tomassi Zverejnené 9. Jún, 2010 Autor Zverejnené 9. Jún, 2010 Terčom lúpežného hotelového prepadnutia v juhoafrickom Magaliesburgu sa v noci na stredu stal portugalský fotoreportér a jeho dvaja kolegovia. Prípad, ktorý sa stal v oficiálnom hoteli akreditovaných účastníkov futbalových MS, opätovne vzbudil obavy o bezpečnosť na šampionáte.http://futbal.sme.sk/c/5414842/v-afrike-okradli-portugalskych-reporterov-vytiahli-aj-zbran.html ten Bosák mal teda asi len predsa pravdu
Sniper Zverejnené 9. Jún, 2010 Zverejnené 9. Jún, 2010 Súhlasím s Bosákom, toto bude tvrdý test či Afričania dokážu zabezpečiť poriadok. JAR patrí medzi štáty s najvyššou kriminalitou v Afrike, ktorá prudko vzrástla po ukončení apartheidu. Najmä rasizmus černochov voči belochom je veľmi rozšírený. Ale myslím že to zvládnu počas MS.
Ryan Giggs Zverejnené 10. Jún, 2010 Zverejnené 10. Jún, 2010 http://www.profutbal.sk/clanok95137-Stazuju_sa_na_hotel_nemaju_priestor_na_regeneraciu.htm?utm_source=neprehliadnite__titulkaIdioti. Nemali dosť času vybrať si lepši hotel. Veď už pred pol rokom boli vyberať. :lol:
tomassi Zverejnené 10. Jún, 2010 Autor Zverejnené 10. Jún, 2010 to je to o čom vravel Weissabsolútna neorganizáciači už je to pri výbere štadiónu, organizovaní tlačovky alebo výbere hotelu čím ďalej tým viac sa bojím, že po MS odíde
game Zverejnené 10. Jún, 2010 Zverejnené 10. Jún, 2010 ale ceremoniál sa koná, už niečo bude ... ale ako čítam, postele majú dobré. úžasná správa, svet je na mieste.
Ryan Giggs Zverejnené 11. Jún, 2010 Zverejnené 11. Jún, 2010 to je to o čom vravel Weiss absolútna neorganizácia či už je to pri výbere štadiónu, organizovaní tlačovky alebo výbere hotelu No ale predsa ten hotel si vybral sam!!! A teraz sa hneva. Preto vravim, že je idiot. :lol: //našiel som članok na tvnoviny.sk z 9. 12. 2009, citacia Weissa: „Vybrali sme výborné miesto v pokojnej časti Pretórie, ktorá je navyše veľmi bezpečná, keďže v blízkosti sa nachádzajú slovenská i americká ambasáda. Celkovo som s výberom spokojný. Je tam kvalitné tréningové centrum, budeme mať tiež dostatočný priestor a podmienky pre regeneráciu,“ skonštatoval tréner slovenského národného výberu. :) WTF?
Ryan Giggs Zverejnené 11. Jún, 2010 Zverejnené 11. Jún, 2010 Inak, Španieli su na tom opačne. Byvaju vo vysokoškolskych internatoch a nesťažuju sa. Sice treningove a regeneračne možnosti maju vynikajuce (su ubytovani v športovom centre univerzity), ale zas ubytovanie nemaju ani zďaleka na takej urovni ako by mali v 4-5* hoteli. Ale podstatne je, že sa nikto nesťažuje. Prišli hrať futbal, nie na dovolenku. Weiss mal na vyber 3 možnosti, vybral si tuto a teraz mu je zle. To mi hlava neberie. Je to na smiech. 2
game Zverejnené 11. Jún, 2010 Zverejnené 11. Jún, 2010 no tak ideme na to ? :lol: ryan preber sa z hibernácie :)
Ryan Giggs Zverejnené 11. Jún, 2010 Zverejnené 11. Jún, 2010 Už sa stalo. A dokonca som sa prebral včas. :lol: Prvy zapas a hneď veľmi slušna uroveň, vratane rozhodcov. No Mexičania ma prekvapili v negativnom zmysle. Hrať dobre prvych par minut nestači.
tomassi Zverejnené 11. Jún, 2010 Autor Zverejnené 11. Jún, 2010 tak takuvidíme, ako sa predvedie kúzelník Domenech
tomassi Zverejnené 11. Jún, 2010 Autor Zverejnené 11. Jún, 2010 no kuzelníka Domenecha vystrieda na lavičke Lorant Blancasi ešte počas MS :lol: inak ten odskok lopty - hrúza
Ryan Giggs Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 Nebodaj si od Frantikov čakal nejaky skvely vykon? :lol: Inak Korejci hrali paradne. Keby premenili šance, Greci idu s plačom z ihriska.
