phersu Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Zasa sme nut navštívili Lacne knihy a tentokrát sa mi to dosť oplatilo mali tam Umberta Eca : Ostrov včerajšieho dňa a Focaultovo kyvadlo a obidve ma vyšli 200,- :lol: A dožralo ma, že pre to čo som tam išiel najviac tak som na to zabudol Potom ešte dva antiky, kde sme zohnali celkom fajn knihy o Kréte a Mezopotámii a dokonca aj Encyklopediu antiky ale tu peknu velku staru :) a bola tam super velmi super kniha o Krete ale vo Francuzstine :) ;)
morell Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Prosim Vas, kde presnejsie v Skalici je antikvariat, o ktorom tu pisete? Nemusi byt presna adresa, staci, ci v centre, na sidlisku.... Dakujem.
phersu Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Ten antikvariat je uz zruseny. Minule prazdniny som bol na poslednom nakupe aj to ma tam vpustila prenajimatelka priestoru a nie majitel. Skoda ho je lebo bol dobry dalo sa tam vela toho najst ani nebol drahy prijemny majitel skoda ho
Aikaterine Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 včera som bola opäť v antiku na Justičneja odniesla som si Faulkner - Bľabot a besFaulkner - SvätyňaRemarque - Na západní frontě klidKing - Štyri po polnociMňačko - Smrť sa volá EngelchenSteinbeck - Neznámemu bohuMailer - Nahí a mŕtvia to všetko za skvelú cenu :lol: paráda, teším sa až pôjdem zas
phersu Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 včerajšia náhodná návšteva ArtFora sa premenila na úspech a zobral som si Mithra a Mitraismus, mali to v akcii no nekup to :lol:
Aikaterine Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ďalšie úlovky :) :Stephen King - CarrieRudolf Jašík - Námestie svätej AlžbetyJohn Steinbeck - Na východ od rajaBoris Pasternak - Doktor ŽivagoRadek John - MementoWilliam Styron - Sophiina voľba ten antik na Justičnej je super :) ani sa mi nechce hľadať nejaký iný ;) dneska som tam asi 2 hodiny bola, no paráda :lol:
phersu Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 s antikvariatom v Trnave to vyzera biedne :lol: majitel je vazne chory 2 mesiace tam nebude, dufam ze sa da do poriadku takze ani nove knihy nebudu nic uz som velmi dlho nespravil nejaky dobry zatah
Nokia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 trosicku mimo temy ale podla mna sa to sem hodi...som pri notredame nasiel uzasne malicke knihkupectvo z ktoreho priam srsala atmosfera...kazdy kto ma rad knihy a pojde do pariza musi sa tam zastavit :lol: 1
Lolisha Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 dnes som nahodou (diera medzi predmetmi v skole) zabludila do Lacnych knih na Obchodnej a zrazu pozeram, ze jeej, maju tam "Smrt je mym remeslom" od Merleho, nove vydanie. tak som to samozrejme cela stastna hned schmatla a uz mi doma troni na policke :lol:
nutrinka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 hehe, my sme tam s phersuom boli včera :) ale merleho som tam teda nevidela /aj keď našťastie ho už mám doma/, ale podarilo sa mi kúpiť tam mcewana Na pláži a celkom fajn knihy do školy, ale čo som si chcela zobrať životopis salvatora dalího, tak ten som tam zabudla :lol: ale inak sa mi zdalo, že tam mali celkom slabší výber, ako inokedy mávajú
Lolisha Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 no ja som radsej nez tieto na Obchodnej, mavala tie pri Tescu, kde je teraz Sevt. slabsi vyber...neviem...ja som si zobrala Merleho a dalej som sa medzi beletriou nejak nemotala. Isla som hore medzi historiu, kde ma este zaujalo toto. akurat z financnych dovodov som sa rozhodla, ze to asi nezoberiem, snad to tam este bude o mesiac. ak nie, tak co uz.
