Skočiť na obsah

Zapojenie dvoch monitorov


cizy

Odporúčané príspevky

mam geforce 4 mx 440 a monitor zapojeny na klasicky VGA vystup.

 

Chcem kupit este jeden monitor a ten zapojit do DVI. bude mi obraz zobrazovat na obidvoch monitoroch sucasne alebo iba z jedneho vystupu?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 14
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • cizy

    5

  • gh0strider

    5

  • Nokia

    4

  • Hedgehog

    1

Top prispievatelia v tejto téme

Čo mám skúsenosti aj s lacnejšími GeForce grafikami, bežný signál poskytujú súčasne do oboch výstupov. Iba filmy (je jedno, či DVD, DivX, prípadne oraz z TV tunera) na oboch naraz neutiahnu. Najmenej problémov so zobrazením je jednoznačne ak oba monitory majú rovnaké rozlíšenie...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

ahojte,

 

mam tu desktop prevedenie, cize kancelarska podoba pocitaca. problem je, ze potrebujem don zapojit 2 monitory. na zakladnej doske je integrovana grafika, cize 1 vga vystup by bol, ale potrebujem este DVI vystup a tu je kamen urazu, neviem nikde najst graficku kartu ktora by pasovala do desktop-ovej skrinky, zadny panel je prilis kratky na klasicke rozmery. zakladna doska ma pci x16 slot, ale nechapem naco, ked neviem zohnat do toho graficku kartu. existuje vobec nieco take? vedel by mi niekto poradit? vdaka.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mozne riesenie by som videl v aktivnom vga rozbocovaci, ktory zosilni signal a ponukne ti dva vga vystupy. DO jedneho zapojis momentalny monitor a do druheho das redukciu VGA->DVI a zapojis DV kabel.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

zatial to naozaj vyzera tak ze budem musiet dokupit rozbocovac, hoci je to trosku tazkopadne riesenie. vtipne je, ze ta mini atx zakladna doska ma okrem pci x16 este 2x klasicke pci sloty. neviem co clovek do nich moze vsunut kedze desktop bedna ma uzasne kratke zadne panely. cert mi to bol dlzen.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

btw, k tomu mojmu problemu na zaciatku temy, keby to niekomu v buducnosti pomohlo:

 

druhy monitor ktory sice ma DVI, ale akosi mi nechce na DVI to ist, tak som dal do mojej karty redukciu DVI ->VGA a zapojil tam VGA kabel a fachci to vpohode, aj ked sa mi zda ze ten kabel cez redukciu ze obraz na druhom monitore je malicko menej ostry ale co uz.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

problem je, ze u nas je dostat low profile karty, avsak vsetky maju ATX backpanel!! a to mi je uplne na dve veci. Jedina karta ktora je 100% low profile, je matrox G550 LP, ktorej zadny panel kde je DVI konektor, je formatu mATX, teda pasoval by. Problem je ze tato karta stoji 5k, co je psycho. Naozaj nechapem preco je taky problem vyrobit/dodat taketo karty, ved kancelarske PC s 2 monitormi nie je ziadnym luxusom.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov