Skočiť na obsah

Zmeny

game

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ako znášate zmeny vo svojom živote ?

nútená či dobrovoľná zmena v práci, v mieste bydliska, zmena životného štýlu, zmena v navyknutom spôsobe života, zmena v súkromí, dlhodobý pobyt v zahraničí, skok medzi nových kolegov, na nové pracovisko, či len zmena trasy na ceste do práce, akákoľvek zmena ...

viem, že pre niektorých ľudí je zmena to, čo ich poháňa dopredu

pre niektorých priepasť, ktorú musia prekročiť

ako znášate zmeny ?

• Odpovedí 18
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• game

3

• lukas

1

• aljak63

1

• Ronja

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

ja väčšinou zmeny veľmi nemusím, zvyčajne mi vyhovuje, keď všetko ide ako má a nič zvláštne, čo by ma nútilo robiť nejaké zmeny sa mi nepletie do cesty

ale niekedy zmenu treba, napríklad teraz sa črtá jedna dosť podstatná zmena, ktorá sa v podstate týka takmer všetkého uvedeného a už sa v podstate na ňu teším

Zverejnené

vo všeobecnosti ťažko znášam zmeny

niekedy priam dozrievajú, človek zmenu čaká a prijme, pretože je súčasný stav vyrastený, zrelý, dobrovoľne stačilo, treba pokročiť ďalej ...

pred pár rokmi som si zvolila po jednom dni premýšľania zmenu, ktorá dozrela, ale jednoduché to aj tak nebolo

pred rovnakú zmenu som nie dobrovoľne postavená teraz a trpím, nemám možnosť voľby ... aspoň nie hneď .

Zverejnené

Na zásadné zmeny si zvykám ťažšie a preto sa pre ne dlhšie rozhodujem, ale niekedy sú potrebné.

Pre menšie zmeny, najmä v životnom štýle, sa niekedy rozhodnem spontálne.

Zverejnené

Tiež zmeny veľmi nemusím, aj keď adaptácia netrvá dlho, zmeny mi nerobia dobre vzhľadom na psychickú pohodu, či už sú malé alebo veľké, spontánne alebo premyslené či želané alebo nútené... Ešte tie želané sa ľahko a rýchlo prekonávajú, ale nerozhodnému človeku ako ja aj tak zmeny príliš nevoňajú...

Zverejnené

neznášam stereotyp, zväčša sú mi zmeny vítané

či len zmena trasy na ceste do práce

by ste neverili, koľko rôznych ciest do školy môže viesť cez jeden park
Zverejnené

vždy keď mám taký pocit, že môj život sa mení, zistím, že sa vlastne nič nemení... a veru, je ťažko povedať, či zmenu rada mám alebo nie... niečo zmeniť chcem a ani za toho boha sa nezmení... niečo sa mení tak pravidelne, že to ani neregistrujem... a to čo ma šokne, to ma šokne ale moja máti ma naučila byť pripravená na všetko...

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

ja mam rad aj stereotyp - sam o sebe ma nijako neubija. ale neprekaza mi ani to, ked sa nieco meni, hoci (zvycajne) nepocitujem ziadostivost po zmene. v podstate je mi to lahostajne. moze byvat jedno i druhe.

Zverejnené

rozhodujem sa pre jednu zmenu ... veľmi veľkú zmenu

a ako ja milujem zmeny, trpím, trápim sa a neviem sa rozhodnúť, je to priveľký krok nikam

a čo teraz a čo potom :lol:

Zverejnené

Nemám rada zmeny, dokonca aj tú cestu do školy mám stále rovnakú :lol:

Zverejnené

Ja mám dosť taký stereotypný život, takže už by som nejakú zmenu aj privítala /len neviem akú/.

Zverejnené

ja mam rad aj stereotyp - sam o sebe ma nijako neubija. ale neprekaza mi ani to, ked sa nieco meni, hoci (zvycajne) nepocitujem ziadostivost po zmene. v podstate je mi to lahostajne. moze byvat jedno i druhe.

Tiež som na tom tak nejak. Ale čo sa týka väčších zmien (zmena bydliska ma postihla minulý rok... achjo :lol: ), tak sa s nimi síce navonok vyrovnám ľahko, ale má to veľký dopad na moju psychickú pohodu :)

Zverejnené

Aikaterine .. to vcelku poznam .. ked som mal 16, tak sme sa uz stihli prestahovat 2x (a byvali v 4 bytoch) .. strednu skolu som dokoncil v dokopy 6tom kolektive od prvacika na zakladke. Ale da sa to prezit .. vsade si niekoho najdes.

Zverejnené

Ja mám dosť taký stereotypný život, takže už by som nejakú zmenu aj privítala /len neviem akú/.

No ja mám zase v poslednej dobe toľko zmien, že radšej by som uvítal keby všetko bolo zase po starom :) :lol: :)
  • Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Nemam prilis rad zmeny vo svojom zivote. Vzdy som zaskoceny, ak sa necakane dostanem do situacie, ktora ma donuti zmenit zauzivane zvyky. O zmenach, ktore ocakavam ci planujem, to neplati - ratam s nimi, som na ne pripraveny a prekonam ich lahsie, i ked sa na ne netesim. Zalezi aj na tom, aka zmena sa chysta. Najhorsie znasam, ak musim vstupovat do noveho kolektivu. Ked sa ocitnem medzi novymi ludmi, som neisty a dlho mi trva, nez si v novom prostredi zvyknem.

Mensie zmeny mi neprekazaju, casto su i prekvapenim alebo spestrenim beznych dni. Priroda ma vybavila elanom, ktory sa vypotrebuje pri prekonavani malej zmeny a potom sa musi chvilku dobijat. : )

Zverejnené

Připadám si už jako důchodce, změny snáším docela nerad, ikdyž jsou k lepšímu (a výjimky potvrzují pravidlo), žiji hodně stereotypně

Zverejnené

pre niektorých ľudí je zmena to, čo ich poháňa dopredu

áno, presne o mne, i keď často sa k nejakému rozhodnutiu, z ktorého vyplýva dôležitá zmena neviem odhodľať, či už zo strachu alebo lenivosti a pohodlnosti, ale v konečnom dôsledku zo mňa pochybnosti opadávajú a beriem každú zmenu ako osud... Nemohla by som dlhšiu dobu znášať stereotyp, zošalela by som...
  • Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

...ja sa celkom dobre asimilujem :lol: ...takze si musim davat pozor, - zistila som, ze obcas ked skypujem s priatelmi čechúnmi - a nasledne pisem nieco tu a lebo inde - vludi sa pozostatok českej konverzacie...takze sorry za obcasne nezrovnalosti...

...zmena je potrebna, niekedy nevyhnutna - tazsie je preladenie sa na novy stav, zalezi od povahy, ja s tym vacsi problem nemam...R:-)

Zverejnené

Ja celkovo nemam rad zmeny a tazko si zvykam na nieco nove :) ... to sa tyka uplne vsetkeho, az na jednu vec: vobec mi nevadi cestovanie * a z toho mam skor potesenie ako zle vplyvy na psychiku ... takze rad cestujem po krajinach a krasnych miestach a obdivujem vsetko naokolo - taka zmena je skvela! :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov