tomassi Zverejnené 28. Október, 2007 Zverejnené 28. Október, 2007 MHC Martin - Slovensko "20" 10:1 (3:1, 4:0, 3:0) :lol: HK ŠKP Aquacity Poprad - SkiPark MHK Kežmarok 3:4 (2:0, 0:0, 1:3 - 0:1) - Popradčanom derby nejak nevýchadzajú MsHK Žilina - Dukla Trenčín 0:1 (0:0, 0:1, 0:0)- síce chudobné, ale 3 bodové víťazstvo, na kt. si ktovie ešte ako dlho budú musieť Žilinčania počkať MHK 32 Liptovský Mikuláš - Slovan Bratislava 2:6 (1:2, 1:2, 0:2) HKm Zvolen - HC Košice 4:2 (4:0, 0:2, 0:0)ešteže Zvolen stlačil brzdu, lebo piatkový náraz do steny by bol pre Vraňare v tej rýchlosti nepríjemný
Sniper Zverejnené 28. Október, 2007 Autor Zverejnené 28. Október, 2007 Čím ďalej tým viac som presvedčený že "nominácia" SR20 bola chybou.
tomassi Zverejnené 28. Október, 2007 Zverejnené 28. Október, 2007 ako som už písal, to či to bola chyba uvidíme na prelome rokov,ale z doterajších zápasov nevyhrať ani 1 a dostávať takéto debakle nie je BohViečo
tomba Zverejnené 29. Október, 2007 Zverejnené 29. Október, 2007 Tak,vcera som bol v Ziline na vyjazde... som ten s tym salom :lol: Fantasticka atmosfera od jednej poobede do deviatej vecer,freneticke povzbudzovanie Dukly pocas zapasu,svorka zilinskych vlcov si ani nepipla...inak najslabsi vykon Dukly v sezone,co som videl,ale to bolo jedno,lebo po prve sa vyhralo,po druhe so Zilinou su vacsinou vzdy hnusne zapasy a po tretie hokej nam bol vsetkym viacmenej ukradnuty ;) Jo,tomassi tam napisal akesi dalsie vysledky,asi sa hralo cele kolo :) Na domaci zapas s KezMarokom pripravena klubova megavlajka,aka nema na slovenskych extraligovych stadionoch obdoby :)
Sniper Zverejnené 29. Október, 2007 Autor Zverejnené 29. Október, 2007 tomba tam kde stojíš sú tridsiati so šálom... svorka zilinskych vlcovtoto je výstižné :lol: So Žilinou vždy bývajú ťažké zápasy, aj s Mikulášmi. Títo súperi nám nesedia. Som zvedavý na tú vlajku.
Stevo98 Zverejnené 30. Október, 2007 Zverejnené 30. Október, 2007 Dnesne vysledky: Slovan 3 - 0 Poprad Kosice 1 - 0 SN Martin Nitra 2 - 1 Zilina Kezmarok 3 - 5 Zvolen Skalica 5 - 1 Lipt.Mikulas Dukla, SR 20 - volno Poprad, Poprad, co to len spravili?! Nasi ledva doma vyhrali nad MT. Za vyhru po najazdoch su len 2 body, nie? KUA! Skoda prehry KK, som rad, ze SI si s Lipou poradila.
Sniper Zverejnené 30. Október, 2007 Autor Zverejnené 30. Október, 2007 Mám taký dojem že sa neplánuje aby SR20 tie chýbajúce zápasy dohrala.
Stevo98 Zverejnené 31. Október, 2007 Zverejnené 31. Október, 2007 Nie? Hmmm, som zvedavy ako to nakoniec spravia...
tomassi Zverejnené 5. November, 2007 Zverejnené 5. November, 2007 Košice - Trenčín 1 : 2 pp :lol:-vraj veľmi kvalitný zápasneviem prečo takéto zápasy nevberajú do telky, šak majú rozpis na celú sezónu"argument", že chcú ukázať všetky mužstvá našej ligy absolútne neobstojí a a tvrdiť to v našej lige je veľmi trápne Martin - Kežmarok 5 : 2 Zvolen - Slovan BA 1 : 4 Lipt. Mikuláš - Nitra 4 : 5 - dosť gólova na zápas o chvost tabuľky Poprad - Skalica 5 : 2
Polaris Zverejnené 7. November, 2007 Zverejnené 7. November, 2007 No parada...aj na prvom mieste konecne sme :lol:
Hedgehog Zverejnené 8. November, 2007 Zverejnené 8. November, 2007 Tak si to užite, kým sa zase nebude hrať... :lol:
tomassi Zverejnené 14. November, 2007 Zverejnené 14. November, 2007 Lipt. Mikuláš - Žilina 4 : 5 Poprad - Nitra 6 : 2 Zvolen - Skalica 4 : 2 Martin - Slovan BA 1 : 4 Trenčín - Kežmarok 0 : 3 no úplne poprdely, človek môže isť húliť handry a nie tipovaťtomba bude mať dnes čo vysvetlovaťešte aj ten Slovan vyhra v Martine, to kde sme :lol:
Polaris Zverejnené 14. November, 2007 Zverejnené 14. November, 2007 Heh...no tak trosicku sa teda este zdrzime na prvej priecke :lol:
tomba Zverejnené 15. November, 2007 Zverejnené 15. November, 2007 Polaris,zajtra mate utrum :lol: Inac dobra forma v novembri/decembri je muzstvu na dve veci a len malokedy sa stalo,ze ju dokazali zurocit v marci/aprili...Naopak muzstva v tomto obdobi sa trapiace vacsinou play-off uhravaju...Ale viem,slovan je slovan a ked nebude forma,tak sa forma zabezpeci...
Polaris Zverejnené 15. November, 2007 Zverejnené 15. November, 2007 Ak ti to pomoze k tvojmu sebauspokojeniu, tak budis :lol:
tomba Zverejnené 15. November, 2007 Zverejnené 15. November, 2007 Polaris,absolutne nechapem tvojmu prispevku,co si nim chcel povedat... Zajtra mame spolocny zapas,ak nechces podpichnut,hecnut,tak radsej nepis k tomu nic,je to zbytocne...
Polaris Zverejnené 15. November, 2007 Zverejnené 15. November, 2007 To je v poriadku, ked tomu nechapes, tak nevadi :lol: Zajtra sa tesim na zapas...a to je hlavne :)
tomba Zverejnené 15. November, 2007 Zverejnené 15. November, 2007 jj,tiez sa tesim na zajtra...Aky ocakavas scenar?Dufam,ze sa bude opakovat scenar z filmov "Desat prikazani",ale spokojny budem aj pri opakovani scenara "Pat lupicov a stara dama". Kedze mam dneska kompromisnu naladu,tak snad sa zajtra v "Spozastlpanicnevidim" arene bude davat "Sedem statocnych" :lol:
tomassi Zverejnené 15. November, 2007 Zverejnené 15. November, 2007 no tak chlapcibuď sa obaja ukludníte alebo Polaris dostane warn :lol:(srandujem, nerád by som mal temu v HydePark-u) no šak aj keď belasé peklo zajtra prehrá, tak šancu na reparát dostane pred TV kamerami v sobotuproti nebezpečne rozbehnutej "20"
Polaris Zverejnené 15. November, 2007 Zverejnené 15. November, 2007 Sak vravim chalani...ak vas to ukludni :lol:Srandujem :) Nechcem warn :)Lenze je tu malo Slovanistov, tak ja len, ze kazdy by tak reagoval ;) Inac hura na hokej ;)
tomassi Zverejnené 16. November, 2007 Zverejnené 16. November, 2007 SR "20" v extralige až do roku 2010- veľmi, ale naozaj veľmi rád by som vedel ako došli k takémuto rozhodnutiuvýsledky v lige to určite neboli a myslím, že víťazstvo na jednom turnaji, k tomu bez jediného špičkového mužstva je málo
tomassi Zverejnené 16. November, 2007 Zverejnené 16. November, 2007 Žilina - Košice 3 : 6 Slovensko 20 - Kežmarok 3 : 2 ts - pfú, nie je možnéaj keď na trestné, cení sa topodpora a vyhratá turnaj ich asi motivoval, dúfajme, že im to vydrží, minimálne do zajtra Slovan BA - Trenčín 7 : 5- mohol byť kvalitný zápasneviem, prečo pri rozpise zápasov nezohľadňujú TV práva Skalica - Martin 0 : 2 Nitra - Zvolen 3 : 4 pp Lipt. Mikuláš - Poprad 1 : 2
Polaris Zverejnené 16. November, 2007 Zverejnené 16. November, 2007 Dobry zapas bol, okoreneny o peknu nadielku golov :lol:Tak este si vychutnam chvililinku tu prvu priecku :)
tomba Zverejnené 16. November, 2007 Zverejnené 16. November, 2007 Buduci tyzden je Poprad - Dukla v tv,tak nechceli Duklu silit...A nakoniec som mal pravdu,bolo Sedem statocnych,len na nespravnej strane...Nevadi,prave som zistil,ze odteraz uvidim 6 zapasov Dukly po sebe :lol:
Sniper Zverejnené 17. November, 2007 Autor Zverejnené 17. November, 2007 Dukla vôbec nie je vo forme, najmä Hála. Chytal včera Kováč? Ani neviem kedy sme naposledy dostali 7 gólov. 5 gólov dať na Slovane je dosť, ale keď sme doma prehrali s Kežmarkom, ktorý včera prehral s "20" tak to tiež o niečom hovorí.
Odporúčané príspevky