starsi Zverejnené 17. September, 2007 Zverejnené 17. September, 2007 Aký je podľa vás sex počas svadobnej noci. Je to dobré alebo to nestojí za nič. Zdvôvodnite podľa vás prečo. :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 17. September, 2007 Zverejnené 17. September, 2007 v minulosti boli svadobne noci podistym najlepsie, pretoze nevesta bola panna. dnes uz na tom natolko nezlezi, ze ktora "noc" je.
Andulqa Zverejnené 17. September, 2007 Zverejnené 17. September, 2007 podla mna o nicom, lebo zenich aj nevesta su z celeho dna taki unaveni, ze sa na nic nezmozu :lol: ale zas ked nie su az tak unaveni a nezabavali sa do piatej rano a nepili vela, tak urcite to ma svoje caro, a nevesta nemusi byt ani panna :)
starsi Zverejnené 17. September, 2007 Autor Zverejnené 17. September, 2007 Snád mi nechceš povedať, že najlepšie preto, že je nevesta panna? Ja to tiež vidím podobne ako andulqa
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 17. September, 2007 Zverejnené 17. September, 2007 jasne, ze musi. potom uz nemusi :lol: aj ked najlepsia by bola opakovana panna, co by bola ako meduza, ze deflorujete jej jednu xyz a cez noc dorastie sedem dalsich :) :) idem dat do vynalezov
Nokia Zverejnené 17. September, 2007 Zverejnené 17. September, 2007 leg takuto blbost moze napisat len clovek co este nemal sexco je dobre na tom aby si stale defloroval pannu? vacsinou to zene sposobi bolest takze zo sexu toho moc nema
Nokia Zverejnené 17. September, 2007 Zverejnené 17. September, 2007 machovsky syndrom je u ludi co maju nizke sebavedomie, tak si ho zvysuju vseljak, aj napr tym ze sposobia zene bolest pri sexe, len aby ukazali aki su oni chlapi :lol:
starsi Zverejnené 17. September, 2007 Autor Zverejnené 17. September, 2007 Keď to tak zrekapitulujem deň pred svadbou nie sme bohvieako odpočinutý a zrejme tiež toho moc nenaspíme, takže sme pomaly od obdeda unavený. Táto únava sa stupňuje a je ešte podporená alkoholom, nevesta je uťahaná od šiat a tiež trochu alkoholu k tomu moc nepomôže. Potom únava z tancovania + alkohol atď. Keď ideme spať už toho moc nenarobíme, možno trochu :lol: ale únava nás premôže a tak ten sex vo svadobnú noc vidím ako dosť mizerný ... Ale je tu jedinné šťastie už sme si to vo väčšine prípadov vybrali predom a boli sme spokojní (prevážne) :)
Nokia Zverejnené 17. September, 2007 Zverejnené 17. September, 2007 starsi vacsina tu na fore este svatbu nemala, hold tazko porovnavat :lol:
starsi Zverejnené 17. September, 2007 Autor Zverejnené 17. September, 2007 Aspoň vieš, že sa nemáš na čo tešiť :) :lol: :)
doll Zverejnené 17. September, 2007 Zverejnené 17. September, 2007 no nemozem hovorit, lebo neviem ako sa citi nevesta po tom vsetkom zmätku, ktory v den D zazije...a kolko energie jej vlastne ostava... ale vsak kto vravi ze svadobna noc musi byt zakonite ta hned po svadbe, ci v den D? ja si proste poviem, ze svadobna noc /ehm, alebo skor sex/, bude hned ta/ten najblizsi.... jooooooooj, ale tesim :) ... to vyzliekanie zo siat, uzretie sexi spodneho pradielka...atd atd :) samozrejme je mi jasne, ze to bude vsetko to iste ako ine noci...ale hold, uz len ten privlastok ze "svadobny" :lol:
Nokia Zverejnené 17. September, 2007 Zverejnené 17. September, 2007 Aspoň vieš, že sa nemáš na čo tešiť :) :lol: ;) neboj, taku posetilost ako svadbu v najblizsich rokoch neplanujem ani nahodou :)
Nokia Zverejnené 17. September, 2007 Zverejnené 17. September, 2007 rozum mi sluzi zatial velmi dobre na to aby som nespravil blbosta nepatrim medzi adrenalinovych sportovcov ktori sa potom zenia lebo slecna sa uz nezmesti do svadobnych siat
starsi Zverejnené 17. September, 2007 Autor Zverejnené 17. September, 2007 Niekedy sa na rozum nemôžeš spoľahnúť. :lol:
Nokia Zverejnené 17. September, 2007 Zverejnené 17. September, 2007 ja anomal som moznost jednat "pudovo" ale vzdy som sa ovladol viem kde mam hranice
starsi Zverejnené 17. September, 2007 Autor Zverejnené 17. September, 2007 To si zatial myslýš. Ale nebudem sa s tebou hádať. Viem o tom svoje.
