 Axel toto isté sa dialo na minulých MSobranný futbal je daň prvého kola veľkých šampionátovz kola na kolo (nie Touré :lol:) sa to bude zlepšovaťa tímy, kt. uchádza postupový vlak budú musieť hrať viac do predučo bude vodou na mlyn útočnému futbalu z oboch strán taktiež trávnik je veľmi nízko zastrihnutý,dokonca by som povedal, že sa hrá na trávnatej palubovke,čo spôsobuje veľké odskoky lôpt a horšiu schopnosť ich spracovať o grafike ani nehovorímžiaden titulok o klube hráča, počte zápasov gólov za repreani počet nabehaných km, prihrávok,. . . to je hneď vidieť, keď sa niečo nekoná na Starom kontinente a pozorak si všimnete, tak trúbia aj fanúšikovia európskych a neafrických zástupcovtakže neváľajme všetko na domácich fansTV, hráči, futbalové asociácie mali začať podávať sťažnostiuž po minuloročnom Pohári Konfederáciíinak to trúbenie by sa dalo prirovnať k povzbudzovaniu Talianov dymovnicamitiež to je pre nich typické a nemôžu to
Ryan Giggs Zverejnené 16. Jún, 2010 Zverejnené 16. Jún, 2010 Aký futbal prosím ťa? Však už pomaly každý na to nadáva, že to ničí celú hru. Na ihrisku je hluk, hráči sa nepočujú keď na seba kričia, nepočujú pokyny trénerov, potom ako keby na ihrisku hrali hluchí. Ty sa môžeš sústrediť akurát tak na okopávanú, ale nie na futbal :lol: Bez tých trápnych vuvuzel by sa hra inak kombinovala, ešte nikomu nedošlo prečo všetky mužstvá podávajú také slabé a divné výkony?Ano za vykony na ihrisku môžu trubky. Spamätaj sa, pre boha! To su len trapne, alibisticke vyhovorky. Ano, pri komunikacii to samozrejme vadi, ale hrač ktory sa sustredi na hru, okolie nevnima. Aj keby vedľa ihriska robili so zbijačkou, tak to hračovi, ktory je koncentrovany na hru vadiť nemôže, pretože to nevnima. Veď v Europe sa bubnuje, hulaka, spieva kriči a nadava a taky hluk im čuduj sa svet nevadi. Až zrazu nejake trubky. Veď je to na smiech. To, že sa nevie niekto sustrediť na hru, nie je vina trubiek ale neschopnosťou samotneho hrača.
tomassi Zverejnené 16. Jún, 2010 Autor Zverejnené 16. Jún, 2010 1) Fabio Capello vyskakoval, že v bundeslige sa celú jar hralo s jabulania preto Nemci hrali tak dobrepo dnešku si myslím, že keď to bolo len a len v tom,tak sa s jabulani hralo aj v Španielsku a Čile 2) druhou možnosťou je, že dnes diváci slabšie trúbili a hráči sa lepšie počulito nám však musí potvrdiť Axel, sledujúci MS s decibelometrom v ruke
Ryan Giggs Zverejnené 16. Jún, 2010 Zverejnené 16. Jún, 2010 Chile dnes nesklamalo. Zapas SPA-CHI môže byť veľmi zaujimavy.
Odporúčané príspevky