Skočiť na obsah

Bump pre Ankety

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Viac krát som sa stretol s tým, že niektorí členovia Fóra sa ma pýtali prečo medzi najnovšími témami sa ukázala téma, pri ktorej bolo napr. meno Axel Wers že napísal príspevok pred minútami, ale po kliknutí na tému sa ukázalo, že ten príspevok bol napísaný (aj) pred niekoľkými dňami.

Tento "jav" nastáva iba pri anketách, a vtedy ak niekto zahlasuje v ankete tak sa to počíta akože ako príspevok a tému priradí do zoznamu medzi najnovšie príspevky.

Bump (tak sa to nazýva) som nastavil preto, aby sa Ankety v ktorých sa dlho nehlasovalo dostali do popredia a všimli si ich aj iní členovia.

Keďže napriek tomu to môže veľa ľudí naďalej mýliť tak môžme o tom hlasovať, či bump nechať (takže po zahlasovaní v ankete sa téma pridá medzi najnovšie, alebo bump zrušiť a s téma sa medzi najnovšie po zahlasovaní nepridá.

• Odpovedí 7
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

2

• game

2

• Cactales

2

• Nokia

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

prosím bump ponechať, aj keď to občas mýli

- riešenie je zahlasovať a napísať, že som hlasoval ... nemusím napísať ako, keď nechcem, ale keď to napíšem, je o čom diskutovať a anketa ožije.

Zverejnené

Ak by každý hlasujúci zanechal záznam, tak je naozaj irelevantné či je alebo nie je bump. Aj na základe vlastnej skúsenosti viem, že problém so zanechaním záznamu o hlasovaní majú hlavne noví členovia, ktorí o tejto zvyklosti nevedia a možno by sa im to mohlo dať najavo spôsobom, ktorý je neprehliadnuteľný, napríklad tak, žeby sa pred hlasovaním požiadavka na zanechanie záznamu pri ankete zobrazovala.

Hlasoval som za ponechanie bump-u.

Zverejnené

Som za ponechanie. Starsia anketa sa znovu dostane do pozornosti.

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Ten bump pre ankety by som mal asi vypnúť lebo niekto zahlasoval v téme Veľká sexuálna anketa a bump tému vystrelil hore a oboznámil nás o tom, že arwiel pred pol rokom písala že má rada anál.

Zverejnené

Bump by mi inak príliš nechýbal, ale tiež si myslím, že niekedy prispeje k oživeniu staršej témy. Takáto situácia nastala napríklad aj v niekoľkých prípadoch po obnovovaní ankiet koncom minulého roka.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov