tomassi Zverejnené 13. Apríl, 2010 Zverejnené 13. Apríl, 2010 skôr by som tie písmená preklopilpodľa vertikálnej osi alebo len každé 2-3 písmeno
majuska Zverejnené 13. Apríl, 2010 Zverejnené 13. Apríl, 2010 mi to pripomenulo jednu sci fi knizku, kde sa po meste rozliezol, po rozbiti firemneho laboratoria, hmyz, ktory bol na krovkach oznaceny stvorlistkom biotechnologickej korporacie, ktora ho vyvinula :lol: jediny problem bol v tom, ze nikto nevedel co vsetko ten hmyz vedel a mal robit :) esteze stvorlistok, ten vyjadruje nieco uplne ine ako nebepecenstvo :-((( ake je z toho ponaucenie?, pozor na vsetko niekym oznackovane, moze to byt nebezpecne, nepouziva to vlastne vedomie a svedomie.
elfant Zverejnené 13. Apríl, 2010 Zverejnené 13. Apríl, 2010 esteze stvorlistok, ten vyjadruje nieco uplne ine ako nebepecenstvo :-(((bola to japonska korporacia, tak stvorlistok nie je zarukou bezpecia v Japonsku je biela farbou smutku napriklad, tu hrozia interkulturalne nedorozumenia
majuska Zverejnené 13. Apríl, 2010 Zverejnené 13. Apríl, 2010 mam teda prestat verit stvorlistkom? stvorlistok nie je bezpecie ale stastie :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 10. Jún, 2010 Zverejnené 10. Jún, 2010 haha, to kto tam pridal do loga toho vyskrtnuteho fica :lol:
weirdo Zverejnené 11. Jún, 2010 Zverejnené 11. Jún, 2010 nestrannost nadovsetko :lol: ale paci sa mi to
Ryan Giggs Zverejnené 11. Jún, 2010 Zverejnené 11. Jún, 2010 Sice mi je Fico ukradnuty, ale nemalo by byť toto forum apoliticke? Nezda sa mi to ani za mak vhodne. Prezentuješ tu svoj nazor, nie nazor fora, resp. jeho uživateľov. :lol: :) :) 1
Sniper Zverejnené 11. Jún, 2010 Autor Zverejnené 11. Jún, 2010 Prezentuješ tu svoj nazor, nie nazor fora, resp. jeho uživateľov. :lol: :) :) Spýtaj sa užívateľov Fóra aký majú názor na Fica a som presvedčený že by si dospel k zaujímavým výsledkom. Ankety ukazujú, že členovia Fóra sú silne antificovsky založení tak neviem odkiaľ si zobral názor, že tu prezentujem len svoj názor. Ak ma z niečoho chceš obviniť ako si práve teraz spravil tak najprv to dolož nejakými faktami. Fórum by malo byť apolitické, ale vzhľadom na závažnosť situácie v akej sa tento štát ocitol po 4-rokoch tejto skorumpovanej vlády som sa rozhodol vylepšiť logo. Je to len 1-dňová záležitosť, ešte dnes poobede vrátim pôvodné logo, takže nemusíš z toho robiť vedu. Na tomto boarde ma štve kopa iných vecí čo mne vadí, ale zvyšok si z toho očividne nerobí ťažkú hlavu. Tak prečo by som si ja mal potom robiť ťažkú hlavu z niečoho čo akože "nereprezetuje názor fóra resp. jeho užívateľov"?
Ryan Giggs Zverejnené 11. Jún, 2010 Zverejnené 11. Jún, 2010 Vedu z toho robiš ty, kedže to tak kvetnato opisuješ a obhajuješ. Ja som len vyjadril nazor, že sa mi ten krok nepači. Nemusel si vôbec reagovať. A fakty su take, že to že hoci aj keď väčšina alebo možno aj všetci uživatelia su antificovsky založeny ešte neobhajuje to, že si to tam vycapil. Pytal si sa uživateľov fora, či môžeš takto prezentovať (udajne) aj ich nazor? Nie je to vôbec o Ficovi (nech by tam bol ktokoľvek), ale o spôsobe. 1
Sniper Zverejnené 11. Jún, 2010 Autor Zverejnené 11. Jún, 2010 Ja som tiež vyjadril svoj názor. Nemusel si vôbec reagovať.
Ryan Giggs Zverejnené 11. Jún, 2010 Zverejnené 11. Jún, 2010 Kritizuješ tu Fica, ale tvoje odpovede su presne take ako jeho. :lol: 2 1
Sniper Zverejnené 11. Jún, 2010 Autor Zverejnené 11. Jún, 2010 Ty tu zas z komára robíš somára :lol: :)
game Zverejnené 10. December, 2010 Zverejnené 10. December, 2010 čierna diera, červia diera ? :hanba: FS :
Sniper Zverejnené 11. December, 2010 Autor Zverejnené 11. December, 2010 To bude štandardné logo keď nebude nejaké sezónne. Logo má vyjadrovať nielenže free space ale aj akýsi portál na ktorého konci je svetlo a kam všetci s Božou vôľou kráčame. :hanba: 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz