Skočiť na obsah

Slovnaft Extraliga (po sezónu 2007/2008)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Slovan BA - Slovensko 20 5 : 2

Poprad - Žilina 5 : 4

Zvolen - Lipt. Mikuláš 4 : 1

Martin - Nitra 3 : 2

Trenčín - Skalica 4 : 5

- kurnik posledné 3 zápasy prehraté a skóre 9:15

v zápase isto zohrala rolu neprítomnosť Kollára, Hanzala a Húževku

Košice - Kežmarok 6 : 4

• Odpovedí 738
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

183

• tomassi

155

• Polaris

90

• Ignatius

56

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Skalica pekne, Dukla len tak ďalej :lol: .....Hanzal ešte aj hráva?

Zverejnené

Hanzal je zraneny,ale v decembri ma vytycene pojednavanie...K hokeju zo strany Dukly v sucasnosti nie je co pisat,len,ze sa potvrdili Stavjanove slova..A vzdy lepsie teraz ako v marci...

Tak aspon jedina pycha trencianskeho stadiona v sucasnosti...

Obrázok

Zverejnené

No tesim sa z nasho tymu :lol: Velikansku radost mi robia :)

Len tak dalej chlapci: GO SLOVAN GO :)

Zverejnené

Juuuuuuuuuj.....skoda no....akurat som dosiel zo zapasu Slovan : Kosice.

Velmi dobry zapas to bol....prva tretina bola vskutku zaujimava...najprv sme dali 2 goly a hned na to vyrovnali, bo hrali 5:3...skoda no...potom sme v dalsej ich presilovke fasli....

V druhej tretine vyhravali KE...No nastastie vyrovnanie....potom predlzenie...no smola ked hral nas hrac bez hokejky :lol:

Ale nevadi...dakujem chalanom za vyborny vykon a hlavne kvalitny zapas...:)

Zverejnené

Žilina - Kežmarok 1 : 2

Slovan BA - Košice 3 : 4 pp

- konečne :lol:

Nitra - Trenčín 3 : 4 pp

- konečne :)

Lipt. Mikuláš - Martin 1 : 2

Poprad - Zvolen 4 : 1

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Heh......Dukla vo Zvolene 1-7 .....potom trošku nervozity v Martine ale opäť to pekne skončilo...Slovan, Dukla, len tak ďalej

Zverejnené

Slovan, Dukla, len tak ďalej

Poprad - Slovan 6:2

SR20 - Dukla 0:2

veru Slovan, Dukla, len tak ďalej

Ako je to s výsledkami mužstiev so SR 20? Tie body sa započítavajú do tabuľky a budú potrebné pre play-off alebo nie?

Zverejnené

Poprad 6:2 Slovan

- ten Lažo je fakt magor

prisám fakt by sa všetky kluby mali dohodnúť a každý zápas by mal dostať minimálne 1 bitku

33. Halaj (Jabrocký, Dora), 34. Bambúch (Martin Segľa), 36. Martin Segľa (Marcel Haščák), 38. Buc (Jabrocký, Dora)

- brankár asi nevyspal oslavy 90-tky

Zvolen 6:2 Kežmarok

L.Mikuláš 4:3 Skalica

Martin 4:1 Košice

Luke Sellars asi zaúradoval

dresy trošku gýč, ale každé oživenie sa cení

Obrázok

SR 20 0:2 Trenčín

nulka, no pekne

Zverejnené

neviem presne, ale videl som strih ako ležal na branárovi

a dával mu :lol:

Zverejnené

MsHK Žilina - HK VSR SR 20 8:1 (3:1, 1:0, 4:0)

- mmm

ExExMajster sa chystá obnoviť zašlé časy slávy

MHk 32 Liptovský Mikuláš - Slovan Bratislava 0:1 (0:0, 0:0, 0:1)

- no Chelski sa môže skovať

aspom keby to nedal ten chrapúň

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

No tak zajtra sa tesite nie? :lol: Mozno nas aj porazite :)

Zverejnené

Košice - Žilina 3 : 1

Trenčín - Slovan BA 0 : 1

na strely 50:17

:lol: :) :)

Martin - Skalica 2 : 0

- som si robil srandu zo spolužiačky, ale oni to s tým titulom asi myslia skutočne vážne ;)

Zvolen - Nitra 5 : 0

Poprad - Lipt. Mikuláš 4 : 3 pp

Zverejnené

Raz som sa pozrel na hokejportal.sk a akurát tam bola hláška o tom že nejaký trenčiansky hokejista bol atakovaný a za to dostal 5 minút. Komentátor tam ešte niečo písal o "tých pánoch v pruhovanom".

Tým som sa len utvrdil v mojom názore na tzv. "slovenskú hokejovú extraligu". Hokej na Slovensku uá dávnejšie skončil, môžme hrať na rybníkoch, úroveň bude rovnaká.

"KONCert roka" :lol: to hovorí samo za seba

Zverejnené

Musel by som dlho lovit v pamati,aby som si spomenul,kedy som videl zapas s takymto vykonom rozhodcov...To bol neskutocny otras,grc,hnus...Prve dve hakovania slovanistov odignoroval,aby potom Trencana poslali von za rovnaky hacik,o minutu vylucit brankara za kroscek,to chcelo tiez vela fantazie...Potom v presilovke 5na3 dala Dukla gol po dorazke,ked Hovi nekontroloval puk a rozhodca vyluci Trencana za akesi sekanie...A vrchol vecera prisiel pred koncom druhej tretiny,ked slovanista strcil do Fatyku,ten pritom zvalil ciaroveho rozhodcu a dostal za to trest v hre a 5-minutova presilovka pre Duklu...Zahodili sme sice nemozne a hovi hviezdil,ale to,co predviedli pruhovani,nema obdoby...Som si pripadal na tom stadione uplne zbytocny...

Zverejnené

pre nezainteresovaného, môžu znieť TomBa-ove slová ako názor fanúšika, kt. mužstvo je vždy obetným baránkom

no slová NHL-károv, kt. tu hrali počas lock-out-u, resp. Žigove zo začiatku sezóny

fakt by sa stým malo niečo robiť,

ale to by najprv trebalo vykopať tú bandu štbácku

Zverejnené

No a ja sa zatial tesim z vitazstva Slovana :lol:

Nebojte...mozno vyhrajete titul :)

Tam nam v play off mozno ukazete, ze co je vo vas :)

Zverejnené

Nebojte...mozno vyhrajete titul :lol:

Ty už píšeš jak Golonka :)

Čo sa týka play-off v tomto som silne skeptický, neverím že by na pozadí bolo všetko čisté, takže kto chce zarobiť kludne môže vsadiť na Slovan, iný víťaz nebude.

Zverejnené

Aké alibi...keby sa nedarí, hodíme to na rozhodcu.

a to s tým vsádzaním si si hovoril aj minulý rok? :lol:

Zverejnené

Pozor, tu kazdy opakuje svoje tvrdenia kazdym rokom :lol: A ano...aj ja sa k nim pridavam :)

Staci si len zvyknut............A raz ked bude dakedy Trencin majstrom, tak to tu bude teprve diskusia :)

Zverejnené

Ano chalani,mate pravdu,to o rozhodcoch je take otrepane,ze tomu uz nikto neveri...ved nikomu sa nic nedokazalo,slovensky hokej je cisty a prudko kontrastuje so stavom v slovenskej spolocnosti...Len nahoda sposobuje,ze jednemu klubu na Slovensku fandi prezident SR aj predseda SZLH,ze ked piska zahranicny rozhodca jednemu klubu,tak sa mu zrazu tak nedari,ako keby zneistel a pomer vylucenych sa trosku meni,ze jeden rozhodca piska jednemu klubu 4 zapasy a vsetky vonku s priemerom vylucenych 12 hracov,ze jednemu klubu sa neustale pri dolezitych zapasoch toci skupinka 3-4 rozhodcov...Verte mi,ze aj mne lezie na nervy,ze takeho nestastne zhluky nahod vrhaju malu skvrnku na cisty a neskorumpovany slovensky hokej...Ale stale budem verit,ze ked pride klucove obdobie sezony,play-off,ze si nikto na tieto skvrnky nespomenie a tak,ako kazde play-off,aj toto prebehne v duchu fair-play...A vyhra ten najlepsi,lebo vyhra 12 zapasov,s krasnymi golmi,ktore bude vidiet cele Slovensko...

A chvalabohu,ten najskorumpovanejsi Caprnka,podla ktoreho je hokej chlapska hra a podla toho aj piska,sa uz nikdy neprebojuje do extraligy,pre istotu...

Zverejnené

Tak tak, to je dobre že Čaprnka už nebude rozhodovať, a práve si myslím že naša extraliga potrebuje také esá ako Lauff alebo Konc, škoda že nemáme viac takých Lauffov a Ko-Koncov.

Zverejnené

Nebojte...mozno vyhrajete titul :lol:

Tam nam v play off mozno ukazete, ze co je vo vas :)

No to by sa play-off muselo hrať niekde, kam by nepustili tých slovenských pruhovaných ...
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov