Skočiť na obsah

Knihy série warcraft

Odporúčané príspevky

Zverejnené

prosim vas neviete niekdo ako to s nimi je ??? precital som vsetkych 7 ( prve tri bez nadveznosti- Den draka, Vládce klanú, Posledný Strážce; potom trilogia/tzn tri knihy ktore na seba nadvezuju vacsinov tim kde koci prva tam zacina druha atd./ Valka Prastarich a nakoniec vysiel Kruh nenavisti) lenze dalej som si to vsade pozeral a nevem nikde najist ci ma vyst dalsia a ked tak kedy...keby o tom niekdo neco vedel prosim napiste...napisal som to uz na nespocet for a nevem de vsade setko kontrolujem kazdy den plus kopu stranok ne ne a ne to najist...najlepsie by pre mna bolo keby som zistil Kto napise, Kedy vyje? po pripade sa sikne aj Nakladatelstvo (vzhladom na to ze knihy objednavam aj v uplnom originaly z krajiny kde vychadzaju) .............ak niekto nieco vie vopred dakujem za informaciu velmi mi tim pomozete

• Odpovedí 6
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• dareguy

2

• JohnnyXPN

2

• Sniper

1

• tomassi

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

a do Brlohu resp. na ic stránku si už klikol?

ja som tam teraz našiel asi 15

Zverejnené

v brlohu neni nic len starich 7 inac knih neje 15....su 2 trilogie jedna trilogia mangy to je 9 plus ete dalsie tri som nasiel jedna je len po anglicky vysla minuly rok v decembry no nasiel som ju len na stranke spisovatelky neviem ju odnikial objednat dalej jedna e-book to si stahnem a ete je cycle of the hatred to tez mam...proste mam ich 7 co sa dalo zohnat z brlohu mangu nevem zohnat ale vem ze je len treba vystihnut cas ...v podstate len jednu nie a nie zohnat....

Zverejnené

Na martinus.sk majú tituly Dračí Lov, Poslední strážce, Studna Věčnosti a Vládce klanů. Skús im napísať či budú mať aj ďalšie tituly.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Stačí si nájsť stránky vydavateľa Fantom Print, tam je info čo vydali česky.

Dokonca vydali jeden diel knihy so série WoW (World of Warcraft).

Zverejnené

Hmm...ja zhanam tieto knihy a ani som nevedel, ze niekde ako v Brlohu to predavaju. Kolko tie knihy stoja? A ked uz sme pri tom....Chcem taktiez vsetko zohnat okolo Warcrafta......nemas tie knihy preskenovane? Ze by si ich niekde uploadol? :lol: Alebo ked su lacne, tak by som si ich aj kupil.

A poznas aj tu stranku, kde mas kompletne dej celeho Warcraftu od pociatku svetov az po Frozen Throne? Tam je tiez online kompletne dej, ze ako to vsetko zacalo a tak.

Zverejnené

http://www.fantomprint.cz/cz/serie/warcraft/
http://www.fantomprint.cz/cz/serie/warcraft/valka_prastarych/

http://www.brloh.sk/kniha.php?id_knihy=2639
Pod 300,- nejde ale ani jedna kniha. :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov