Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Konečne aj na Slovensku možnosť pomoci cestou SMS - Orange a T- Mobile , informácie nájdeš na

www.darcovskasms.sk

mozno tvojich par korun zachrani zivot dietata pri onkologickych ochoreniach alebo v tretich krajinach sveta da moznost prezitia dalsim detom jedna dve davky potravin, pitnej vody alebo jednu davku doleziteho lieku .

• Pred 1 rokom...
  • Odpovedí 1
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Jozef50205

1

• chrust

1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Donedávna som akúkoľvek charitu ignoroval,lebo som bol toho názoru,že zo 100,-Sk daných na charitu,sa k postihnutým dostane maximálne 50,-Sk.Dnes si myslím,že vlastne aj to je určitá pomoc a tým aj úspech takýchto akcií....a ak si pri tom vypomôže aj niekto iný,čo už :lol: .Neide predsa o tu negatívnu stránku veci,ale pozitívnu.

V dnešnej dobe je už hádam aj legislatíva na takej úrovni,že nie sú možné také jánošícke akcie,ako bol kedysi Alweg,či pred pár rokmi pouličné akcie s kasičkami.Dokonca boli zaznamenané aj podvody "výbercov" v akciách - Žltý narcis,a pod.

Takže sem tam prispejem prázdnou SMS-kou.Jediným mojím kritériom je,aby peniaze skončili u nás na Slovensku a nie v Nigérii,či Guatemale.

Posledne čo som prispel bola "Biela pastelka".

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov