tomassi Zverejnené 7. Október, 2007 Zverejnené 7. Október, 2007 výsledky poukazujú na zlyhanie, ale pravý účinok uvidíme až rpi ich zápasov proti iným reprea hlavne na svetovom šampionáte na prelome rokov
Sniper Zverejnené 7. Október, 2007 Autor Zverejnené 7. Október, 2007 No dnes bolo veľmi divoké kolo. Dukla prehrala v Kežmarku 2:3 :) ale raz to muselo prísť... Slovan prehral doma s Martinom tiež 2:3 hoci v poslednej tretine viedol už 2:0 :lol: Skalica rozbila Zvolen 9:1 SR20 s Košicami uhrala prijateľný výsledok 0:1 Nitra prehrala s Popradom 4:5 hoci viedla už 4:0! A nakoniec Žilina porazila Mikulášov 5:3
tomba Zverejnené 7. Október, 2007 Zverejnené 7. Október, 2007 Takze,paralela:Sezona 2003/2004: Dukla v lete vyhrava Rona Cup,v sezone potom neprehrava prvych 14 zapasov,cim vytvara novy rekord SVK extraligy Sezona 2007/2008:V lete prichadza prehra Dukly v pripravnom zapase s Kometou Brno,potom seria 9 pripravnych zapasov po sebe bez prehry, vratane celkoveho vitazstva na Rona Cupe,prichadza zaciatok extraligy a seria natiahnuta na dalsich 11 zapasov,celkovo 20(!!!) zapasov bez prehry Snad paralelu najdem aj na konci rocnika :lol:
Polaris Zverejnené 9. Október, 2007 Zverejnené 9. Október, 2007 Hadajte kto sa dnes tesil najviac :lol:
tomassi Zverejnené 12. Október, 2007 Zverejnené 12. Október, 2007 Aj somsa sem chystal prdať hodnotný príspevok, hlaven po druhej tretine v Púchove, ale ...dúfam, že sa nebude teraz ťahať 11 zápasová šnúra bez bodu
tomba Zverejnené 13. Október, 2007 Zverejnené 13. Október, 2007 Zajtra seria prehier konci,o to sa nebojim...Islo len o to,ze rozhodcovska mafia na cele s arciblbom chceli mat vyrovnanu ligu,tak vyrovnanu ligu maju,to je vsetko...Ak to zajtra u nas Nitra uhra o menej ako o 5-golovy rozdiel,tak budem prekvapeny...
Polaris Zverejnené 13. Október, 2007 Zverejnené 13. Október, 2007 Jj :lol: Niekedy to ako proste muselo prist :) Zatial sa tesim velmuo ja :)Som si vsimol aj, ze dajako utichli ovacie ;)Tak teda sa sem mrk, ked o5 vyhrajete...nech je sranda ;)
Sniper Zverejnené 13. Október, 2007 Autor Zverejnené 13. Október, 2007 Ja som bol zvedavý iba na tú trenčiansku sériu, na slovenský hokej som názor nezmenil. Ale včerajší zápas v Skalici ma presvedčil že tá forma asi niekam odišla, príliš veľa vylúčených na našej strane s vysokými trestami asi tiež nie je celkom v poriadku, uvidíme čo bude ďalej Polaris a kde si bol keď Slovan doma pukol s Martinom? Alebo ty sem chodíš len vtedy keď Slovan vyhráva? Čakal som to...
tomba Zverejnené 13. Október, 2007 Zverejnené 13. Október, 2007 Axel,forma muzstvu neodisla,odisla len jednemu muzovi,tomu najdolezitejsiemu...Naviac aj obrana sa teraz zranenim Malinskeho oslabila a caka sa na koniec hostovania Mikusa zo Ziliny...Ale co sa tyka herneho prejavu,je to stale rovnake,lietaju po lade ako motorove mysi,zrazaju sa,forcekuju, prevysuju supera,len goly neboli,naviac ak chce niekto otupit silu Dukly a jeho prejavu,tak staci malo - piskat kazdy stret so superom ako nedovoleny a tym nutit Duklu zmenit styl hry priamo pocas zapasu,z coho vyplynie len zbytocna nervozita...
Sniper Zverejnené 13. Október, 2007 Autor Zverejnené 13. Október, 2007 KE - BA 7:2 v predohrávke 15. kola Polaris kde si? :lol:
tomassi Zverejnené 13. Október, 2007 Zverejnené 13. Október, 2007 pekný zápas,ale výkon Sasu Hovi-ho predčil naozaj všetky očakávaniaškoda som myslel, že sa ešte raz vráti do brány
Polaris Zverejnené 14. Október, 2007 Zverejnené 14. Október, 2007 Polaris a kde si bol keď Slovan doma pukol s Martinom? Alebo ty sem chodíš len vtedy keď Slovan vyhráva? Čakal som to... :lol: Ze ta huba neboli a to ze som Vam pochvalil muzstvo si uz nepamatas? No no no??? :)
Sniper Zverejnené 14. Október, 2007 Autor Zverejnené 14. Október, 2007 No však ja to považujem za normálne keď na Duklu idú iba chvály, takže aj to som čakal :lol:
Polaris Zverejnené 14. Október, 2007 Zverejnené 14. Október, 2007 Urcite ta teraz musi este viac boliet :lol:
Hedgehog Zverejnené 14. Október, 2007 Zverejnené 14. Október, 2007 Teraz už nie - už sme to prelomili naspäť... :lol:
tomba Zverejnené 16. Október, 2007 Zverejnené 16. Október, 2007 Este navrat k nedelnajsiemu zapasu Dukly proti Nitre,stalo sa presne to,co som pisal v sobotu,Dukla sa bala ist do subojov,aby neboli hraci vylucovani a hra bola podpriemerna,slaba - no na Nitru stacila...Asi najslabsi zapas sezony,potesili len dve veci, prva Kovacova nula v extraligovej kariere a tento transparent Ale zatial vsetko OK,cez vikend snad dve vyhry,v nedelu v Trencine pravdepodobne slager o prve miesto v tabulke s Popradom...
tomba Zverejnené 19. Október, 2007 Zverejnené 19. Október, 2007 Ja to kaslem,stratene 3 body a strata 1. miesta Dukly Trencin,to nam ten sportovy vikend pekne zacina...Som fakt sklamany a poslat na trestne strielania 2krat Ronyho Petrovickeho,je prekaucovanie,asi dali Tondovi o Ronym zle infosky... Jaaaj,a keby niekto nevedel,o com tocim,tak Liptovsky Mikulas - Trencin 4:3sn,na prve miesto sa na dva dni :lol: dostal Poprad
tomassi Zverejnené 19. Október, 2007 Zverejnené 19. Október, 2007 kurniknechcem z toho robiť tragédiu, ale už by bolo na čase sa vschopiť a aspom sa priblížiť k výkonom zo začiatku sezóny Košičania tentokrát na trénera acylpirínovú metódu nepoužili a predsa sa chytili
Polaris Zverejnené 20. Október, 2007 Zverejnené 20. Október, 2007 Akotak to sledujem...Dukle sa vzdy darilo na zaciatku sezony...ale dajako to nevedia dotahat. Ale aj tak...drzim palce. Ale aj tak SLOVAAAAN :lol:
tomassi Zverejnené 21. Október, 2007 Zverejnené 21. Október, 2007 Dukla Trenčín - HK Aquacity ŠKP Poprad 4:0 (2:0, 0:0, 2:0) Góly: 17. Pardavý (Kollár, Fatyka), 17. Marek Haščák (Křetínský), 41. Kollár (Čacho, Pardavý), 55. Čacho (Húževka) aspoň, že toto takto pekne vyšlo aj výsledok je pekný aj Pirulák sa chytil tomba dnes bude jak bomba HC Košice - HK Ardo Nitra 8:2 (3:2, 2:0, 3:0) - vraňare sa nám nejako podozrivo rozbehli SkiPark Kežmarok - HK 36 Skalica 1:3 (0:1, 1:2, 0:0) HC Slovan Bratislava - MsHK Žilina 5:3
Ignatius Zverejnené 21. Október, 2007 Zverejnené 21. Október, 2007 No jo, som rád, že Tombove predpovede o víťaznej červenej nedeli vyšli :lol: Dukla sa opäť dostala do čela a snáď sa už chytí a zaboduje aj nabudúce :)
tomba Zverejnené 22. Október, 2007 Zverejnené 22. Október, 2007 Igny,ani netusis,aky som aj ja rad,ze sa moje predpovede o cervenej vitaznej nedeli a ciernom anglickom tyzdni naplnili :) Ku vcerajsiemu hokeju,od obeda sme vymyslali a malovali tento transparent ,myslim,ze sa vydaril, hokej bol vzhladom na stav,v akom som sa uz potom podvecer nachadzal :lol: celkom dobry,bez sekundy pochybnosti,kto v ten vecer vyhra,mrzia len tie zranenia,i ked na dlhsie by mal byt vyradeny len Poljacek,tak snad sa tie rady zranenych nerozsiria...Zajtra je Zvolen a koniec tyzdna bude zasa narocny :) a nech tomassiho aj roztrha: FORZA DUKLA!FORZA FERRARI! nic v zlom,bracho ;)
tomba Zverejnené 27. Október, 2007 Zverejnené 27. Október, 2007 Tak ku vcerajsiemu zapasu Dukly s Martinom,len kratko - TASR: "Trenčín bol svedkom najlepšieho stretnutia extraligy v tejto sezóne." Myslim,ze to hovori za vsetko,vyborny zapas bez hlucheho miesta,vyborna atmosfera bez hlucheho miesta,Martin hral fantasticky,ale aj tak vyhralo lepsie muzstvo... A naviac jedinecny transparent,ktory nema v slovenskej extralige obdobu :) Jo,a este report z celeho kola,slovan vyhral,zvolen vyhral,kosice vyhrali,skalica vyhrala,mikulas vyhral,ale koho to zaujima :lol:
tomassi Zverejnené 27. Október, 2007 Zverejnené 27. Október, 2007 Jo,a este report z celeho kola,slovan vyhral,zvolen vyhral,kosice vyhrali,skalica vyhrala,mikulas vyhral,ale koho to zaujima :lol: jj však ako sa spieva v jednej pesničke bať slovan aj Košice a snima zvyšek ligy do ... a ešte k tomu trensparentu to musia byť fakt hlaičky čo to vymýšlajú musí to stáť skutočne veľa námahy a trpezlivosti alebo, žeby iba zopár pív? Matka z Oravy, tatko z východu, ja som Bratislavčan inak Košice idú skutočne poprdely naolžil ďalšiu nádielku
tomba Zverejnené 27. Október, 2007 Zverejnené 27. Október, 2007 Tak konkretne za tym trencianskym transparentom bola hodina zufalstva,pivko,vinko a slivovicka :lol: JJ,Kosice sa rozbehli,v piatok bude treba zatiahnut rucnu brzdu :)
Odporúčané príspevky