Nokia Zverejnené 17. September, 2007 Zverejnené 17. September, 2007 ano ty vies svoje o sebe, ako ty reagujes, ale nevies o mne ako ja reagujem, to viem zas ja a velmi dobre a viem v klude so 100% istotou prehlasit, ze ja niesom vyznavac adrenalinovych sportov, a ze viem si dat pozor
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 17. September, 2007 Zverejnené 17. September, 2007 Snád mi nechceš povedať, že najlepšie preto, že je nevesta panna? tak iste nie preto, ze by kurovala na 300 sposobov. :lol: aj keby bola uplne drevo. podla mna niet nad pannu. na jednej strane treba byt zvlast ohladuplny (v pripade, ze aj ja by som bol este panic, tak aj na seba), na druhej strane to treba prezit co najlepsie, kedze je to v zivote, zial, vlastne len raz. tym skor to utkvie v pamati. a co tomu este chyba po telesnej stranke, vynahradi sa, takpovediac, po dusevnej.
starsi Zverejnené 15. Október, 2007 Autor Zverejnené 15. Október, 2007 Takže podľa teba by každý muž mal mať pannu? Ale potom aj každá žena by mala mať panica. Alebo ako to je podľa teba?
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 15. Október, 2007 Zverejnené 15. Október, 2007 nehovorim, kto by co a koho mal mat. vravim, neni nad pannu.
pralinka Zverejnené 16. Október, 2007 Zverejnené 16. Október, 2007 no tak ja neviem, ale zeby som si spominala na svoje poprve, to vobec....nehovorim, ze to nebolo pekne, ale nemam dovod sa k tomu vracat, je to minulost...urcite je dolezite, aby to bolo pekne a dievca/chalan nemali neskor nejake psychicke problemy, ale inak, ze by som chcela panica... aby som pravdu povedala, mne vyhovuje, ze obaja sme skuseni ;) a ja osobne by som do svadby nevydrzala, a nevidim ani zmysel, preco by som mala cakat, nestriedam partnerov ako ponozky, no ked si tak predstavim, ze svadba bude najskor tak o 5 rokov, ... dovtedy vydrzat?? eee...preco by sme si mali odopierat nieco, co je nam obom prijemne, a s niekym, koho milujeme... akoze leg v com je panna taka super??? :lol: ano mozno to je mile, ze ju musis zaucat, ... ale inak, ... ledaze by si nevedel prekusnut, ze niekto pred tebou bol rychlejsi... no nemyslim si, ze je to nieco vynimocne dobre... podla mna je to len fakt - bud je dievca pannou, alebo nie... pokial nie je ziadny extrem, tak myslim ze nie je problem... a moja svadobna noc?? :)no ja si myslim ze bude tak den-dva po svadbe, nakolko myslim ze obaja budeme unaveni, a jedine, co sa bude zvladat, bude dat si pusu na dobru noc, a v objati zabuvat... ale este sa na nu nechystam :)
Nokia Zverejnené 16. Október, 2007 Zverejnené 16. Október, 2007 nehovorim, kto by co a koho mal mat. vravim, neni nad pannu. ty chces byt ten na ktoreho bude spominat ze s nim to tak svinsky bolelo a znechutil mi cely sex? :lol: lebo aj to sa moze stat a ako to mozes vediet, uz si mal pannu? zeby si uz konecne zacal aj svoj sexualny zivot, alebo to su len tvoje dalsie blbe teorie??
game Zverejnené 16. Október, 2007 Zverejnené 16. Október, 2007 no ... počula som už o zopár prípadoch, keď panna došla o panenstvo akosi mimochodom, ale zvyčajne to tak nie je ...to starsieho strašia takéto podivné otázky... teraz tu môže napísať hocikto hocičo, aj tak bude zrejme všetko ináč, a zejme už aj je ... čakať na seba môže byť skutočne pekné, ale aj nie ... nevidím v tom priveľkú slasť, prichádzať o panenstvo, a ešte k tomu v svadobnú noc, programovo, unavení, vyčerpaní, len preto, lebo sa to patrí, alebo je to vysnívané ... nemusí to byť zlé, ale ani vydarené ... ked niekto túži mať pannu, v poriadku ... ale nie je to také rozprávkové a ako z ružovej knižnice, ako sa zdá byť ..
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz