Skočiť na obsah

Zákaz živých linkov

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Už ma unavuje neustále editovať a mazať príspevky indivíduí ktoré sa sem zaregistrujú len preto aby tu zakladali témy typu "Zahrajte si super hru, zaregistrujte sa sem, bla bla".

Toto je diskusné Fórum a nie odkazovka!

Preto z tohto dôvodu od tejto minúty platí na Fóre zákaz živých linkov (to sú tie na ktoré sa dá kliknúť).

Živé linky môžete písať, ale Fórum vás upozorní že je to zakázané a taký príspevok nebudete môcť odoslať.

Sú povolené výnimky, zatiaľ tieto:

*freespace.sk

*freespaceportal.sk

*hard-light.net

*ipsbeyond.com

*invisionpower.com

*sme.sk

*post.sk

*tinypic.com

*imageshack.com

Ak má niekto pocit že tu chýba link, ktorý by mohol priniesť osoh ostatným tak to sem napíšte a ja ho pridám do White Listu.

• Odpovedí 13
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

6

• Nokia

3

• chorche

2

• havarka

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

neda sa skor urobit to tak ze nemoznost postovat zive linky budu mat uzivatelia ktory nedosiahnu napr. pocet 10 prispevkov?

Zverejnené

www.wikipedia.org

www.wikipedia.sk

www.wikipedia.cz

www.wikipedia.en

by tiež mohli byť.

Zverejnené

tie wikipedia odkazy by som upravil na originalne, toto su len aliasy

sk.wikipedia.org a pod...

ale myslim ze lespi napad je cizyho, ale skor by som dal od 50 prispevkov by mohli useri postovat zive linky

Zverejnené

Suhlasim s Nokiou a s Cizym. Doveryhodnych stranok je kvantum, nebavilo by ma stale ziadat o pridanie do vynimiek.

Zverejnené

ale myslim ze lespi napad je cizyho, ale skor by som dal od 50 prispevkov by mohli useri postovat zive linky

Neviem či je taká možnosť, ale asi nie. Samozrejme pre takéto prípady existuje IPS Company Feedback kde sa podobné vylepšenia navrhujú. Zlý návrh to nie je.

Doveryhodnych stranok je kvantum, nebavilo by ma stale ziadat o pridanie do vynimiek.

Nedôveryhodných je multikvantum. Okrem toho tento automatický zákaz živých linkov je vlastne pasívnou ochranou Fóra. Dôležité je najmä to, aby sa tu nenašiel odkaz na nejaký pochybný server. Toto si všímajú aj vyhľadávače (Google, Yahoo, MSN atď). Akonáhle odkazuješ na nedôveryhodný server, tým pádom ťa aj oni pokladajú za nedôveryhodného a vo výsledkoch vyhľadávania ideš dole. Pre mňa je lepšie pridať do White listu zopár linkov, ktoré sa na Fóre často používajú ako neustále sledovať Fórum a zapisovať do Black listu nedôveryhodné alebo reklamné linky.

Okrem toho, písaný text je stále povolený. Takže keď chceš len raz za čas použiť odkaz na nejakú stránku tak stačí napísať text www.blabla.bla. Vo White liste má byť zoznam tých živých linkov, ktoré sa frekventovane používajú na Fóre.

Uvediem príklad: keby White list bol aktívný od začiatku tak ten magor z vesmírnych lidí by si tu vtedy pred časom nespravil galériu linkov.

Pridané linky:

*altavista.*

*artpad.art.com

*atlas.sk

*futbalportal.sk

*google.*

*hokejportal.sk

*metacafe.*

*msn.*

*pravda.sk

*szm.sk

*wikipedia.*

*yahoo.*

*youtube.com

*zoznam.sk

*imageshack.com zmenený na *imageshack.* lebo mám dojem že je tam viac domén (.eu .us)

Ďalšie linky:

*internet.sk

*orange.sk

*orangeportal.sk

*t-com.sk

*swan.sk

Zverejnené

V jednom príspevku to RoSa štve (príspevok som vhodne upravil).

Linky posielajte ako obyčajný text.

Do linku nedávajte značku http:// pretože http:// práve vytvorí živý link. Bez http:// môžete link odoslať ako obyčajný text.

Povolená ďalšia výnimka

*tyzden.sk

Kompletný zoznam povolených živých linkov (to sú tie ktoré môžete písať s http://):

*altavista.*
*artpad.art.com
*atlas.sk
*freespace.sk
*freespaceportal.sk
*futbalportal.sk
*google.*
*hard-light.net
*hokejportal.sk
*idnes.cz
*imageshack.*
*internet.sk
*invisionpower.com
*ipsbeyond.com
*metacafe.*
*msn.*
*orange.sk
*orangeportal.sk
*post.sk
*pravda.sk
*sme.sk
*swan.sk
*szm.sk
*t-com.sk
*tinypic.com
*tyzden.sk
*wikipedia.*
*yahoo.*
*youtube.com
*zoznam.sk
Zverejnené

Whitelist som nateraz vypol (Blacklist som aktivoval) keďže viacerým to robilo problémy. Poslal som na IPS Fórum návrh ako vylepšiť funkciu filtrovania linkov tak, aby sa to nemuselo týkať riadnych členov Fóra.

Takže zatiaľ je to vypnuté, ale to vám hovorím, ak tu nájdem reklamný príspevok s linkami tak bohuotcuprisám dostanete warn všetci.

Zverejnené

Prepacte, ak www.blog.sme.sk patri pod www.sme.sk - je mozne ho sem davat? A co dalsie zdroje, ktore informu o sporte, polite a podobne?

Zverejnené

Ako som už vyššie písal Whitelist som dočasne deaktivoval take živé linky je už možné písať všetky (okrem niekoľkých úchylných ktoré sú na Blackliste).

blog.sme.sk je tiež možné písať aj v prípade aktívneho Whitelistu keďže platí *sme.sk

Zverejnené

Well done. Nerozumiem vsetkemu a kedze sa na FSP pripajam hlavne v noci, ani sa o to vzdy nesnazim, sorry. Blacklist je dobra vec, ale co tam vlastne je?

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Linky na stránky, ktoré tu boli postnuté za reklamným účelom. Najmä on-line shopy a novovznikajúce fóra s 1-2 zaregistrovanými a deviatimi príspevkami.

Istý čas tam bolo aj Horrorovo fórum, keď tu napísal zopár príspevkov a nenápadne odkazoval na svoje fórum za účelom zvýšiť návštevnosť svojho fóra.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov