Skočiť na obsah

Slovnaft Extraliga (po sezónu 2007/2008)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Zdravim. Nemam v zaujme provokovat. Len chcem popriat pekny hokej....som ho pozeral...A akurat len, ze zamrzi ten 3. gol v nasom podani. Skoda...mohlo to byt aspon potom zaujimavejsie.

• Odpovedí 738
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

183

• tomassi

155

• Polaris

90

• Ignatius

56

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

No vidíš takto si predstavujem diskusiu.

Zápas to nebol zlý, nehrali sme zle, na to že Slovan mal 10(?) dní oddych a my za sebou galeje s Martinom som čakal jednoznačnejší priebeh.

Prvé 2 góly sme si viac-menej vyrobili sami, slabým dôrazom pred vlastnou bránkou a posledný bol už iba štatistický, pretože za stavu 1:3 zhruba 2,5 minúty pred koncom zápasu odvolávať brankára sa myslím už neoplatí.

Ak Dukla vydrží kondične, vyhnú sa jej zranenia a zlepší obranu, bude to ešte veľmi zaujímavé.

Zverejnené

Spomínaš dosť vecí ktoré by bolo potrebné v Dukle vylepšiť. Mne sa páčilo ako to povedal Stavjaňa. "My sme chceli trafiť bránu, Slovan sa snažil dať gól."

Prečo by bolo zbytočné odvolávať brankára v závere. Aspoň sa snažili s výsledkom niečo robiť, ked im to normálne nešlo. Náhodou super, že to spravili už tak skoro a nie 40sek pred koncom ako sa aj zvykne. (raz som videl dokonca v nhl necelých 10sek. pred koncom pri prehrávaní o dva góly...tomu hovorím zbytočné)

Ináč, posledný gól belasých dal brankárk (Hovi), ak to náhodou niekto nezaregistroval :lol:

Kováč chytal super v sérii s Martinom. Uvidíme či má dvôveru aj po svojej, prvej prehre v play-off?

Zverejnené

Koxo....to neni hokej, ale krasko. Na to sa neda pozerat. Nuda.

Zverejnené

neviem teda, koľko kurióznych gólov má ešte trenčín v zásobe, ale ten, ktorým v poslednej sekunde dnešného stretnutia so slovanom rozhodli zápas stál za to. : )

perfektný bol aj úvodný gól Pardavého, dnes sa mi hokej naozaj páčil.

Zverejnené

Prečo by bolo zbytočné odvolávať brankára v závere. Aspoň sa snažili s výsledkom niečo robiť, ked im to normálne nešlo. Náhodou super, že to spravili už tak skoro a nie 40sek pred koncom ako sa aj zvykne. (raz som videl dokonca v nhl necelých 10sek. pred koncom pri prehrávaní o dva góly...tomu hovorím zbytočné)

A aká je pravdepodobnosť toho že mužstvo ktoré prehráva o 2 góly pri power-play vyrovná? Keby sa hralo 4:6 tak to by sa dalo ešte nad tým uvažovať, ale 5:6 je ľad už príliš prehustený.

Polaris čo sa ti nepáčilo? Mne sa hokej páčil, rýchly a s dobrým výsledkom, dať rozhodujúci gól sekundu pred koncom rozhodne vždy poteší :lol:

Zverejnené

Vyjadrujem maximalnu nespokojnost, co sa tyka nasich hokejistov a Dukla zasluzene vyhrala. A vobec mi to bolo uz jedno, ze kto vyhra, ale urcite ste boli lepsim tymom a gratulujem k vitazstvu.

Apropo ospravedlnujem sa za nasich "fanusikov" ako rozbil jeden z nich okno autobusu a zranil tak jedneho z nich. Som maximalne nahnevany a neznasam taketo incidenty.

Gratulujem este raz a ci mi verite alebo nie...momentalne mi je to strasne jedno, ze ci nasi postupia alebo nie. Pokial neukazu pekny hokej a pokial nasi "fans" nebudu takyto nedisciplinovany, tak je mi to potom naozaj jedno a akurat musim vyjadrit nespokojnost.

Zverejnené

pekne

zápasy skončili naopak ako sa predpokladalo

Axel

v play-off sa odvoláva brankár aj keď sa prehráva o 3 góly

myslím, že je jedno, či mužstvo prehrá o 2 alebo o 3

fans by sa mohli správať ako fans aj na štadióne ako sme to mali možnosť vidieť v zápasoch Dukly s Martinom

Zverejnené

Gratulujem este raz a ci mi verite alebo nie...momentalne mi je to strasne jedno, ze ci nasi postupia alebo nie. Pokial neukazu pekny hokej a pokial nasi "fans" nebudu takyto nedisciplinovany, tak je mi to potom naozaj jedno a akurat musim vyjadrit nespokojnost.

Včerajší zápas jasne ukázal čo je slabinou Slovanu. V Slovane sú proste zvyknutí vyhrávať, nepripadá do úvahy že by mohli zápas prehrať. Mám pocit že každý hráč sa tam spolieha na iného, Hujsa si povie že Kuľha tam dá rozhodujúci gól, Kuľha sa zase spolieha na to, že to bude Döme, ten sa zase spolieha na niekoho iného.

Včera som nevidel úplne celý zápas, ale musím povedať že sme hrali dobre. Ten 'rešpekt' pred Slovanom zmizol úplne a na ľade to bolo vidieť. Bolo to počiť aj v hľadisku resp. nepočuť.

Séria je stále otvorená čo sa podarilo Dukle tam môže sa Slovanu podariť aj v TN.

Axel

v play-off sa odvoláva brankár aj keď sa prehráva o 3 góly

myslím, že je jedno, či mužstvo prehrá o 2 alebo o 3

V play-off je jedno či sa prehráva o gól alebo o desať, ale ako som povedal. Dať Slovanu gól pri power-play je takmer nemožné, keby to bolo za stavu 2:3 tak by som to ešte pochopil, ale aká je pravdepodobnosť že by Slovan dostal 2 góly za 3 minúty? Slovanisti keď získajú puk tak sú schopní ho doviesť aj do brány, v inkriminovanom zápase nepotrebovali ani to.
Zverejnené

dnes si pre zmenu zahrali power play skaličania proti Košiciam, dokonca šiesti na štyroch. škoda, že nemali viac času a aj Pálfy sa nechal ešte vylúčiť, no aj tak nemyslím že by ten dvojgólový náskok skresali za 30 sekúnd, ktoré im na power play ostali. proti Košiciam sa im nedarí, prehrali to na domácom ľade.

dúfam, že nabudúce sa záhoráci pochlapia.

Zverejnené

KE-SI bol celkom nudný zápas.

Na Skaličanoch bolo vidieť, že sú trochu mimo, keď zistili že Košičania nie sú ako Zvolenčania. Napriek tomu mali niekoľko svetlých chvíľok.

Zverejnené

KE-SI bol celkom nudný zápas.

neviem prečo, ale mne sa Skalica zdá zaskočená skoro vždy, keď hrajú proti Slovanu alebo Košiciam. aj keď sú na domácom ľade, po chvíli aktivity začnú nahrávať dozadu a majú problém rozohrať. už viackrát som si to všimol, väčšinou keď som zápas sledoval naživo na domácom ľade Skalice. potom vyzerá nudne celý zápas, keď jedno družstvo hraje zle.
Zverejnené

Tá prvá tretina, hrozné. Trenčania ukázali že to vedia a že to nieje len o rozhodcoch :lol:

potom som to sledoval len tak po očku....ale tá bitka Hruška-Hanzal....prečo, keď už ich držia rozhodcovia, sa nepustia...strašný zlozvyk :)

Zverejnené

dnes som videl len poslednú tretinu zápasu Slovan - Dukla, ale slovanisti sa mi zdali už dosť rozčúlení. neviem, či kvôli stavu 3:1 alebo či sa snáď už skôr na ľade niečo neodohralo. tá potýčka ma ani neprekvapila, už bolo vidno, že im povoľujú nervy.

páči sa mi, akú atmosféru vytvárajú fanúšikovia v Trenčíne, ja som bol naživo na hokeji len v Bratislave, Poprade a Skalici, tam to bolo vždy úplne iné.

Zverejnené

Obrázok

Stavjaňa ušil skutočne vynikajúcu taktiku

začal útočne a tým zaskočil asi všetkých, nielen lychvářov

zajtra to bude zaujímavé

bitky k zápasom patria, len dúfam,

že sa to zaobíde bez ohrozovania brankára

Zverejnené

Prvá tretina bola majstrovská. Slovanistov sme vyučovali ako malých jojov.

Zvyšné dve tretiny boli vyrovnané a nechýbalo veľa tomu aby Slovanisti vyrovnali.

Zajtra musíme vyhrať.

Zverejnené

Vlado Kováč

si zasluhuje skutočné absolutórium

sa mi páčil ten prestrih na DuklaFans a nadnimi le kúsok vyveseného pamätného "dresu"

MAJSTER SR

neviete čo Trenčania kričia

ono je to ako keby niekto niečo predkrikoval a potom celý dom zborovo zareve niečo 3-slabikové

rozhodca Kubuš tiež pískal na úrovni

ktovie či si ešte fúkne do píšťalky?

a ešte jedna otázka, ale Aljak s Tom-om ju asi zodpovedajú aj bez toho, aby som sa spýtal

Zverejnené

Je dobré keď su dvaja rozhodcovia, keď som tam videl Konca tak som mal obavy, ale našťastie sa nič vážne nestalo.

Viesť na zápasy 3:1 je dobré, teraz bude musieť Slovan tvoriť a my sa pokúsiť tam vyhrať. Zápas to bude ťažký, ale nakoniec ťažký bol aj tento, keby nás Kováč nepodržal, Král nedal gól (ten Král o ktorom pred play-off poniektorí frflali že čo je to za posilu) a Nemec nedal na 2:0 tak výsledok by mohol byť úplne iný.

