Skočiť na obsah

Slovnaft Extraliga (po sezónu 2007/2008)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

myslím, že Bryndziari neprejdu cez Skalicu

práve v tomto duel sa ukáže sila kolektívu so silným vodcom

inak vynikajúci smajlo

ObrázokObrázokObrázok

• Odpovedí 738
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

183

• tomassi

155

• Polaris

90

• Ignatius

56

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

takže zatiaľ ide všetko podľa papierov(BohuŽiaľ)

čo znamená, že všetky série majú stav 2:0

prehry v predĺžení sú vždy najhoršie

dúfal som, že z MT sa pôjde s bodom

do MT sa určite ešte vrátime

Zverejnené

:lol: No sranda, ako sa to moze vsetko zvrtnut. Najviac sa mi lubia potycky. Vcera Vam to Martin poriadne natrel :) No drzte sa....aspon jeden zapas by ste uz konecne mohli vyhrat :)

Zverejnené

pán polaris

máte ešte nejaké želanie, napr. otočiť sériu? :lol:

žeby to bolo Kováčom v bráne?

ako som predpokladal, Skalica to bude mať ťažké ak sa nepriblíži výkonom z domáceho ľadu

Zverejnené

Tak Skalica má výhodu, že prípadný siedmy zápas sa hrá u nich... Ale myslel som, že aspoň jeden vonku vyhrajú. Doma hrali parádne, škoda, že na to nenadviazali, vo Zvolene by mali krásne divadlo... :lol:

Zverejnené

No huraaaaaaaaaaaa...ze ste sa aj zmohli na vysledok :lol:

Ale fakt je ten, ze tie haluze, ze Martin je lepsim superom a tak a chytili by ste kanara bola perfektna :)

Ale dobre sa na to pozeralo....teraz bol kvalitny hokej oproti vcerajsku.

Zverejnené

vo stvrtok som bola take a look na zapas Trencin vs Martin ....

normalne ze ma to bavilo :lol:

tajmo som fajndila dukle...ale nedavala som to najavo :)

ale pri poslednom peknom gole sa nedalo nepostavit a netlieskat :)

Zverejnené

:lol:

pekne, pekne

ako vidím, tak pomaly všetkých DUKLAfans budú tvoriť Dubničania

Vraňare dnek rozhodli o svojom postupe, ale zápas bol napínavý

oplatilo sa pozrieť

Zverejnené

Martinský Uplakanci dostali pekný darček k MDŽ

dúfam, že dnes to chlapci dotiahnu na 3:3 a

potom v MT budú prepisovať históriu PlayOff SVK Extraligy(ešte nikto neobrátil 0:3 na 4:3)

Zverejnené

Ono by to bolo síce pekné, ale ďalšie pôsobenie v play-off by už bolo dosť neisté. Máme dosť zranených hráčov čo nie je dobre.

Ak by sme predsa len náhodou nepostúpili, tak v semifinále by proti sebe nastúpili Slovan - Skalica a toto semifinále by som si pozrel. Verím, že Skalica by nesklamala a potvrdila by svoju fantastickú formu.

Zverejnené

Aká ďakovačka Trenčanov po zápase.

Asi sa chceli poďakovať fanúšikom za túto sezónu a rozlúčiť sa s nimi :lol:

Zverejnené

to je jedno či máme zranených hráčov alebo niečo iné

hlavné je to, čo je tu a teraz, takže jediné čo nás Trenčanov má zaujímať je stredajší zápas v Martine

toto je to, čo som od Skalice čakal

akonáhle vyhrá 1 z úvodných zápasov vonku je séria ich

Zverejnené

No musim uznat, ze ste sa nezlomili :) Ale aj to co Martincania robia a ake sance zahadzuju, tak to je strasneeeeeeeeee.

No a ked postupite, tak si Vas potom pekne podame :lol:

No a samozrejme je super, ked spravite takyto historicky prepis. Na svete ak som dobre cital, tak len 3 tymy to zvladli...tak vy budete stvrtym. Pekne pekne. :) Aspon budeme zase viditelnejsi vo svete.

Zverejnené

Mám zmiešané pocity. Rád by som videl semifinále Slovan - Skalica, verím tomu že Skalica by Slovanistov rozobrala ako lego.

Ty Polaris, budeš mať od semifinále zakázaný prístup do tejto sekcie, za minulé dva ročníky tvojich spamovacích príspevkov bolo akurát tak dosť.

Zverejnené

Trencin to uz dufam dotiahne do vitazneho konca :lol:

Zverejnené

MT:TN 2:3pp

Tak už je dobre zrobené.

Séria, ktorú sme otočili z 0:3 na 4:3, ďalšie prvenstvo, ktoré Dukle už nikto nikdy nezoberie, sa ukončila krásnym Lakosilovým vlastencom.

