Skočiť na obsah

Majstrovstvá sveta vo futbale 2010 (Južná Afrika)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Terčom lúpežného hotelového prepadnutia v juhoafrickom Magaliesburgu sa v noci na stredu stal portugalský fotoreportér a jeho dvaja kolegovia. Prípad, ktorý sa stal v oficiálnom hoteli akreditovaných účastníkov futbalových MS, opätovne vzbudil obavy o bezpečnosť na šampionáte.

http://futbal.sme.sk/c/5414842/v-afrike-okradli-portugalskych-reporterov-vytiahli-aj-zbran.html

ten Bosák mal teda asi len predsa pravdu

Zverejnené

Súhlasím s Bosákom, toto bude tvrdý test či Afričania dokážu zabezpečiť poriadok. JAR patrí medzi štáty s najvyššou kriminalitou v Afrike, ktorá prudko vzrástla po ukončení apartheidu. Najmä rasizmus černochov voči belochom je veľmi rozšírený. Ale myslím že to zvládnu počas MS.

Zverejnené

to je to o čom vravel Weiss

absolútna neorganizácia

či už je to pri výbere štadiónu, organizovaní tlačovky alebo výbere hotelu

čím ďalej

tým viac sa bojím, že po MS odíde

Zverejnené

ale ceremoniál sa koná, už niečo bude ...

ale ako čítam, postele majú dobré. úžasná správa, svet je na mieste.

Zverejnené

to je to o čom vravel Weiss

absolútna neorganizácia

či už je to pri výbere štadiónu, organizovaní tlačovky alebo výbere hotelu

No ale predsa ten hotel si vybral sam!!! A teraz sa hneva. Preto vravim, že je idiot. :lol:

//našiel som članok na tvnoviny.sk z 9. 12. 2009, citacia Weissa:

„Vybrali sme výborné miesto v pokojnej časti Pretórie, ktorá je navyše veľmi bezpečná, keďže v blízkosti sa nachádzajú slovenská i americká ambasáda. Celkovo som s výberom spokojný. Je tam kvalitné tréningové centrum, budeme mať tiež dostatočný priestor a podmienky pre regeneráciu,“ skonštatoval tréner slovenského národného výberu. :) WTF?

Zverejnené

Inak, Španieli su na tom opačne. Byvaju vo vysokoškolskych internatoch a nesťažuju sa. Sice treningove a regeneračne možnosti maju vynikajuce (su ubytovani v športovom centre univerzity), ale zas ubytovanie nemaju ani zďaleka na takej urovni ako by mali v 4-5* hoteli. Ale podstatne je, že sa nikto nesťažuje. Prišli hrať futbal, nie na dovolenku.

Weiss mal na vyber 3 možnosti, vybral si tuto a teraz mu je zle. To mi hlava neberie. Je to na smiech.

• Pridať bod 2
Zverejnené

no tak ideme na to ? :lol:

ryan preber sa z hibernácie :)

Zverejnené

Už sa stalo. A dokonca som sa prebral včas. :lol:

Prvy zapas a hneď veľmi slušna uroveň, vratane rozhodcov. No Mexičania ma prekvapili v negativnom zmysle. Hrať dobre prvych par minut nestači.

Zverejnené

tak tak

uvidíme, ako sa predvedie kúzelník Domenech

Zverejnené

no kuzelníka Domenecha vystrieda na lavičke Lorant Blanc

asi ešte počas MS :lol:

inak ten odskok lopty - hrúza

Zverejnené

Nebodaj si od Frantikov čakal nejaky skvely vykon? :lol:

Inak Korejci hrali paradne. Keby premenili šance, Greci idu s plačom z ihriska.

Zverejnené

Včerajší zápas Francúzov s Urugujčanmi bol des. Tak som sa pri futbale ešte nenudil. Dnešný zápas Juhokórejčanov by bol zaujímavejší keby Gréci neboli takí jaloví ako boli, fakt nechápem ako môžu byť s takou hrou a efektivitou na 13. mieste v rebríčku FIFA.

A ešte jedna psychologická otázka: to tí trúbkari mienia trúbiť na každom zápase až do konca MS? To snáď nie...

Zverejnené

včerajší zápas s francúzmi bol nudný, dnes mi bolo grékov až ľúto, prebrali sa ku koncu miestami ...

tie večne hučiace vuvuzely,mám problémy, neustále ma bolí hlava, a strašne som sa tešila na MS, ale dostávam sa k tomu, že sa strašne bojím pozerať, lebo nie som schopná to neustále hučanie zvládať

ja viem, je to južná afrika, ich trubky a zvyky, dalo sa to čakať, ale okrem boľavej hlavy to u mňa dokonca odvádza pozornosť od futbalu, doslova, a to je horšie ... no čo už.

ešte mesiac vydržať ... budú húkať až do konca, aj preto si ich kúpili všetci diváci, aby sa vyhúkali ... : )

Zverejnené

na tie vuvuzely som si dosť rýchlo zvykol

juj, ale je to veľa tých zápasov

na dnešný večerný som sa vcelku tešil, ale už som dnes videl dva a do tretieho sa mi ani už moc nechce

ale zvládnem to, keďže nasledujúcich 5dní budem vidieť tak maximálne po jednom za deň

najviac sa mi pozdával úvodný zápas

a tiež výkon Ázijcov

Zverejnené

No ja som si najprv myslel, že tie zápasy sa hrajú pri nejakej veternej elektrárni a turbíny vydávajú taký zvuk. Až neskôr mi to začalo dochádzať...

Zverejnené

Vuvuzela rulez! :lol: Zvykajte si detičky, kedže ešte mesiac vam to piliť nervy bude. Mne to akosi nevadi, sustrdim sa na futbal.

Zverejnené

lol aký gól dostali Anglani na 1:1 :lol: no stáva sa...

Zverejnené

vzhľadom na to, že sa jednalo o Anglánov

tak to kuriózny gól ani nebol :lol:

Zverejnené

V zapase Slovinsko - Alžirsko (1:0) sa stalo niečo podobne. Jabulani uraduje.

Zverejnené

začula som nejaké šumy o uvažovaní - zatiaľ uvažovaní - o zakázaní vuvuzel ... je to len šum, a ktovie ako došumí ...

ale zrejme nebudeme jediní, kto z osemdesiattisíc hučiacich pekelných nástrojov denne päť hodín šalie / a ešte s boľavou hlavou :lol: /

:)

Zverejnené

inak lopta nerobí blbcov len z brankárov

po odskoku si ju nevedia odhadnúť ani hráči

a vyzerajú jak z horskej ligy

na vuvzely sa išlo aj ako na prenášačov chrípky

zatiaľ nepomohlo, ale myslím, že vyraďovacia časť už bude bez nich na 100%

Zverejnené

O tom silne pochybujem.

Treba si uvedomiť, že u nich je to uplne bežne a prirodzene, že oni fandiť nevedia. Je to ich predstava podpory timom, ich kultura. To ako keby v Europe zakazali skandovať, bubnovať, v Anglicku spievať, v Argentine konfety, Nigerijcom hrať tej kapele, čo vyhrava cely zapas tu istu melodiu ... To by bolo proti futbalu. To, že to niekomu vadi, je jeho problem. My na to iba nie sme zvyknuty, to je všetko.

Inak, je to dobra vyhovorka: http://www.profutbal.sk/clanok95517.htm

Zverejnené

No nič, zápasy su nudné tak ako HOL-DAN a tých trúbiacich trubirohov nemám náladu počúvať, myslím, že to pochopili aj v TV lebo zvuk na pozadí je výrazne tichší, nepočujem žiadne povzbudzovanie a ani chorále len tých trubirohov. Zatiaľ hodnotím ako najhoršie MS v histórii a to ich sledujem od r. 1986 :lol: idem radšej mimo TV robiť niečo zmysluplné.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov