Sniper Zverejnené 6. Január, 2008 Autor Zverejnené 6. Január, 2008 A podľa čoho tak usudzuješ? Stačia tri prehry v rade (čo sa Slovanu nie raz stalo) a hneď to bude vpredu inak vyzerať. Trochu počítaj a uvažuj hlavne pri tom :lol:
Polaris Zverejnené 6. Január, 2008 Zverejnené 6. Január, 2008 jj....myslim, ze tie 3 body este uhrame :)Potom mi uz bude jedno ked prehrame ostatne zapasy v rade :lol: btw: Nejako vasi superi vyrovnali a my sme zvysili :)
Polaris Zverejnené 6. Január, 2008 Zverejnené 6. Január, 2008 NO...ani to velmi nebolelo :lol: Takze pogratulujte vitazom v tabulke :)
tomassi Zverejnené 6. Január, 2008 Zverejnené 6. Január, 2008 takže sme späť na 2. mieste KE až 5dúfam, že neskončia na 6. miestelebo v tom prípade sa má tretí na čo tešiť Polaris- o čom?
Polaris Zverejnené 7. Január, 2008 Zverejnené 7. Január, 2008 Hmmmm....pocujte....neviem ale tuto je to podla tej stranky co pozeram asik na prd a mozno som sa sekol....kolko je vlastne dohromady zapasov? Kolko ich este ostava? Dajako to tu nevychadza...
bobsapp Zverejnené 7. Január, 2008 Zverejnené 7. Január, 2008 44. kôl Slovan hrá ešte o 15 bodov.Najväčší prenasledovateľ Dukla hrá o 18 bodov, na Slovan stráca 14.
Polaris Zverejnené 7. Január, 2008 Zverejnené 7. Január, 2008 Lenze to by musel Slovan hrat este 5 zapasov a Dukla 6 co podla www.hokej.sk nevychadza a ani na hokejportaly...tak nejako nerozumiem. Respektive som sa k tomu akosik preklikol, lae len nahodou...ale na main stranke je to ine...teda konkretne prehlad zapasov.
bobsapp Zverejnené 7. Január, 2008 Zverejnené 7. Január, 2008 ? akože nevychádza hokej.sk Slovan 39 Dukla 38 ja idem podla tejto :lol:
tomba Zverejnené 7. Január, 2008 Zverejnené 7. Január, 2008 Do 44.kola zostava Dukle odohrat 4 zapasy a Slovanu 3 - celkovo je 44 kol,ale kazdy tim odohra 42 zapasov,lebo dve "rundy" zapasov SVK´20 nehrali...Plus dalsich 12 kol v systeme par-nepar,takze este je dost bodov v hre...
bobsapp Zverejnené 7. Január, 2008 Zverejnené 7. Január, 2008 heh, tak to som teda žil v tomto omyle....ale aj tak, kto má záujem čo meniť na tabulke?:) :lol:
Polaris Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 Paradicka...vitazne tazenie pokracuje :lol: SLOVAN 4 : 2 SKALICA Ostatni...to je jedno :)
Sniper Zverejnené 8. Január, 2008 Autor Zverejnené 8. Január, 2008 Teraz sa už bude len taktizovať a vyberať si súperov. Slovan si už nenavyberá musí čakať kto kto skončí ôsmy. V každom prípade príjemný súper to nebude. Pre Duklu prijateľný súper vychádza Poprad.
Polaris Zverejnené 9. Január, 2008 Zverejnené 9. Január, 2008 No s Popradom superit...hmmm....s tym by som zase ja nechcel hrat :lol:
tomassi Zverejnené 19. Január, 2008 Zverejnené 19. Január, 2008 Program Základnej časti "pár-nepár" vôbec sa mi nepáči tento model párne mužstvá majú žreb ťažší ako nepárne a to vravím, nielen kvôli DUKLE spravodlivejšie by to asi bolo hrať s každým 1 zápas a podľa postavenia v tabuľke rozhodnúť o tom kt. zápas hrať doma a ktorý vonku, ale ani to niej je BohVieČo ale nám je to aj tak celkom jedno, aspom sa rozťukáme pred play-off :lol:
Sniper Zverejnené 19. Január, 2008 Autor Zverejnené 19. Január, 2008 Tiež som pozeral na ten model a hneď som si povedal, že je to akosi na hlavu.To všetko kvôli tej SR20, nestihli polovicu zápasov tak teraz sa bude takto blbnúť.
tomba Zverejnené 19. Január, 2008 Zverejnené 19. Január, 2008 V pohode,ano,parne muzstva to maju tazsie,ale je treba sa rozohrat pred play-off a to Slovan zabezpeci skor ako napr. 20-tka,takze v pohode... Ak ste este nevideli Kollarovho Forsberga pri trestnych strielaniach s Martinom,tak
tomassi Zverejnené 19. Január, 2008 Zverejnené 19. Január, 2008 no len aby to 2. miesto obhájilidost dolezite zacinať doma Kollárovi to teraz ideblafáky, góly v oslabovkách, . . .ak bude ťahúňom v play-off, možno aj miestenku v repre dostanev jednom útoku s Uramom
tomassi Zverejnené 22. Január, 2008 Zverejnené 22. Január, 2008 Dukla Trenčín - HC Slovan Bratislava 3:1 (1:0, 0:0, 2:1)Góly: 1. Čacho (Hanzal), 47 a 49. Saliji - 41. Pavlas a ako sa zvykne písať, ostatné je jedno :lol:
Sniper Zverejnené 22. Január, 2008 Autor Zverejnené 22. Január, 2008 a ako sa zvykne písať, ostatné je jedno :lol:jj asi tak, ale výhra Dukly ma neprekvapila, s tým sa rátalo, SR20 porazila Žilinu, čím si Žilina skomplikovala boj o play-off. Ešte niečo som chcel... neviete kde je Polaris??? :)
tomassi Zverejnené 22. Január, 2008 Zverejnené 22. Január, 2008 možno bol v TN pozreť na svojich-možno Ti o chvíľu zazvoní a príde na návštevu a možno má nejaké dôležitejšie vedi ako hokej inak KE asi ešte plesajúsom úplne šťastný, že som dnes nedal na NRmal som chuť to dať ako tutovečku, ale niečo ma odhovorilo Súboj o slovenského hokejového útočníka Miroslava Kováčika, ktorý doteraz hrával v Nitre, vyhrala napokon švédska Skelleftea- momentálne 10 team Elitserien
Sniper Zverejnené 22. Január, 2008 Autor Zverejnené 22. Január, 2008 Však nehovoril náhodou Kováčik že sa mu do zahraničia moc nechce?
Polaris Zverejnené 23. Január, 2008 Zverejnené 23. Január, 2008 Uuuuuuuufffff.....vy pazmrdi....Ste nas dodzubali kua. :lol:Nevadi...nabuduce u nas :)
Hedgehog Zverejnené 23. Január, 2008 Zverejnené 23. Január, 2008 Akože nabudúce repete u vás? Veď uvidíme, či sa znova podarí... ;-)
tomassi Zverejnené 24. Január, 2008 Zverejnené 24. Január, 2008 pridi na stretkohodíme reč, nielen o hokejitrebárs ako Lažo s Kútnym no Kováčik toho pobehal už dosťdúfam, že sa vo SWE chatí
Odporúčané príspevky