Sniper Zverejnené 23. Marec, 2007 Autor Zverejnené 23. Marec, 2007 S tým futbalom ma nasrali. Neskutočne. Celý futbal mám v prdeli, aj tak to bude nehorázna nuda. Dúfam že zajtra vyhráme a budeme mať istú medajlu. Dukla - najlepšia u nás!
tomassi Zverejnené 23. Marec, 2007 Zverejnené 23. Marec, 2007 ak majú vo finále so Slovanom prehrať, tak to nech postúpia radšej Košičania-Košičani
marcel neverec Zverejnené 23. Marec, 2007 Zverejnené 23. Marec, 2007 kosice majsteeeer :lol: Slovan je pre Kosice najlepsi super. Skoda finale malo byt Trencin: Kosice So Slovanom to bude nuda. :)
Sniper Zverejnené 24. Marec, 2007 Autor Zverejnené 24. Marec, 2007 V Trenčíne vypredané, vstupenky na čiernom trhu po 400 Sk Sobotný šiesty zápas semifinálovej série hokejovej Slovnaft extraligy medzi Duklou Trenčín a HC Košice je beznádejne vypredaný. Viacerí svedkovia pre agentúru SITA potvrdili, že ani čakanie od šiestej hodiny ráno získanie lístkov nezaručilo. Fanúšik, ktorý odmietol prezradiť svoje meno, uviedol, že prišiel o 5.30 h a pred zimným štadiónom na Sihoti čakalo odhadom už 200 ľudí, niektorí aj s dekami."Pred desiatou som sa dozvedel, že už lístky nie sú a čakal som nadarmo," povedal sklamaný fanúšik. hokej.sk Myslím že dnes Košičanov tak uvaríme v tom kotli že aj zabudnú kde je východ.
choze Zverejnené 24. Marec, 2007 Zverejnené 24. Marec, 2007 bol aj moj syn cakat od 6,00 a vypredane a teraz som isiel okolo a zufalci este stoja v rade. inak je tam celkom rusno videl som asi 6 autobusov z kosic a robia tam celkom hurhaj asi bude veselo. zena akurat doniesla synovi pernamentku tak som rad ze si mozem zatial uzit pocitac. ludia ktory boli v rade prvy ze cakali od vecera od osmej to by mi muselo j* *at. zas az taky fanusik nie som
game Zverejnené 24. Marec, 2007 Zverejnené 24. Marec, 2007 no spánombohom ... tak na toto som vážne zvedavá ... ale v pohode pri telke :lol:
choze Zverejnené 24. Marec, 2007 Zverejnené 24. Marec, 2007 je zaujmave ze ked je teraz hokej tak na fore neni nikoho len skalny ako je game. tiez ta to nebavi ze ?
tomassi Zverejnené 24. Marec, 2007 Zverejnené 24. Marec, 2007 tomu sa hovorí fandeniehaley v diskusii písal, že niektorí boli pred štadiónom už okolo polnoci a povzbudzovalipočítam, že dneska to na ľade bude poriadna mastenica
game Zverejnené 24. Marec, 2007 Zverejnené 24. Marec, 2007 je zaujmave ze ked je teraz hokej tak na fore neni nikoho len skalny ako je game. tiez ta to nebavi ze ?no ... ja som tu skoro furt / alebo to aspoň tak vypadá :lol: / ... a tv mám kúsok za chrbtom, takže nie je to až taký problém - kým nejde o lámanie chleba, vydržím to bez hokeja, ale tu som zvedavá na tie vášne ... ale v pohode a bez infarktových stavov :) a keď už niekomu fandiť, tak predsa Dukle, však, Trenčania moji ? :) ;) edit: s infarktovými stavmi ;) ;)
tomassi Zverejnené 24. Marec, 2007 Zverejnené 24. Marec, 2007 tak predsa sa ide do Košíc, ale iba Košičania :lol: trénerko ten záver celkom dobre ukončoval aj keď ma skoro šľak trafilnaj postavička v mužstve Trenčína je Julo Penzeš :)
Sniper Zverejnené 24. Marec, 2007 Autor Zverejnené 24. Marec, 2007 Kosice jednoznacne majster. :lol:kosice majsteeeer :) Slovan je pre Kosice najlepsi super. Skoda finale malo byt Trencin: Kosice So Slovanom to bude nuda. ;):) ;) ;) Inak zaujímavé je že tip na stránke hkdukla.sk vyšiel, predpokladalo sa že vyhráme na zápasy 4:2. Stavjaňa pred semifinále povedal niečo v zmysle že doma si svoje zápasy uhráme a v Košiciach na jednu výhru máme 4 pokusy. Vyšlo všetko do bodky. Takže Dukla ktorá zo 4. miesta vyradila prvé Košice má minimálne striebro (vzhľadom na priebeh sezóny som nepredpokladal že budeme mať medajlu) a Zvolen je predsa len bez medajly. Košice sa musia uskromniť s bronzom. Finále Slovnaft Extraligy ročník 2006/07 Slovan Bratislava - Dukla Trenčín
Sniper Zverejnené 24. Marec, 2007 Autor Zverejnené 24. Marec, 2007 Ani na hokej.sk nechcú ešte veriť že Košice budú mať AŽ bronz. Alebo Slovan a Dukla už majú automaticky zlato? :lol:
marcel neverec Zverejnené 25. Marec, 2007 Zverejnené 25. Marec, 2007 nuz gratulujem a drzim vam palce. Zasluzite si zlato Trencania. porazit Kosice to nedokaze, len naozaj dobre muzstvo. Tento duel mal byt finalovy skoda. :lol:
Polaris Zverejnené 25. Marec, 2007 Zverejnené 25. Marec, 2007 :lol: :) :) Sa musim strasne smiat na tebe ;) Si myslis, ze ked teraz budu hrat s nami, tak nic nebudeme hrat ci co? ;) Moc sebavedomy chalanisko......mylne predstavy mate az niekedy...No velmi rad by som bol, kebyze pekne Trencanov vyklepeme ;) To budu zase ohlasy.
Sniper Zverejnené 25. Marec, 2007 Autor Zverejnené 25. Marec, 2007 Polaris práveže ty sa mi zdáš až moc sebavedomý. Uvedom si že $lovan nikdy nedosiahne takú hokejovú úroveň ako Trenčín alebo Košice. To je holý fakt.A nerozumiem na čo vlastne reaguješ, ten tvoj príspevok ak je adresovaný marcelovi tak je úplne mimo misu - SPAM.
tomassi Zverejnené 25. Marec, 2007 Zverejnené 25. Marec, 2007 Polaristáto séria bola jedna z naj ak nie vôbec naj v histórii SVK ExtraLIGY- mi to trošku pripomenulo súboje proti Rybvičovi, Plavuchovi, Draganovi a spol.
Sniper Zverejnené 25. Marec, 2007 Autor Zverejnené 25. Marec, 2007 Zaujímavé, aj ja som si spomenul na zlatú éru keď sme sa pred vyše 10 rokmi bili s Košicami o titul. Bolo to myslím najlepšie obdobie slovenského hokeja. Potom sa do popredia začali predierať korupcia, kúpené zápasy, Slovan, Zvolen...Ale treba podotknúť že ani finále 2. ročníka extraligy nebolo čisté.
Polaris Zverejnené 25. Marec, 2007 Zverejnené 25. Marec, 2007 No dobre dobre...vidim, ze neni rec s vami :lol: ako som si aj myslel, ze to dopadne :) Tak len tolko...Slovan do toho :)
Sniper Zverejnené 25. Marec, 2007 Autor Zverejnené 25. Marec, 2007 BTW nevie niekto čo bolo na pozadí semifinále Slovan - Zvolen? Na nete som čítal hocičo, niečo som počul, ale neviem čo presne sa tam dialo. Vraj nejaký problém s peniazmi, ale neviem presne.
chorche Zverejnené 28. Marec, 2007 Zverejnené 28. Marec, 2007 Tak som sa dozvedel, ze Kosice maju strieborne medaily, Trencin zlate a Zvolen bronzove. Je to jasne, logika nepusti. Dukla ide na titul a bude ho mat a nepodstatne kluby by mali vyobcovat zo sportu!
tomassi Zverejnené 30. Marec, 2007 Zverejnené 30. Marec, 2007 Nebyť rozdielnych farieb dresov, tak si pripadám, ako keby som pozeral zápas CZE - SVK školácke chyby a nepremieňanie šancí :lol:
Sniper Zverejnené 30. Marec, 2007 Autor Zverejnené 30. Marec, 2007 Netreba robiť z toho vedu. Čakal som oveľa väčší tlak Slovana, čo ma dosť prekvapilo, že sa nedostavil.Stačí keď sa Dukla rozohrá a bude hrať to čo proti Košiciam.Však aj Košice vyskakovali keď vyhrali druhý zápas 6:2 :lol:
tomassi Zverejnené 30. Marec, 2007 Zverejnené 30. Marec, 2007 Akurát som chcel napísať, že treba premieňať šance a treba dať gól a Tibikä ma vypočulLažo to je pekná ...va
Sniper Zverejnené 30. Marec, 2007 Autor Zverejnené 30. Marec, 2007 Však čo myslíš prečo ho vyhodili z Košíc? Taký tiežhokejista ako je Lažo by nemal hrávať ani tretiu ligu, nieto finále extraligy.
Hedgehog Zverejnené 30. Marec, 2007 Zverejnené 30. Marec, 2007 Tak ten Skur...y Slovan dal prvý zápas... Dnes s nimi hrala tuším aj bránková čiara, ale to šťastie im snáď nevydrží naveky. Prvú tretinu som našťastie nevidel, lebo Dukla vraj bola akási uprdnutá a robili sme školácke chyby. Od druhej to bol vcelku hokej, na ktorý sa dalo pozerať, až na tie provokácie a nadmernú chuť do bitky zo strany Slovanistov. Ak si myslia, že vyhrajú len tak, že nám doráňajú hráčov, tak potom dúfam, že čím skôr začne zjednávať rešpekt náš Marcel.
Odporúčané príspevky