Jozef50205 Zverejnené 1. Október, 2007 Zverejnené 1. Október, 2007 Konečne aj na Slovensku možnosť pomoci cestou SMS - Orange a T- Mobile , informácie nájdeš na www.darcovskasms.sk mozno tvojich par korun zachrani zivot dietata pri onkologickych ochoreniach alebo v tretich krajinach sveta da moznost prezitia dalsim detom jedna dve davky potravin, pitnej vody alebo jednu davku doleziteho lieku .
chrust Zverejnené 23. November, 2008 Zverejnené 23. November, 2008 Donedávna som akúkoľvek charitu ignoroval,lebo som bol toho názoru,že zo 100,-Sk daných na charitu,sa k postihnutým dostane maximálne 50,-Sk.Dnes si myslím,že vlastne aj to je určitá pomoc a tým aj úspech takýchto akcií....a ak si pri tom vypomôže aj niekto iný,čo už :lol: .Neide predsa o tu negatívnu stránku veci,ale pozitívnu.V dnešnej dobe je už hádam aj legislatíva na takej úrovni,že nie sú možné také jánošícke akcie,ako bol kedysi Alweg,či pred pár rokmi pouličné akcie s kasičkami.Dokonca boli zaznamenané aj podvody "výbercov" v akciách - Žltý narcis,a pod.Takže sem tam prispejem prázdnou SMS-kou.Jediným mojím kritériom je,aby peniaze skončili u nás na Slovensku a nie v Nigérii,či Guatemale.Posledne čo som prispel bola "Biela pastelka".
Odporúčané príspevky