Skočiť na obsah

Po čom ženy túžia

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Sledoval som nejakú reláciu, kde nejaký cestovateľ popisoval svoju cestu po Afrike. Medzi iným povedal, že je tam viac žien ako mužov. Moderátor sa ho spýtal, či náhodou nedostával aj nejaké ponuky od žien. Tento odpovedal:

Áno, viete v Afrike "všetky" ženy sa túžia vydať a aspoň raz v živote dostať do postele bieleho muža.

Dosť ma toto prekvapilo a tak ma napadlo či je to aj medzi bielymi ženami takto. Vydať sa a aspoň raz dostať do postele čierneho muža?

:lol:

• Odpovedí 19
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• game

4

• Joe11

3

• gh0strider

2

• Jozef50205

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

hm ... odpovedal za všetky africké ženy ? alebo z neho hovorila ješitnosť bieleho muža

... tak ma napadlo či je to aj medzi bielymi ženami takto. Vydať sa a aspoň raz dostať do postele čierneho muža?

nemôžem hovoriť za všetky, len môj názor :

dnešný svet priniesol zmenu : vydať sa nie je prioritou, dnes už rozhodne nie.

a dostať do postele čierneho muža ? nie.

Zverejnené

co sa im cudujete? raz za zivot chcu okusit kratsieho jonatana

Zverejnené

No odpovedal ako znalec Afriky. :) a možno za tie ženy ktoré stretol, ale vyznelo to ako odpoveď za všetky trochu spojená s ješitnosťou.

Ja sa im nečudujem, tiež som kedysi chcel vyskúšať nejakú sympatickú čokoládku keď mi bolo tak okolo 25-30 a možno trochu viac.

Teraz si už môžem nechať len o tom rozprávať. :lol:

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Ja osobne predpokladám, že áno - väčšina bielych žien aspoň raz v živote určite zatúžila po poriadne dlhom a hrubom čiernom penise.

Zverejnené

Joe vies ono to mas tak , my muzi , teraz myslim na tych co su fakt chlapmi , na 99% rozmyslame pri zenach s tým co mame v nohaviciach, tiez som tak rozmyslal a dost dlho, ale nie je to vzdy tak, dokonca povedal by som, je to tak fifty fifty , ale po case dojdes aj k takemu konecnemu rezultatu, nie je vesetko len sex a erotika, i ked mnohi to zboznujeme a milujeme..... :lol: :) ... cernosku som este nemal!!!!

Zverejnené

ghOstrider je v tom kusisko pravdy, ale cest vynimkam.... :lol: :)

Zverejnené

ja to vidim asi takto. nech mi chlapi prepacia.

Obrázok

Zverejnené

Joe vies ono to mas tak , my muzi , teraz myslim na tych co su fakt chlapmi , na 99% rozmyslame pri zenach s tým co mame v nohaviciach, tiez som tak rozmyslal a dost dlho, ale nie je to vzdy tak, dokonca povedal by som, je to tak fifty fifty , ale po case dojdes aj k takemu konecnemu rezultatu, nie je vesetko len sex a erotika, i ked mnohi to zboznujeme a milujeme..... :lol: :) ... cernosku som este nemal!!!!

Ja osobne si na babách všímam aj ich povahu a pod. no vo väčšine prípadoch naozaj prehovára najmä môj klacek. Nemôžem za to, to je skrátka príroda a je to podľa mňa úplne normálne.
Zverejnené

ja osobne vobec netuzim po tom, co "doma nemam", ... ak hovorime o vztahu, chlapoch, atd...

nepoviem, ze sa nepozriem aj na inych, aj on sa pozrie, ale aj tak vzdy prideme k zaveru ze mame najlepsie co by som chceli :lol:

Zverejnené

na základe čoho predpokladáš ?

Myslím, a ono je to vôbec dosť rozšírený názor, že čím väčší a hrubší ho chlap má, tým viac danú ženu priťahuje, o to viac ho potrebuje.
Zverejnené

kde je dosť rozšírený ten názor ? :lol:

len si potrebujem aj ja rozšíriť obzory :)

Zverejnené

moj prispevok ma sirsi zaber, a skor sa vztahuje na ine oblasti ako partnerstvo, ale nedalo mi, take su asociacie :lol:

• Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

Tak daktoré ženy túžia po tom čo doma nemajú a daktoré netúžia, a čo ma ešte tak napadlo táto dnešná spoločnosť je skoro celá nadržaná a potom si mysli že aj ten kto nie je že je.

Zverejnené

..mno..bude to zniet ako klise,ale ja tuzim len po jednom....najst v zivote pokoj na dusi a snad prezit stastie,ktore nepoznam...

Zverejnené

ja to vidim asi takto. nech mi chlapi prepacia.

Obrázok

takto to vidi aj kopec zien...myslim tym bublina nad muzom :lol: :) ... okrem ineho samozrejme...

samozrejme tuziac a baziac iba po mojom chlapovi :)

a zeby bola dnesna spolocnost strasne nadrzana? nezda sa mi... to sa len o tom viacej hovori, vsade sa to vidi..ale ludia a ich potreby sa v podstate nezmenili...

• Pred 2 rokmi...
Zverejnené

doll...

Oneskorena reakcia, ale v zasade - na niektore situacie dost trefne :thumbsup:

Len nech mi teraz niekto vysvetli, preco sa zeny tak casto stazuju, ze je s muzmi problem?? Ved ked mame take jednoduche, jasne a priamociare poziadavky - preco by malo byt take tazke to zobrat na vedomie a spravat sa podla toho? Cim nemyslim okamzite a vzdy dodat sex, ale proste sa nestazovat, ze muz nechce este dalsi 2408 nesplnitelnych a protirecivych veci :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov