Skočiť na obsah

Tlačítka v slovenčine?

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Tlačítka ako New Topic, Add Reply, Quote atď sú jediné veci na Fóre, ktoré sa nedajú preložiť bežným spôsobom.

Ak by ste chceli aj toto poslovenčiť tak by sa niekto na to musel nájsť. Kto by mal záujem môžem poskytnúť PSD súbor, ktorý obsahuje všetky tieto tlačítka.

• Odpovedí 15
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

4

• hisham

2

• game

1

• aljak63

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

páčia sa mi aj takto ... :lol:

keď sa niekto nájde a spraví ich pekne, aj tak dobre :)

Zverejnené

Som na túto formu už zvyknutý a je mi to skôr jedno. Na druhej strane napríklad nováčik, ktorý vôbec neovláda angličtinu s tým môže mať určitý problém. A jednotná jazyková úprava fóra by asi nevyzerala zle.

Zverejnené

Však práve, to je najmä kvôli tým, čo nevedia moc dobre anglicky.

Napr. nie každý vie rozdiely medzi Quote, Reply a Add Reply / Fast Reply.

Zverejnené

Keď už v slovenčine, tak tlačidlá :lol: (sorry, ale minule som o tom na seminári počúvala taký výklad, že som si to nemohla odpustiť :) )

Inak mi to je jedno, ja mám celé fórum v anj nastavené, takže.. Teda takto - ak ich vymeníš, ostanú v anglickej verzii tieto anglické?

Zverejnené

Keď už v slovenčine, tak tlačidlá :lol:

toto je asi jediné slovo ktoré neviem používať. Slovo tlačidlo vo mne evokuje akýsi vypínač vysokonapäťového zdroja a nie cuplík na odoslanie odpovede.

ak ich vymeníš, ostanú v anglickej verzii tieto anglické?

Slovenské :) (ale dalo by sa to zariadiť aj na anglické, ale s tým by bolo trochu roboty...)
Zverejnené

ja mám celé fórum v anj nastavené, takže..

aj ty?? aj ja! :lol:

mne je to lahostajne. vzdy ked mozem mat nieco v nejakom inom, cudzom jazyku, nastavim si to tak.

Zverejnené

Nie,nemyslim si,ze v sucasnosti by bol pripadne az taky problem prelozit si to u kazdeho svojpomocne...A keby aj bol,tak forma pokusu a omylu v Testovacom fore je pre kazdeho k dispozicii,tam si moze absolutny neanglofil poprecvicovat anglicke tlacice...

Zverejnené

Hlasujem, ze mi je to jedno. Ale popravde, neviem sa rozhodnut. Je pravda, ze by to vyzeralo lepsie, ak by bolo cele forum poslovencene, na druhej strane tak ostane aspon par slovicok, ktore sa budu musiet "neanglofili" naucit. A to je prvy krok pre buducich tlmocnikov :lol:

Zverejnené

HLASUJEM ZE : NIE!!!

niektore veci musia ostat originalne, a neprekladat ich! mam rad anglictinu, takze mi to neprekaza!

Zverejnené

niektore veci musia ostat originalne

Ešteže toto nie je portugalský board. A fínske tlačítka by si nechcel? :lol:
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov