lopata555 Zverejnené 19. November, 2009 Zverejnené 19. November, 2009 ja som Hanryho a Francúzov nikdy nemusel ... ale teraz pevne dúfam a im aj z celého srdca želám aby nevyhrali ani jeden zápas a aby nedali ani jeden gól 2
aljak63 Zverejnené 19. November, 2009 Zverejnené 19. November, 2009 Zoznam 32 teamov, ktoré uvidíme na World Cup 2010 v Juhoafrickej republike: AFC (Asian Football Confederation) Japan Australia Korea Republic Korea DPR CAF (Confederation of African Football) South Africa Ghana Côte d'Ivoire Nigeria Cameroon Algeria CONCACAF (Confederation of North, Central American and Caribbean Association Football) Mexico United States Honduras CONMEBOL (South American Football Confederation) Brazil Paraquay Chile Argentina Uruguay OFC (Oceania Football Confederation) New Zealand UEFA (Union of European Football Associations) Netherlands England Spain Germany Denmark Serbia Italy Switzerland Slovakia Greece Slovenia Portugal France
bobsapp Zverejnené 19. November, 2009 Zverejnené 19. November, 2009 kde boli 16-kový rozhodcovia? :lol: smutné že takéto niečo musíme brať ako samozrejmosť v dnešnom futbale 1
Ryan Giggs Zverejnené 19. November, 2009 Zverejnené 19. November, 2009 škoda, že nepostúpili Rusi,Tak som sa pri tejto vete zamyslel, že kto mi na MS chyba. Vyšlo mi, že Švedi, Chorvati a Ekvador. A vam?
aljak63 Zverejnené 19. November, 2009 Zverejnené 19. November, 2009 Mne tam jednoznačne chýbajú Turci a Švédi :lol: ... a ako vždy Fíni :)
lopata555 Zverejnené 19. November, 2009 Zverejnené 19. November, 2009 Mne rozhodne Rusi, Chorváti, Ukrajina no a môžem povedať že komu budem najviac fandiť Slovensko, Srbsko, Taliansko, Argentína :lol: 1
slimak Zverejnené 19. November, 2009 Zverejnené 19. November, 2009 Ja by som len zopakoval lopatov prispevok, bol kvalitny. Ja by som len na miesto argentiny dal hocijaky celok co bude hrat dobry futbal - najlepsi futbal. 2
slimak Zverejnené 19. November, 2009 Zverejnené 19. November, 2009 ludom co ide zvycajne len o peniaze ...Hovorca stávkovej kancelárie William Hill Graham Sharpe vyhlásil, že spoločnosť to bude stáť päťmiestnu sumu, ale je to správne rozhodnutie. "William Hill si myslí, že vrátenie peňazí je veľmi férovým krokom voči tým, ktorí na svojich tiketoch preferovali postup Írov," nechal sa počuť Graham Sharpe. Paddy Power vyplatí svojím zákazníkom približne 200 000 eur. O peniaze im ide stale, o co ide francuzom a henrimu? hajzel jeden. Snad nedostanem warn.
tomassi Zverejnené 20. November, 2009 Autor Zverejnené 20. November, 2009 Turci mi chýbať nebudú už nehrajú futbal z čias tureckého Pala Demitru - Hasana Şaşa a ich fanúšikovia chýbať nebudú 2násobne kurnik Thierry Henry sa tu a aj inde na nete skloňuje vo všetkých podobách a nieste ho schopní napísať správne duplom aj tí, čo píšu, resp. sa snažia všetko písať v pôvodnom-domáckom tvare veľmi dobrý a hlavne výstižný list, aspoň z môjho uhla podľadu To jsi vážně posral, Thierry...! Aneb jak během pát vteřin ztratit sportovního hrdinu... Milý Thierry, tohle se nemělo stát. Oklamal jsi Iry a podvedl celý svět. Jak jsi to jen mohl dopustit??? Chci to vědět, proto Ti dopis podobného obsahu napíšu také přímo a přestože se asi nikdy nedočkám odpovědi, budu žít alespoň s tou představou, že si ho třeba přečteš... Ty, nesmrtelný hrdina nás, fanoušků Arsenalu. Nás, kterým jsi dokázal rozdávat tolik radosti stlačené do pouhých 90 minut. Proto jsme Ti přáli jen vše nejlepší i po odchodu z Arsenalu. Nevím, jak pro ostatní, ale pro mě jsi právě Ty byl tím fotbalovým rytířem, tím čestným klukem