Sniper Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 Včerajší zápas Francúzov s Urugujčanmi bol des. Tak som sa pri futbale ešte nenudil. Dnešný zápas Juhokórejčanov by bol zaujímavejší keby Gréci neboli takí jaloví ako boli, fakt nechápem ako môžu byť s takou hrou a efektivitou na 13. mieste v rebríčku FIFA. A ešte jedna psychologická otázka: to tí trúbkari mienia trúbiť na každom zápase až do konca MS? To snáď nie...
game Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 včerajší zápas s francúzmi bol nudný, dnes mi bolo grékov až ľúto, prebrali sa ku koncu miestami ... tie večne hučiace vuvuzely,mám problémy, neustále ma bolí hlava, a strašne som sa tešila na MS, ale dostávam sa k tomu, že sa strašne bojím pozerať, lebo nie som schopná to neustále hučanie zvládaťja viem, je to južná afrika, ich trubky a zvyky, dalo sa to čakať, ale okrem boľavej hlavy to u mňa dokonca odvádza pozornosť od futbalu, doslova, a to je horšie ... no čo už.ešte mesiac vydržať ... budú húkať až do konca, aj preto si ich kúpili všetci diváci, aby sa vyhúkali ... : )
bobsapp Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 na tie vuvuzely som si dosť rýchlo zvykol juj, ale je to veľa tých zápasovna dnešný večerný som sa vcelku tešil, ale už som dnes videl dva a do tretieho sa mi ani už moc nechceale zvládnem to, keďže nasledujúcich 5dní budem vidieť tak maximálne po jednom za deň najviac sa mi pozdával úvodný zápasa tiež výkon Ázijcov
Sniper Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 No ja som si najprv myslel, že tie zápasy sa hrajú pri nejakej veternej elektrárni a turbíny vydávajú taký zvuk. Až neskôr mi to začalo dochádzať...
Ryan Giggs Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 Vuvuzela rulez! :lol: Zvykajte si detičky, kedže ešte mesiac vam to piliť nervy bude. Mne to akosi nevadi, sustrdim sa na futbal.
Sniper Zverejnené 12. Jún, 2010 Zverejnené 12. Jún, 2010 lol aký gól dostali Anglani na 1:1 :lol: no stáva sa...
tomassi Zverejnené 13. Jún, 2010 Autor Zverejnené 13. Jún, 2010 vzhľadom na to, že sa jednalo o Anglánovtak to kuriózny gól ani nebol :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 13. Jún, 2010 Zverejnené 13. Jún, 2010 V zapase Slovinsko - Alžirsko (1:0) sa stalo niečo podobne. Jabulani uraduje.
game Zverejnené 13. Jún, 2010 Zverejnené 13. Jún, 2010 začula som nejaké šumy o uvažovaní - zatiaľ uvažovaní - o zakázaní vuvuzel ... je to len šum, a ktovie ako došumí ...ale zrejme nebudeme jediní, kto z osemdesiattisíc hučiacich pekelných nástrojov denne päť hodín šalie / a ešte s boľavou hlavou :lol: / :)
tomassi Zverejnené 13. Jún, 2010 Autor Zverejnené 13. Jún, 2010 inak lopta nerobí blbcov len z brankárovpo odskoku si ju nevedia odhadnúť ani hráčia vyzerajú jak z horskej ligy na vuvzely sa išlo aj ako na prenášačov chrípkyzatiaľ nepomohlo, ale myslím, že vyraďovacia časť už bude bez nich na 100%
Ryan Giggs Zverejnené 14. Jún, 2010 Zverejnené 14. Jún, 2010 O tom silne pochybujem.Treba si uvedomiť, že u nich je to uplne bežne a prirodzene, že oni fandiť nevedia. Je to ich predstava podpory timom, ich kultura. To ako keby v Europe zakazali skandovať, bubnovať, v Anglicku spievať, v Argentine konfety, Nigerijcom hrať tej kapele, čo vyhrava cely zapas tu istu melodiu ... To by bolo proti futbalu. To, že to niekomu vadi, je jeho problem. My na to iba nie sme zvyknuty, to je všetko. Inak, je to dobra vyhovorka: http://www.profutbal.sk/clanok95517.htm
Sniper Zverejnené 14. Jún, 2010 Zverejnené 14. Jún, 2010 No nič, zápasy su nudné tak ako HOL-DAN a tých trúbiacich trubirohov nemám náladu počúvať, myslím, že to pochopili aj v TV lebo zvuk na pozadí je výrazne tichší, nepočujem žiadne povzbudzovanie a ani chorále len tých trubirohov. Zatiaľ hodnotím ako najhoršie MS v histórii a to ich sledujem od r. 1986 :lol: idem radšej mimo TV robiť niečo zmysluplné.
Odporúčané príspevky