Takže ešte to musíme zrobiť, 3:1 na zápasy je fajn ale postup ešte nie je istý, o tom by Martinčania vedeli rozprávať celé hodiny.

Zverejnené

Som rad ze Dukle sa tak dari, Sloven nemusim (okrem Hoviho - ten je skvely)!!!

rozhodca Kubuš tiež pískal na úrovni

a ešte jedna otázka, ale Aljak s Tom-om ju asi zodpovedajú aj bez toho, aby som sa spýtal

noooo nie nie, nebol som to ja... a aj Tom bol cely vecer doma, tak ani jeden z nas to nebol :) :) :lol:

Zverejnené

včera to bol dobrý zápas, na začiatku slovanisti výborne korčuľovali, ale hrali príliš dlho v oslabení. páčilo sa mi, ako tie oslabenia ubránili - dukla nemala nejaké veľké šance ani pri hre 5 na 3.

parádny bol prvý gól, páčia sa mi takéto akcie, keď hráči spolupracujú, je jedno na ktorej strane.

trenčiansky brankár sa predviedol, chytal parádne.

..inak vždy, keď hrá Slovan, prajem výhru skôr súperom, bez ohľadu na to, kto to je. neviem prečo, ale hra slovanistov mi nie je veľmi sympatická, možno to súvisí s návštevami zimného štadióna v Bratislave - človek odtiaľ neodchádza s najlepším dojmom, ak nie je skalný fanda Slovanu.

a mám dojem, že tu niekto narážal na rozbíjanie autobusov, to sem píšu aj takí vandali?? :lol:

Zverejnené

Rozbíjanie autobusov sa pripisuje na vrub tiežfanúšikom, pochybujem že by to spravil člen fanklubu (je jedno ktorej strany), až natoľko vymletý by hádam nebol.

Ja som zvedavý dnes na SI - KE, ak KE dnes vyhrajú tak budem dosť sklamaný pretože od Skalice čakám rozhodne viac. Alebo séria so Zvolenom len náhodou vyšla?

Zverejnené

..od Skalice čakám rozhodne viac. Alebo séria so Zvolenom len náhodou vyšla?

ja tiež, očakávam že sa záhoráci ukážu. dúfam, že so Zvolenom to nebolo len šťastie, túto sezónu bolo v tíme Skalice viac zmien, menili i trénera. hrajú podľa mňa dobre, predsa len sú však tímom, ktorý bol zvyknutý skôr na spodné miesta v tabuľke. : )

ja im fandím, verím že to dnes dopadne dobre pre Skalicu a teším sa na hokej, hlavne nech je to pekný zápas. s Košicami sa im príliš nedarí, tak ako so Slovanom, ale už viackrát predviedli hru, akú nikto nečakal.

som zvedavý.

Zverejnené

Hmmm... pozeráte hokej SI-KE? Pálffy teraz (vraj) dal gól z trestného strieľania na 3:0, ale myslím, že videorozhodca si pozrel asi iný záznam.

Zverejnené

ja to vidím rovnako ako axel, ten posledný gól uznať nemali, Pálfy trafil len hornú a bočnú žrď, puk v bráne nebol. rozhodcovia sa podľa mňa sekli, ktovie čo tam ten pazúr kukal na videu. :lol:

výsledok zápasu to však nezmenilo, skaličania výborne začali a prvú polhodinu boli ich súperi trocha mimo, spamätali sa až v polovici zápasu. bol to pekný hokej, s dobrými, rýchlymi akciami. domáci to vyhrali aj vďaka Rybárovi v bráne, dnes mu to išlo. hralo sa aj dosť čisto, domáci sú na ten svoj malý štadión zvyknutí a hostia musia nabudúce pridať.

Zverejnené

hostia musia nabudúce pridať.

tak to aj bolo, vo včerajšom zápase Skalica - Košice sa východňári do toho poriadne opreli, prvé dve tretiny hrali podľa mňa oveľa lepšie, ako domáci. hokej bol dobrý až do konca (a až na Konca : ), Košice nevypadli z hry ani po druhom góle a okamžite vyrovnali. nasmial som sa, keď Mikúš strelil gól a vyskočil na plexisklo ako kovboj, veveričiak jeden. :lol:

v tomto zápase sa stala opačná situácia ako v predošlom, keď neuznali skaličanom štvrtý gól, ktorý padol v presilovke 5 na 3. neviem, ale ten hráč v bránkovisku nebol. na výsledku to však nič nezmenilo, domáci dali vzápätí ďalší regulérny, pekný gól a tak sa je na čo tešiť v Košiciach, dúfam že tam záhoráci predvedú pekný hokej.

..čakal som, či sem niekto napíše, nech nemám dva príspevky po sebe a ak to moderátor posúdi ako spam, preč s ním (s príspevkom), nič dôležité som aj tak tuším nenapísal. : )

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov