starsi Zverejnené 7. August, 2007 Zverejnené 7. August, 2007 Ide tu len o estetiku alebo aj niečo iné?
game Zverejnené 7. August, 2007 Zverejnené 7. August, 2007 samozrejmeneviem celkom presne, čo v tomto prípade myslíš intímnymi partiami, ale plastika skutočne intímnych partií sa u starších žien, hlavne u takých, ktoré mali viac detí, vykonáva bežne už niekoľko desaťročí.ak si mal na mysli aj takéto "niečo iné", tak odpoveď je áno - zdravotné dôvody. :)
RoSo Zverejnené 7. August, 2007 Zverejnené 7. August, 2007 Ano, je to bezne, neviem ako u nas, ale na zapade urcite. Nedavno som sledoval relaciu, kde sa plastike malych pyskov podrobila starsia zena. No starsia, asi styridsiatnicka. Nepacilo sa jej, ake su vytahane. Potom uz bola spokojna. Takze estetika. Bol tam aj jeden chlapik, ktory si za mladi dal piercing na penis. Neskor mu tam vznikla velka, zapalena a hnisava diera. Humus. Ten to robil zo zdravotnych dovodov, aby napravil to, co robil z dovodov estetickych.
Sniper Zverejnené 7. August, 2007 Zverejnené 7. August, 2007 starsi a ty sa chystáš na nejakú operáciu keď ťa to zaujíma? :lol:
starsi Zverejnené 9. August, 2007 Autor Zverejnené 9. August, 2007 Nie ale som čítal niekoľko článkov na túto tému. Tie čo tu boli spomenuté. Operácia malých pyskov ale aj o zväčšení penisu. (To ma tak trochu iritovalo :) :lol: :) )
Polaris Zverejnené 11. September, 2007 Zverejnené 11. September, 2007 Kazdy nech si robi co chce....je to len system a spolocnost na co sa adaptujeme....nieco treba brat do uvahy...ine veci, co neovplyvnuje nase okolie je len a len jeho vec....tak ako interupcie a ine temy, ktore si citlive.
starsi Zverejnené 15. Október, 2007 Autor Zverejnené 15. Október, 2007 Mne osobne je to jedno, len som bol trochu prekvapený, ale je to každého vec. A keď mu to aj psychicky pomôže (preto sa to asi robí) tak to splnilo svoj účel.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz