Sniper Zverejnené 1. November, 2007 Zverejnené 1. November, 2007 V poslednej dobe mi chodia upozornenia z Fóra na chybné e-mailové adresy. Takže budem to riešiť v tejto téme. Kto sa tu spozná resp. nájde, mal by starostlivo skontrolovať funkčnosť svojej mailovej schránky, v opačnom prípade vám nebudú na mail chodiť notifikácie o súkromných správach, založených témach, pripísaných príspevkov, alebo komentárov blogoch a galérii. L.E.G. von Trips: Remote host said: 550 <"mailová adresa"> Benutzer nicht bekannt/User unknown oiler: Remote host said: 550 Requested action not taken: mailbox unavailable
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 2. November, 2007 Zverejnené 2. November, 2007 moja e-mailova adresa je funkcna a v prevadzke. avsak je pravda, ze notifikácie o súkromných správach, založených témach, pripísaných príspevkov, alebo komentárov blogoch a galérii.si nezelam.
Sniper Zverejnené 2. November, 2007 Autor Zverejnené 2. November, 2007 Tak si tie notifikácie láskavo vypni, lebo mne potom spamujú schránku. Ďakujem. Preposlal som ti celý e-mail čo mi chodí ako chybový. Neviem prečo ti to nechce doručiť. Možno to má niečo s nastaveniami Fóra ale ruku do ohňa by som za to nedal.
Sniper Zverejnené 12. Február, 2008 Autor Zverejnené 12. Február, 2008 Ako bolo oznámené v téme (Ne)platné e-mailové adresy, na začiatku marca dôjde ku kontrole funkčnosti e-mailových schránok. S novými pribúdajúcimi registráciami sa databáza neustále zväčšuje a preto treba z nej vymazať všetko čo v nej nemusí byť. Takmer 2 roky nebolo potrebné registrácie potvrdzovať e-mailom, preto niektorí užívatelia mohli zadať neplatné adresy. Zhruba odhadujem, že okolo 60-70 užívateľov má neplatné adresy. Každému užívateľovi Fóra bude odoslaný e-mail, ak sa mi vráti s upozornením že, schránka je nedostupná, tak konto zmažem. Nebudem mazať kontá s počtom príspevkov väčších ako 0, tie iba prepnem do stavu Validating (o akú skupinu ide, je popísané tu a nájdete tam aj to, ako vaše konto aktivovať.
Sniper Zverejnené 3. Marec, 2008 Autor Zverejnené 3. Marec, 2008 Tak a dnes, po 2. rokoch od založenia Fóra, začína veľké upratovanie v databáze. Kontá, ktoré majú 0 príspevkov a nefunkčné e-mailové adresy, budú bez milosti zmazané (týka sa to zhruba 70 kônt). Zmazané budú aj kontá s 0 príspevkami, ktoré sú v skupinách Banned, Restricted Members a Retired Members.
Odporúčané príspevky