:) :) :lol:

Zverejnené

No waaaaw! takyto obrat v serii uz ani nepamatam, 0:3 otocit seriu na 4:3 - tak tomu uz sa vravi "umenie"!

Zaujimave su aj semfinalove dvojice...

HC Slovan Bratislava vs Dukla Trenčín

HC Košice vs HK 36 Skalica

tak toto bude este dost zaujimave...

Zverejnené

Uz som si to konecne kukol... tak tomuto sa hovori totalna smola v takom dolezitom momente dostat takyto neprijemny nahodny vlastny goal... fakt mi je uprimne luto Martina, ze celu sezonu drel a aj playoff mal rozohrate na 3:0 na zapasy a nakoniec taketo vyvrcholenie, no a zo vsetkeho profituje Dukla - tak dufam ze v semifinale nedaruju Slovanu postup len tak zadarmo...

Este trochu historie... otocenie serie v playoff z 0:3 na vitazstvo 4:3 je fakt nieco neuveritelne, a ani sa to tak casto nestava...

V TOP7 Europskych ligach (RUS, FIN, SWE, CZE, SVK, GER, SUI) sa to stalo doteraz zatial len jediny krat v historii a sice v roku 2006 vo stvrtfinale Svajciarskej ligy ked Lugano otacalo nepriaznivy stav serie proti Ambri-Piotta a nakoniec 4 vyhry po sebe ich poslali dalej... Takze Dukla je len 2.team v TOP7 Euroligach ktorej sa to podarilo

Co sa tyka NHL, taketo nieco sa stalo v dlhej historii len 2krat!!!

1.krat - 1942 vo finale - Toronto vyhrali nad Detroitom, a vtedy Toronto ziskalo po 4.krat Stanley Cup!

2.krat - 1975 vo stvrtfinale - New York Islanders zdolali Pittsburgh Penguins!

Zverejnené

čo prepísal svetové štatistiky, nielen slovenské.

Uvidíme ako to bude so Slovanom, ale Dukla môže len získať. Síce pred play-off som veril že cez Martin by sme mohli postúpiť, ale v piatom zápase pri stave 1:4 (a 1:3 na zápasy) by som na Duklu nevsadil ani starého baču. Postupom sme si polepšili o dve miesta a vzhľadom na prakticky zbabranú sezónu, minimálne štvrté miesto je úspech.

Zverejnené

Čo tu ideš Polarisovi zakazovať Axel?

Nie je toto náhodou tvoj príspevok? :lol:

Hokej sledujem len občas, ak náhodu získame nejakú medajlu pošlite mi SS, stretneme sa tu na budúcu sezónu.

Tešil som sa na Slovan - Skalica...ale otočiť z 3:0 na 3:4...pekne.

Zverejnené

No vidíš, otočiť z 0:3 na 4:3 dokáže len Dukla. To nech sa v Slovane naučia.

... ah, skoro som zabudol

Nie je toto náhodou tvoj príspevok?

No to vieš, ja som tiež taký istý fanúšik ako ty s Polarisom. Keď Slovan vyhráva tak máte plné huby rečí, ale ak prehrá tak sa na Fóre neukážete celý týždeň :lol: Len s tým rozdielom, že ja som tu každý deň. Ešte niečo "belasý fan"?
Zverejnené

Ináč. Páčil sa mi transparent zo 6. duelu TN-MT na TN strane.

MT UPLAKANCI VŠETKÉHO
zväčša je to Dukla ktorá často vyplakáva, najmä po sériách s Slovanom :lol:

uvidíme túto sériu. V princípe ma extraliga niejako nezaujíma, ale, som zvedavý...play-off sa dá.

Zverejnené

Semifinále nebude zaujímavé. Nepredpokladám že Dukla postúpi, keďže káder nie je možno ani na 80% fit. Bude záležať na forme, ktorú síce máme dobrú, ale neviem aký je zdravotný stav hráčov.

Preto, hoci som chcel aby sme postúpili, som si viac želal vidieť semifinále Slovan - Skalica. Tá eufória a forma ktorá momentálne vládne v Skalici by Slovan poslala na bronzové miesto na čele s Cígerkom, maximálne po 5 zápasoch.

Zverejnené

ja fandím skalici, aj tam chodím s bráchom občas pozrieť na zápasy. so slovanom ani s košicami sa im príliš nedarilo, videl som ako sa s nimi potrápili a aj prehrali na domácom ľade. hovi je dobrý, soplák jeden fínsky. ale teraz sa skaličania rozbehli, tiež sa teším na to, čo predvedú, odkedy sa stal trénerom mužov Peter Oremus, je na čo pozerať.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov