game Zverejnené 14. Október, 2009 Zverejnené 14. Október, 2009 tu je pekne popísaný priebeh :lol: Postupujeme na MS 2010, vyhrali sme 1:0! mohli by ste sem niekto dať link na video :)
slimak Zverejnené 14. Október, 2009 Zverejnené 14. Október, 2009 Ja som uz neveril, ja som dufal. Medzi 70 a 80 minutov som sa na to uz nemohol pozerat, dal som dve cigaretky, mimo podniku mimo mesta. Mali sme stastie, nielen dnes ale celu kvalifikaciu, a som nenormalne rad ze to ukopali.Boli sme lepsi ako cesi ci sev. iri, s poliakmi to bolo velmi tazke ... 6 bodov super(stastie). Slovinci su dobri. Ziaden bod ale neboli sme od nich horsi. Bola by skoda aby sme cez take muzstvo sa nedostali na MS. Velmi prajem aby sa aj slovinci presli cez baraz. nebola to lahka skupina. Hralo sa do posledneho zapasu. Samozrejme bola vyhoda ze cesi a poliaci boli v utlme.Podla mna mame troch futbalistov. Co mna presvedcili. Mucha, Zabavnik a Sestak. keby sme ich nemali hrame o piate miesto s poliakmi. Ale ostatni maju sancu sa zlepsovat, su mladi a dufam, nie verim, ze sa zlepsia a spravia aj nejaky vysledok v Afrike. Je ich dost. Dalsie poradie, durica, skrtel, hamsik, holosko, Strba( on je stary, uz si to len musi udrzat - vykon), stoch , weiss, Jedrisek, Zraneny nor,pekarik,novak kozak(dnes bol Ok,) vittek (nech schudne, alebo nech vladze behat), aste dalsi traja styria. Ak sa zlepsia aspon o 50% hraci okrem starych moze to byt dobre muzstvo. Dnes sme mali stastie, prvy polcas OK aj gol, druhy opat bieda.
aljak63 Zverejnené 15. Október, 2009 Zverejnené 15. Október, 2009 Po včerajšku sa nám listina účastníkov na World Cup 2010 rozrástla o ďalšie 4 teamy: Switzerland Slovakia Argentina Honduras ______________________________________________________________________________ Zoznam kvalifikovaných teamov na World Cup 2010 sa pomaly zapĺňa, už je tam 23 teamov: South Africa Japan Australia Korea Republic Netherlands Korea DPR Brazil Ghana England Spain Paraquay Côte d'Ivoire Germany Denmark Serbia Italy Chile Mexico United States Switzerland Slovakia Argentina Honduras
Sniper Zverejnené 15. Október, 2009 Zverejnené 15. Október, 2009 Góóóóóóóóóóóól!!!!! http://www.sme.sk/vp/12253/ A už sme tam http://www.sme.sk/vp/12254/
Ryan Giggs Zverejnené 15. Október, 2009 Zverejnené 15. Október, 2009 Tak som sa mylil, vyhrali. Nemôžem sa však zbaviť dojmu, že Poliaci sa silou mocou snažili, aby sme vyhrali. Ale čo už, darovanemu koňovi...
slimak Zverejnené 15. Október, 2009 Zverejnené 15. Október, 2009 Poliaci sa "snazili" tak prvy polcas. Maju to tazke. Zrejme aj sami sabotuju reprezentaciu. Dennik vyzyva fanusikov aby nesli na zapas, na ktori neprisli(aj kvoli pocasiu aj kvoli nalade - oni v kratkom case mali dost vrcholovych sportovych podujati aj uspechov). Sponzori sa distancuju od zvazu. Vcera tri firmy prehlasili, ze oni nesponzoruju zvaz ale muzstvo. Jedna firma kratko pred zapasom zrusila reklamu na stadione. Kvoli comu? Kvoli korupcii. O necele tri roky tam budu ME stavaju viac ako jeden stadion. Podobnu situaciu mali aj cesi, ale aj mi ju mame. Aj u nas niekto chcel sabotovat zapas, aj media, myslim Markiza sa obula do SFZ(Laurinca). Lenze prisli uspechy na ihrisku, tak sa na to pozabudlo. teraz to nema zmysel riesit, ani by sa to nevyriesilo, musia si postavit stadion. V diskusii som nasiel:Piłkarzy mamy słabych, atmosfera jest fatalna, ale przegrywając ze Słowacją i wysyłając ją na mundial, zrobiliśmy krzywdę kibicom z całego świata, bo to chyba najsłabszy finalista. (Futbalistov mame slabych, atmosfera je hrozna, ale tym, ze sme prehrali so Slovenskom a poslali ich na majstrovstva sveta, sme urobili krivdu fanusikom futbalu z celeho sveta, pretoze Slovensko je asi najslabsi finalista.)http://www.rp.pl/artykul/377748_Zacznijmy_budowe.html Nech nasi velmi nemachruju, velmi nemaju naco, v porovnani s muzstvami, medzi ktore sa dostali. Nech trenuju, makaju, zohravaju sa a potom mozu nieco dosiahnut. Aby "polsky Michal" zmenil nazor na nich. Ta reklama na profutbale mi uz lezie na nervy.
Ryan Giggs Zverejnené 15. Október, 2009 Zverejnené 15. Október, 2009 Poliak sa myli, nie sme najslabši, je tam ešte Honduras a niekto z dvojice Bahrajn - Novy Zeland. Aspoň niečo. :lol:
Sniper Zverejnené 15. Október, 2009 Zverejnené 15. Október, 2009 Tak som sa mylil, vyhrali. Nemôžem sa však zbaviť dojmu, že Poliaci sa silou mocou snažili, aby sme vyhrali. Ale čo už, darovanemu koňovi... To som si aj ja myslel, možno si Poliaci povedali, že čo tam potom nám už o nič nejde a Slováci nech majú radosť z prvého postupu. Zápas som nevidel, ale podľa toho čo som počul tak v druhom polčase nás tlačili ako šuplikantov. Piłkarzy mamy słabych, atmosfera jest fatalna, ale przegrywając ze Słowacją i wysyłając ją na mundial, zrobiliśmy krzywdę kibicom z całego świata, bo to chyba najsłabszy finalista. (Futbalistov mame slabych, atmosfera je hrozna, ale tym, ze sme prehrali so Slovenskom a poslali ich na majstrovstva sveta, sme urobili krivdu fanusikom futbalu z celeho sveta, pretoze Slovensko je asi najslabsi finalista.) To je len nárek a hanba Poliakov, že skončili lepšie ako len San Marino, nikto zo Slovenska nemôže za to, že sa Poliaci nezmohli na viac ako len na predposledné miesto, podobne to platí pre Čechov, pred kvaldou nikto nepočítal, že Slovensko skončí lepšie ako na treťom, možno štvrtom mieste a keď sme preskočili minimálne tri mužstvá, ktoré sú v rebríčku FIFA pred nami tak to už asi niečo znamená. Je jasné, že ak vyfasujeme v skupine napr. takých Španielov tak po zápase budeme chodiť kanálmi, ale je to prvý postup na MS a ktovie čo ešte ukáže budúcnosť.
slimak Zverejnené 15. Október, 2009 Zverejnené 15. Október, 2009 Axel vcera si spravil chybu , ze si to nepozeral. To bol zazitok. vcera to malo vsetko co ma mat spravna komedia- parodia. Este ze som to nepozeral doma, co by si o mne pomyslela zena.http://samuelmarec.blog.sme.sk/c/207379/Polsko-Slovensko-u-nepriatela.htmlPriznam sa, ze som si to velmi nevychutnal. Vlastne az po precitani toho blogu, som sa zasmial na tom vsetkom. Neprijemne pocasie, prazdny velky kotol, zima, sneh, nedalo sa na to pozerat(hlavne druhy polcas), vlastne nebolo vobec vidiet loptu, nik nevidel gol(ja som ho tusil aj krical este pred pretatim brankovej ciari), ked bolo brvno sme len hadali co sa mohlo stat. pytali sme sa kto ma z nasich loptu, podla smeru pohybu si vedel ktore muzstvo.Vlastny gol. Niekde som cital,ze sme mali zaujimavu taktiku, nestrelit gol, nedostat, vyhrat a postupit. My sme netrafili ani branu. Ale dobre to dopadlo.
Ryan Giggs Zverejnené 15. Október, 2009 Zverejnené 15. Október, 2009 Jedna zaujimavosť. V asociačnych terminoch FIFA (keď sa bude hrať baraž 14. a 18. 11.), naši maju udajne odohrať pripravny (e?) zapas(y?) s exkluzivnym (i) mužstvom (ami) z Južnej Ameriky (nepamätam či s1 mužstvom alebo 2). Minimalne jeden vraj v Žiline kvôli vyhrievanemu travniku.
wysky Zverejnené 15. Október, 2009 Zverejnené 15. Október, 2009 To bol zazitok. vcera to malo vsetko co ma mat spravna komedia- parodia. Zazitok to bol, a este vacsi by bol, keby bolo vidiet aj loptu pri hre. Mali loptu zltu, ale na tom snehu ju velmi vidno v tv nebolo. :lol:
Sniper Zverejnené 15. Október, 2009 Zverejnené 15. Október, 2009 Axel vcera si spravil chybu , ze si to nepozeral.Niekto musí robiť aj v noci. Ako niektorí lekári, zdravotné sestry, záchranná služba, policajti, strážna služba, hasiči, pracovníci v elektrárňach, pekári a pod. Viem že sme všetci spravili chybu, že sme to nepozerali, ale bez nás by to nešlo. Zápas som videl v TV, ktorý bol asi 20 metrov odo mňa a začiatok som zmeškal tak som po celý prvý polčas bol v tom že je to stále 0:0. Ak patríš medzi tých, bez ktorých sa spoločnosť v noci zaobíde a za to môžeš kvasiť na riti a sledovať futbal tak ti gratulujem. Ah, ešte som zabudol, podľa Dzurindu v noci pracujú aj (len) zlodeji. wysky tak preto som nič nevidel :lol: mali dať červenú, žltú loptu na bielom snehu som snáď videl len v Poľsku.
wysky Zverejnené 15. Október, 2009 Zverejnené 15. Október, 2009 Som včera hádal, ktorý to vlastne z hráčov mal loptu pri nohe. To poľské brvno som napríklad vôbec nevidel.... :lol: Dalo sa to dedukovať len podľa pohybov hráčov.
lopata555 Zverejnené 15. Október, 2009 Zverejnené 15. Október, 2009 Tak veru čo sa týka tej lopty fakt mala byť červená ja som to povedal hneď na začiatku že ako to že ju nedali, takto som videl veľké makové. V prvom polčase sme Poliakom ako tak konkurovali ale v druhom nás už pekne tlačili a keby nebolo toho krásneho gólu čo dali Poliaci nevyhrali by sme :lol: Takže a teraz som zvedavý akých súperov dostaneme :)
Sniper Zverejnené 15. Október, 2009 Zverejnené 15. Október, 2009 Španielsko, Brazília, Taliansko. Haha a ideme domov :lol:
lopata555 Zverejnené 15. Október, 2009 Zverejnené 15. Október, 2009 Tak ja dúfam, že skôr Argentínu, Severnú Kóreu, Dánsko :lol: ... vtedy by sme mohli mať šancu :)
wysky Zverejnené 15. Október, 2009 Zverejnené 15. Október, 2009 Axel, títo traja by boli určite atraktívny sparingpartneri ale majú šťastie, že ich Slovensko nevyradí už v skupine. :lol: Oni budú nasadení do skupín, takže sa určite v jednej základnej skupine nestretnú... :)
Ryan Giggs Zverejnené 15. Október, 2009 Zverejnené 15. Október, 2009 Aj keby tito 3 (ESP, BRA, ITA) nasadeni neboli, iste je, že z Europy môžeme dostať max. 1 alebo nikoho (v 3 skupinach bude iba 1 europsky tim, v zvyšnych po 2-ja). Čiže Axel ma smolu. :lol: Ťažko povedať, ako to bude buduci rok, každe majstrovstva je počet timov z Europy iny. V r. 2002 bolo 15, 2006 14 a teraz 13. Minimalne jedneho celkoveho favorita určite dostaneme. Zvyšny dvaja su viac-menej o šťasti. EDIT: na margo "neviditeľnej" lopty. Naši hrači udajne odmietli hrať s oranžovou, pretože tie ktore tam mali, nemali certifikat FIFA.
Sniper Zverejnené 15. Október, 2009 Zverejnené 15. Október, 2009 Čiže Axel ma smolu. :lol:Ten príspevok som písal so sarkazmom, pochopiteľne. Nepredpokladám, žeby sa v blízkej budúcnosti tieto tri mužstva stretli v tej istej základnej skupine. To už potom môžu rovno vytvoriť ďalšiu skupinu do ktorej sa kvalifikujú Tonga, Východný Timor, Lichtenštajnsko a Vatikán ako protipól.
wysky Zverejnené 15. Október, 2009 Zverejnené 15. Október, 2009 Tipnite si, ktore manšafty budu nasadene v decembri na prve miesto skupin? Brazilia, Taliansko, Nemecko, Španielsko, Argentína, Portugalsko, Holandsko, Anglicko Včlení sa do tejto partie niekto iný? Pravda, Francúzi to nemajú zatiaľ isté, detto Portugalci, ale myslím, že chýbať nebudú. (Keď ich samozrejme baráž nedá dokopy ) :lol: Prekvapením je, že doma ostávajú Švédi, Turci (Turci už budú chýbať na druhých MS) a najmä Chorváti.
Ryan Giggs Zverejnené 15. Október, 2009 Zverejnené 15. Október, 2009 Nasadenych bude 8 mužstiev. Takže si ich v podstate vymenoval všetky. :lol: I keď... nasadzuje sa podľa aktualneho rankingu + vysledkov z poslednych 2 šampionatov. Čiže je to trochu zložite, ale teoreticky by tam Francuzi mali byť a niekto odtiaľ vypadne (Portugalsko?). Teda ak postupia z baraže.
tomassi Zverejnené 15. Október, 2009 Autor Zverejnené 15. Október, 2009 neviem, či je to Vladom Weissom tou atmosférou, čo na štadióne panovala alebo vierou v podobnosť poľskej a ruskej mentality - keď sa nehrá o prvenstvo, tak sa nehrá o nič no mám ciťáka, že v Polsce uspejú a v Južne Afrike si zatancujeme medzi nasadenými bude usporiadateľ, čiže RSA myslím, že práve ich chytíme
Ryan Giggs Zverejnené 15. Október, 2009 Zverejnené 15. Október, 2009 Vlastne ano, maš pravdu. Na usporiadateľa som zabudol (aj wysky). Čiže ešte o jedneho menej.
Odporúčané príspevky