Skočiť na obsah

"Relikvie"


tomassi

Odporúčané príspevky

Máte nejakú vec, ktorú si nesmierne ceníte, že ste ju schopní povýšiť na akúsi Vašu relikviu?

podpisaná kartička Esa-om Tikanen-om, paličky Joey Jordison-a alebo novoročnú pohľadnicu s autogramom Vladimíra Mečiara

 

- ak hej, tak sa pochválte, resp. uveďte pri akej príležitosti sa Vám ju podarilo získať

- ide o ojedinelý jav alebo takéto veci zbierate a je to teda Vaším hobby

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pre mna je to napriklad Mein Kampf z dedicstva stareho otca s venovanim od risskenho protektora Böhmen und Mähren Kurta Daluegeho. vytlacok ktory od neho dostal, ked posobil na Morave.

 

Obrázok

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 mesiacmi...

budem mať originálne podpisy všetkých členov depeChe MODE,

aj o špeciálnym venovaním pre mňa

 

- kamoš mi má zajtra poobede doniesť číslo na Rafaela Rafaja

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

hhe, tomassi - si ma pobavil :lol:

 

ja ziadne take relikvie velke bohuzial nemam (aj ked chciet by som isto chcel) ...

 

ale jedine co mam podpisane su nejake hockeyove karticky (Svehla, Stumpel)

 

no a potom mam este podpisy od finskych volleyballistov na malej finskej vlajke, ked som bol na zapase Slovensko vs Finland, no a ako jediny som sedel na tribune pre hostujuci team a mohutne im fandil a maval som vlajkou Suomi - bol som aj v telke a robili so mnou aj rozhovor cez prestavku do mikrofonu :) a tak finsky trener ma po zapase zavolal pri striedacku, dal podpisat moju vlajku hracom a daroval mi aj odznacik finskej federacie... no to bol veruze zazitok !!! :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

Vojnu som si odslúžil v Brne. Náčelník čo som mu robil druhým rokom šoféra bol hlavný komisár na veľkej cene Brna. Jeden krát sme boli robiť odťahovku na veľkú cenu. Strávili sme tam dva dni, nafotil som dva filmy v depe, kde sa hoci kto nedostal. A keď som ich naťahoval do vyvolávacieho tanku pod spacákom tak kamarát zo mňa ten spacák stiahol. Z dvoch filmov ostal nespálený len jeden záber i to nie stopercentný a tá fotka je môj TOP.

Mám z tej veľkej ceny aj nejaké fotky-pohľadnice pretekárov z podpismi ale to si tak nevážim ako fotku "spolubojovníkov" v depe. :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mam odlozeny kusok z otaze z uzdicky ktoru nosieval moj konik, anglicky plnokrvnik, s ktorym som prezila najkrajsie roky svojej mladosti :lol:

a je prilozeny pri poharoch, oceniach, stuzkach a medailach, ktore sme za spolocne zapolenia ziskali :)

 

toho sa NIKDY nezbavim.... je mi jedno ci si o tom niekto mysli ze to je detske, alebo onake... je to proste spomienka, nieco co ked uvidim si spomeniem, zaplacem, jednoducho vyvolava to vzdy vo mne emocie...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Spomenul som si na jednu epizodku. Ked som bol vojne na SDZtke, bol som na cimre s jednym Trnavcanom. Bol to taky typek s dost vysokym sebavedomim a aroganciou. A raz, ked mal naladu, zacal "podskakovat"... ..."Haha, ja mam (uz neviem co) podpisane od (nejaka spevacka)..." "A ty take nemas.. :) "

 

Lezal som na posteli, pocuval ho ako sa chvasta a vravim mu..." Ja mam LP platnu podpisanu Karlom Krylom"... :)

 

Mierne soknuty sa snazil zakontrovat..."nooo... to je tiez dobre, ale ... nie az take dobe ako..moja..."

 

To som ho uz nechal... :lol: ;)

 

Inak, ked hral v roku 1990 v Kosiciach Island, podarilo sa mi nechat si podpisat listok od Bilka, Skuhraveho a Vlada Weissa. ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 rokmi...
  • Pred 2 mesiacmi...

ako mladá žaba som chodila na hokej...a raz sa Šťastnému nalomila hokejka a hodil ju do davu...pri troche šťastia som ju chytila. Vtedy ešte len začínal v prvoligovom Slovane a nebol vôbec známy. Takí chalani ju odo mňa pýtali po zápase, ale pre mňa to bol príliš cenný úlovok, aj keď vtedy by som sa asi viac potešila od Nedomanského. keby som bola vedela, aká hviezda z neho bude, bola by som si ju nechala aj podpísať. Takto to naozaj má cenu len pre mňa.

A tiež niektoré výtvory mojich dnes už dospelých detí opatrujem ako relikvie...na jednej som sa musela aj zasmiať: tá staršia dcéra napísala také vyhlásenie, niečo že už nebude toľko papuľovať a keď svoj sľub poruší, tak jej mám dať na zadok a pripomenúť to vyhlásenie; aj to poobstrihávala tak, aby tie okraje vyzerali "opálené" a zrolovala to a previazala červenou mašličkou. Toto dodnes opatrujem v kredenci. :D A aj tak papuľuje ešte aj teraz...

A ked je tu už reč o tých podpisoch od slávnych ľudí, tak moja staršia dcéra chodila do ZŠ do triedy s Halákom. Keby bola vedela, čo z neho bude, isto by si bola vypýtala autogram!!! :yes_yes:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 rokmi...

a kdesi mám medzi mojimi hokejovými vecami schovanú aj kartičku s podpisom Vlada Dzurillu - kedysi v BA na Páričkovej ulici boli kasárne a od nás sa tade okolo chodilo peši do mesta. Ani ja som nebola výnimkou. neviem už presne, koľko som to mala rokov, ale asi málo, keďže Dzurilla bol vtedy ešte len ako vojak základnej služby v onej kasárni, a keď som šla okolo, kukali z okna s nejakými chalanmi, a už sa nepamätám, ako k tomu došlo, ale zišiel dolu k bráne a mi tú kartičku dal a podpísal.

Nedomanského žena praxovala na našom gympli, a on tam raz na ňu čakal, nuž som nelenila a tiež som ho požiadala o autogram, podpísal sa mi do nejakého zošita.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov