dareguy Zverejnené 21. September, 2007 Zverejnené 21. September, 2007 prosim vas neviete niekdo ako to s nimi je ??? precital som vsetkych 7 ( prve tri bez nadveznosti- Den draka, Vládce klanú, Posledný Strážce; potom trilogia/tzn tri knihy ktore na seba nadvezuju vacsinov tim kde koci prva tam zacina druha atd./ Valka Prastarich a nakoniec vysiel Kruh nenavisti) lenze dalej som si to vsade pozeral a nevem nikde najist ci ma vyst dalsia a ked tak kedy...keby o tom niekdo neco vedel prosim napiste...napisal som to uz na nespocet for a nevem de vsade setko kontrolujem kazdy den plus kopu stranok ne ne a ne to najist...najlepsie by pre mna bolo keby som zistil Kto napise, Kedy vyje? po pripade sa sikne aj Nakladatelstvo (vzhladom na to ze knihy objednavam aj v uplnom originaly z krajiny kde vychadzaju) .............ak niekto nieco vie vopred dakujem za informaciu velmi mi tim pomozete
tomassi Zverejnené 21. September, 2007 Zverejnené 21. September, 2007 a do Brlohu resp. na ic stránku si už klikol?ja som tam teraz našiel asi 15
dareguy Zverejnené 22. September, 2007 Autor Zverejnené 22. September, 2007 v brlohu neni nic len starich 7 inac knih neje 15....su 2 trilogie jedna trilogia mangy to je 9 plus ete dalsie tri som nasiel jedna je len po anglicky vysla minuly rok v decembry no nasiel som ju len na stranke spisovatelky neviem ju odnikial objednat dalej jedna e-book to si stahnem a ete je cycle of the hatred to tez mam...proste mam ich 7 co sa dalo zohnat z brlohu mangu nevem zohnat ale vem ze je len treba vystihnut cas ...v podstate len jednu nie a nie zohnat....
Sniper Zverejnené 22. September, 2007 Zverejnené 22. September, 2007 Na martinus.sk majú tituly Dračí Lov, Poslední strážce, Studna Věčnosti a Vládce klanů. Skús im napísať či budú mať aj ďalšie tituly.
JohnnyXPN Zverejnené 19. December, 2007 Zverejnené 19. December, 2007 Stačí si nájsť stránky vydavateľa Fantom Print, tam je info čo vydali česky.Dokonca vydali jeden diel knihy so série WoW (World of Warcraft).
Polaris Zverejnené 19. December, 2007 Zverejnené 19. December, 2007 Hmm...ja zhanam tieto knihy a ani som nevedel, ze niekde ako v Brlohu to predavaju. Kolko tie knihy stoja? A ked uz sme pri tom....Chcem taktiez vsetko zohnat okolo Warcrafta......nemas tie knihy preskenovane? Ze by si ich niekde uploadol? :lol: Alebo ked su lacne, tak by som si ich aj kupil. A poznas aj tu stranku, kde mas kompletne dej celeho Warcraftu od pociatku svetov az po Frozen Throne? Tam je tiez online kompletne dej, ze ako to vsetko zacalo a tak.
JohnnyXPN Zverejnené 21. December, 2007 Zverejnené 21. December, 2007 http://www.fantomprint.cz/cz/serie/warcraft/http://www.fantomprint.cz/cz/serie/warcraft/valka_prastarych/ http://www.brloh.sk/kniha.php?id_knihy=2639Pod 300,- nejde ale ani jedna kniha. :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz