Aikaterine Zverejnené 17. Február, 2009 Zverejnené 17. Február, 2009 no neviem si predstaviť, že by som toto riešila s mojou mamou, alebo mamou partnera... ale ako povedal nokia - neriešje to minulosť...ak si nechceš rozbiť vzťah, nechaj to tak, zmier sa s tým...že ťa to mrzí, to je normálne...ale ak to budeš stále rozoberať, nedopadne to dobre... ani tvoju priateľku nebudú večne baviť debaty o tom :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 17. Február, 2009 Zverejnené 17. Február, 2009 To bohužiaľ nezmeniš. Nema vyznam riešiť to a trapiť sa tym, čo si nemohol a nemôžeš ovplyvniť. Je to zbytočne, nič sa tym nezmeni. Obzvlašť, ak vam vzťah funguje. Tym, že do toho neustale rypeš a stale sa tym zaoberaš, ubližuješ nielen sebe (čo je ten lepši pripad) ale aj vzťahu, čo asi nechceš. Holt, život nie je idealny a je naivne mysleť si, že môže byť. Preto sa snaž hodiť to za hlavu a už na to nemysli (aj keď to iste nie je jednoduche). Bola by hluposť, ak by kvôli tvojmu "urazenemu" egu stroskotal. A potom, s pribudajucim vekom bude najsť (vekovo primerane) neskusene dievča čim ďalej, tym väčši problem a bude to aj hlupe takto rozmyšľať. Neboj sa, jedneho dňa to pochopiš, život je o inych, dôležitejšich veciach, ako o nezmyselnych vyčitkach, ktore si aj tak nemohol nijako ovplyvniť.
Eiensama Zverejnené 17. Február, 2009 Zverejnené 17. Február, 2009 :lol: tak hento uz naozaj, ale naozaj neries. trivialnej veci prisudzujes tolko pozornosti, ako keby na svete nebolo dolezitejsej veci, len aby si ty bol jej prvy. vobec ju to nerobi inou a vobec to ani nie je podstatne, ak mate pekny vztah, tak si to uzivaj a takym drobnostiam neprisudzuj tolko dolezitosti... iba si tym pokazis vztah
pralinka Zverejnené 17. Február, 2009 Zverejnené 17. Február, 2009 mmmm... to je blbost :) to by som ja mojmu musela vycitat, ze "dokonca" viac raz zhresil s inymi, predomnou :lol: neviem, toto som dako vyrazne neriesila, ani s terajsim, ani s tym, ktory bol mojim prvym (naopak to tak nebolo)... clovek nenajde hned svojho zivotneho partnera, a zas cakat napriklad do 30-40, kedy by si mozno bol 100% isty (alebo aj nie),.... :-)) pridu dolezitejsie veci, ktore budes/budete musiet riesit.... :) ved sa mozete ucit spolu, pochybujem, ze po jednom sexe s tamtym je uz uplne skusena vo vsetkych oblastiach, tak sa mozte spolu hrat, az do rana bieleho, hehe
doll Zverejnené 17. Február, 2009 Zverejnené 17. Február, 2009 uvidis aky budes spokojny v buducnosti, ked si najdes cicu, ktora uz nejakeho "okusila", aspon jej to nebude podavat prsty ked bude starsia...a nebude sa chciet "vyblaznit" ... to co nestihla za mladi :) trapis sa nad takymi blbostami...ospravedlnuje ta iba fakt ze si este take mlade ked budes starsi a mudrejsi, budes sa nad touto absurdnou naivnou myslienkou z mladosti iba smiat :lol: :) btw, ja som sa s mojim drahym vobec nebavila o nasich predchadzajucich partneroch, resp skor o sexualnych partneroch...naco? ved teraz je to len o nas... minulost je minulost .. to uz neovplyvnime...takze naco sa v tom rypat a zbytocne sa provokovat a trapit???
valcik Zverejnené 17. Február, 2009 Zverejnené 17. Február, 2009 tak, tak, prepo.. ..jasné, že občas sa podobné myšlienky vynoria a otravujú, no nenechaj si tým pokaziť vzťah. ak by si však nakoniec nepreniesol cez srdce, že tvoja partnerka nebola pri vašom zoznámení panna, nezabudni nabudúce viac chodiť na stanovačky! ..a s rodičmi toto príliš nerozoberaj, z vlastnej skúsenosti viem, že rodičia nemôžu niesť zodpovednosť za panenstvo alebo panictvo svojich potomkov. v istej chvíli deti prestávajú byť deťmi, stávajú sa dospelými a rozhodujú za seba. tak, ako ty sám, keď si sa vrhol do sexu so svojou priateľkou.. 1
chlapeczjuhu Zverejnené 17. Február, 2009 Zverejnené 17. Február, 2009 je to obrovský rozdiel oproti tomu, ak muž k vyvrcholeniu privedie partnerku, ktorá nikdy nemala iného milenca. skúsená milenka je ako labužník, ktorý svoje jemné zmysly zdokonalil postupne na rôznych hostinách. dokáže porovnať jemné rozdiely, vysoko ocení a vychutná každý originálny prvok, ktorým ju vaša fantázia prekvapí, pretože má možnosť porovnávať s rôznymi rafinovanými lahôdkami, ktoré už v minulosti spoznala. clovece tak TOTO ti podpisem aj o polnoci. neviem odkial to vies a ani nechcem vediet ale velmi dufam ze prides na stretavku...... 1
valcik Zverejnené 17. Február, 2009 Zverejnené 17. Február, 2009 ..južan, keď si mi takto nahral, musím zasmečovať! :lol: viem to z vlastnej skúsenosti, pretože moja posledná partnerka panna nebola ani zďaleka. napriek tomu, toto medzi nami bolo najmenšou prekážkou, sám som po predošlých skúsenostiach vôbec nevenoval pozornosť tomuto drobnému detailu. :-) predsa však, netvrdím, že mám patent na pravdu. za svojím názorom si však pevne stojím. 1
Ryan Giggs Zverejnené 18. Február, 2009 Zverejnené 18. Február, 2009 Ja to tiež podpišem, ale s malou vyhradou, a sice: bohužiaľ, nie je to pravidlom. Viem o čom hovorim. :lol:
Jovzin Zverejnené 26. Február, 2009 Zverejnené 26. Február, 2009 sprostost - neries.... neskor vekom pochopis ze to je blbost Suhlasim s Nokiou :) A som rad, ze som na to konecne prisiel... BTW kamo pripominas mi niekoho z tohto fora hmmmm, ze by mna :lol: Tiez som bol z toho mimo ked som sa dozvedel, ze moja byvala zenska uz mala niekoho s kym mala nieco viac a ani psychologicka nepomohla bol som totalne mimo slzy v ociach a depka den za dnom. Preto hovorim neries neries neries vyser sa na to ako pisala Doll, teraz ste vy a minulost nechajte minulostou. Neboj svet sa kvoli tomu nezruti. A neprospeje to vobec vasmu vztahu a ani nasledujucim vztahom to vobec neprospeje, ktore budes mat.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz