bobsapp Zverejnené 25. December, 2007 Zverejnené 25. December, 2007 ...fandí prezident SR... :lol: , tak tento argument ma presvedčil. ešteže nie je prezident Fico lebo by sme zas museli púšťať zápasy zbornej. už som sa lakol že je to preto lebo DT zamestnáva hráčov ako Kútny, Hanzal... alebo niečim takým ako 56/0 :) ale ten argument že pri "KAŽDOM!!!" dôležitom zápase sa píska pre Slovan sa mi strašne páči. Veď preto je aj Slovan rok čo rok odkedy je vedeni SZĽH také ako je víťazom play-off či ligy. Ja zaseba, netvrdím že je to čisté, ale vytvárať dojem že už je vopred rozhodnuté je fakt smiešny. To že Čaprnka je najlepší rozhodca akého som kedy videl pískať je tiež fakt....keď ma ešte niečo napadne, dopíšem... :) Slovan opäť majster a nech vás aj roztrhá ;)
tomba Zverejnené 25. December, 2007 Zverejnené 25. December, 2007 bobsapp,to,ze fandi prezident SR,nie je argument,napisal som to ako zhodu nahod,ale som celkom rad,ze si tomu nevytkol aj prezidenta SZLH,ked uz to teda hras na argumenty,popri radsej toho...Prosim Ta,skopiruj mi pasaz,kde sa pise,ze pri KAZDOM!!! dolezitom zapase sa piska pre Slovan,jednak som nenapisal pre ktory klub a hlavne som nenapisal,ze sa piska pre niekoho,ale ze nejakemu klubu pri dolezitych zapasoch piska urcita skupinka rozhodcov...Fuu,este ze takych klubov nie je viac a identifikacia prebehla lahko...Nevytvaram dojem,ze je dopredu rozhodnute a ak to z mojho prispevku tak vyznelo,tak sorry,len nechapem,preco niektory klub ma byt zvyhodneny pred ostatnymi...Nastastie,nie sme na tom tak zle,aby bolo nieco vopred rozhodnute(s vynimkou cca dvoch sezon) a stale su tam aj prvky sportu a sutazenia... bobsapp,poviem Ti,neskutocne sa tesim na kazdy zapas Dukly s Kosicami,najvacsi historicky rival a s nimi su nadherne zapasy...So Slovanom je to o emociach,nechutnostiach a az v druhom rade o kvalitnom hokeji,emocie lepsie zvladaju slovanisti,preto sa Dukle nedari proti Slovanu tak,ako si klub a fanusikovia zelaju. Vies mi vysvetlit,kde sa tie emocie vzali?A nezval to vsetko na nenavist k hlavnemu mestu...
bobsapp Zverejnené 25. December, 2007 Zverejnené 25. December, 2007 - prezident nieje zas taký argument, preto je tam aj ten smajl - celým príspevkom som určite nereagoval len na teba tomba- sorry ak som ťa rozohnil :lol:- sám neviem ako som si len mohol vôbec myslieť, že píšeš o Slovane :)- keby mám premostiť to svoje "pri KAŽDOM",:) tak písal si o jednom fanúsikovi jedného klubu a o skorumpovaných rozhodcoch pri dôležitých zápasoch. A vôbec nechápem prečo ak je to tak až tak že sa kupujú zápasy, tak by tie dôležité vynechali. Ešte raz, nie je to reakcia len na teba ;)- no emócie idú v prvom rade z hladsika(TN zväčša nesklame) a priznám sa že tak aby som to tu rozoberal zas do histórie nevidím- nenávisť k hlavnému mestu ;) , to by ma ani vo sne nenapadlo pretože, neviem či sa to bude zdať niekomu divné, ale okrem pár Bratislavčanov nepoznám nikoho s antypatiami voči mestu ;)- a nakoniec, je to to len šport a ja nie som niejak zaťažený na Slovan žeby mi až srdce plesalo pri každom ich víťazstve, aj keď to nad Duklou niejako tak zvláštne vždy poteší
Polaris Zverejnené 26. December, 2007 Zverejnené 26. December, 2007 Ano chalani,mate pravdu,to o rozhodcoch je take otrepane,ze tomu uz nikto neveri........bla bla bla.....Sak to tu nebudem cele nechavat ze? :lol: Tak sa nad tym celym zamyslam, ze naco teda pozeras ten hokej :) Ked uz je vsetko vopred dane, tak vlastne o com je tu rec? ;) Aj nad tym si sa zamyslel? :) Lebo akonahle je Trencin na koni, tak take silne reci tu hadzes a ukazujes, jake krasne transparenty viete robit, ze az je to na smiech ;) Vlastne koli comu sa ty tesis teda? ;) Ked uz vopred vies, ze mame titul!?
tomba Zverejnené 26. December, 2007 Zverejnené 26. December, 2007 Polaris,naozaj som si neni isty,ci citas vsetky moje prispevky... Nevytvaram dojem,ze je dopredu rozhodnute a ak to z mojho prispevku tak vyznelo,tak sorry,len nechapem,preco niektory klub ma byt zvyhodneny pred ostatnymi...Nastastie,nie sme na tom tak zle,aby bolo nieco vopred rozhodnute(s vynimkou cca dvoch sezon) a stale su tam aj prvky sportu a sutazenia... A ked "nemilujes" sport, ked "nemilujes" svoj klub (dal som to radsej do uvodzoviek,aby ma nikto nechytal za slovicka),tak Ti,Polaris,budem tazko vysvetlovat,ze o com to je(zaujimave,ze nie si prvy slovanista,s ktorym som sa dostal az do tohto bodu,ze on vidi hokej cez prizmu titulov,ja vidim hokej cez krasne momenty,atmosferu na hokeji,goly a dalsich sto veci - ak mi teraz odpises,ze tak to vidis aj Ty,Polaris,tak potom nechapem Tvojmu prispevku,sorry) A je mi jasne,ze fanusikovia ineho klubu budu mat vlastnu pravdu a ja a fanusikovia mojho klubu vlastnu pravdu,no dufal som,ze sa tu rozprudi konstruktivna diskusia o nahodenej teme...Ale tak dobre,mozem na to dlabat... A Polaris,len a len pre Teba...
Polaris Zverejnené 26. December, 2007 Zverejnené 26. December, 2007 Ja z teba nemozem....kua mat tu viacej Slovanistov, tak by sa nesmierne pobavili :lol: Ale nevadi...ked nicomu nikdy nechapes je ti skoda daco pisat :)
bobsapp Zverejnené 26. December, 2007 Zverejnené 26. December, 2007 konštruktívnu diskusiu?....treba na to niejaké fakty. Všetko ostatné sú len dohady a konštrukcie
Sniper Zverejnené 26. December, 2007 Autor Zverejnené 26. December, 2007 treba na to niejaké fakty. :lol: Fakty? Počas minuločného finále inkasoval Hála gól, ktorý okrem hlavného rozhodcu nikto, ale skutočne nikto iný nevidel, dokonca ani videorozhodca. Ako je už dávno známe tento vymyslený gól ovplyvnil dôležitý zápas, kľúčový v celom finále. Divné verdikty rozhodcov počas kľúčových zápasov, v ktorých hral Slovan, sú známe aj z iných zápasov, stačí sa pozrieť na semifinále ZV-BA z r. 2004, rozhodca Lauff a hráč Mráz by vedel o tom. Takže ak niekto tvrdí že všetko vždy bolo v súlade s pravidlami tak to len musí tvrdiť nejaký zadubenec. Ale v podstate to už neprekvapuje ani mňa, od minuločného finále je naša tzv. "hokejová liga" je akurát len tak šaškárňou. Potvrdzujú to aj medzinárodné zápasy najmä na MS, kde mužstvo ťahajú takmer výlučne len hráči z NHL. Hráči z našej tzv. "hokejovej ligy" sú skôr výnimkou. Kedysi som našu ligu sledoval so záujmom, ale v dnešnej dobe ma zaujíma asi ako tak nejaká kolkáreň v zapadnutej krčme. Naša hokejová liga je bohužiaľ akurát len pre 16 ročné decká čo sa chcú vyziapať na štadióne, od športu to má čím ďalej tým viac. Futbal detto, ale to je už iná téma.
bobsapp Zverejnené 26. December, 2007 Zverejnené 26. December, 2007 Veď aj o tomto hovorím. Proste rozhodcovia sú slabučkí, aj tí extraligoví. Sám som naživo videl aj ked pískajú zápas v ktorom o NIČ nejde. Ale ak je verdikt v prospech Slovanu tak Skur.ený Slovan. Ak v prospech niekoho iného, tak Skur.ený rozhodca. Teda ak už hovoríš o Slovane.Či Krajčí je jediný ktorý má peniaze v tejto lige, aha :lol: Nehovorím že je všetko v poriadku, ale aj v minulej sezone bolo par rozhodnutí v belasí neprospech, ale bez tvrdení o skorumpovanosti pretože ak tím na to má, tak má. Ale ak Nie, tak sú často krát výhovorky, aby sa neporušila tradícia alebo čo :) o tom že jeden gól ovplyvnil celé finále sa radšej nechcem hádať, aj ked vždy lepšie ako štýlom "uje.em" súperovu "hviezdu". :)
tomba Zverejnené 29. December, 2007 Zverejnené 29. December, 2007 o tom že jeden gól ovplyvnil celé finále sa radšej nechcem hádať, aj ked vždy lepšie ako štýlom "uje.em" súperovu "hviezdu". :lol: Ked len Slovan dava na lad hviezdu minutu pred koncom za rozhodnuteho stavu,tak sa necuduj :) Ale nie,jasne,bola to zo strany Dukly nechutnost,ale ako povedal aj sam Uram,zbytocne sa to nafuklo a taketo situacie patria k hokeju... No,tak nam vcera Dukla pukla :) Palffy so Zalesakom boli o tri triedy lepsi nez cele trencianske muzstvo dokopy a trencianski obrancovia z nich boli tak dosr... ze to az pekne nebolo...ale 0:7 dost krutych,strely na branu 37:33 pre Duklu,ale vyhrat si absolutne nezasluzila...Sklamali skalicki fanusikovia,keby bolo 7:0 na trencianskom zimaku,tak by sa stadion triasol v zakladoch,v Skalici fandil len kotol...A o primitivizme niektorych z nich skoda hovorit...Ale nevadi,hlavne ze nesnezi... ;)
Sniper Zverejnené 29. December, 2007 Autor Zverejnené 29. December, 2007 Mňa by skôr zaujímalo prečo od zisku titulu v r. 2004 nastal taký úpadok trenčianského hokeja aký sledujeme dnes.Niečo v Dukle nie je v poriadku, hráči ktorí boli vlani oporami ako keby tam ani neboli. Čacho, Saliji hrávajú vôbec?Brankári sú mimo formy, obrana je neskutočne deravá a útočníci nie sú schopní dať gól. Nech mi nik nehovorí že na pozadí je všetko na 100%.Vedenie klubu by sa malo pozrieť do vlastných radov a začať to riešiť.Myslím si však, že takéto neúspechy sú potrebné, po nich príde k rekonštrukcii celého tímu, ktorá je raz za čas potrebná. V Dukle je to potrebné už dve sezóny.
tomba Zverejnené 29. December, 2007 Zverejnené 29. December, 2007 Axel: ????? Minula sezona bola strieborna,v tejto sme na tretom mieste v tabulke,to po com ty volas posledne 2 sezony,sa urobilo pred 2 sezonami za ery Spisaka a hlavne po Hovorkovi...Vzhladom na rozpocet Dukly mozme byt radi,ze Dukla sa drzi tam,kde je,rozpoctom je na urovni Martina,Nitry,Skalice, Kosice a Slovan maju o polovicu vyssi rozpocet...Do Dukly sa nechodi pre peniaze...Chybaju peniaze a obavam sa,ze ak sa nikto silny nenajde,tak...
Sniper Zverejnené 29. December, 2007 Autor Zverejnené 29. December, 2007 To je síce pekné, že vlani bola Dukla strieborná, ale ja mám na mysli roky sezóny keď Dukla bola postrachom pre všetky ostatné kluby, keď výkonostne bola minimálne o triedu lepšia ako takmer celý zvyšok ligy, keď sa nad niečím iným ako nad titulom ani neuvažovalo, a nie teraz keď uhrajú remízu tak to považujú za úspech.Neviem ako ty ale ja nepamätám na sezónu kde by Dukla dostávala v zápasoch 7 gólov v takom krátkom slede (so Zvolenom 1:7, na Slovane 7:5, v Skalici 7:0, zabudol som na niečo ešte?).
tomba Zverejnené 29. December, 2007 Zverejnené 29. December, 2007 Ajax Amsterdam v 95-tom valcoval vsetko,co mu prislo pod cestu,Borussia Dortmund o par rokov neskor tiez,chces z hokeja?Vies,co by Dukla Jihlava dala za to,keby bola tam,kde je teraz Trencin?Zober si,ako skoncil osud inych Dukiel po celej republike vo vsetkych sportoch,ktora Dukla obstala v novych podmienkach najlepsie...Uvedom si,ze financne vztahy v nich boli nastavene uplne inak,ako v inych kluboch...A je v podstate zazrak,ze Dukla je teraz tam,kde je a mas este komu fandit...A chces dominanciu?Daj na stol dodatocnych 50-100 milionov na sezoonu a mozes ju mat...
Sniper Zverejnené 29. December, 2007 Autor Zverejnené 29. December, 2007 Zajtra vstup na zápas Trenčín - Nitra zadarmo! Po vysokej prehre v Skalici sa rozhodlo vedenie klubu Dukly Trenčín udeliť hráčom v našich zemepisných šírkach tradičnú pokutu. "Po výprasku na Záhorí sme sa rozhodli pre tento krok. Odohrať nasledujúci zápas proti Nitre dúfajme pred plným publikom, lebo bude vstup zadarmo. Pre tento krok sme sa rozhodli lebo si ctíme fanúšikov. Na vstupné sa im vyzbierajú hráči," vysvetlil generálny manažér Eduard Hartmann. Žeby som išiel nech hráči to majú poriadne hlboko do vrecka? :lol:
bobsapp Zverejnené 29. December, 2007 Zverejnené 29. December, 2007 čo to vlastne ponúkli Zálešákovi že uprednostnil Skalicu pred zahraničím?
Sniper Zverejnené 29. December, 2007 Autor Zverejnené 29. December, 2007 Aaaale Zálešák náhodou strelil hatrick a už z neho robia v Skalici boha. Príde play-off a tam sa uvidí či im bude stále taký platný.
bobsapp Zverejnené 30. December, 2007 Zverejnené 30. December, 2007 No tak na našu ligu je dosť dobrý ale ka má byť hattrick proti Dukle znakom priemernosti tak je všetko v poriadku.....síce on tých 3+2 dal náhodou :lol:, tak potom nič teda...
Sniper Zverejnené 30. December, 2007 Autor Zverejnené 30. December, 2007 ak má byť hattrick proti Dukle znakom priemernosti tak je všetko v poriadkuJe to približne tak v poriadku ako keď Slovan vlani vyfasoval doma desinu od Dukly a stal sa majstrom. Trochu odveci aby budúci majster doma dostal desinu, nie? Dnes Dukla rozobrala Nitru 9:1, no aspoňže tak.
Polaris Zverejnené 2. Január, 2008 Zverejnené 2. Január, 2008 Vsetko dobre do Noveho Roku :lol: Ale SLOVAN aj tak GO GO GO A Trencinu prajem trocha viac stastia....bo za poslednu dobu to tam akosik fakt do brany nepada...teda okrem Nitri :)
tomba Zverejnené 2. Január, 2008 Zverejnené 2. Január, 2008 Aj ja prajem vsetkym,co sem aspon obcas kuknu PF 2008 A tiez prajem Slovanu trosicku stastia - ale len co sa tyka turnaja Super Six,potom zase smitec :lol:
tomassi Zverejnené 5. Január, 2008 Zverejnené 5. Január, 2008 9:1 Nitru potom na Liptove 5:1- síce víťazstvá nad spodkom tabuľky, ale ich presvedčivosť naznačuje lepšie časy
Sniper Zverejnené 5. Január, 2008 Autor Zverejnené 5. Január, 2008 Len škoda že Slovan zachraňoval šťastné víťazstvo v posledných minútach zápasu :lol:
Polaris Zverejnené 5. Január, 2008 Zverejnené 5. Január, 2008 Lebo Slovan :) Ked bude zapas s my versus vy, tak to bude: "Zaciatok KONCa" :lol:
Polaris Zverejnené 6. Január, 2008 Zverejnené 6. Január, 2008 NO...takze vypada to, ze uz budeme na stalo prvymi :)A to som si myslel, ze nas este aspon NIEKTO predbehne :lol:GO SLOVAN GO
Odporúčané príspevky