s rošťáckým úsměvem, který soupeře nepodvedl, protože to neměl zapotřebí. Věděl jsi, že stejně za chvíli půjdeš z levé strany na bránu a placírkou pošleš míč neomylně na zadní tyč. Tak jsem Tě měl v mozku zakódovaného. Včera jsi měl naprosto jedinečnou možnost dokázat, že takový rytíř skutečně jsi. A já Tě sledoval v přímém přenosu. Ty jsi to však neudělal... Nejenže jsi to neudělal, Ty jsi se moc radoval nad hrozně důležitým gólem. Bez náznaku studu, jak jsi v tom samém okamžiku zařízl Iry. Ty a nikdo jiný jsi měl jedinečnou možnost dokázat, že i v tomhle zkaženém světě, který ovládají hlavně peníze, je ještě prostor pro fair play, byť prostor hodně maličký. Chápu, byl to důležitý zápas... Ale proč jsi to neudělal na tom hřišti? Celý svět by Ti zatleskal! A seru na ty, kteří by Tě v ten okamžik zatratili. Takhle jsem Tě zatratil já, protože tomu, co jsem viděl v mnoha opakovaných záběrech ze všech stran a úhlů, jsem nemohl uvěřit. Jen jsem začal hrozně ztěžka polykat, naprázdno lapat po dechu a litovat statečně se bijící Iry, kteří neměli nástroj, jak celou situaci zvrátit a domoci se pravdy, kterou prostě měli. Jsi srab, Thierry!!! I v 31 letech člověk potřebuje sportovní hrdiny, aby mu zpestřovali jinak šedý a často nudný život. A já prostě s němým úžasem o jednoho takového, který patřil k těm úplně největším, během pár vteřin přišel... Co Ti mám říct na Tvou postupovou radost po zápase a slova, která jsi vyřkl v rozhovorech s médii? "Upřímně řečeno byla to ruka. Ale já nejsem rozhodčí. Já jsem to zahrál a on to dovolil. To je otázka pro něj," odkázal jsi novináře na švédského rozhodčího Martina Hanssona. Možná jsi to řekl jen proto, že je Ti jasné, kolik kamer zápas snímalo a že Ti to tedy nemůže projít jen tak. Ale jak s tím podvodem teď doopravdy budeš žít Ty sám? Budeš se moct ještě někdy podívat do očí komukoliv z irského týmu? Běž do prdele, Thierry! Tohle jsi opravdu hrozně posral... Petr Voves (psáno i jako zamyšlení nad tím, jak moc tenhle svět pohltil obyčejnou lidskou slušnost a poctivost...)
Tom182 Zverejnené 20. November, 2009 Zverejnené 20. November, 2009 velmi pekny list, no skoda Hanry (:lol:) to naozaj posral...skoda ho
Ryan Giggs Zverejnené 20. November, 2009 Zverejnené 20. November, 2009 Alibista Ánri (dufam tommasi, že som to napisal dobre :lol: ): http://sport.aktuality.sk/futbal/reprezentacie/henry-najlepsie-by-bolo-opakovat-zapas
tomassi Zverejnené 20. November, 2009 Autor Zverejnené 20. November, 2009 jjchce to zachrániť, ale už je veľmi neskoro,len to zhoršuje mal by sa ospravedlniť a koniec
game Zverejnené 20. November, 2009 Zverejnené 20. November, 2009 to bola tá doaleluja skloňovaná božia ruka ? ďalšia v poradí ... jednu ešte božskejšiu si pamätám zo starých dobrých čias ... to nič, len mi to tak pripomenulo jednu Božiu ruku to bola tuším najznámejšia božia ruka :lol: mimochodom, ospravedlnil sa po dvadsiatich rokoch
tomassi Zverejnené 20. November, 2009 Autor Zverejnené 20. November, 2009 v porovnaní s Maradonnom mal aspoň toľko slušnosti a ruku ihneď po zápase priznal myslím, že ani jeden hráč na svete, by v takomto momente ruku nepriznal to ho však neospravedlňuje mal sa ospravedlniť a koniec, resp. požiadať o opakovanie zápasu, ešte pred vyrieknutím ortieľu +edit ešte zopár slov Arséna Wengera Fandím Francii, ale je trapné kvalifikovat se takovým způsobem. Vyvolává to mnoho otázek, největší z nich je, jak se můžou ve fotbale vyřešit takové problémy a ujistit se, že se nebudou nikdy opakovat. Navrhli dalšího rozhodčího za bránu, ale pro mě je nejlepším řešením technika.“ “ Nejvíc mně štve, že jsme v roce 2009 a milión lidí vidí, co se stalo. Pouze jeden člověk to neviděl a my mu nemůžeme pomoct. To je frustrující.“ “ I přesto, že je fotbal nejpopulárnější sport na světě, tak stále musíme snášet tyto druhy chyb.“
lopata555 Zverejnené 27. November, 2009 Zverejnené 27. November, 2009 trošku spomienok na to ako Taliansko vyhralo posledné MS http://www.youtube.com/watch?v=H2mMznHciZc teraz im želám krásne 3 miesto :lol: / hneď za Slovenskom a Srbskom :) /
tomassi Zverejnené 30. November, 2009 Autor Zverejnené 30. November, 2009 "Môžeme byť 33. tímom na majstrovstvách sveta?"tlmočil Blatter írsku žiadosť, ktorou sa zrejme bude zaoberať výkonný výbor FIFA na svojom stredajšom zasadnutí som zvedavý, aký kúsok si FIFA opäť raz naloží do úst už len to, že sa tým chcú zaoberať, je nezmyslom
Ryan Giggs Zverejnené 30. November, 2009 Zverejnené 30. November, 2009 Otazka je, či sa tym vôbec zaoberať budu. Inak Iri su už trapni. Iste, stala sa im krivda, ale už by sa mohli spamätať. Nie su prvi ani posledni.
aljak63 Zverejnené 30. November, 2009 Zverejnené 30. November, 2009 Inak Iri su už trapni. Už vidím ako keby sa to stalo Slovensku taká krivda ako dlho by ich bavilo trapošiť... btw. čo takto "kauza" Lašák za bránou proti Canade na MS 2004? Vtedy neboli Slováci trápni keď o tom točili ešte dobrý rok??? :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 30. November, 2009 Zverejnené 30. November, 2009 Vôbec neviem, čo maš na mysli. Ale určite neposielali protestne listy IIHF a nežiadali opakovať zapas. To, že o tom hovorili ľudia v "krčmach" je o inom.
slimak Zverejnené 30. November, 2009 Zverejnené 30. November, 2009 Podla mna trapna - smiesna - blba je FIFA. Irska poziadavka(33.krajina) je blbost. Ale:Irskou žádost o opakování zápasu FIFA dva dny po odvetném utkání zamítla. V pondělí však Blatter na odborné konferenci v JAR informoval o tom, že se Irové obrátili na vedení federace s dotazem, zda by jejich tým mohl být 33. účastníkem šampionátu. "Vezmeme irský požadevek v úvahu a budeme se jím ve výkonném výboru zabývat," potvrdil Blatter pro BBC. Somarinami sa zaoberaju ale rozumnym veciam, ktore by riesili problem(chybne rozhodnutia - z dovodu ze to rozhodca nemohol vidiet) nie. Podla mna jedine normalne riesenie. Bolo zopakovat predlzenie(prvy zapas 0:1, druhy tiez), na neutralnej pode, teda zahrali by si 90 minut prip.penalty a bol by jasny postupujuci a nik by sa nemohol stazovat.
weirdo Zverejnené 30. November, 2009 Zverejnené 30. November, 2009 aljak, preco sa ty furt tvaris ako fin? :lol: pozri si, co mas na pase a obcianskom.
aljak63 Zverejnené 30. November, 2009 Zverejnené 30. November, 2009 OFF TOPIC - reakcia na weirdové kecy: No vieš, nemusí každý človek čo sa tu narodil povinne fandiť Slovákom.A ja som EURÓPAN! OK? - Slovensko je pre mňa miesto kde bývam a žijem. Nechápem načo tu zase vyťahuješ totálne off topicy... :lol: btw. prečo nemáš Slovenskú vlajku v avatare keď si taký nadržaný z tejto krajinky???
weirdo Zverejnené 30. November, 2009 Zverejnené 30. November, 2009 chlape, ty si na svoje nestastie Slovak. a mas to napisane v obcianskom. a ked si europan, poziadaj si o Europsky pas. som zvedavy kto ti ho vyda a uzna :lol: kanadsku vlajku tam mam preto, ze sa mi pacila. ale na rozdiel od teba nemam v prispevku dristy ako 'vy Slovaci', ked medzi nich patrim :)
Tom182 Zverejnené 30. November, 2009 Zverejnené 30. November, 2009 stare zname piesneOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC 1
Odporúčané príspevky