elfant Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 u steinera maju klasiku vo vyklade, Crichton Smrt Andromeda, vydanie z 1971 :lol:a zopar dalsich peknych knih
Fantozzi Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ja väčšinou knihy kupujem len v antikvariáte - kvalitnej literatúry sa dnes vydáva na Slovensku málo, takže treba buď navštíviť antikvariát, alebo siahnuť po knihe v cudzom jazyku - ako minimum v češtine. Ale čo sa týka literatúry v angličtine alebo nemčine - tam je dostatočný výber aj v bežných kníhkupectvách. Z cudzojazyčných kníh kupujem v antikoch iba ruskú literatúru - občas sa dá natrafiť na naozaj výborné starinky.Ak by som mal napriek tomu odporúčať cudzojazyčný antik, tak by to mohol byť napr. univerzitný antikvariát vo Viedni, majú veľmi dobrý výber beletrie aj odbornej literatúry (zväčša humanitnej), v nemčine ale aj v angličtine. Ceny zhruba na úrovni drahšieho slovenského antikvariátu.V Bratislave som mal kedysi rád antik Pegas v Petržalke - už som tam nebol dlho, niekto mi tuším spomínal že je zavretý. Okrem toho Justičák a Mlynské Nivy. A najnovšie som objavil šikovný malý antik, schovaný v uličkách za Zimným štadiónom, vhodne nazvaný "Skrýša".
Lolisha Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 antik Pegas v Petrzalke aj ja poznam, rada som tam chodievala, uz od puberty, kedy som ho objavila...akurat som tam uz dlhsie nebola, nevedela som, ze ho zavreli...no dufam, ze nie nastalo...asi tam skocim buduci tyzden checknut to
elfant Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Zomrela pani Selma Steiner. Jedna legenda skoncila, nech odpociva v pokoji. http://kultura.sme.sk/c/5527076/zomrela-selma-steinerova.html
game Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 má pokračovateľov ? alebo čo bude s obchodom ? zostane rodine ? alebo legenda nadobro skončila ?
elfant Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Obchod bude pokracovat urcite, ta legenda je pani Steiner. Uz som ju tam nejaky cas nevidaval, predtym tam sedavala aspon. Personal sa omladzoval, sama by to neutiahla.
Evellin Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Chválim túto tému!!! z každej mojej doterajšej cesty som si doniesla min. 3 knihy. Jednak preto, že v zahraničí zvyčajne dostať tituly, o ktorých u nás môžeme len snívať a jednak preto, že sú zvyčajne v angličtine či jazyku danej krajiny. Naposledy som navštívila Španielsko, konkrétne Gironu a tam som natrafila aj na milé kníhkupectvo, ktorého adresa je C/ Rutlla 22 17002 Girona , Spain. Majiteľom je Angličan, takže tam dostať kopec anglickej literatúry, slovníkov a učebníc od výmyslu sveta!!! Na Slovensku je mojím obľúbencom internetové kníhkupectvo Sirion, aj keď nemajú momentálne dostupnú nejakú knihu, vždy tam môžete zavolať- niekedy sa podarí a vybavia vám to raz dva.
Kouboj Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 skuste www.ciernenabielom.sk antikvariát v ktorom je viac ako 16 000 titulov
petopeto Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Ja mám dobré skúsenosti s martinus.sk Podľa mňa je martinus dosť drahý. Ja sa snažím knihy nakupovať čo najlacnejšie, vyskúšaj http://www.preskoly.sk/k/knihy-beletria/. Už som tam dva krát nakupoval a bol som spokoný :agree:
Sniper Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Tvoj príspevok tu ponechám, aj keď je jasné, že ide o reklamný príspevok, zhodou okolností sa voláš rovnako ako majiteľ toho webu uvedený v kontakte, tak mi je zvláštne, že nakupuješ sám u seba. V podstate je však k téme, takže príspevok bude ponechaný, inde však bude zmazaný, pretože reklama na Fóre sa netoleruje, je to napísané v pravidlách Fóra, s ktorými si pri registrácii súhlasil.
marakes Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Pozdravujem byvalych postforumakov... a kedze rozbieham v ramci knih aj antikvariatne, alebo pouzite knihy, mrknite si pociatocnu ponuku... (admin sorry za reklamu) http://www.fiboo.sk/knihy/kategoria/antikvariat
funebrak Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 pre marakes. Pozrel som si stranku velmi je pekna. :) Len skoda ze nemas v ponuke viac diel od Harlana Cobena :(
game Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 správa, ktorá sa týka kníhkupectiev, len z opačného konca. a celé je to akési čudné : http://ekonomika.sme...a-cely-trh.html Krachu Panta Rhei sa obáva celý trh Vydavateľom neplatí ani firma, ktorá známe kníhkupectvo tlačí k bankrotu. ... problémy s kníhkupectvami môžu položiť celý slovenský trh.
Sniper Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Nooo, sledujem to pár dní, to nie je bohviečo, knihy nakupujem len tam.
Recommended Posts